Idag har det inte direkt hänt så jättemycket mer än vad det brukar göra. Idag sov jag lite längre än jag brukar. Brukar vanligen försöka vakna vid 9-10, vilket jag gjorde men somnade om igen till runt 11. Jag kunde inte somna igår och så blev de att man tog en lite längre sovmorgon. Jag har vissa perioder som jag inte kan somna och jag har hamnat i den perioden igen tyvärr, det är jättejobbigt men jag tror alla någon gång har hamnat i den perioden då man har svårt för att somna.

Jag har suttit ett tag med körkortsteorin idag, jag har som sagt bestämt mig för att göra detta nu och lägga någon timme nästan varje dag, på de sättet så borde det sätta sig i huvudet någon gång. Så jag satt med teorin ungefär i två timmar sedan så orkade jag faktiskt inte sitta och glo på datorn och tänka en massa, absolut inte när det någonting som jag inte är ett dugg intresserad av så blir det inte bättre av att sitta med de länge. Bestämde mig för att ut och träna en stund så sprang på bandet en halvtimme och sedan har jag även börjat med att träna min rygg igen. Jag kommer aldrig få bort min skolios men jag hoppas att jag kan göra den lindrigare så försöker att börja träna ryggen nu när jag väl tränar. Och såklart så tränar man rumpan lite grann också, vill få en snygg rumpa liksom!
Imorgon måste jag upp tidigt så jag hoppas jag kan somna ikväll.

Puss & kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Var ett tag sedan som jag bloggade och nu kanske det är på tiden att jag börjar blogga igen kanske. Får se hur länge det håller innan det bli tyst här igen, hehe.

Det händer absolut ingenting roligt i mitt liv just nu om jag ska vara ärlig. Sitter dag in och dag ut och gör absolut ingenting, man gör det gamla vanliga - kollar på youtube, kollar på tv och gör absolut ingenting. Jag har dock börjat ta tag i träningen igen, jag hoppas att jag kommer börja bli piggare och må bättre om jag börjar med träningen igen. Jag har under en tid nu inte mått så bra, jag känner knappt igen mig själv på något sätt. Jag är trött hela tiden, dock har jag varit väldigt trött sedan jag började första året på gymnasiet och brukade somna nästan så fort man kom hem men känner mig tröttare vissa dagar. Jag har ingen energi till att göra någonting alls. Det finns 1000 saker som jag egentligen kan göra här hemma men när man är hemma hela tiden så känner man i stort sätt "nej jag gör detta imorgon istället" och så fortsätter det, vilket inte är bra.

Igår när jag skulle sova så började jag tänka en hel del, jag började få lite ångest över vad jag ska göra. Jag tänkte mest på mitt körkort, jag vill ha ett körkort men att ta tag i de är det svåra. Men idag började jag ta tag i det, jag började öva på teorin och ska försöka öva flera dagar i veckan. Sedan ska jag försöka ta mig till körskolan på torsdag och se om jag kan få någon körlektion efter att ha tagit en låååång paus nu i snart ett år. Jag tog denna pausen för jag kände att jag kunde inte ta det i samband med skolan. Det var helt enkelt för mycket på mina axlar på en och samma gång.
Jag har haft problem med magen under flera år näst intill sedan jag var liten och har inte varit hos läkarn förens nu i sommar om mina magproblem. Jag trodde att det skulle sluta så fort skolan var slut men tyvärr så blev det inte så. Jag fick jätteproblem i somras och fick helt enkelt nog och kontaktade läkarn om mina problem. Jag berättade om allting att jag har väldigt ont i min mage osv. och dem kunde inte hitta något fel och därför fick jag diagnosen IBS. Mina problem uppkommer mest när jag känner mig stressad eller orolig och det märker jag nu. Jag är stressad kring jobb och körkort och det är nu mina magproblem kommer fram igen. Men jag tänker fortsätta kämpa nu med mitt körkort, för jag vill verkligen ha det, det är att verkligen orka ta tag i det som är det jobbiga just nu, men jag ska klara det!

