glömde lägga upp ett citat igår kväll, som jag har som ett måste för mig själv. här är det!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 44 Readers

Likes

Comments

Hej, idag har hänt mkt. Men det som har varit roligast har varit att få fira min kusins tjej! tycker verkligen om henne och från min sida är hon jätte välkommen till släkten! :) vi åt pizza och sen har vi haft film kväll hemma hos dem. riktigt mysigt o trevligt att jag fått vara med!:)
Nu blir de snart säng dags och en ny dag imorgon.
Btw att det är 2015 nu känns skönt men ändå nervöst! Tror de blir kämpigt men även väldigt kul, måste bara tänka mer på mina val jag gör! men det löser sig.Likes

Comments

jag har varit väldigt dålig med bloggen, inte för att jag tar den så seriöst, men kul att skriva o dela med sig av lite bilder :-) har ny mobil och så nu(sony experia z3) något sånt :-P
så fåe bli att fortsätta med bloggen lite ;)

Likes

Comments

Jag förstår inte hur en person med grovt hemsk bakgrund får höra från en annan person som den dejtar att det är dens fel att fel att det inte funkar pga att den inte berättar vad som har hänt den. Wtf seriöst , finns personer som har väldigt svårt att öppna sig för det första och för det andra kanske inte den vill öppna sig till fel person.
Folk har för lite förstående för trauma idag.


Likes

Comments

Har solat lite idag i förbereder mig för Spanien !! ;) och nu ikväll är jag på middag och har film kväll med lite alkohol! Myspys!

Likes

Comments

Hittade världens finaste kjol!!!


Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments