Godmorgon på er... Fredag och tack för det. Är trött x1000 idag och att ha matte första timmen hjälper inte direkt. Jag fattar ingenting och nu kommer det en massa algebra in i allt också. Den där algebran rör till allt i huvudet på mig jag vill gärna klara proven...

Vi är typ 8 pers borta idag då de har konaläger typ... Fett skönt att vara så få, det blir så lugnt.

Hör av mig sen. Puss!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lyssnar på no redovisningar och min sög. Har dragit ut på tiden något otroligt och har även tappat bort min dokumentation av arbetet. Dokumentationen är hälften av betyget så jag får skriva om allt...
Jag stannar efter skolan idag och har idrott i en mindre grupp. Har panik över idrotten i vanlig grupp men som tur är fattar mina lärare.

Likes

Comments

Hej... Stilla har det stått alldeles för länge här nu. Jag har min kompis Ida här hela veckan och det blir vårt att uppdatera när jag har kompisar här hemma. Helt ärligt så vet ingen om att jag skriver här och jag vill ha det så ett tag faktiskt. Jag känner att det blir enklare att skriva då och när jag väl delar med mig har jag en grund.

I alla fall så var skoldagen seg... Det gick i slowmotion hela dagen och självklart hade jag hellre legat hemma och sovit hela dagen. Jag gjorde färdigt min no-uppgift, en karusell. Har aldrig gjort något sämre än det här och det ger mig lite panik. Men jag har suttit bort tiden då jag tyckt det har vari skit jobbigt att jobba bland fick som är grymma. Är i alla fall färdig med skiten nu och ska bara rita klart ritningen, usch...

Ida kommer ur duschen snart, vi hörs finisar. Puss, Emma!


Likes

Comments

Nu är det snart sommar men ändå är jag helt fast i byxorna och den kabelstickade tröjan från Gant. Jag har kollat på dessa plagg väldigt länge och om jag inte hade köpt mat för mina pengar i somras hade den stickade tröjan redan varit min vid det här laget.

De är ganska expensive men det är det värt, helt klart. Är total kär i Gant's kläder, dock ska jag inte shoppa mer på ett tag. Spara, spara, spara. Xo, Emma!

Likes

Comments

Hej... Sjukt jobbigt med söndag, söndagsångest på hög nivå. Skolan är så sjukt stressande och stora uppgifter som tar tid ska in var och varannan minut. Ska skriva en kärleksboj med tio kapitel på svenskan och en bok om mig själv md åtta kapitel på engelska. Visst engelska uppgiften är inte svår men jag vill att den ska var perfekt. Jag vill gå ut nian med ett A i engelska och det kommer inte gå vägen om jag lämnar in halvdana uppgifter.

Åker hem till mamma ikväll och min kompis Ida kommer ikväll också. Hon ska praoa med mamma så hon sover hos oss hela veckan då hon bor i Uppsala och måste åka tidigt annars. Jag ska kolla med henne om hon tänker träna med mig i veckan, om inte får hon väl kolla på... Vill ut och springa på riktigt nu så jag får upp min kondition lite i alla fall, har en sjukt ångest inför Coopers på idrotten. Tycker det är hemskt att träna med folk jag inte står nära eller känner mig bekväm med. Så att springa Coopers med hela klassen gör jag bara inte.

Jag ska sätta mig och fixa lite inlägg, puss!!

Likes

Comments

Hejsan!! Lördag igen och ikväll kör vi mellokväll här hemma med Sophie och Kathana. Middag är käkade och nu ska min lillasyster tydligen spela TV-spel så det är väl bara att stå ut ett tag...

Jag ska försöka knäppa lite kort med min kamera så bloggen inte blir full med oskarpa mobilbilder. Det är mycket trevligare med bra bilder med en ordentlig kvalite istället för suddiga bilder. Men ibland hinner man inte med utan måste fota snabbt, tyvärr.

Ha en bra kväll, Xo Emma!!

