Header

Idag stannade jag hemma från skolan p.g.a. huvudvärk men egentligen stannade jag hemma mest för att jag är rädd för att få ett till migränanfall, vilket jag fick igår. Jag skippade min sovmorgon för att gå på mattestöd med Alma och allt kändes jättebra fram till svenskan då det total vände och jag fick världens huvudvärk + illamående som jag trodde skulle gå över efter lunch vilket det inte gjorde. På mattelektionen efter sa kroppen ifrån totalt och jag åkte hem. Hade inte en tanke på att det kunde vara migrän förrän mamma sa det sen då jag inte haft det på minst 2 år. Blev även så att jag avbokade ridningen och låg och halvsov hela eftermiddagen.

Men nu till det jag har tänkt skriva om i flera dagar, i tisdags hade jag mitt bedömningssamtal på BUP och det gick väl bra... Jag ska iallafall få en ny tid framöver. Själva mötet var jobbigt, tror jag bröt ihop två eller tre gånger. Det som var värst var väl att mamma var med på samtalet men vad jag är gladast över är att de från BUP var kvinnor, det var en överläkare (tor jag) en psykolog och sen någon som också var läkare men var mest med bara för att se hur själva verksamheten typ fungerar om jag förstod det rätt. Mötet pågick ungefär 1,5 timme, jag fick göra en hälsoundersökning med längd/vikt/blodtryck i övrigt var det mest bara prat.

Dagen därpå åkte b.la. min klass till Vålådalen för att fjällvana jag och i stort sätt alla i klassen gick Blanktjärnsrundan och den var jättefin, verkligen! Det blev en dagstur, vi åkte från skolan 8:15 och kom tillbaka till skolan ca 16:45. Det var en mysig tur som var lagom lång och lagom jobbig att gå, sen tog inte jag så många bilder tyvärr utan tog bara bilder vid "rastplatsen". Om ni inte har gått den rekommenderar jag verkligen turen och jag kommer nog gå den fler gånger.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen är det helg igen! Jag har inga direkt planer mer än att plugga och söka jobb... Inte för att jag har så mycket att göra i skolan men har en kommunikationsuppgift som jag ska göra och sen måste jag även räkna lite matte.

Mamma drar till fjälls för att plocka bär med en vän så jag och Sebbe kommer få sköta oss själva. Så jag kanske passar på att fasta who knows?

Idag slutade jag skolan vid typ 10:50 men kände inte något behov över att åka hem för att sedan åka tillbaka till stan och möta mamma vid 1. Istället satt jag och pratade med Lina och sen träffade vi även på Viggo, vilket var roligt då ingen av oss går i samma klass längre. Sen skulle de dra så då gick jag till Moa och Marcus på Donken istället.

Sen kom mamma till stan och vi kollade b.la. på glas/porslin som jag kan önska mig i födelsedags present m.m. och hittade jättefina glas från Kosta Boda men velar även mellan Orrefors glas. Sen köptes även två stycken nya jeans (gråa och svarta) till mig + ansiktsrengöring. Så det var mysigt, även Sebbe kom till stan vid halv 3 tiden så innan vi begav oss hemmät tog vi en fika på Wedemarks.

Men nu ska jag börja med kommunikationsuppgiften så jag sedan kan se vidare på RuPaul's Dragrace

XoXo Emma

Likes

Comments

Vips så var sommarlovet över och vecka 2 av skolan har redan hunnit börja. Jag har nu börjat 2:an och går numera på Beteendeinriktningen på Samhällsprogrammet, än så länge så känns det som om jag gjorde rätt val vilket känns väldigt lättande. I och med att skolan kommit igång så kommer rutinerna tillbaka mer och mer vilket är något jag älskar.

Sommarlovet avslutades på bästa sätt, en konsert på Grönalund med Elsa och Therese. Väl på Grönan (eller ja i kön direkt på morgonen) träffade vi på Lina och Wilma så vi joinade dem. Den konserten var så otroligt nödvändig för mig och lyckan var obeskrivlig, så en en gång tackar jag 5 Seconds of Summer.

Har även fått ett samtal från BUP nu! Så ska dit om en vecka, jag har väldigt blandade känslor kring det då mina föräldrar MÅSTE vara med vilket jag tycker är jättejobbigt. Fine att BUP kan ringa och spela upp samtalet eller whatever men att de måste vara där och lyssna på mig när jag pratar.

Igår såg jag en bild från januari förra året och blev i chock vilken bra kropp jag hade då och kan inte förstå att jag tyckte att jag var tjock. Jag skulle tippa på att jag hade ett BMI mellan 17-18 under den perioden. Det var ungefär ett år inna jag började med järntabletter och gick upp 10 kg.

Byxorna var smått förstora vilket syns på bilden och nu är de smått försmå, precis som resten av byxorna/shortsen/kjolarna jag kunde ha på den tiden. Jag tror att det är det som är värst, alla pengar jag lagt ner på kläder som blivit försmå bara för de jävla järntabletterna.

Det får nog vara allt för nu, och vi får se hur länge jag kör utan lösenord igen..

