God kväll
Så trött idag så de är inte sant.
Efter en hektisk jobb dag som aldrig ville ta slut kändes de som så har jag ändå hunnit endel.
Slutade vid två tiden och då så hämtade jag hem två trötta barn från dagis.  Fick fullständigt med panik hemma på allt som skulle göras då här såg ur som kaos!
Tvättkorgar som rann över med ren tvätt,  smulor på golvet, disk i diskhon och paniken. I mig växte.  Tog ett bustag med dammsugaren,  fixade alla tvättkorgar att vika de och efter de tvättade jag ännu mer...efter de blev de laga kasslergratäng.
Jag skulle använda den där man kan stava och skiva potatis grönsaker med tror ni inte ja gjorde fel? Jag glömde knoppen som man ska ha till... Vilket gav resultatet av att jag skar mig djupt i tummen... Smart skalle!
Så nu sitter jag trött och har fruktansvärt ont..
Inte lätt när man vill hinna ALLT!

Likes

Comments

Klockan slår lite över tre och denna mamman är helt slut i kroppen.
Ätit fruktansvärt dåligt idag då jag knappt har fått i mig något mer än en ballerina och en dl pasta dr som blev över av lunchen som vart resterna igår.
Gardinerna är bytta och julgranen plundrade,  julsaker i hela vardagsrummet och ännu mer rentvätt som väntar att få vikas.
De har varit diskussioner på olika plan idag som verkligen säg ut musten ur mig jag orkar ingenting när de blir så.
Hade jag fått bestämma hade jag lagt mig ner och inte gjort något alls idag. Antar att vissa dagar borde inte få existera så känns de.

Jag och jake passa på medans jessie sov i en halvtimme att leka tee bjudning i köket han dukade upp diverse och "cooooones." skulle vi ha 😁 så söt min lilla glädje spridare.
. Därefter kom ja på att middagen inte var upp plocka kan och de ska tina i kylskåpet grattis Emma 👏 så nu ska ja snart ta hand om disken suck.  Ibland kan man önska man hade armar som en bläckfisk så allt blev gjort.
Hade behövt en omgång i ett solarium så man känner sig piggare..
Antar att alla har lite svajiga dagar ibland..
Och nu pipet torktumlaren.. Gash.  Låt de bli kväll och låt sängdags komma snabbt som ögat.

Loppan lekte i sängen innan idag när ja bytte gardiner... Sluta med att hon slängde av sig blöja och satte sig i "kiss ställning" tror ni ungen kanske borde pottränas? Hmm iallafall hann ja dra på en ny blöja innan de blev kaos 😁

Likes

Comments

God förmiddag på er!
Ledig dag idag och vi tog minsann sovmorgon ända till nio!
Ändå känner jag inte mig utvilad tyvärr måste jag säga!.. Förkylning som inte släppet så man blir sådär seg i huvudet tråkigt men sant!

Jag har fortfarande inte fått ner alla julsaker de kommer liksom inte tid till de,  de behövs stor städas och tvättkorgar som svämmar över med ren tvätt! Hur ska man hinna allt när båda jobbat haha ja blir tokig.
Försöker klä av granen och ta ner alla gardiner.. Phu ja vi får se hur allt artar sig!
Vad gör ni idag?!

Tur denna fina slutar fyra idag för jag saknar han 😘

Likes

Comments

Kvällsjobb är på schemat jobbar till halv tio innan jag får gå hem och mysa med mina underbara småttingar 💕 ja sambon med idag saknar jag honom något enormt 💕
Vissa dagar är man helt enkelt blödig antar jag.
Jobbet går smidigt idag  när man har bra arbetskamrater ☺️
Har nyss käkat middag verkligen fancy haha...

Mina älskade påväg till dagis så söta 💕

Likes

Comments

Vid tre igår blev vi trötta på att leka inne så vi klädde på oss och begav oss först till dammen för att titta på ankorna men där vart inga så vi traskade vidare emot bron där var de minsann många! Jag som har fobi för ankor med haha men barnen uppskatta de som tur var!