Likes

Comments

I videon ovan ser ni en vacker tjej vid namn Lauren Curtis. Hon har en YouTube kanal med 2 746 000 prenumeranter och hennes inriktning är skönhet. Hon lägger upp videos när hon sminkar sig väldigt vackert och man ser henne sällan osminkad.

Den här videon tycker jag alla ska kolla på för det hon säger är sant. Alla borde älska sig själva och acceptera att alla är unika och vi duger som vi är. Lauren vill att alla tjejer ska känna sig bekväma när vi är fullt sminkade. Vi ska älska oss själva när vi bär lösögonfransar och glittrar till det. Men även när vi är helt naturliga, inte bär något smink alls.
Lauren tar upp ett väldigt viktigt ämne som folk borde försöka förstå sig på mer. Tonåringar svälter sig själva för att gå ner de där tre ynka kilona istället för att vara hälsosam och göra det på ett bra sätt. Vissa vågar inte visa sig utan ett sminkat ansikte och som Lauren säger man borde älska sig själv både med och utan smink.

Jag säger inte att det är fel att sminka sig, jag tycker det är jätterolig med smink, men jag vågar ta mig till skolan utan det. Det tycker jag alla borde göra, våga visa sitt naturliga jag någon gång ibland i alla fall. Inga anledningar behövs, det är bara ett sätt att stärka sitt självförtroende.

Alla kommer inte alltid tycka att du ser bra ut, men vad gör det? Det är vad du själv tycker som räknas. Lyssna bara på de människor som bryr sig om dig och som ger dig glädje.

Alla borde få vara nöjd med sig själva och är man inte det är det okej att vilja ändra på sig, på ett hälsosamt sätt. Samhällets ideal borde inte vara långa smala ben, platt mage, rumpa och stora bröst. Idealet borde vara att vara nöjd och älska sig själv... <3

Likes

Comments

Tänkte skriva god morgon men jag kom på att klockan är halv 3... Så hej på er!! Uppdateringen här har ju varit ur kass då jag har varit sjukt lat och kollat film istället fö att blogga, not good, not good. Men nu är jag vaken och sitter i soffan och går igenom bilder från kameran. JAg fotade väldigt mycket förut men det blev bara minde och minde hela tiden... Måste ta upp det igen. Vi får höras senare, ska plugga lite, Xo, Emma!

Likes

Comments

Stått still med uppdatering idag, två inlägg bra... Men jag har inte tillräckligt bar internet i skolan och Nouwappen vill inte laddas ned heller. Jag skulle ju ha kunnat blogga efter skolan men då gick jag och be hem till en kompis, Kathana, på en gång. De två är seriöst helt sjuka och jag kan verkligen släppa loss med de tjejerna. Jag behöver inte hålla tillbaka utan kan vara mig själv och flamsa runt.

Vi käkade iaf lite innan Bea skulle gå tillbaka till skolan och hallen för att träna. Jag hjälpte Kathana att starta en blogg också, det får vi inte glömma. nouw.se/kanabakar kika gärna in där och få tips på bakelser och recept.

Om 10 minuter är det Ninja Warrior och då ska jag placera mig i soffan med varm choklad och slappna av lite... Stressigt nu. Har hunnit med att göra två inlägg som jag ska välja att publicera någon gång bara haha, kommer glömma bort dem. Fast.. Nu tänker jag säga hejdå och även god natt, hörs imorgon!! Xoxo, Emma.


Likes

Comments


"You just need to remember that there's good in every day. You could literally go through hell but maybe you get an A on your test or you have a really good cookie for lunch or you workout and it's an insanely awesome workout, or maybe the sky is just really pretty or you see a pretty girl or you have some coffee that was brewed perfectly. I've seen flowers that were capable of completely turning my day around, and if a single daisy can bring so much joy I bet you can find good in any day at all. Even if everything else around it is bad, you can always find one good thing out of it and so just keep living for that one good thing."

Likes

Comments