Vardag

Hej! Det är måndag och jag kunde inte vara tröttare... Mamma väckte mig 7 och jag kom inte upp ur sängen förns efter 8 och då var det bara att klä på sig och sätta sig i bilen till skolan. Hade ingen lust alls att jobba idag, ville bara hem hela tiden, mår inte så bra.

Mamma ska ringa BUP och försöka hitta en tid med en läkare så vi kan diskutera mediciner. Känner på mig att det kommer behövs snart igen, börjar må sämre och jag vill stå emot redan från början! Hoppas bara på att dom kan låta mig byta till en annan medicin då den förra inte gjort så stor verkan på mig, sen tappade jag väldigt mycket hår också vilket jag inte vill.

Tråkig dag, tråkigt inlägg.. Vi hörs, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Jag är hemma från skolan idag med med tanke på att jag knappt kan svälja mitt egna saliv... Jag är dock inte sjuk på samma sätt längre så om har tur så slipper jag blåsor i halsen till i helgen så jag kan hitta på något istället för att ligga inne framför serier, det börjar bli tråkigt.

Tänkte sätta mig i sminkrummet och testa lite ögon-sminkningar och även testa göra nått nytt med läpparna. Mitt smink intresse börjar komma mer och mer, kan sminka mig i flera timmar bara för nöjes skull!! 💄

Likes

Comments

Vardag

Jag blev så otroligt sötsugen nu på eftermiddagen och det första jag kom att tänka på va kladdkaka men det skulle ta för lång tid så blev en Mug Cake. Det va inte det godaste jag ätit men det var absolut ätbart, hade velat ha en klick grädde men fick ta lite vaniljsås istället. Namnam! ❤

Recept: http://www.arla.se/recept/chocochock-muggkaka/

Likes

Comments