XoXo Emma.

Likes

Comments

Oklara anledningar once again...

Ligger nu i in säng som vanligt med tårar på mina kinder. Jag vet inte varför och vad som triggade varm att jag sminkade mamma för ett 40 års kalas. Jag skulle lägga på mascara men sen råkade det hamna lite på ögonlocket (där jag hade lagt en ögonskugga) fick jag ett sammanbrott och gick in på mitt rum.

Alltså för fan Emma skärp dig!

Jag förstår verkligen inte vart dem här känslorna kommer ifrån, igår hade jag en asbra dag. Kollade på Youtube tills jag gjorde i ordning mig för att träffa Ebbs och Elsa så att vi kunde se på Linns teater. Efter det åkte jag hem till Mos för att vi i gänget skulle "hänga" där. Idag har också varit bra fram tills nu. Börjat kolla på en ny serie White Gold med Ed Westwick som spelade Chuck Bass i Gossip Girl. Sen skulle jag sminka mammis och då gick det utför så nu har jag förstört hennes kväll för att jag är helt värdelös och kunde inte hålla borta tårarna bara 5 minuter till så hade hon hunnit åka.

Nu ska jag ligga här i mitt mörka rum se klart serien och sen fortsätta se alla säsonger av RuPaul's Dragrace.

XoXo Emma

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev här... På den tiden har jag hunnit hjälpa pappa packa upp i nya lägenheten, städat den gamla. Varit på Storsjöyran samt semestrat på Mallis en vecka. Sen såklart träffat lite kompisar, som idag bjöd jag Alma på en fika runt åtta tiden och innan dess hade jag varit i stallet, ätit middag, duschat samt cyklat in till staden.

Men nog om det och tillbaka till mina negativa känslor och tankar. Jag vet inte riktigt vad som händer med mig, känns som om jag mått hur bra som helst under ett längre tag men nu vill jag bara lägga mig i ett hörn och gråta av oklara anledningar. Vad är det för fel på mig? Finns det fler som jag?

Liksom jag vill gråta för att en kompis inte gillade min bild på Instagram, eller att nån skickar nått från en serie som jag inte hunnit sett. Eller ännu värre, börjar kolla på en serie jag följt länge helt random. SÅ jävla omoget och tantigt jag avlider.

Senaste gången jag grät var direkt när jag klev av tåget i Östersund, jag fick nån form av panik samt nervöst sammanbrott på tåget som jag inte ville visa under resan och sen växte det bara mer och mer. Jag vet inte riktigt vad det berodde på egentligen, mer än att personen som satt bredvid mig måste ha triggat det genom att hen tog upp så otroligt mycket plats (alltså även en del av min plats vilket jag tycker är jättejobbigt när människor gör).

Det gick ändå hyfsat bra under tiden jag såg Rouge One (för tredje gången) men när den tog slut var det 30-40 minuter kvar på resan och hade för lite procent för att kunna lyssna på musik på mobilen så jag skulle försöka sätta den på laddning. Vilket personen typ satt i vägen för och jag får stress/panik av minsta lilla i sådana situationer så gissar på att det var det som gjorde att jag höll på att få ett nervöst sammanbrott. Eftersom jag inte fick i laddarn på en gång. Efter det störde jag mig sönder på att hens (dåliga dunka-dunka) musik hördes genom hens hörlurar och som pricken över i:et på hela resan så hade nån flyttat på min väska. Jag hade lagt väskan längst ner till vänster på väskhyllan så att jag snabbt skulle kunna ta den och gå ut ur tåget, eftersom den var för tung för mig att kunna lägga på hatthyllan. Vilket det var just dit väskan hade blivit flyttad till.

jag fick gå av sist.

Så när mamma mötte upp mig började jag gråta, som Elsa sa idag "det var antagligen många spänningar som släpptes". Hon hade nog rätt. Det enda jag inte förstår är varför jag fortfarande har en klump i magen och vill gråta.

Jag är så otroligt dryg mot mina vänner, men samtidigt har de (vissa, typ en) varit jävligt dryg mot mig sedan Yran. Jag är nog ganska fittig just nu och jag ber om ursäkt för det, och jag skriver det här för jag kan inte skriva det till personerna i sig.

Åter igen har jag så mycket tankar jag inte ens vet hur jag ska få ner.

*Fick precis en tanke som kanske kan förklara min klump i magen!!!!!!! (är lite imponerad tbh)

Det har antagligen med att skolan börjar snart och jag är nog rädd att det ska bli som i förra starten. Att mina "vänner" dissar mig för populärare människor och lämnar mig utanför. Inte för att jag tror att min kompis nu någonsin skulle göra det, så finns tanken där eftersom vi byter klasser nu beroende på vilken inriktning en har valt.

Jag och min lillebror, som aldrig brukar vilja synas i bilder, därför suddade ut hans ansikte lite slarvigt.

Förlåt för en extremt osammanhängande text, men det är precis så det ser ut i min hjärna just nu. Jag förstår inte själv :(

XoXo Emma

Likes

Comments