Något jag har blivit väldigt inspirerad av på senaste tiden är "makeup looker" som är lite mer än vanliga flawless sminkningar, som vi ser dagligen i flödet på alla sociala medier. Har alltid haft ett stort intresse för skönhet och dess produkter, men har inte känt att min kreativa sida fått användas till fullo. Den kreativa sida som jag älskar att använda inom allt som handlar att skapa och förmedla skapandet är viktigast för mig. Tiden då jag genomför och processar fram dessa olika är givetvis också betydande, då jag anser det som en stund av terapi och reflektion.Och tillbaka till MACs produkter som jag skulle ge recensioner på efter jag testat så har jag legat i feber i två dagar. Där av står produkterna, hör på häpnad, fortfarande oöppnade! Men så snart jag är pigg igen ska jag testa produkterna.

Så stay tunded!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Japp! Då var det dags för mig att gå "all in" på MACs produkter eller till basen iallafall. Jag väljer ofta att variera mina val i produkter för att testa nytt och se om det finns ännu bättre. Denna gång har jag haft smashbox (studio skin) foundation i tre omgångar då jag varit glatt överraskad över resultatet. Jag föredrar medel/täckande foundation då JAG trivs bäst i det. Men foundation är en hel vetenskap. Man måste utgå från hudtyp, ton och vad man själv önskar för något resultat.


Tillbaka till MAC så har jag tidigare använt få produkter från detta märke, men har alltid varit super nöjd. Där av väljer jag nu att testa hela min bas som innefattar primer, concealer, foundation loosepowder och vanligt puder. Lägger upp foto på finishen och berättar mer om produkterna efter jag testat dessa hittills godingar som står och bara väntas att få öppnas 😍 

Skulle kunna vara en perfect match 🙌🏻

Likes

Comments

Jag har fått en del förfrågningar om vilka toner jag har i mitt hår på "tjejerna avslöjar allt" (bachelor). Oftast föredrar jag att "leka" ganska fritt hemma (dock vet jag om att de tar en del skada och ibland slutar upp hos frisören i slutändan ändå). Men denna gång lade jag i askblonde, rekommenderar kalla färger! Sedan slingade på det.

För att sedan få lite längd på håret valde jag att köpa en "Clip-in Ponytail i äkta hår" från @Rapunzel färg (#14)


Väldigt nöjd med resultatet! Rekommenderas verkligen om man vill ha längd för något tillfälle som är lätt att sätta upp och smidigt att ta ut! Och ser snyggt ut hela dagen. Älskar!
Rapunzelofsweden.se

Likes

Comments

Jag ser tydligt hur aktiv jag blir i den kreativa sidan när jag har mycket känslor inom mig. Vare sig jag känner mig upprymd och alldeles euforisk eller ledsen och helt förstörd så får jag känslan att jag vill skapa. Med denna känsla som jag får gör jag oftast handling, som innebär måla eller lägga en makeup. För vissa kan det vara en snygg sminkning för mig är det mer en bara så. Det kan vara svårt att förstå för vissa, men det är egentligen lika som att ta ut sin ilska eller glädje i träning, böcker eller vad det än kan vara. Jag ser det mer som konst. Kunna skapa en känsla genom att måla och även förmedla det till andra. Något som vi alla människor har gemensamt är känslor och att förstå sina egna och reflektera över dem tycker jag är otroligt viktigt för att få självinsikt och förståelse för vem man är. Varför man reagerar som man gör i vissa lägen och inte i andra.


Så tillbaka till mitt största intresse. Makeup. Inte bara smink utan både terapi, bearbetning, reflektering. Oerhört viktigt.

Likes

Comments

Före och efter bilder! Då jag har skarpa käkben sedan innan ville jag förstärka mina kindben mer och göra dem allt tydligare. I samarbete med otroligt duktiga @fillersavmaya gjorde hon detta fantastiska resultat. Maya har använt sig av 1ml Juvéderm Voluma.

Likes

Comments

Nu är allt officiellt! Bachelor, med start redan från nästa vecka! (16/10-17)


Det närmar sig... Känslorna dagarna  innan programmet ska börja sändas, är sjukt nervöst. Har burit på en hel del hemligheter detta år, men äntligen får jag "tala fritt". Året har varit väldigt lärorikt på många plan.

Tillsammans med 20 andra singeltjejer reste vi till andra sidan jorden för att finna kärleken. I efterhand känns det ofattbart att själv välja den långa vägen för kärleken (haha). Mötet med dessa tjejer var en resa för sig. Att möta modiga, starka och självsäkra kvinnor med enormt färgstarka personligheter medförde att man började granska sig själv. Man fick chansen att reflektera mycket under resan och även fortsättningsvis efter. Att ställa sig utanför sig själv och få självdistans är ett mycket viktigt steg i min personliga resa. Jag älskar att utmana mig och ställer mig gärna utanför min "comfort zone". Resan har varit fruktansvärt påfrestande på många plan, men är evigt tacksam för denna erfarenhet.

Efter allt har jag satt upp nya mål och min drivkraft till att fortsätta utmana mig har tagits till ytterligare en nivå! Vart ska detta sluta?!

Nu väntar jag in det första avsnittet med skämskudden deluxe....


