​Jag är misslyckad. På riktigt...

Den 6 oktober var jag till psykiatrin & blev dubbeldiagnoserad. Jag blev inte förvånad, men samtidigt blev jag det. Jag har både ADHD & borderline, vilket jag vetat om i många år egentligen, men sjukvården har pissat på mig & vägrat gett mig hjälpen. Det enda dom gjort är att proppat i mig en jävla massa antidepressiva mot ångesten. 

Alltså, jag "lider" av: ADHD, borderline, panikångest, socialfobi, agorafobi & GAD, även en "trauma" sjukdom, tog en jävla tid att få diagnoser på papper. För som jag sagt även till dom, det är svårt att diagnosera sig själv. 

Så äntligen har jag fått svar på varför det ALLTID går åt helvete för mig, varför jag alltid är uppe i varv, varför hjärnan går på högvarv HELA tiden. Jag har fått svar på det mesta, men jag misslyckas. HELA jävla tiden... 

Jag är utskriven från skolan, pga för mycket frånvaro. Jag har varit hemma med en sjuk dotter "för mycket".. Så nu har jag ingenting att göra på dagarna, igen. Jag känner mig så ÄCKLIGT jävla misslyckad. Jag visste innerst inne att jag inte skulle klara skolan den här gången heller.. Jag är så sjukt trött på att misslyckas, att inte kunna leva som alla andra utan alltid ha något som begränsar mig. Skjut mig 


Likes

Comments

Det finns en kille i mitt liv, han som tog mitt hjärta med storm. Han som vände upp & ner på precis hela min värld. Och det är han jag är så sjukt för'älskad i. Han valde inte bara mig i sitt liv utan valde även min dotter, så mycket kärlek som det är mellan dom två är helt underbart att se. Och den växer sig starkare för varje dag som går, vilket gör mig så otroligt lycklig.

För 6 år sedan så lärde jag känna världens finaste kille, han har alltid fått det att pirra lite extra i magen på mig varje gång jag träffat honom, pratat med honom eller sett honom. Men har aldrig vågat sagt hur jag känner, känslorna har alltid funnits där men väldigt långt bak då jag vägrat insett att jag faktiskt varit kär i min bäste vän.

I mina ögon är han den bästa och finaste, och jag är så otroligt lycklig som får chansen att dela mitt liv tillsammans med honom, han släppte in mig i sitt liv och släpper mig inte. Trots att vi haft motgångar så står vi här idag, starkare än någonsin tillsammans! Och oavsett vad som händer, så kommer jag aldrig någonsin att lämna honom.

Jag har sagt det förr och säger det igen, han är inte bara min kärlek, han är min bättre hälft, min bäste vän, min själsfrände, mitt allt! Att få somna i hans famn varje kväll, att få vakna upp bredvid honom varje morgon är det absolut bästa jag vet. Han får mig att le sådär löjligt mycket varje dag, genom att bara titta på honom så blir jag alldeles varm i kroppen!

Han gör mina dagar, eller rättare sagt mitt liv så otroligt mycket bättre. Jag har aldrig någonsin känt såhär förut, den här killen vill jag dela resten av mitt liv med. Och att träffa någon som får mig att känna mig säker & känna på det viset, gör mig så otroligt lycklig. Trots mina ord om att äkta kärlek finns bara i sagor, så har jag äntligen mött min prins.

Det är han som har fattats i mitt liv, det är han som fyllt upp tomheten som funnits hos mig. Det är han jag kommer att stå bredvid dag som natt i alla lägen, för alltid. Jag har alltid stått bredvid honom när han endast var min bäste vän, nu kommer jag ALDRIG att släppa honom. Jag kommer kämpa om så behövs för alltid för att han ska vara en del av mig och mitt liv.

I mina ögon är han perfekt, jag har funnit min själsfrände och jag är lyckligast i världen.

Jag älskar dig Jesper. <3

Likes

Comments

Du fattas mig.. Jag saknar dig så jävla mycket! 

Likes

Comments

Jag har aldrig känt mig speciell säker när någon sagt att dom tyckt om mig, men med Jesper gör jag verkligen det. Han visar mig dagligen att han verkligen älskar mig & att jag är värdefull. Vilket är så otroligt skönt med tanke på att jag blivit bortstött och illabehandlad tidigare. Jag har verkligen träffat världens bästa kille! <3

Det finns inte tillräckligt med ord för att förklara den kärleken jag känner till honom, han kommer alltid att vara min nr1, jag har aldrig någonsin tidigare känt mig så älskad & trygg med någon som jag gör med honom!

