vaknar upp till detta och blir så jävla bitter. HALLÅ VÅREN VAR ÄR DU? aja får försöka se det fina isället.

Idag är jag ledig och ska ta mig till gymmet och senare träffa min Holiday, då blir jag glad!!

Likes

Comments

Igår firade vi som sagt denna pingla!! Hade en heltrevlig kväll men har tyvärr inga bilder mer än denna. Hade en sjukt rolig förfest med sång och lekar innan vi tog oss ner till Biff. Efter stängning hamnade jag på Burger King och någon timme efter det landade jag hemma.

Idag är man riktigt sliten vill jag lova. Försöker lindra bakfyllan hemma hos mamma med hennes mat och repris av Perneviks!

Likes

Comments

Detta blev min och Caspers middag efter jobbet! Nu ska vi kika några avsnitt av O.C innan det är dags att sova. Imorgon ska jag jobba några timmar och sedan fira Karro!! Ska bli sååå trevligt.

Likes

Comments

Bild från i tisdags för idag varken känner jag mig eller är lika fräsig som då. Idag var i alla fall den första jobbdagen efter tre dagars ledighet. Behövde dessa dagar men alltid trevligt att vara tillbaka på jobbet!

Nu ikväll åkte jag och Casper ut till hans föräldrar och lagade en god middag. Efter den tog vi oss ut och tog en liten promenad i kylan, mysigt ändå. Strax ska vi sova och ladda om för en till jobbdag imorgon men först ett avsnitt av How I Met Your Mother!

Likes

Comments

En kväll med honom och kunde inte önska mig mer

Likes

Comments

Caspers föräldrar åkte utomlands igår så vi passar på att bo lite här och ta hand om katten. Igår innan de far bjöd de på middag i form av oxfilé, mumma!

Imorse sov vi ut länge och åt en mysig frukost ihop

Därefter promenerade jag till gymmet efter si sådär två veckors frånvaro. Är inte helt hundra från förkylningen och sjukdom men mycket bättre! Körde igenom hela kroppen och var SÅ skönt efter.

Likes

Comments

DETTA efter jobbet med familjen satt som en smäck vill jag lova! Nu blir det matkoma och lördagsmys hela kvällen lång.

Likes

Comments

Njut alla ni som har ledig helg!! På jobbet hittar ni mig.

Likes

Comments