•När var jag beräknad- men zacke va jag beräknad 24 oktober men han kom till värden 23 september 2014💕 zixten va beräknad 12 oktober men kom till värden 26 september 1015💕


•Hur berättade jag för Krille att jag var gravid?
Det kom ju som en överraskning då vi ej hade pratat eller planera att skaffa barn, men självklart visste vi ju att det kunde hända då jag inte åt p-piller eller använde nå annat skydd, min mens va sen så jag for till umo och gjorde ett test och det visade positivt på direkten. Så jag tog bussen hem och skrev till krille att jag va gravid, men fick aldrig något svar av han så blev lite nojig.. Men när han kom hem så prata vi och båda va jätte glada och det va ingen tvekan att behålla det.
När jag blev gravid med zixten var ju bara zacke 3 månader gamal och han va ju lite mer planerad för ville ha barn väldigt tät, och min mens va sen så vi gick till Apoteket och köpte ett test och det vissade att jag va gravid i ca v4.

•Hur gamla var vi när vi blev gravida? Och hur länge hade vi varit tillsammans jag var 17 år och krille va 22 år och vi hade varit tillsammans i ca 3 månader. Men zixten va jag 18 år och krille 23
År. Och då hade vi varit tillsammans i ca 1 år.


•Mådde jag illa? Åh Gud ja det gjorde jag mådde illa konstant i 3 månader.. Kunde inte äta nåt för då spydde jag direkt, för när testet visade positivt så vägde jag ca 66 men när jag for till barnmorskan första gången så vägde jag 58 så jag gick ner i vikt jätte mycket under tiden jag spydde...
Och men zixten mådde jag lika dåligt med..

•Fick jag några bristningar
Men zacke fick jag inga bristningar hade så extremt liten mage med han.
Men när jag blev gravid med zixten så fick jag några små bristingar.


•Hur många ultraljud gjorde vi?
Men zacke gjorde vi 2 ultraljud första vi gjorde var ju rutinultraljudet och på det ultraljudet visade sig att zacke hade en större njure och en mindre så vi fick komma tillbaka ca 2 månader senare och då såg allt bra ut. Men zixten gjorde vi bara rutinultraljudet med.

Visste vi om könet? Både jag och krille ville veta könet och med zacke så såg man att det va en liten pojke💕 men man såg aldrig vilken kön zixten hade.•Hur tänkte vi med namn?
Vi ville väl ha något fint men ändå annorlunda namn. Zacke är väl inte så jätte vanligt tro jag har aldrig hört nån som heter zacke för.
Och med zixten namn så ville väl jag mest att han skulle heta så men jag tro om jag hade funderat lite mer hade han nog inte heta så idag.

Hur mycket gick jag upp i vikt? Gick upp 10 kg med båda 2


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har just matat pojkarna, blev gröt och macka, så nu ligger zacke på golvet och se bilar och zixten leker.
Vi kommer väl inte hitta på nåt idag då pappan i huset är uppe i vår ny lägenhet och lägger nya golv. Sen blir det att tapetsera så vi kan flytta upp nån gång. Längtar till vi kan ställa in alla våra nya möbler, då vi ej ha orkar göra det i våran nuvarande lägenhet. Jag ska då ta fram köttfärs så vi kan göra lasagne till middag. Sen senare ikväll när pojkarna sover så ska jag hjälpa krille där uppe så det blir klart nån gång, inte för jag är så mycket till hjälp... Haha
Nu ska jag sätta mig på golvet och leka med grabbarna💕

Likes

Comments

Hejsan i helgen va jag och krille barnfria då Hans mormor och mamma ville rå om barnen. Så vi for till Skellefteå och umgicks med min syster och några fler och drack massa gott. Så kvällen blev bra. På lördagen så for vi hem vid 9. Så jag och krille myste bara hela kvällen, och idag vid 12 tiden fick vi hem våra killar💕
Just nu är krille på väg hem från Happis då han for iväg med sin mamma och skulle köpa golv. Så sitter och inväntar han så vi kan börja med middagen!

Likes

Comments

Ikväll blir det en lugn kväll, zacke sover hos sin farmor så krille får villa. Vaknade ca 06.30 av att krille skrek på mig från vardagsrummet att han hade jätte ont i magen, Och sen såg man verkligen på han hur ont han hade, han sa att han spydde blod.. Så han ringde 1177 och dom sa att han skulle komma in! Dom ville skicka ambulansen men det ville inte krille så vi ringde hans mormor, hon va väl hos oss ca kl halv 7 så då for dom in och han fick dropp och morfin sen fick han ta massa prover och körde ner en slang i magen. Han kom hem typ vid 14 tiden och han gick och la sig på direkten och sover fortfarande. Så blir väl att mysa med zixten hela kvällen, så nu ska jag och han ta och fika sen ska han få bada innan han ska hoppa i säng.

Likes

Comments

Hallå är inte den duktigaste på att blogga..
Men ska försöka bättra mig, haha säger så varje gång...
Har väl inte hänt så mycket på senaste tiden, vi har fått tag på en 4a som vi flyttar till i slutet av månaden. Som tur bli inte flytten så jobbig då vi bara ska flytta en trappa upp👍🏽 längtar verkligen för då kan vi börja använda alla våra nya möbler! Så det är det ända spännande som har hänt. Men livet rulla på barnen mår bra vi mår bra. Vi köpte en bil igår inte direkt en familje bil, blir mer som krilles lekbil vi får ta och kolla runt på en lite mer familjebil framöver.

Min stora bebis fyller hela 2 år idag😍
Tänk snart är han vuxen och inte en liten gosig bebis. Men Gud vad jag älskar det lillayrvädret💕

Likes

Comments

Godmorgon. Han inte skriva mer igår då vi va ute hela dagen. Men vi for till stranden i går då det va så himla varmt ute, och kom hem där vid 18 och då duschade vi av barnen gav dom mat. Och zixten somnade på direkt efter maten och zacke fick se på lite film ett tag sen somnade han, sen gick vi ut och satt oss med våran hyresvärd och snacka till 23 då det börja regna så då gick vi alla in och sov. Idag har vi inga planer då det regnar ute. Jag ligger fortfarande kvar i sängen och ska väl börja stiga upp och äta så för vi höras av sen. Tyvärr laddas inte mina bilder upp så kommer bli billösa inlägg

Likes

Comments

hejsan förlåt för att jag inte bloggat sen julas... Men kan berätta lite kort om vad som har hänt sen sist. Vi har hunnit flytta 2 gånger, Bode ju först i Skelleftehamn men sen fick vi tag på en lägenhet på morahöjden.. Men varken jag eller k trivdes där... Vi kunde aldrig som släppa ut zacke så han fick leka och sen Bode vi längst upp, så var det också andrahandskontrakt, så vi fick tag i en lägenhet i Boden och jag har ju som alltid vilja flytta från Skellefteå så vi tog den och här trivs vi jätte bra. Stor gård och vi har en egen ingång till lägenheten! Och zacke trivs jätte bra då vi har en sandlåda just utanför oss. Så här kommer vi bo tills vi köper hus som troligas blir till vintern.

Likes

Comments

Nu var det verkligen länge sen jag skrev!
Men vi har väl inte gjort så mycket.
Vi har fått komma hem från Luleå med ett nytt badrum! Kan lägga upp en bild ikväll, idag vakna vi vid halv 9 och då gick vi till Ica för jag skulle hämta ut ett paket.
Strax ska vi göra nån middag sen ska vi gå ut med zacke och leka!
Ikväll ska vi bara ta det lugnt som alla andra kvällarna men... Haha

Likes

Comments

idag vakna vi vid halv 2..
då båda ungarna va skrikiga inatt..
sen så gjorde vi oss klara den för vi vidare till Sunderbyn till K mamma och fira hon eftersom hon fylde år igår.
och vi kom hem vid 20 tiden! nu ligger både ungarna och sover och vi sitter och kolla på en film. när filmen är slut ska vi sova.
och i morgon ska Sandra och tezz hit och kolla på Sandras nya hund! och tro att jag skulle med också.
men nu ska jag fortsätta att kolla på filmen så får vi höras!

Likes

Comments

Nu har zixtens ny kudde kommit! den är så himmla fin, ska även beställa en filt och snuttefilt i samma tyg!
det finns att beställa på "laurascicus.se"
det finns så mycket till jätte bra priser!
och hon gör även allt för hand!

Likes

Comments