Igår hade vi fullt upp hela dagen, vid halv 10 så satte vi oss i bilen för att fara till Storheden och handla mat, blev massa mat en dammsugare och en ny kaffemaskin. Sen for vi vidare till leklust och köpte julklappar åt pojkarna. Vi va väl tillbaka i Boden vid halv 4 så vibstannade till på Max och åt middag. Sen vid 18 tiden körde K mormor han till körskolan då han skulle göra riskettan. Och det va slut vid 20 tiden så då for vi in till Boden och hämta han och sen vidare till Luleå för att sova över hos hans mormor då krille skulle ta bussen vi 6 på morgon till Skellefteå för att skriva teoriprovet, men tyvärr klarade han inte provet.. Han fick 51 och man va tvungen att ha 52... Väldigt surt.
Och i morgon har han uppkörningen här i Boden sen ska han boka en ny tid så han få göra om provet, håller mina tummar att han klara det den här gången.
Nu ikväll så va Carro och lowe här en stund. Sen när dom for fick ungarna kvällsfika sen skulle dom gå och lägga sig. Nu har vi just sätt klart filmen så K hoppade in i duschen sen ska vi väl gå och sova då vi ska upp vid 7 i morgon då han har uppkörningen kl halv 9. När han är och kör så ska jag fara och köpa ny skor som verkligen behövs.

Likes

Comments

Idag har vi spendera dagen inne på grund av snö kaos.. Så på morgon har vi bara myst och busa på. Vid 13 tiden kom Carro hit och umgicks med oss sen lite senare kom även lowe och då körde han in oss till Boden så jag fick hämta ut mina packet som va 2 klockor super fina va dom😊 kan lägga upp bilder i morgon.
Sen så åkte vi hem till oss igen och gjorde middag åt barnen. Sen busa vi med dom tills din skulle sova.

När jag sövde zacke så gjorde Carro en kladdkaka som ej blev så lyckad så det va bara att kasta... Sen har vi väl bara suttit och kolla youtube och ätit lite smått å gott.

Har precis tvätta bort sminket å borsta tänderna. Så nu ligger jag i sängen och ska försöka sova.

Likes

Comments

Hej, zacke vakna vid halv 8 så himla skönt att få sova ut lite längre. Och zixten vakna där vid 8 så då steg vi upp och båda hade gjort värdens bajs kalas i morse💩

Just nu kollar dom på tv och leker samtidigt och jag sitter och dricker kaffe. Idag har vi väl inga planer förutom att pappan i huset kommer hem ikväll och faster Carro kommer hit efter skolan och umgås med oss. Ska väl snart ge dom här lite frukost, sen ta och kolla i frysen och se om vi hitta nåt att ära till middag, för till lunch får dom pyttipanna som vi åt i går till middag.

Likes

Comments

Har eket tomt ett tag här men det är ni väl vana med hahah😂

I går gjorde vi väl inte så mycket, vi va väl ute det mesta av dagen. Byggde snögubbe gick en promenad så ungarna fick åka Bob.

Och idag for pappan i huset till Skellefteå får att ta körkortet på 5 dagar, tydligen nåt nytt dom har börja med men dom hade det inte här i Boden eller Luleå.. Så vi bli själva tills på fredag då han åker upp hit med Jonte & Emmy.
Det ända jag är nervös för är hur jag ska kunna somna... Hatar att vara här själv på kvällen/natten och har jätte svårt att somna när jag är själv, men idag har vi väl bara varit inne och lekt då det va så himla kalt ute, nu ligger jag i sängen och håller på med mobilen och hoppas på att jag ska bli så trött så jag kan somna.

Tur jag har min bubbis💕

Likes

Comments

Blev utmanad av min syster Sandra för ett tag sen och det är väl på tiden jag svara på dom, men jag kommer tyvärr inte utmana några bloggare då ja inte har så stor fantasi..

1. Vilket är ditt favorit pojknamn samt flicknamn? Mitt favorit pojknamn är zacke och zixten och flicka namn är Kelly penny och Anastasia

2. Vilken är din mest använda mobil app?
Det är nog nouw instagrm och Facebook

3. Föredrar du sol och bad semester eller upptäcka och se semester?
Sol och bad semester


4. Vad är din största svaghet?
Haha oj.. Att mina barn gör sig illa

5. Hur tror du att ditt liv ser ut om fem år?
Att vi bor i hus och att vi har fått ett till barn helst en flicka, då jag vill ha båda könen så man få prova på hur tjejer är också.

6. Vad får/gör dig glad och stolt?
När mina barn är glada💕

7. Favorit godis/snacks?
Chips och dipp helt klart👍🏽

8. Vad är ditt mål just nu?
Att börja gymma😅

9. Favorit högtid? Varför?
Jul för allt är så mysigt, tända ljus en gran. Ja allt blir bara så mysigt.
Sommar då är det varmt man behöver inte ha på sig en massa kläder

10. Hur många barn "önskar" du dig?
Vill ha 3 barn

11. Favorit månad? Varför?
September för då föddes mina underbara pojkar💕

Likes

Comments

Barnen vaknade vid halv 7 idag så jag och krille steg upp vi åt frukost, lekte ett tag med barnen såg på Alice i under landet. Sen blev barnen allmänt gnälliga så krille tig zixten till barnrummet och jag tog zacke till vårat sovrum och alla somna och vi fick sova i 3 timmar! Och det va så himla skönt man känner sig som en ny människa, när dom vakna så gjorde vi lunch som blev frys pizza, som gick ner i magen väldigt lätt för pojkarna. Nu sitter jag och fundera på bad vi ska äta till middag, det är alltid dagens problem då både jag och krille hatar att laga mat.. Hahah

Så nu sitter vi i vardags rummet och ser på film samtidigt som vi leker.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan idag steg vi upp vid 8 och då gav vi ungarna mat kläde på dom sen satt vi oss i barn rummet och lekte. Vid 10 kom krilles mormor och hämta oss så vi kunde få handla lite mat. Sen när vi kom hem så bar Jeppe och krille upp våran kyl och frys. Sen städa vi vek in kläderna, ren bäddade sängarna. Ska försöka fota barnrummet på ett tag.
På en stund kommer Jonte och Emmy hit.

Likes

Comments

Har kommer lite bilder på köket, men som sagt vi har varken lagt golvet eller tapetsera. Sen har vi inte fått våran kyl eller frys, sen är det lite små kaos😊
Får ta bättre bilder sen när allt är klart👍🏽

Likes

Comments