Header

Ahh hur snygga är inte mina tröjor! Och hur snygg är inte min kusin med sin nya handshake tröja?? Love it <3

Jag har inte haft ro för att sätta mig och skriva här denna vecka men nu är jag tillbaka. I onsdags var vi på morfars begravning och det var verkligen super fint. Det väckte en massa känslor hos mig, jag är den som inte riktigt har gråtit sedan Morfar gick bort men när jag kom in i kyrkan så slog verkligheten mig och jag bölade under nästan hela ceremonin. Samtidigt så är det ju skönt att kunna få ut alla känslor, det är inte bra att hålla tårarna så länge. Hela dagen var jätte lyckad och även fast den var fylld av sorg så var det mycket glädje och lycka i luften när man pratade minnen. Tycker det är skönt att den dagen är över nu och att vi alla kan blicka framåt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er och glad första advent! Som jag skrev tidigare så älskar jag december, det är verkligen den mysigaste månaden. Igår pyntade jag granen och idag blev det lussebulle till frukost följt av pepparkakshus fix! Här får ni ett gäng bilder med riktig julkänsla :) Love it!

Denna vecka har vi familjen hemma för att på onsdag ska vi på morfars begravning. Och jag tycker inte riktigt att det känns jobbigt, det kommer bli så fint och även mysigt att hela familjen är samlad igen. Jag ser begravningen som en fin stund och inte som något tragiskt. Vet inte riktigt hur jag kan beskriva bättre hur jag känner kring det men hoppas att ni fattar. Men det är klart att det väcker lite känslor. Han är väldigt saknad här <3

Likes

Comments

Alltså wow. Idag har jag verkligen använt min nya frihet till fullo! Vilken dröm det är att ha körkort! Åkte först och hämtade ett paket, sen så åkte jag till Täby Centrum för att köpa presenter. Vid 14 åkte jag ända upp till Arlanda för att hämta pappa, och körde hela vägen hem. Sen så körde jag med honom iväg till Plantagen för att köpa julgran och sedan hem igen. Och ikväll vid 21 fick han för sig att handla lite mat men då hade de druckit vin så jag var obviously den ända som kunde köra. Nu är jag helt slut av allt körande haha fick verkligen en OVERDOSE. Men tycker ändå att et är lite kul ;)

Pics from september

Likes

Comments

Åååh jag är så bortskämd! Mamma väckte mig med en julig frukost i sängen! Så mysigt :) Nu ska jag fixa mig och åka iväg och handla, tänkte köpa pepparkakshus som vi skulle kunna göra i helgen. Alltså December är verkligen en favorit månad! Jag tycker det är så mysigt med jul! Sedan blir det plugg på eftermiddagen. I helgen ska vi fixa granen osv! Tycker det är så kul haha :) Som ett litet barn är jag <3

Likes

Comments

HUR SÖTA ÄR INTE DESSA STICKERS! Josefin Dahlberg och Vanja Wikström lanserade deras egna varumärke föra veckan och jag kunde inte motstå när jag såg hur fina klistermärkena var! Dem har också jätte gulliga block som de säljer! Jag köpte bara klistermärkena för denna gång och så fort de kom i brevlådan så pimpade jag min dator! Och den är så ljuvlig nu, blir så glad när jag tar fram den! Ni hittar de HÄR!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN HAR JAG KÖRKORT och det känns extremt skönt!! Idag tog jag min bil iväg till Kista alldeles själv och det kändes så himla spännande! Var inte så nervös, eller egentligen var jag bara nervös inför att parkera bilen, vart skulle jag ställa bilen liksom? I-landsproblem ju! Men det gick super bra och det känns väldigt gött att ha en egen bil alltså :) I september så bilade farmor och farfar upp farmors bil från Frankrike som jag har nu fått av de! Hur gulligt är inte det? Är SÅ TACKSAM!

Men nu till själva körkortet: Förra måndag gjorde jag teoriprovet för fösta gången efter att ha endast pluggat i 3-4 dagar och jag fixade det! Kändes så skönt att inte behöva göra om teorin faktiskt. Dagen efter körde jag upp i Sollentuna men kuggade för en liten grej. Sen så hittade jag någon tid i Uppsala 2 dagar efter som någon hade precis avbokat så körde upp där klockan 8. Där blev det ännu en fail, för en vänstersväng i signalerad korsning som jag inte kunde fixa så bra. Och igår körde jag upp igen i Uppsala i mörker och regn och fixade det!! ÄNTLIGEN! Ni förstår inte hur ledsen jag har varit efter dem gångerna jag kuggade. Hemskt var det! Men nu är det avklarat :) vuxenpoäng DELUXE!

Wearing the Handshake hoodie from Ninetynine by M

Likes

Comments

Hallå! Äntligen får ni en uppdatering här mitt i vardagen. Idag hände en väldigt rolig grej, nämligen att jag fick körkort! Men kan skriva mer om hela den grejen imorgon ;) Här får ni lite bilder ifrån förra veckan. Vi vaknade till ett magiskt vinterland och jag blev så glad. Jag älskar ju snö! Så mycket härligare än att ha regn hela dagarna. Tycker det ger sån magisk julkänsla :) Och till det så bakade vi lussebullar i helgen, och de blev väldigt goda! I helgen ska vi köpa julgran och pynta hela huset. Det ser jag riktigt framemot!

Ser ni hur söt lilla Kech är?? Hon är ju så fin <3

Likes

Comments