Goddag vänner och kamrater!

Jag tänkte ägna detta inlägg åt en av den starkaste och finaste människan som finns.
​Varför då kanske ni undrar. Kanske för att hon helt enkelt förtjänar all uppskattning
​hon kan få eftersom hon i 99% av fallen ger mer än hon får.

Till Linni

Du har ingen som helst aning om hur mycket du har betytt för mig under de år som vi varit vänner.
Utan dig skulle betydligt fler av mina dagar vara så fruktansvärt svarta. Men du har alltid kommit in som en sol
och spridit glädje och motivation. Jag känner en sådan enorm respekt och tillgivenhet till dig hjärtat,
även om du kanske inte tror det. Att alltid veta att din dörr står öppen för mig skapar en sådan trygghet
och tillit. Både när du väl är hemma eller inte. Jag kommer aldrig med ord kunna beskriva hur mycket
du förtjänar här i livet, men du vet nog ungefär vad jag menar. Med tanke på alla gånger jag har försökt
förklara det... Du är min fruga och jag är din, oavsett vad. Alltid vi pärlan, alltid vi!

Från din Em

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nämen hej.
Nu är jag och mor nyligen hemkomna från stora staden. Jag köpte ett armband från cameo med märket Edblad. Älskar det märket verkligen. Jag lyckades även få med mig en svart cardigan från Miramar. Innan detta åt vi tapas nere vid ån. Mamma, Lovisa och Jenny avnjöt en cider medan chauffören själv drack bubbelvatten. Nu väntar slapptid framför TVn med mor och far innan sängen kallar. Imorgon går skutan mot Öregrund.

Likes

Comments

"Ni vet när det känns som att tiden står stilla. Som om ingen förstår. Som att jag är ensam om den här känslan i hela världen. Att man tycker synd om sig själv och sedan blir besviken eftersom jag faktiskt får skylla mig själv att jag mår såhär. Fast är det verkligen mitt fel? Är det mitt fel att min hjärna fungerar såhär?

Ni vet när man inte vill ha en morgondag eftersom idag redan är tillräckligt svart. När alla runt omkring inte spelar någon roll eftersom de antagligen också ser mig som en börda. När allas varma hälsningar känns överflödiga eftersom det ändå inte spelar någon roll. Varken jag eller min omvärld vill ju se ännu en dag med mig i livet ändå.

Fast de känslorna låter jag inte ta över mitt liv. Dessa känslor finns fortfarande kvar och jag försöker trycka de under ytan men även mina armar behöver vila ibland. Ibland så får tankarna någon form av superkraft och tvingar sig upp till syret igen. Och där står jag och bara låter mig besegras, igen. Men vet ni vad, ibland är det också okej. För jag vet att när jag går sönder i tusentals bitar så sitter mina vänner och min familj där och plockar upp. De struntar i att kanterna är vassa och att det finns risk att de skär sig, för allt fungerar ju med superlim och plåster, eller hur?"

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag har precis vaknat här hemma hos Anton och eftersom han jobbar så har jag städat, slängt i en tvätt och har nu satt ägg på kokning. Idag ska jag ner till båten för att ösa den och sedan köra rodd. Rodd är en bra träningsvariant eftersom man tränar bål, axlar och armar. Sedan är det ju roligare att köra rodd på riktigt än att sitta vid maskinen på gymmet. Efter rodden tänkte jag köra lite benstyrka och sen bär det av hemåt. Kvällen planer är att åka in till stan med mamma och hennes kompis för att kolla på affärerna på Drottninggatan. De har kvällsöppet och alla butiker flyttar ut på gatan. Det ska bli mingel, reor och modevisning. Förövrigt så måste jag hinna packa inför helgen eftersom jag ska ut till Öregrund med ett par fantastiska damer, som ni ser på bilderna nedan. Mer om det senare, ha en bra dag!

Likes

Comments

Goddag!

Här om dagen bokade jag och Anton flygbiljetter och hotell eftersom vi firar fem år i november. Vi var båda ganska inställda på att hitta på något roligt för att fira just den dagen och då hittade jag en hyfsat billig resa för oss två till Barcelona. Vi åker 12/11 och kommer hem 15/11, vilket alltså är tre nätter. Summan för både hotell och flyg för oss två blev omkring 5.000 kronor vilket var alldeles lagom för oss nyblivna studenter.