Jag har tänkt börja med ett projekt här hemma som jag ser fram emot och har redan börjat lite grann. Jag bor på landet och har ett uthus, förr när jag var mindre hade vi en get och nu har vi inte henne längre. Där hon bodde har vi bara massa skit i just nu och därför har jag en tanke på att göra om det till ett litet mini gym här hemma. Detta har varit planer när mina bröder bodde hemma också men blev aldrig av. Jag har redan börjat måla en dörr in till det rummet och nu måste det börjar plockas ut lite grejer där ifrån. Jag har ett träningsband som jag tänkte sätta in och sen vet man inte man kanske kan hitta något mer träningsredskap som man sätta in där. Men hade varit skönt om man hade ett specifikt rum som man hade träningsgrejer i, ett ställe som man kan gå och få vara lite för sig själv. Jag tror det skulle kunna bli bra faktiskt, jag hoppas ifall att det kommer bli bra. Men detta projektet kommer ta ett tag innan det blir klart.

Puss & kram!

Likes

Comments

Man känner att hösten är påväg, solen skiner sen kommer regnet och det börjar bli kallare i luften. Löven har även börjat bli röda, det känns lite tragiskt att sommaren snart är över.

Har börjat ta tag i träningen igen. Jag är en sån person som tröttnar väldigt fort på saker, exempelvis som att träna, det är kul i början men blir väldigt snabbt tråkigt. Men jag känner som så att jag är inte nöjd över mig själv över huvudtaget så jag måste göra någonting åt det, så tänker träna nu ett tag till jag tröttnar igen, men förhoppningvis så tröttnar jag inte lika fort denna gång. Eftersom att jag bara går hemma nu för stunden så kan jag likaväl börja med träningen så jag iaf har någonting att göra. Måste även sätta lite fart med körteorin snart med, men det är sååå tråkigt! Minns bara i skolan, att öva på prov är absolut inte min grej. Saker och ting fastnar inte i mitt huvud, jag vet inte varför, kan vara för det är så tråkigt... Men om jag vill kunna ha mitt körkort snart så måste jag börja öva mer.

Idag stod jag för maten så gjorde nog världens simplaste mat, spagetti och köttfärssås. Ville vara snäll mot mamma och inte låta henne ställa sig och laga mat det första hon gjorde när hon kom hem från jobbet!
Ha de bäst!

Likes

Comments

Jag har inte lagt upp någonting nu på ett par dagar, delvis för jag har ingen aning om vad jag ska skriva och för jag har inte gjort någonting de senaste dagarna. Men jag tänkte att jag kan väl berätta lite mer om vem jag faktiskt är.

Jag tog studenten nu i juni och har sedan dess inte haft någonting att göra, eller jag vet inte vad jag ska göra. Jag håller på att söka jobb och hoppas att jag snart kan få något.
Jag håller på att ta körkort, jag började förra året i augusti/september någon gång men har tagit en paus sedan december förra året, jag har äntligen börjat ta tag i det igen.
Jag har skolios, för dem som inte vet vad skolios är så är det en ryggsjukdom som gör att ryggen är sned. Ryggraden ska vara rak men min ryggrad är formad som ett "s".
Jag har ett medfött hjärtfel sedan jag föddes, ingenting som jag märker av direkt idag då jag är "friskförklarad", men jag ska alltid ha i åtanken att jag har de.
Jag har en sjuk pappa med stroke sedan 2008.
Jag har dansat när jag var mindre men slutade när pappa blev sjuk, skulle vilja börja dansa igen 💃.
Jag har två bröder som jag står väldigt nära. Jag älskar att umgås med min familj .
Jag älskar att umgås med min älskade pojkvän, längtar varje dag efter att få umgås med honom 👫 ❤.
Jag har en katt som heter Pytte 🐱 .
Jag har aldrig varit ute på en klubb/pub.
Jag har aldrig druckit alkohol.
Jag är ingen festprisse, vill hellre sitta hemma i soffan och kolla på någon bra film och äta något gott.

Man skulle nog säkert kunna göra listan hur lång som helst men just nu kommer jag inte på något mer specifikt att skriva om. Bjuder på en bild med mig och mannen i mitt liv ❤.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg, jag kommer berätta om mitt liv och vad som händer och jag hoppas du vill följa med på min resa.

Jag bloggade förr när jag var mindre men det slutade rätt så fort. Nu har min pojkvän sagt att han tycker jag borde skaffa en blogg för att kunna skriva av mig saker som händer eller bara berätta om min dag, så får väl ge det ett försök.

För övrig är jag precis hemkommen från Tyskland där min pojkvän bor sedan ett och ett halvt år tillbaka, vi har varit tillsammans nu i över två år. Det är alltid lika svårt att behöva säga hejdå varje gång ❤.Likes

Comments