Hej och välkommen till min blogg!

Här har jag tänkt att skriva om min/vår vardag, graviditeten och lite till.

Jag kanske ska ta och presentera mig, Emma heter jag, 25 år från Borås. Jag studerar till undersköterska och planen är att jag ska bli klar till nästa sommar. Jag är sambo med min underbara Niclas. Jag har en son sedan tidigare född -13. Nu väntar jag och Niclas vårt första gemensamma barn och det ska bli så himla kul!

Vi är beräknade till 26 maj. Vi har genomgått två missfall bara detta året så denna lilla krabat är mer än välkommen och efterlängtad som ni säkert förstår. Benjamin tycker det ska bli så roligt och spännande att få bli storebror.

Vi har varit på ett ultraljud i vecka 12 och fick då se den lilla krabaten där inne som då höll i navelsträngen och sprattlade som bara den. Så himla magisk känsla! Nu har vi gått in i vecka 14 och ska på rul den 28 december. Längtar massvis!


Pluggar som sagt till undersköterska och håller just nu på med två kurser. Specialpedagogik och barnhälsovård. Jag vill inrikta mig på barn och ungdomsvård då det är de som lockar mig mest. Jag vill kunna hjälpa barn och mitt drömyrke är att bli barnmorska. Pluggandet går sådär, det börjar gå rätt segt nu när man studerat sen Januari. Studerar ju på distans dessutom så kommer ju inte riktigt ut och träffar andra människor.

Söker extraknäck här och var för att få komma ut men de går väl också sådär. Hoppas på att någon snart nappar och vill ha mig!

Det va lite om mig och jag kommer att uppdatera mer så småningom.


Ha en bra kväll! // emmaa

Likes

Comments