Vi flyger med Lufthansa som vi bokade genom Travellink. Hotellet som vi hittade heter
​Barcelona Universal Hotel och ligger nära centrum. Hotellet bokade vi via Agoda
​och ni kan se på bilderna nedan hur hotellet ser ut.


Likes

Comments

Godmorgon!
Idag ska jag och Linnea åka in till Gränby och Boländerna för att köpa present till hennes svägerskas dotter och för att jag ska köpa resväska. Dagen väder bjuder på regn, så då passar vi på att vara inomhus och spendera pengar. Ha en härlig dag!

Likes

Comments

tjenare!

Idag har jag endast legat ute i solen i sällskap med Linnea. Vi har kastat en rugbyboll mellan oss i ungefär nittio minuter, vilket faktiskt var härligare än det låter. Jag ordnade middag sedan till familjen och nu sitter jag åter igen i sällskap med linnea i hennes soffa. Vi har kollat på allsången och druckit kaffe, och nu har Carola en extra halvtimme speltid, vilket vi såklart inte missar. Imorgon verkar det som att vi två gör BJ osäkert, vi kanske ses där? Puss.

Likes

Comments

God afton!

Om exakt 50 dagar ska jag och min fantastiska vän Sandra åka till Arlanda för att sedan ta flyget ner till Rhodos Stad. Flyg och hotell har vi bokat via Apollo och flygbolaget vi åker med är Novair. Hotellet vi ska bo på hittar ni här och som rubriken lyder så heter hotellet Cactus. Kostnaden per person för detta inkl. transfer och frukost blev omkring sex tusen kronor, vilket vi tyckte att vi var värda. Jag kan knappt bärga mig tills vi sitter på Arlanda och väntar på att gaten ska öppna. Förra sommaren var jag och åtta andra tjejkompisar i Kos Stad och jag kan tänka mig att Rhodos Stad är ganska liknande det, bara större. Jag tror det blir en bra mix av mysiga restauranger, shopping, sol, bad och uteliv. Sandra och Jag är trots allt intresserade av allt det. Den 12/8 bär det av, tänk vad lite längtan kan göra...

Likes

Comments

Godkväll!

Eftersom jag inte har något planerat imorgon mer än att jag ska städa igenom min garderob så är jag fortfarande vaken. Med ett glas iste i handen och första avsnittet på den efterlängtade tredje säsongen av OITNB framför mig. Avsnittet började dock lagga så därför tänkte jag skriva lite här medan det buffrar.

Måste bara säga att jag blir så sjukt (missförstå mig rätt) inspirerad av de kvinnliga karaktärerna i serien. Hur de vägrar ta någon skit samtidigt som de noga väljer sina strider. Sådan girlpower som finns i den serien existerar nästan bara på tjejtoan på krogen efter 01.00. Sedan kanske allt det här positiva inte uppstår i den bästa av miljöer och de sitter trots allt inne på anstalten eftersom de alla har begått brott. Hur som helst så ger jag serien 4,5/5 i betyg eftersom den trots allt känns ganska verklighetstrogen och det ger mig hopp om hur tjejer beter sig mot varandra. Puss på er!


Likes

Comments

Hallå!

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga, igen. Detta på grund av att jag vill skriva om mitt liv efter studenten samt skriva inlägg om saker som intresserar mig. Idag har jag varit ledig från jobb, som jag förövrigt är under resten av veckan. Iallafall, jag har idag fyllt på mina naglar hos bästa Fanny i Östervåla, denna gång blev det en ljusrosa nagel med blått glitter. För tillfället sitter jag ute på min altan och hör regnet smattra mot plasttaket samtidigt som jag äter kanelknäcke. Mina övriga planer idag är begränsade, det enda måstet idag är att jag ska hämta pappa på jobbet. Vem vet, det kanske är dags för Emma Ahlinder att röra på sitt fläsk också, när det slutar regna... ;)

Likes

Comments