Header

Till den här uppgiften skulle man välja en blomma/växt och måla linjer med färgerna som växten hade beroende på hur stor plats färgen tog upp av växten. Sen skulle vi använda den färgpaletten och designa något som finns i skolan med randningar, jag valde gardiner.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När jag började med mig street art ville jag först göra en pingvin utav ståltråd som håller en röd ballong. Jag hade ingen mening med den utan ville göra något enkelt. När jag började göra min pingvin gick det inte alls bra och jag gav upp ganska fort. Istället ville jag göra något som andra kan fundera över och som betyder något för mig.

För att uppmuntra folk att bli vegetarianer och veganer gjorde jag det nedan. Jag vill visa hur det egentligen ser ut bakom stängda dörrar, något som DU antagligen stödjer genom att köpa produkter gjorda av djur. Då jag inte hade så mycket tid på mig efter att jag skrotat pingvinen så blev det kanske inte riktigt som jag hade velat.

Likes

Comments

Pennan och insidan av handen målade jag på ett vitt papper med vattenfärg. Det blev inte så jätte starka färger då jag inte är van att jobba med vattenfärg så på nära håll ser det inte så värst bra ut, men om man backar lite från bilden ser det helt okej ut.

Likes

Comments

Puttes Äventyr i Blåbärsskogen är en enkel barnbok med mycket bilder och lite text som handlar om att Putte blir förminskad när han rör vid blåbärskungens stav och får uppleva ett äventyr i skogen. Han tror sedan att allt var en dröm men korgarna är fulla av blåbär och lingon som man kan se på bilden nedan.

När jag gjorde denna parafrasen ville ta något från barndomen och göra det till något som oftast inte finns i barnböcker och något som jag själv är intresserad av. Jag tog inspiration av serien "The Walking Dead" som handlar om en zombieapokalyps, och jag gjorde då Putte till nått zombie liknande.

Likes

Comments