Hejsan, nu har jag nyss kommit hem till Smilla och vi har nyss vart i stan på Max och käkat middag och sedan vart på Hemköp och köpt lite mys.
Nu ska vi bara kolla på film och mysa och sedan sova typ!
Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon!
Förlåt för dålig uppdatering men det har hänt lite nu men jag lovar att bli bättre !
Btw, här får ni en bild på Smillas hår

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 18 readers

Likes

Comments

Hejhej, igår så färgade vi Smillas hår och här får ni en bild på hur det va innan oså lägger jag upp en bild senare på hur det blev för hon har färgat det mörkare nu på morgonen.
Idag lördag så har jag bara tränat och nu strechat vi sen ska jag hem och sedan vara med Smilla.
Hoppas ni får en bra dag så hörs vi sen, puss!

  • 30 readers

Likes

Comments

Godmorgon allihoppa, det är fredag vilket menas bästa dagen på veckan enligt mig yey.
Jag har vaknat för någon timma sedan men jag har kegat och dragit mig i sängen och kollat på youtube men nu tånkte jag att jag skulle gå upp och träna lite, sedan ska jag ta en dusch och efter det så ska jag gå till Smilla och hjälpa henne färga håret så får la se hur det blir.
Sedan vid 3 någon gång så måste jag åka för då ska jag till ishallen och vara tränare åt småbarn för att jag var tvungen att hoppa in som vikarie idag.
Det är pretty much that så vi hörs lite senare, puss!

Likes

Comments

Godmorgon!!
Jag har studiedag idag och jag sitter just nu inne på ica och har precis köpt mat med Ines och en till kompis och nu ska vi sätta oss någonstans och bara prata och äta.
Sedan ikväll så ska jag träna men inget annat, hoppas ni får en bra dag så hörs vi sen, Puss!

Likes

Comments

Jag vill bara att ni ska veta att emma e en så jävla underbar och en av dim bösta jag könner älskar henne från månen och tillbaka och hon betyder allt, hon finns akltid för mig som jag finns för henne!<3 älskar dig emma gustafsson/Ines

Likes

Comments

Hejhej, jag berättade ju förut att jag hade 4 prov/test idag, jag har nyss gjort klart svenska saken och engelskan som faktiskt gick ganska så bra vilket jag inte trodde.
Nu har jag iallafall matte och då ska jag plugga till NO provet som vi gar direkt efter detta och sedan har jag lunch och då kanske jag ska hem och sedan har jag SO och språk sen har jag heelg :))
Jag är så tagg på att ha helg, Puss!

Likes

Comments

Godmorgon, idag är det onsdag och i skolan har vi 1 no prov, engelskaglosor, tyskaglosor och sedan någon svenska grej som ska vara inlämnad asså jag orkar inte så mycket.
Men det som är skönt är att när denna dagen är över så har jag helg för jag har studiedag imorgon & fredag vilket är jätteskönt.
Idag ska jag vara i skolan och sedan träna och kanske träffa Oskar innan träningen om jag hinner och orkar men får se, hoppas ni har en bra dag så syns vi sen Puss!
Btw, här nere får ni en gammal bild på mig och Felicia för att jag hade ingen annan.

Likes

Comments

Kom nyss hem ifrån en ganska dålig träning faktiskt och kände att jag verkligen behövde nått gott för att försöka rädda kvällen så la upp lite vindruvor och hallon i en skål och gick och la mig i badet! Det var riktigt gott så det tipsar jag verkligen om men sen kan man även strö lite nutella över om man vill till fredagsmys te.x.
Hoppad ni haft en bra dag och godnatt så hörs vi imorgon, Puss!

Likes

Comments

Jag är jätteledsen att jag har blivit sämre på att blogga och att jag inte har lika mycket bilder att lägga in men det händer ganska mycket i mitt liv just och jag mår lite sådär så det är lite tufft att hinna med allting! Men jag lovar att bli bättre!
Hoppas ni har sovit gott så hörs vi sen, Puss!

Likes

Comments

Godmorgon, det är måndag igen vilket menas med skola vilket är mindre kul men fördelen denna veckan är att jag är ledig på torsdag och fredag vilket är as gött.
Men iallafall idag så ska jag till skolan som vanligt och sedan ska jag åka till Oskar och vara med honom, efter det så ska jag dansa ikväll och efter det ska jag hem och äta och sova typ.
Just nu ligger jag i sängen och ska snart gå upp, har inte så mycket mer att säga så vi hörs senare och något roligt händer eller om jag har nått att berätta.
Ha en bra dag, Kram!

Likes

Comments