Inte så mycket till helg här, min fina jobbar för fulla muggar - längtar verkligen tills han är lite ledig just nu & tills bara vi, han & jag ska hitta på något, så längesedan nu.

Jag har inte något inplanerat idag - ska verkligen njuta av att inte göra någonting alls idag mer än att njuta av det härliga vädret & att jag ska ta tag i städ & tvätt precis som alla söndagar innefattar här hemma men jag älskar det.

Jag vill också be om ursäkt över att jag inte svarat på era kommentarer men det verkar som att nouw fortfarande krabbar på den fronten. Lovar att svara vart enda en av er så fort det fungerar igen 💛💛💛

Gillar

Kommentarer

Jag känner att jag har varit extremt dålig på att uppdatera här idag men ibland behöver vi vila från saker också. Jag älskar som sagt detta men det kan också bli för mycket av det goda ibland.

Hjärnan behöver en paus för att komma tillbaka stark & motiverad - är redan extremt taggad på att blogga imorgon, har så mycket jag vill blogga om. Jag hoppas i alla fall att ni haft en superfin lördag 💛

Ikväll hämtade jag & han sushi - när vi kom hem med maten slog vi oss ner i soffan & startade upp filmen glass - litet filmtips.

Gillar

Kommentarer