Hej igen alla fina!

Det har varit lite dålig uppdatering här men vi har nog båda känt att vi inte riktigt haft något att lägga upp för vi har ej gjort så mycket utan vi har mest hängt med varandra och tagit vara på det sista vi då hade av vårat sommarlov. Men en sak vi gjorde nu sista veckan var och fira Molly som fyllde år.

Men nu har Skolan precis börjat för oss. Dock nu i början är det väldigt lugnt men snart kommer det nog bli riktigt mycket läxor och prov.

Som tur idag var det en riktigt bra dag och vi hade både sovmorgon i en timme och slutade relativt tidigt vilket var riktigt skönt.


Ni får ha det så bra, puss o kram!!
Emma

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej finisar!

Sedan igårkväll har jag varit hos pappa i Köpenhamn, när jag och min lillebror anlände så gjorde vi inget annat än att koppla av resten av kvällen.

Men idag har vi dock hittat på en del, därför är jag rätt slut och känner mig nästan redo att ta en tupplur, haha.
Tidigt på eftermiddagen tog vi en "taxi-båt" till en annan del av Köpenhamn för att äta lunch och titta runt lite, där åt vi på ett enormt ställe med hög musik och otroligt mycket folk. Riktigt god mat må jag dock säga!
Efter att vi ätit så gick vi omkring och tittade lite i butiker m.m. tills vi tog oss tillbaka till pappas lägenhet. Det kanske inte låter som speciellt mycket men likt valpen är jag helt slut efter idag.

Ta hand om er,
Puss och kram!
- Molly

  • resa

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej finaste ni!

Just nu ligger jag i min hammock och läser lite i boken 'Elisabeth is missing' som jag fick för några veckor sedan. Häromdagen fiskade jag fram boken och jag har försökt vara inställd på att läsa ett tag nu men jag hittar aldrig någon riktigt bra tid att sätta mig ner och läsa. Samt gäller det ju att ha en riktigt bra bok man uppskattar att läsa, ännu har jag inte riktigt fallit för boken vilket kan bero på att jag inte läst speciellt mycket av den än men även det att jag inte brukar läsa på fritiden. Därför hamnar läsandet mer som en eftertanke än en prioritering.

Men innan jag lade mig här och gottade mig så var jag i stan för att fixa fransarna, redan kl 11 var min tid på salongen. Jag säger "redan" för att jag vaknat tidigast 12 nu under lovet, därför fick jag sätta alarm vid 09:30 ungefär för att hinna duscha, käka och klä på mig innan jag skulle med bussen 10:20.
Jag har haft fransförlängning sedan i januari och jag trivs jättebra med dem, jag tycker det ser så himla fräscht ut. Jag har singelfransar som är 11mm och har kurvan C, det är ett lite mer naturligt alternativ om man skulle jämföra med volymfransar som ser fylligare ut. Jag vet inte riktigt hur länge jag planerat att fortsätta med fransförlängningen men ett tag till i alla fall. Tror det kan bli ganska svårt att sluta för min del, haha.

Ta hand om er!
Puss och kram,
- Molly

Likes

Comments

Halloj!

Jag har nu varit i Danmark sedan i onsdags. Det har varit väldigt dåligt väder på denna Ön som jag då är på och man har inte kunnat göra så mycket. Men idag så vaknade jag av att solen sken och det blåste knappt något. Vi har precis varit på stranden i några timmar där vi badade, solade och åt.
Nu ska jag vila en stund och försöka få lite energi.

Puss!
-Emma

Likes

Comments

Hej sötisar!
Jag hoppas ni alla haft en lika mysig midsommar som jag har haft idag.
Vädret har inte riktigt varit det bästa men det har vart mysigt ändå.

Nu har även första veckan av sommarlovet gått men det är ju som tur många kvar.
Denna veckan tror jag att jag ska Segla till Danmark vilket jag är supertaggad på.

Nu får ni ha en super trevlig dag.
Puss & kram!
- Emma

Likes

Comments

Nu är det den sista veckan i skolan för detta läsår och det är otroligt skönt.

Skolan är ju som bäst sista veckan då man inte har prov, läxor eller behöver stressa.

Vad jag vet har vi bara vanliga lektioner idag måndag, imorgon tisdag och halva onsdag, men troligtvis ska vi bara kolla film eller lämna in böcker till lärarna.

Jag är super taggad på onsdag och sedan skolavslutningen på torsdag.

puss & kram

-Emma


Likes

Comments