Nu är allt officiellt! Bachelor, med start redan från nästa vecka! (16/10-17)


Det närmar sig... Känslorna dagarna  innan programmet ska börja sändas, är sjukt nervöst. Har burit på en hel del hemligheter detta år, men äntligen får jag "tala fritt". Året har varit väldigt lärorikt på många plan.

Tillsammans med 20 andra singeltjejer reste vi till andra sidan jorden för att finna kärleken. I efterhand känns det ofattbart att själv välja den långa vägen för kärleken (haha). Mötet med dessa tjejer var en resa för sig. Att möta modiga, starka och självsäkra kvinnor med enormt färgstarka personligheter medförde att man började granska sig själv. Man fick chansen att reflektera mycket under resan och även fortsättningsvis efter. Att ställa sig utanför sig själv och få självdistans är ett mycket viktigt steg i min personliga resa. Jag älskar att utmana mig och ställer mig gärna utanför min "comfort zone". Resan har varit fruktansvärt påfrestande på många plan, men är evigt tacksam för denna erfarenhet.

Efter allt har jag satt upp nya mål och min drivkraft till att fortsätta utmana mig har tagits till ytterligare en nivå! Vart ska detta sluta?!

Nu väntar jag in det första avsnittet med skämskudden deluxe....


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har testat en del masker från GlamGlow och måste säga att jag är förvånansvärt nöjd med dem alla. De finns olika varianter som arbetar på olika hudtyper. Något som är enormt hett just nu och har iof varit ett tag är multimasking. Multimasking innebär att man applicerar olika ansiktsmasker på olika partier i ansiktet. Om man exempelvis är blandhy/kombinerad kan man använda sig av denna unika form. Det man gör är att man tillsätter de olika maskerna på olika områden i ansiktet och utgår från hudens behov. I T-Zonen (panna, näsa och haka) är huden vanligtvis fetare, medan partier som kind och omkring munnen kan vara torrare. Om man skulle uppleva att man har de olika problemen kan multimasking vara ett bra tips att testa. Jag skulle rekommendera att använda exempelvis den svarta masken från Glamglow i T-Zonen och den blåa i resterande om man skulle uppleva att man är kombinerad.


Mina absolut tre favoriter från GlamGlow är:

Thirsthymud hydrating treatment: Innovativa och avancerade teknologi har extremt återfuktande och närande egenskaper. Direkt återfuktande som verkar på djupet och ger ett långvarigt resultat. Thirstymud Hydrating Treatment innehåller de nyaste, mest avancerade och extremt fuktighetsbevarande teknologierna. Avsedd för Män & Kvinnor i alla åldrar. Nya avancerade super- teknologin som ger dig direkt återfuktad och strålande hud.


Youthmud Tinglexfoliant Treatment:

GlamGlows lerbas kommer från medelhavet i södra Frankrike och är en återfuktande mask som är anpassad för både kvinnor och män.

Aktiva ingredienser:

• Extrakt av lövbitar från grönt te som ger ljusare hy, skyddar mot fria radikaler, är fuktgivande och balanserar oljebalansen.
• Vulkaniska mineraler som hjälper att ta bort mörka ringar under ögonen, detoxifierar och väcker huden till liv.
• Murgröna som tonar, stramar till och ger en uppstramande effekt.
• Gurka som är anti-inflammatorisk, hjälper att läka och lugna huden.
• Vallört snabbar på cellförnyelsen och skapar yngre hy.
• Lavendel är anti-inflammatorisk och jälper till att läka skadad hud.
• Kamomillblomma och Ringblomma är bakteriedödande, desinfekterande och bekämpar problemhy.

Och sist men inte minst masken jag valt att testa denna gång: GRAVITYMUD är en innovativ Peel off Mask som direkt ger resultat. Den ger huden ett lyft och gör att den känns mer åtstramad. . Innehåller även TEAOXI Mashmallow och Lakrits. Den första masken jag testat som verkligen håller det den lovar "peel of".

Du hittar produkterna på KICKS och priset ligger från ca 140:- 

Likes

Comments

Sitter och skrollar på facebook och kommer över länken "Bachelor- När leken blir allvar". Kikar på klippet och till min förvåning är jag där på trailern... Nej, okej inte förvånad då jag vet att jag medverkade, men känns nog allt underligt att se sig själv. Denna resa började, som jag skrev om i tidigare inlägg, tidigt, under året. Det var inte bara en fysiks utan framförallt en psykisk resa som har fått mig att utvecklas enormt på många plan. Jag är mån om min personliga utveckling, så att utsätta mig för enormt obekväma situationer är något som för mig ett måste. Jag har ännu inte kommit i underfund med hur jag kan älska att hamna i situationer som får mig att känna osäkerhet och vara enormt obekväm. Jag får för mig att om jag utsätter mig själv för relativt "jobbiga" utmaningar så utvecklas jag och resulterar oftast i väldigt lärorika upplevelser. Denna upplevelse var minst sagt lärorik och fått mig att känna så oerhört mycket känslor som jag aldrig trodde skulle vara så pass påtagliga när jag väl mötte dem.

Likes

Comments

Ingen är gladare än jag när man får denna produkt!!! Jag har i tidigare inlägg skrivit om hur viktigt det är att rengöra ansiktet noga morgon och kväll. Nu har jag fått chansen att testa Foreo Luna play plus som är en djuprengörande ansiktsborste. Denna produkt har en pulserande effekt som gör att den arbetar på att jämna ut hudtonen, lyster och framförallt få bort alla orenheter på huden. Produkten tar effektivt bort smuts, olja och makeup. 

