idag, söndag, är det vilodag. jag känner mig väldigt sliten, har en väldans träningsvärk i ryggen och känner mig trött. även om jag vill åka till gymmet är det viktigt att lyssna på kroppen och inte överanstränga sig.

jag lyxa till det med frukosten idag, bacon, stekt ägg och rösti 🖤 nu ska jag ta och vila någon timme på soffan, känns verkligen som att det behövs.

kanske blir en promenad idag om jag får tid. mamma, min syster och mammas sambo kommer på besök idag och jag ska laga någon middag som jag ännu inte kommit på vad det ska vara för något...

den 22 april ska jag, pappa och min andra lillasyster vara med i skrylleloppet. jag och min syster ska springa 5 km och pappa 10. 5 km har jag inga större problem att springa, men jag får nog träna upp mig lite inför loppet.

ha en trevlig söndag :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

det här med att leva sunt, träna mycket och må som bäst är en svår livsstil tycker jag, jättesvår om jag ska var ärlig. själva träningen är inte så svårt, jag tycker det är kul och att tillslut se sina resultat. visst, i bland tar det ju emot att åka till gymmet, och det har hänt att man har skippat det. jag har ju mina förebilder och en bild i huvudet hur jag vill se ut. men vägen dit är jobbig, svår och tar väldigt lång tid. jag har försökt hur många gånger som helst att ta mig dit, men lika många gånger har jag gett upp. det är inte fören för ca 5 månader sen som jag började seriöst, eller ja, det har hållit i sig iallafall. jag har ju absolut märkt att jag har blivit starkare, mer synligare muskler och mår bättre.


MEN där skon klämmer är maten! maten är ju vad jag har läst ca 70% av det hela med en fitness-livsstil. bara 30 % är träning. och jag som inte tycker matlagningen är jättekul, den har dock blivit bättre, har det väldigt svårt med maten. sen är jag väldigt kräsen när det gäller mat. alla dom grönsakerna och allt annat som man har läst som ska vara så himla bra är inget jag gillar... visst, det finns ju en del mat jag har provat som jag har börjat gilla. sen har jag ju börjat laga rätt mycket mat på söndagarna så jag har till nästan hela arbetsveckan. men den här balansen att gå minus på kalorierna så man kan förbränna fett men samtidigt ha tillräckligt för att bygga muskler är väldigt svår att hitta. när jag går runt och är hungrig när jag försöker äta mindre och nyttigare och försöker gå minus på kalorierna så vet jag ju att musklerna inte får sitt. och det är svårt att googla det för alla sidor skriver typ olika... 

men, jag får väl fortsätta försöka. det finns ju inga genvägar ;) 

Likes

Comments

vilket härligt väder idag! 9 grader, strålande sol och fåglar som kvittrar :) nu känns det som att våren är nära. vaknade strax innan 7 idag med likadan magont som igår, får nog överväga att kontakta vårdcentralen... men jag tog en ipren, sen 20 min senare så försvann smärtan. vi gick upp från sängen, gjorde oss i ordning, käka lite sen körde vi till gymmet.

idag blev det mestadels rygg/nacke samt lite inslag av biceps och vader.

8x5 hantelrodd
8x5 roddmaskin inre handtag
8x5 roddmaskin yttre handtag
10x5 shrugs med skivstång
10x5 stående vadlyft med skivstång
8x3 bicepscurl


tar alltid en ripped hardcore innan varje träningspass. det är lite av en pre workout och ökar fettförbränningen. den får en att göra det lilla extra :)

Likes

Comments

fredag! sjukt skönt med helg nu, kändes verkligen att det behövdes. jobbade dock bara fram till lunch idag pga att jag fick sjukt ont i magen. tror det är hormonspiralen som spökar... när jag kom hem ca 12 så sov jag fram till 16. jag var helt slut. men magvärken försvann strax efter jag kom hem så jag tror att kroppen slappnade av och blev helt utmattad av smärtan. marcus kom hem typ 16.40, vi åt, vilade lite sen stack vi till gymmet.

har precis börjat på ett nytt gym. axla wellness/ystad rehab heter det. ett lyxigare gym. trivs kanon. idag var det tredje dagen jag var där. här kan ni kolla in gymmets hemsida. kolla in bilderna!

jag har inte kommit så långt i min träning. jag fokuserar fortfarande mest på teknik. kommer därför inte alltid lägga ut kg.

dagens träning;

8x5 knäböj skivstång

8x5 Kabelcrunches

8x5 Sittande kabelcrunch

5x5 Nedåtlutande crunches

ca 1 timme slag mot mitsar med marcus. jättekul!

som ni märker var det mest fokus på mage.

som ni säkert märkt så har jag inte fötterna rakt fram, vilket man ska. men det är det som är bra med att filma sig själv för man ser det man kan bättra :)

Likes

Comments

mitt första inlägg här på bloggen. tänkte skriva lite om vad denna bloggen kommer innehålla. mestadels kommer det handla om min träning. jag skriver denna blogg mest för min egen skull då det hjälper mig att hålla uppe motivationen. tänker därför inte att dela mina inlägg än, det får komma senare om jag känner för det. får väl utveckla detta inlägget mer sen om jag tänker dela min blogg :)

Likes

Comments