Han är min bäste vän, kommer alltid att vara. Han är min andra halva då han tog mitt liv med storm, han är min själsfrände då jag aldrig känt sån kärlek tidigare! Han betyder fruktansvärt mycket för mig och jag önskar att jag kunde förklara.

Han hjälpte mig att stå stadigt på benen igen, trots att allt kändes så otroligt hopplöst så visade han mig att det fanns något att kämpa för. Han fick mig att se ljuset i livet igen, han fick mig att känna mig värdefull & älskad i någon annans ögon.

Han gjorde mig säker & trygg, vilket är något jag inte har känt på 6 år. Han fick mig att se ljust på framtiden,, han är den allra finaste, den bästa, den perfekta! Han är det bästa jag har, det bästa som hänt mig! Han och Isolde är ljuset i mitt liv.

Galet vad jag är kär i den här killen, han tog mitt liv med storm och fick mig att falla på 2 sekunder. Han raserade min "trygghetsmur" på ett ögonblick, jag har verkligen träffat killen i mitt liv. Det är han som fattats i mitt liv tidigare!

Han ger mig kärleken & tryggheten ingen annan har lyckats med, eller försökt med heller. Jag är så otroligt sänkt i honom,, jag riskerade ALLT genom att berätta hur jag kände, och här står jag idag.. Världens lyckligaste tjej, jag har världens finaste kille & världens vackraste dotter som har världens finaste bonuspappa.

Jag är tacksam för mitt liv idag, jag har allt jag något önskat mig. <3 Du & jag mot världen älskling, tillsammans klarar vi allt. <3

Likes

Comments

Jag har verkligen världens bästa farfar, han hjälper mig med att stå på delbetalningen för en ny telefon, så jag betalar honom en viss summa i månaden. Världens bästa <3

Blev så glad när han ville ställa upp och hjälpa mig, min farfar är den finaste! Idag har jag inte gjort mer än å plugga typ, imorgon ska jag till skolan iallafall. Nu lyssnar jag på musik & funderar på vad nästa inlägg ska handla om, har ni några tips till lilla mig? Vad vill ni läsa om? Puss!


Likes

Comments

Ber ännu en gång om ursäkt för dåligt uppdatering, men jag har inget internet i lägenheten ännu! Och dessutom är min telefon trasig, dottern fick tag i den och kastade den i golvet så touchen slutade fungera.. Känns tråkigt att inte ha någon telefon, jobbigt när man inte kan ringa till folk osv.

Men sånt är livet, skulle köpa iphone 7plus eftersom den kom ut i fredags, MEN den hade inte kommit ut i butik än. Det gör den inte förrän om en månad.. Trök! Får kanske byta display på telefon så fixar jag 7an när den kommer ut.

Dåligt med bloggande kommer det att bli ett tag så ni vet, eftersom jag inte har något internet. Puss på er!

Likes

Comments

Varit dålig uppdatering pga att vi har hållit på och flyttat, gjort i ordning hemma & dessutom så är Isolde sjuk så jag har inte haft någon riktig tid!

Jag är iallafall officiellt Bollnäsbo igen, vilket är hur skönt som helst. Nära till mamma, nära till stan, nära till dagis & skola.. Ja det är skönt att bo i bollan igen.

Isolde sover, Jesper är utepå & jag ligger och är halvt deprimerad & funderar på att ta ett bad eller plugga. Låter kul va? Haha.

Mycket som rör sig i huvudet på mig nu tyvärr. Hoppas ni alla ha det bra iallafall. 😘

  • 256 readers

Likes

Comments

Jag byggde upp en mur runtomkring mig och lät inte NÅGON komma nära, jag lovade mig själv att aldrig någonsin bli kär igen eller falla för någon på nytt, det fungerade ett tag tills Jesper kom in i bilden. Han raserade min mur på två sekunder, han drog den ner till botten och det var omöjligt att bygga upp den.

Han fick mig att falla, han fick mig att bli kär. Vart tog löftet till mig själv vägen? Det var svårt att stå emot, hans vackra ögon fick mig att drunkna, hans charm fick mig att bli alldeles mållös, hans underbara leende fick mig att falla hårdare för varje sekund, hans röst fick det att pirra i hela min kropp.. Han fick mig att känna mig levande, han fick mig att känna mig älskad & värdefull, han fick mig att känna något jag aldrig tidigare känt. Kärlek.

