Header

Hej! Nu är det så att jag och min kompis Madeleine har snackat ihop oss lite. Vi båda saknar våran gamla blogg, SrcRyttarna.se. Ni kan nog förstå vad de betyder. Vi har planerat nu och vi har valt att slå ihop våra texter igen. Det ska bli riktigt kul.
Så besök min nya blogg www.srcryttarna.se


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag så har det varit en ganska lugn dag. Gjorde ett litet prov idag och det gick bra. Sen så kom vi fram till att jag och min kompis Evelyn ska sjunga på skol avslutningen. Och låten är ingen minde än Count on me av Bruno Mars. när jag kom hem så hjälpte jag mamma att städa lite sen åkte jag till stallet. Tog ut Nös på en tur själv idag, Mamma  följde med en bit men sen så skulle jag springa lite. Men Nös var lika mysig som alltid. Det är mysigt att rida nu när solen är framme, att galoppera i solen och bara mysa.. det är lycka.


En bild Evelyn tog för två veckor sen, idag så tog jag av min jackan och red i koftan.

Likes

Comments

Idag så tog jag på mig spring skorna igen. Jag var lite tveksam om jag skulle orka innan men det var så himla skönt. Efter så stretchade jag lite. På onsdag så ska jag springa några kilometer och sen göra lite styrke övningar. Kommer börja blanda i lite andra övningar också.


Likes

Comments

Förlåt för att jag inte uppdaterat men inspirationen har inte funnits här. Men efter den här helgen så mår jag så bra. Gårdagen var den bästa på så länge. Kan berätta lite smått nu om kvällen igår, tar hela helgen i ett eget inlägg.  Till er som inte vet så var jag på Konfirmations läger.
Men igår kväll, runt elva tiden så gick vi ner till havet och startade en brasa.  Det var massor av goa personer och alla var glada. Dom startade musik, gammal musik som man kan texterna på. Vi satt där tills solen försvann och det blev mörkt. Vi grillade korv och hade det mysigt. Jag sprang runt i en filt och dansade med Evelyn. 

Jag hade så grymt kul, riktigt goa människor som gjorde det till en bra helg.

Den här bilden bjuder jag på, så bra mår jag nu.

Likes

Comments

Sitter i bilen nu på väg till stallet, Ska rida. Mamma ska följa med idag så ska hon fota lite. Om bilderna blir bra så kommer jag släppa dom ikväll.
Var ett tag sedan det kom nya häst bilder så det är nog dags nu.
Idag så cyklade jag hem i shorts ifrån skolan, riktigt härligt. Jag och Evelyn stannade vid en brygga och satt där ett tag.

Bleka ben

Likes

Comments

Igår så smsade Madde mig och frågade om vi skulle hitta på nått. Åkte till henne lite senare och sovde hos henne. Igår kväll så Gjorde vi fruktsallad och kollade på teven. Det blev riktigt gott :) Idag så har vi inte gjort så mycket, snackat och gjort en video. Videon kommer ut ikväll. Har alltid kul när jag är med Madde, du är så sjukt go. 


Likes

Comments

Nu ska jag gå ut springa en sväng. Måste ta tag i det nu och springa några gånger i veckan. Måste få upp konditionen lite grann.

Innan idag så har jag målat lite på våran toa. Vi håller på att fixa den, vi bor i ett gammalt hus med gamla rum. Så vi håller på att fixa toan. Fick så ont i huvet så jag gick och la mig i sängen och kollade på film.


Likes

CommentsNär jag var på båten på väg till Finland så köpte jag en Victorias secret body mist. Den luktar riktigt riktigt gott. Men ett minus med den är att man känner knappt nått av body misten när man har den på såg. Riktigt trist då den luktar så gott. Det är en jätte fin förpakning och som ja sa innan doftar underbart.

Likes

Comments
Det är här mina nys skor, är helt kär i dom. Underbara att gå i, inte alls obekväma. Var lite rädd för att dom skulle vara obekväma med tanke på att det är 11,5 cm's klack.  Beställde dom ifrån H&M. Ni kommer få se mera outfit bilder med dom här skorna fram över. 


Likes

Comments