Header
View tracker

Hejsvejs! Senast jag klippte mig var i augusti och det var alltså way too long ago...

Då klippte jag mig en lugg på sidorna vilket jag gillade riktigt mycket, såhär såg det ut.

Ska försöka boka in en ny tid snarast och då ska det tamefan vara samma! Mitt hår har blivit jättelångt nu :(

Likes

Comments

Hänger hos Johan under håltimmen & han har fått världens gulligaste katt!!! Dröm

Likes

Comments

Igår åt jag mycket gott och tänkte dela med mig av det till er. Till lunch, ICAs fryspizza, fanemig riktigt god! Denna är typ med tomat, basilika & mozzarella, mums.

På kvällen bjöd jag över tjejerna, dvs Tove, Lisa & Nathalie, för att käka middag! Vi gjorde rotfrukter och kyckling, så himla gott haha. Ni kanske vet sedan tidigare att jag åt det hos Bella & även hemma, för att det är så himla gott. Obsessed!!! Framförallt med en god sås.

Likes

Comments

​ Onsdagar är en speciell dag. Det är mitt i veckan, man har avklarat halva och har dessutom halva kvar. Det är värt att firas. Dock var denna onsdag mer speciell för min kära lillasyster fyllde år! När jag kom hem hade mamma gjort tårta och hungriga jag tryckte 1/4 hahaha oops


Vi tänkte äta pappas egengjorda lasagne men den hade syrran & hennes tjejer ätit upp under dagen haha så vi drog iväg och köpte sushi istället. Svingott! Så ni får massa bilder

Likes

Comments

Hejsvejs på er!

Har precis torkat tårarna då jag fällde en lite skvätt till en väldigt fin kärleksfilm vid namn "No strings attached". Ni borde se den!

Tidigare idag, efter jag slutat skolan, hade jag inga planer så mötte upp syrran & mamma för att hänga med på utvecklingssamtal. Kul att vara tillbaka i gamla skolan, allt var precis som för några år sedan förutom att korridorerna nu inte var flockade med elever.

dagens snaps

Jag har alltid älskat skolan & haft motivation, trots att jag inte presterat mitt bästa många gånger. I skolan har jag ju haft många chanser att visa mina kunskaper men inte tagit alla av dem. Latheten som tonåring, framförallt i högstadiet kring puberteten & när man tar stegen från barn till ungdom osv. Är glad att jag lärde mig av det, nu gör jag ju ifrån mig mitt bästa!

tre bilder på mig från nian, haha här hade jag inte färgat ögonbrynen som ni nog ser :)

Har för övrigt de senaste dagarna känt symptom på förkylning eller kanske t.o.m. influensa, dock har inget utbrutit (än, knock on wood!!). Tränade med Lisa igår kväll och efteråt kändes det bättre. Personligen är jag inte någon som tar småsjuka (som förkylning etc) på allvar. Många stannar hemma och blir alldeles sängliggandes p.g.a typ rinnande näsa, äh vad fals!

Förvisso en sak att inte vilja smitta andra, men tycker det är för mycket klemande bland oss. Och jo tack, har haft allt från influensa till körtelfeber och allt vad det heter. Men hörrni, vi tar oss i kragen och rullar på ändå! Eller hur? ;-)


me 2nighttttt

Likes

Comments

Tisdag


Planerna för kvällen är bad och sedan sova!

Onsdag

Onsdagens planer är eventuellt jobb och träning beroende på hur lång jobbdag jag har.

Torsdag

Mina planer för torsdag är: Packa goodiebags fram till 13.00 senare mot kvällen ska jag träna med Jesper!

Fredag

På fredag är det ingen vanlig dag för då är det Jespers födelsedag! Hurraaa! Det ska självklart firas!

Lördag

På lördag blir det fest x2. Först en rolig temafest på jobbet sedan vankas det utgång!

Söndag

Söndag blir förmodligen en slappdag framför en bra film eller liknande.

Likes

Comments

God kväll på er!
Denna dag har bestått av sovmorgon, jobb och träning. Perfekt dag om ni frågar mig. Igår tränade jag ensam och idag tränade jag med Anna. Tycket faktiskt att det är roligare att träna tillsammans med någon, så man kan peppa varandra liksom. Efter dagens träningen åkte jag hem och åt linsgrytan jag gjorde igår. Hur gott som helst och super enkelt att göra. Nu ska jag snart ta ett bad och skrubba mig lite :) Ha en fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments

Kom precis hem från gymmet där jag körde 1h helkroppspass med Lisa. Next up duschen och sedan middag! Kram

Likes

Comments

Idag slutade jag 12.30 och därefter gick Johan & jag hem till honom för att äta lunch. Sedan åkte jag hem och gjorde varm oboy med grädde & marsmallows, mmmm!!!

Kollar just nu filmen Limitless, har sett hela serien redan men inte filmen. Är ungefär inne på halva och den är underbar! Legendarisk! Genialisk! Top notch! Jag älskar den. Handlar om hur huvudkaraktären lever ett sunkigt liv som lågintelligent & näst intill hemlös för att sedan upptäcka ett piller som vänder upp och ner på hans värld. Värd att se!

Likes

Comments