Dagbok

Titeln är ren jävla lugn, så är du i tonåren och hann bli en aning avis på att jag skulle ha ett enormt intressanta liv som tonåring? Släpp det direkt.

Desperat liv är det jag lever i, desperat efter allt, tiden går för långsamt och åldern är för lite, jag vill ha allt och kunna göra allt NU. Jag är en tjej som säger till folk att jag är 16 trots att jag är 15 då jag är ett novemberbarn, jag är en tjej som slutat säga att "jag är singel för att jag inte vill ha någon" då jag blivit för desperat för att kunna hålla inne mina cravings, jag är en tjej som har ett roligt liv men inte insett det och inte kan uppskatta det i nuläget då jag bara vill ha det dom som är 2 år äldre har.

Summa summarum, jag har extremt bra liv med bra människor runt mig och hittar på extremt mycket roliga saker, bara det att jag inte nöjt mig, vilket jag ska börja med.

SÅÅÅ, titeln kanske stämmer in, med tanke på de grunder jag lever med: 15/16 år och bor i en bondestad.

Jag har inte ens sagt mitt namn, men jag anar att du kommer genom min Instagram eller YouTube så mitt namn Emma Johansson kom nog inte som en suprise. Om du inte kommer därifrån så är de nog ändå inte en suprise, Emma Johansson liksom, finns det ens nån som inte heter så? -Knappt.

Så okej, jag har gjort mycket roliga saker med mina vänner genom sommaren, hösten och vintern. Ni bör helt klart se fram emot att följa mig genom de kommande halvåret, för den här våren och sommaren har jag så mycket saker att se fram emot.

Förra året var höjdpunkten helt klart sommaren, i år har jag faktiskt sker att göra på olika tidpunkter som jag kan se fram emot, men sommaren förra året får mig att sakna ledigheten, värmen och höjdpunkter nå extremt!!

Underbara, underbara Karlstad, här är jag minst en helg varje sommar vilket jag vart sen jag föddes. Den blonda tjejen saknar en extremt, Vilma är en familjekompis som kommer göra dagar i sommar så underbara. Älskar detta stället och älskar dessa människor.

Här har vi City-festivalen, en billiga jävla festival som vi älskar och tryckt in i våra trånga skallar att det inte finns nått bättre i livet, så det är min förklaring, best thing ever!

Här har vi vart två år i rad och ska dit även detta år såklart, vilken 16-åring har seriöst råd med nån festival för 2k, synd om oss.

VI är jag, Moa, Lova och Julia. Några roliga filurer som jag spenderar mer tid med än vad jag gör med min familj, dock är inte det en sån hög merit egentligen då jag endast sitter på mitt rum när jag är hemma, men ändååååå.


Har du läst hit så grattis, se fram emot bilder i framtiden och inte bibeln varje gång, men ha de så bra, gå å gö nåt vettigt nu, sov eller nått som jag ska göra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments