Hej alla! Hoppas ni mår bra. Förlåt för dålig uppdatering, de har varit mycket i skolan. Just nu sitter jag i sängen och ska försöka plugga men de går inte😶. Jag har pluggat så mycket på lovet varje dag att jag just nu inte har någon lust alls att plugga. Har ni några bra tips på hur man kan få tillbaka orken att plugga?

Igår tog jag en paus för att jag skulle kunna plugga idag men de går inte. Hur mycket jag än vill så går de inte.

Hoppas ni iallafall haft en bra dag/ E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas ni mår bra. Idag vaknade jag upp med huvudvärk och en hund som väckte mig.😜 Idag har jag bara pluggat och pluggat. Är så trött på att plugga under loven. Jag tycker att när de är lov så ska vi vara lediga utan några prov, läxor eller inlämningar.

Varje gång jag får reda på att vi har lov och andra lediga dagar vet jag att vi inte kommer vara ledig utan att vi kommer antingen behöva plugga på ett prov, göra läxor eller skriva på en inlämning. Denna veckan och förra veckan ägnade jag mig åt att skriva läxor, öva på prov och skriva på en inlämning.

Jag förstår inte varför skolan säger att vi har lov om vi ändå måste plugga. Men imorgon och framöver blir de bara till att plugga på provet som vi har i slutet av veckan.

Hoppas ni haft ni iallafall haft en bra Lördag/ E

Här kommer en bild från i somras☀️

Likes

Comments

Hej alla! Tänkte kolla med er om ni hade några bra tips på hur jag kan organiserade min garderob? 😃

Jag har tre garderober två av de är ganska stora och i mitten har jag en smal garderob. Liknande bilden nedan fast i mitten som sagt har jag en smal garderob. Detta är inte min garderob dock utan den är från Google. Är inte hemma de är därför.😜

Skulle gärna vilja ha många olika tips. Är trött på hur min garderob ser ut och vill ändra lite.

Hoppas ni får en bra efter middag eller vad man säger🤣/ E

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas ni mår bra. Idag har jag bara tagit de lugnt. Jag började min morgon med att städa hela lgh, sen tog jag mig en dusch. Vid 14:00 möte jag min bästa kompis för att umgås och plugga. Vi åkte till biblioteket där vi satt från 14:30 till 19:00.

De har allmänt varit en jätte trevlig dag med min bästa vän. De var så längesedan bara vi två hängde tillsammans. Så de var jätte mysigt.

Nu är jag hemma och ska bara ta de lugnt. Jag ska käka och sedan kolla på Stranger thing. De flesta känner till serien men för er som inte gör de så tycker jag att ni borde kolla på den. Jag har själv bara sätt 2 avsnitt hittills men jag har hört att den ska vara jätte bra. Den finns på Netflix och de finns 2 säsonger ute.

De kanske låter konstigt när jag säger att jag bara tagit de lugnt även fast jag städat lgh och varit iväg. Detta är en vana att städa lgh varje morgon, jag vet inte riktigt varför men jag har börjat med de. Jag brukar också ha mer saker att göra nästan varje dag så denna dag har ändå varit lugn haha🤣

Hoppas ni haft en trevlig Tisdag / E

Likes

Comments

Hej alla <3Hoppas ni mår bra. Idag har jag varit på middag med min mammas kusin och hennes dotter. Vi åt på Golden Days. Jag har faktiskt aldrig varit där men de var mysigt och de hade god mat. Vi åt buffé så vi kunde ta hur mycket vi ville. Man kunde välja mellan tre olika maträtter (Ugnsbakad laxfilé med kokt potatis och hummersky, Gulaschsoppa och Blackribs med rostad potatis, portvinssky och äpplemos.

Sen var de tvungna att kila iväg, för att de skulle på möte. Så jag begav mig hemåt.

Nu kanske någon undrar varför jag inte är i skolan, de beror på att vi har höstlov som vissa av er också kanske har denna vecka. Jag personligen älskar helger, lov och att bara vara ledig över lag.
PS jag glömde ta bild på maten😶🙃

Hoppas ni haft en fin måndag! /ELikes

Comments

Hej! Som ni ser i rubriken är jag en ny bloggare. Skulle verkligen vilja ha lite tips utav er va ni skulle vilja att jag bloggar om😃

Likes

Comments