Header

Hejsa.

Jeg skal til Sjælland fra d. 08/07 - 22/07.

Og jeg glæder mig super meget, fordi løbet af den ferie skal min familie og jeg ind til København. Det er anden gang jeg er i København, men det er første gang jeg skal gå derinde.

(Første gang jeg var i København, var det, fordi jeg skulle se en fodboldkamp, og der gik jeg ikke inde i byen.)

Noget som jeg helt vildt gerne vil opleve er:

Rundetårn, Kongens Have, Strøget, Nationalmuseet, Christiania, Det Kongelige Teater, Den lille havfrue og mange, mange andre fede ting.

Jeg vil tage mange billeder af turen, så der kan komme flere fede indlæg her på bloggen.

- Emma

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej.

Jeg elsker at tage billeder og stemningsbilleder, så jeg vil gerne vise jer nogle af mine billeder.

Nogle af billederne er taget med min iPhone 5s og de fem øverste er taget med et Sony kamera.

Håber I kan lide dem.

XoXo

-Emma

Likes

Comments

Hej.

Som sagt hedder jeg Emma og er 14 år gammel. Denne blog vil handle meget om ting jeg godt kan lide at lave, eller bare generelt der interesserer mig.

Men bare vi får én ting på det rene. Jeg hedder ikke "Liv" til mellemnavn. Det er bare, fordi det dybsetset vil komme til at handle om mit liv og interesser.

Men ting jeg godt kan lide at lave er: At se Netflix, se youtube (lidt beauty osv.) spille fodbold/dyrke sport, tag billeder, lave små videoer, lave og spise mad og se/købe/få tøj,ting og sager.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det nok være: Energisk, lidt genert lige når man møder mig, venlig.

Håber du vil følge med.

XoXo

-Emma

Likes

Comments

Hej.

I dag har mit linjehold og jeg haft besøg af Lasse fra bloggen "Sidsel og Lasse".

Han skulle lære os, at lave en blog (designe, ting man kunne skrive om og alt muligt andet.)

I starten troede jeg ikke, at det vil være sjovt, fordi han stod og snakkede lidt om sig selv, men efter 10-15 min. var det faktisk rigtig sjovt. Jeg lavede denne blog. Så tommel op!

Jeg synes det er sejt at en mand, som Lasse, valgte at starte en blog, og derefter ca. 8 år kan leve af det. Jeg er mundlam.

Han var her fra 10.00 til 13.00, og jeg lærte en del. Både om hvordan det var at leve af at blogge. De fik mange sponsoreret ting/tøj. Faktisk skulle de ud og rejse i morgen. Til Thailand.

Men jeg synes det har været MAX hygge. Er super glad for at han havde tid til at komme!

XoXo

- Emma

(Billed: Sidsel og Lasse, Fundet på Google)

Likes

Comments

Hej.

Sommeren 2016, var jeg i Berlin, Tyskland med min familie. Turen derned var meget lang, og vi holdt ind ved en grænsebutik for at købe lidt slik, chips og andet lækkert. Vi skulle bo hos nogle meget flinke personer, som lejede deres fede kælder. Vi var meget trætte da vi andkom, så vi skyndte os ind med vores ting. Min lillebror og jeg fald (bogstavligtalt) for deres mega seje vandseng. Det var også den første gang jeg har prøvet at ligge i en vandseng.

Vi boede pænt væk fra selve Berlin, så hver morgen skulle vi tage metroen der ind, og HOLD DA HELT OP! Berlins Togstation er så sindsygt stort. Fire etager!! Jeg var mundlam. Hver gang jeg er i Tyskland skal jeg have en Brezel, så det fik jeg selvfølgelig også denne gang. Vi kom forbi mange forskellig og flotte bygninger. Mange museer. Vi var også på en vildt lækker restaurant ned til en kanal der går gennem Berlin. Der var en meget, meget, MEGET sur tjener, der tog imod vores bestilling, kom og gik med vores tallerkener. Jeg fik en pastaret alla ravioli med pesto, rucola/grønsager og en lidt speciel sauce.

Derefter tog vi en tur med sådan en turistbåd i ca. 2,5 timer. Det gik utroligt hurtigt. Jeg fik en lækker iskaffe med Vaniljeis uden flødeskum og en til to brezel. Jeg synes specilet at byen Berlin er fantastisk. Jeg anbefaler det så meget!

XoXo

- Emma

Likes

Comments