En härlig krispigt morgon är de idag!
Dagens planering ser mer eller mindre ut som den brukar göra.
Barnen ska lämnas vid elva på dagis sen ska jag börja jobba till halv tio ikväll.
Så nu på morgonen myser vi bara inte mig emot. 🖤

Likes

Comments

God eftermiddag på er!
Här blev man väckt klockan kvart över sex för att de ringde från dagis och undra om ja ville jobba men jag somnade om till halv nio! Barnen låg bredvid mig så mysigt så när andra jobbet fråga om ja ville jobba kväll så tacka jag nej.
Konstant i en vecka och ni må tro jag är mör och så sugen på att bara mysa med mina gosisar🖤 så nä de får allt va,  en ledig dag behöver vi alla.

Vi har lekt hela förmiddagen... Jessie batteridrivna kanin som skuttar 🐰 bröt komiskt nog benet så den hoppar fram och sen. Magplask haha... Nåja sen nu vilar vi i soffan och kollar rasmus på luffen präglar mina barn med de jag titta på 😁...

Jag har även fått tummarna ur röven för att plocka undan  julen men alla kartonger är nere i förrådet tyvärr så resten får ner när sambon kommer hem.
Åh vad jag saknar honom 🖤
Vi har bestämt oss för att ha en mysig kväll med andra ord lugn och skön.
Tänkte ju laga soppa till middag för fy så frösen jag är idag och de passar ju inte fel då med en varm soppa.
Passar även då kylskåpet ekar och frysen har dåligt utbud haha så de får nog bli storhandlade i veckan!
Vad gör ni idag då?

Likes

Comments

God förmiddag på er!  Igår vankades de middag som slutade me att vi festade till de lite.  Så idag är man mör men ska snart bort till jobbet för jobb till halv tio.. Inte vad jag önskade att söndagen bjöd på haha.
Barnen tittar på dr mqstuffins, igår var dem med sin farmor farfar och de hade haft de så bra!
Nu får jag nog göra vid mig lite så man inte ser ut som ett lik =)

Likes

Comments

Nu sitter jag de sista minuterna på jobbet,  dagen har gått i ett må jag säga och de är snudd på att man är för trött!
Jag ska iallafall hem och slänga mig i duschen hitta kläder innan man drar hem till jusse och Emil på par middag!
Får väl hoppas de blir trevligt 😉

Såhär glad vart Jessie när vi skulle hem från dagis igår jag sa smile när ja skulle ta kort och hon ger mig ett stort tand leende 😁

Likes

Comments

Hej har ni de bra?
Här sitter man och snorar på jobbet har åkt på en dunder förkylning lagom kul!
4 timmar tills jag slutar och får hålla fredag ska bli ljuvligt!!


Helgens planer ser ut som följandd
Idag ska vi laga någon god middag och mysa framför tv,  skam säsong 1 har ju inte Morgan sett färdigt så den ska vi se dock har vi ju sett de andra tillsammans haha!
Lördag :
Bjuder på följande att vi ska på par middag hemma hos jusse och Emil minsann!  Vi har barnfri kväll så deras farmor och farfar kommer och passar dem.
Ska bli trevligt för Frida och hennes nya kärlek ska med vara med även hennes son då barnvakt inte var något hon kunde ordna.
MEN ser framemot en trevlig kväll!
Dessförinnan ska jag jobba 7-16.00...
Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Sambon var ju ute och plogar vägar och områden.. Jake blev lyrisk när han plogade inne på vår "gård han älskar maskiner och sin pappa såklart, alltid så stolt.🖤


Imotse va en pärs att stiga upp då orken var på noll... Så just nu sitter jag på jobbet och väntar att få börja jobba.. 7.30-16.00 idag och hade jag fått bestämma så hade jag legat kvar i sängen.
Har ingen ledighet att se framåt förens måndag och de är ju lite jobbigt.
MEN ser redan framemot att få komma hem idag och bara vara lite.. 😜

Likes

Comments