Okategoriserat

Bästa tiden på året är nästan hösten va? Idag tog jag och M en promenad i höstsolen efter jobbet och gjorde sedan en köttgryta med curry och äpplen. Så jädrans gott! Nu har vi precis klämt i oss lite glass och frukter. Bra tisdag! <3

Likes

Comments

Outfits

Hej måndag!
Idag var jag ledig från jobbet, men lyckades ändå vakna väldigt tidigt av extrem mensvärk. Har legat i soffan halva dagen tills M kom hem från jobbet, då for vi iväg och tog dessa bilder och passade även på att hälsa på min kära bror i byn på andra sidan sjön. Bra avslut på dagen!

Likes

Comments

Okategoriserat

Tänkte jag kunde bjuda på mina favoriter som jag använder när jag ger ansiktet lite kärlek!

Är mitt ansikte extra torrt, har alltid problem med min näsa, så kör jag lite extra med min Mineral Peeling Gel från Soap & Co. Den är ren kärlek! Nästan alla som någon gång varit i London som har strosat New Bond Street från Oxford Street till Victorias Secret har passerat den här butiken och troligtvis fått några småtvålar som många misstar sig för godis, haha. Dom står och raggar kunder ute på gatan, vilket jag egentligen avskyr, men alltså deras produkter!! Denna kan jag inte leva utan, kallar den mirakelkrämen!

Likes

Comments

Shopping

Råkade lite impulsivt beställa hem lite kläder till min fina tidigare i veckan, idag kom dom! Har lagt dom lite fint på sängen, ska bli såååå kul att se hans reaktion senare när han kommer hem!

Likes

Comments

Outfits

Foton av Kajsa

Något jag verkligen älskar med hösten, det är dom otroligt fina löven! Wow!

Likes

Comments