Användning: Applicera rengöring och fukta sedan Foreo Luna play plus. Du masserar sedan med mjuka cirkulerande rörelser i ca en minut. Efter torkar du ansiktet och rengör en sista gång som vanligt. Glöm inte att återfukta huden efter rengöring.

Du hittar givetvis denna på KICKS och kostar 499:- .

Likes

Comments

"You would be very surprise with how much positive changes that you could make in your life, if could make it your top priority to mind your own business."

Något som irriterade mig var de uppenbara blickarna man får OM man mot förmodan skulle sticka ut. Med "sticka ut" menar jag både hur man väljer att se ut, men vill också inkludera tron på sig själv att lyckas. Det tycks ha en tendens att irritera folk om man har självförtroende till att förverkliga sina mål/drömmar. Det är något jag inte längre lägger någon större vikt på. Människor är människor och kommer alltid ha åsikter om andra. Energin bör läggas på det som ger mer än vad det tar. Mina främsta prioriteringar är att omges med energigivande människor som får en att må bra och vilja utvecklas.

Det är lätt att säga "uteslut" energitjuvar då det ibland kan handla om familjerelationer eller närmare relationer, oavsett bör man göra ett val hur man vill leva.

Var den du är, gör det du vill och mind your own bussnies...

Likes

Comments

Nya produkter som måste testas! Har haft en period då makeupen under ögonen tenderar att "creasa". Fick tips av min kära kollega att testa Laura Mercie´s loose setting powder (400:-).Pudret är malt flera gånger vilket resulterar i ett tunt och silkigt puder som både känns och ser naturlig ut. Om man arbetar med framförallt "kräm" produkter så rekommenderar jag att alltid använda sig av kompakt puder på kaka eller loose powder. Det gör så att makeupen håller hela dagen!

Sedan till mitt nuvarande beroende.... Något som jag verkligen fastnat för och alltid har med mig är alla dessa face mist som blivit väldigt heta. Bara ääälskar allt från vanliga face mist som är fuktgivande och fräschar upp under dagen till primer i sprayformel. Det ger snabbt ett uppiggande och lyster givande resultat. Äntligen dags att testa Mac prep+prime fix spray (185:-) och se vilket resultat produkten ger.


Likes

Comments

Jag tycker det är enormt viktigt att sätta upp mål i livet och göra allt som krävs för att ta sig dit. Jag har länge drömt om att ta mitt stora intresse, makeup, till nästa nivå. För inte allt så länge sedan var det just det, bara ett intresse. Det som startade allt var en stor skönhetsbloggare (Linda Hallberg) och all min tid som blev över när sonen var bebis. Jag har alltid varit väldigt kreativ och älskar att skapa. Under tiden då min son, Kevin, sov på dagarna roade jag mig med b la Youtube- klipp och bloggar. Det fick mig att själv att skapa en längtan till denna skönhetsvärld. Dels att bli grym makeupartist samt utveckla den biten till att lära ut till andra. För 2,5 år sedan sökte jag till en skönhets och kosmetik butik för att inte bara ha det om ett intresse utan att få arbeta med det dagligen. Jag har sedan dess arbetat på KICKS och får dagligen rådgiva inom områden som jag älskar. Personligen har jag svårt att nöja mig med att bara uppnå de mål utan har en enorm drivkraft att hela tiden skapa nya. Att få arbeta med skönhet och kosmetik är mitt absoluta största intresse, men jag har ytterligare mål jag vill uppnå.

Nu till nästa mål i mitt liv...

Likes

Comments

Är det något jag älskar så det ansiktsvård och framförallt alla dessa olika masker. Trots att jag älskar att applicera makeupen på morgonen så föredrar jag att rengöra noga till kvällen. Har några olika steg för rengöring och sedan återfukta som är otroligt viktigt både för huden samt för att få en snygg makeup efter. 

Fick denna mask av en kär väninna till mig som är helt fantastisk! Man hör nästan på namnet vad den gör för huden. "purifying glow mask" från The Body Shop. För huden med orenheter och lyster givande resultat.  Glöm inte att återfukta efter för att uppnå bästa slutresultatet. 

Likes

Comments

Ojojoj! I Januari låg jag och min vän Johanna på soffan och försökte lista ut vad detta år skulle ge. Vi diskuterade relationer, arbete och framtiden. För att inte uttala mig allt för mycket om vad som kommer att ske, så tog det en rejäl vändning redan i Februari månad. Jag fick ett meddelande från min lärare, Julie, där hon länkade ett "klipp" samt en utförlig beskrivning om varför just jag skulle söka till detta. Jag har under de senaste tre åren studerat och haft väldigt nära relation till Julie, som stöttat mig genom bland annat studier. Julie såg mig och min potential till att lyckas åstadkomma mina mål i livet. Jag önskar att alla fick möta en sådan fantastisk människa. En människa som får en att känna att man klarar alla motgångar och framgångar med en klackspark!

Februari och Mars månad var två väldigt oklara månader som innefattade väntan och ovetande. Det är min absoluta svaghet. Väntan. Det kändes som en evighet innan beskedet om vad som skulle ske den kommande månaden.

Livet kan vända oändligt fort i olika riktlinjer. Hur mitt vände återstår att se....


Likes

Comments