Likes

Comments

Har testat en del masker från GlamGlow och måste säga att jag är förvånansvärt nöjd med dem alla. De finns olika varianter som arbetar på olika hudtyper. Något som är enormt hett just nu och har iof varit ett tag är multimasking. Multimasking innebär att man applicerar olika ansiktsmasker på olika partier i ansiktet. Om man exempelvis är blandhy/kombinerad kan man använda sig av denna unika form. Det man gör är att man tillsätter de olika maskerna på olika områden i ansiktet och utgår från hudens behov. I T-Zonen (panna, näsa och haka) är huden vanligtvis fetare, medan partier som kind och omkring munnen kan vara torrare. Om man skulle uppleva att man har de olika problemen kan multimasking vara ett bra tips att testa. Jag skulle rekommendera att använda exempelvis den svarta masken från Glamglow i T-Zonen och den blåa i resterande om man skulle uppleva att man är kombinerad.


Mina absolut tre favoriter från GlamGlow är:

Thirsthymud hydrating treatment: Innovativa och avancerade teknologi har extremt återfuktande och närande egenskaper. Direkt återfuktande som verkar på djupet och ger ett långvarigt resultat. Thirstymud Hydrating Treatment innehåller de nyaste, mest avancerade och extremt fuktighetsbevarande teknologierna. Avsedd för Män & Kvinnor i alla åldrar. Nya avancerade super- teknologin som ger dig direkt återfuktad och strålande hud.


Youthmud Tinglexfoliant Treatment:

GlamGlows lerbas kommer från medelhavet i södra Frankrike och är en återfuktande mask som är anpassad för både kvinnor och män.

Aktiva ingredienser:

• Extrakt av lövbitar från grönt te som ger ljusare hy, skyddar mot fria radikaler, är fuktgivande och balanserar oljebalansen.
• Vulkaniska mineraler som hjälper att ta bort mörka ringar under ögonen, detoxifierar och väcker huden till liv.
• Murgröna som tonar, stramar till och ger en uppstramande effekt.
• Gurka som är anti-inflammatorisk, hjälper att läka och lugna huden.
• Vallört snabbar på cellförnyelsen och skapar yngre hy.
• Lavendel är anti-inflammatorisk och jälper till att läka skadad hud.
• Kamomillblomma och Ringblomma är bakteriedödande, desinfekterande och bekämpar problemhy.

Och sist men inte minst masken jag valt att testa denna gång: GRAVITYMUD är en innovativ Peel off Mask som direkt ger resultat. Den ger huden ett lyft och gör att den känns mer åtstramad. . Innehåller även TEAOXI Mashmallow och Lakrits. Den första masken jag testat som verkligen håller det den lovar "peel of".

Du hittar produkterna på KICKS och priset ligger från ca 140:- 

Likes

Comments

Sitter och skrollar på facebook och kommer över länken "Bachelor- När leken blir allvar". Kikar på klippet och till min förvåning är jag där på trailern... Nej, okej inte förvånad då jag vet att jag medverkade, men känns nog allt underligt att se sig själv. Denna resa började, som jag skrev om i tidigare inlägg, tidigt, under året. Det var inte bara en fysiks utan framförallt en psykisk resa som har fått mig att utvecklas enormt på många plan. Jag är mån om min personliga utveckling, så att utsätta mig för enormt obekväma situationer är något som för mig ett måste. Jag har ännu inte kommit i underfund med hur jag kan älska att hamna i situationer som får mig att känna osäkerhet och vara enormt obekväm. Jag får för mig att om jag utsätter mig själv för relativt "jobbiga" utmaningar så utvecklas jag och resulterar oftast i väldigt lärorika upplevelser. Denna upplevelse var minst sagt lärorik och fått mig att känna så oerhört mycket känslor som jag aldrig trodde skulle vara så pass påtagliga när jag väl mötte dem.

Likes

Comments

Ingen är gladare än jag när man får denna produkt!!! Jag har i tidigare inlägg skrivit om hur viktigt det är att rengöra ansiktet noga morgon och kväll. Nu har jag fått chansen att testa Foreo Luna play plus som är en djuprengörande ansiktsborste. Denna produkt har en pulserande effekt som gör att den arbetar på att jämna ut hudtonen, lyster och framförallt få bort alla orenheter på huden. Produkten tar effektivt bort smuts, olja och makeup. 

Användning: Applicera rengöring och fukta sedan Foreo Luna play plus. Du masserar sedan med mjuka cirkulerande rörelser i ca en minut. Efter torkar du ansiktet och rengör en sista gång som vanligt. Glöm inte att återfukta huden efter rengöring.

Du hittar givetvis denna på KICKS och kostar 499:- .

Likes

Comments

"You would be very surprise with how much positive changes that you could make in your life, if could make it your top priority to mind your own business."

Något som irriterade mig var de uppenbara blickarna man får OM man mot förmodan skulle sticka ut. Med "sticka ut" menar jag både hur man väljer att se ut, men vill också inkludera tron på sig själv att lyckas. Det tycks ha en tendens att irritera folk om man har självförtroende till att förverkliga sina mål/drömmar. Det är något jag inte längre lägger någon större vikt på. Människor är människor och kommer alltid ha åsikter om andra. Energin bör läggas på det som ger mer än vad det tar. Mina främsta prioriteringar är att omges med energigivande människor som får en att må bra och vilja utvecklas.

Det är lätt att säga "uteslut" energitjuvar då det ibland kan handla om familjerelationer eller närmare relationer, oavsett bör man göra ett val hur man vill leva.

Var den du är, gör det du vill och mind your own bussnies...

Likes

Comments