Samtidigt blev jag så jävla rädd, ingen har någonsin kommit mig SÅ nära, någonsin. Ingen har fått veta mina mörkaste hemligheter eller fått varit en del av mig så pass nära. Men han kunde jag inte "stöta" bort ifrån mig, jag ville inte heller göra det för den delen. Den här killen har alltid varit speciell för mig, och om inte annat har han fått mig att känna mig speciell.

Men i början var jag rädd, rädd att han inte visste vad han gav sig in på. Han träffade en ensamstående mamma & var bara 19 år. Ja visst, han är ett halvår yngre än mig, men just i föräldrarollen så spelar den ålderskillnaden stor roll. Jag hade levt som mamma i över ett år, han hade ju egentligen ingen aning. Tänk om han inte ville leva med oss? Tänk om han sårar mig? Tänk om han var med mig för att inte vara ensam? Ja det var tusen frågor, men jag ville inte ställa en enda.

Idag finns inte dom tankarna, idag känner jag mig älskad, värdefull & levande, vilket jag inte gjort på måååånga år. Han har fått mig att känna så mycket, som jag trodde var omöjligt, han visade mig kärlek som jag absolut inte trodde fanns. Och inte nog med det så visar han lika mycket kärlek till min dotter, vilket är det viktigaste för mig!

Jesper är den absolut vackraste människan i mina ögon, och den absolut bästa. Han är det finaste & bästa som hänt mig, och med tanke på att jag känt honom i snart 6 år så är ingen gladare än jag att äntligen få kalla honom för min! Att vara vetandes om att jag är den lyckliga som får dela mitt liv med honom är helt fantastiskt.

Och att jag dessutom får chansen att dela mitt liv med honom är helt underbart. Jag har ställt upp och funnits där för honom i 6 års tid och kommer göra det resten av mitt liv. Nu när han äntligen är min, kommer jag aldrig någonsin att släppa honom. Jag har inte bara världens bästa pojkvän, utan han är också min allra bästa vän. Vilket han varit länge!

Han får mig att skratta trots att tårarna bränner bakom ögonlocken, han får mig att se en mening med livet & känna mig värdefull och att jag duger som jag är. Jag är evigt tacksam att jag får vara med honom.

Hans ögon är dom vackraste jag vet, hans leende får mig att smälta, hans röst är helt underbar, men framförallt så får han mig att falla mer & mer för varje sekund som går. Han har fått mig att inse att livet är underbart, att tom jag kan vara lycklig, att jag har träffat den rätta, min självsfrände, min andra halva, mitt allt. 

<3 Jag älskar dig Jesper. <3

Likes

Comments

Vi åkte ju som sagt till Stockholm i lördags, och gick på gröna lund. Jag, Jesper, Caroline & Robin, och ärligt talat så hade jag skitkul! Enda felet var att Insane (som jag var mest taggad på att åka) var stängd pga reparation på något vis om jag förstod det rätt.

Ecplipse var även stängd nästan hela dagen, först vid halv tio öppnades den pga ovädret som var, dvs blåsten. Så absolut sista attraktionen jag och Carro åkte var Ecplipse, men annars var dagen helt fantastisk.

Många berg-och-dalbanor blev det tillsammans med Robin & Jesper, längesedan jag skrattade så mycket som jag gjorde i lördags! Så det var guld värt och tack till er alla, ni är underbara <3 Älskar er mina pojkar & flickor!

I söndags var det bara en slödag iallafall, gjorde inte alls mycket. Inte mer än vad som behövdes iallafall om man säger så, hämtade hem min fina dotter dock. Hela dagen blev fantastisk när hon kom hem igen.

Likes

Comments

Har precis ätit lite kvällsfika med Nathalie & Jesper, mysigt värre. Jesper håller på & bli sjuk vilket är mindre bra, men sånt händer ibland. Dock är han ju kille så han är ju döende stackarn!

Imorgon ska jag iväg till Bollnäs och skola in mina fina fyrbenta vänner på hunddagis, hur gulligt som helst ju! Som det känns i huvudet så blir det en tidig kväller. Så jävla trött och seg i huvudet.. Sen tänkte jag faktiskt gå till röda korset en sväng, hittade så mycket fina glas där som skulle sitta perfekt på Granberg! 👌🏼

Imorgoneftermiddag ska jag lämna dottern hos hennes far också, så den här helgen är jag barnledig så jag ska bli ett barn själv, vi ska till grönan! 👌🏼👌🏼

Kul att roa sig ibland också faktiskt, hoppas Jesper piggnat på tills dess. 😍 kärlek till er alla, ta hand om varandra. 😘

  • 323 readers

Likes

Comments