Ledig å så!! En pw med jullan imorse och nu lunch med henne och Amalia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Casper var och hämtade hem soffan som hade kommit när jag var på jobbet idag. Hur fin är den inte?! Helt perfekt i färg och storlek tycker jag!!

Likes

Comments

I måndags stod jobb på schemat som alla andra dagar. Men jag och Amalia bestämde oss för att ta ett glas rött efter jobbet för att fira att det var måndag och dagen innan löning eller något haha. Kim hängde med på!!

En lugn AW blev snabbt en stökig och vi slutade kvällen på Royal (?!) haha. Men hur jävla kul hade vi inte? Kim lärde oss korttrick och vi snackade om allt mellan himmel och jord, mest skit då såklart.

Igår tisdag var jag en aning trött kan jag lova. Men jobb på akuten mellan 16-22 stod på schemat och imorse jobbade jag mellan 7-16. Det blev inte många timmars sömn mellan dom jobbpassen men vad gör det.

Som ni märker jobbar jag för det mesta och hinner knappt andas där emellan. Därför blir min uppdatering här lidande. Men snart är denna intensiva period över så håll ut med mig!

Likes

Comments

Godmorgon babes! Njut av solen så länge du kan idag. Det gjorde i alla fall jag innan jobbet!

Likes

Comments

Jobbkvällen gick galant!! Var riktigt kul och kommer få riktigt härliga kollegor. Känner att jag kommer stortrivas när alla bitar faller på plats.

Till en annan sak. Fast jag var sjukt pepp när jag slutat och allting kändes superbra så ligger jag nu här hemma med en orolig känsla i kroppen. Det beror INTE på jobbet utan något annat som jag inte kan sätta fingret på. Någonting innanför bröstet ligger och skaver och jag vet inte vad det grundar sig i. Jag känner mig stressad, ångestfylld, ensam och allmänt ledsen. Jag kan inte förstå att varje gång jag får denna känsla så känner jag mig som världens ensammaste människa. Som att jag inte har någon och att jag inte är någon.

Ska strax försöka sova och hoppas att jag vaknar upp mer pepp imorgon. Men först måste jag andas och försöka må lite bättre. Annars kommer jag ändå bara ligga och vrida mig i sängen. Så länge ska jag läsa denna lista nedan, hur härlig är den inte?


Likes

Comments

Igår när jag kom hem från jobbet hade Casper fixat en mysig middag för oss. GULD värt efter en jobbdag!!

Idag är det som bekant lördag med jag ska strax bege mig till akuten för inskolning mellan 15.45-22.00 ikväll. Ska börja extrajobba där och ska bli SÅ kul!! Dock lite nervös men det ska man ju vara som man alltid fått höra.

Ha en fin lördag och njut av ledigheten babes! Försök att bortse från kaoset bakom mig i lägenheten haha. Det tar jag tar i en annan dag!

Likes

Comments

Igår morse stod vi på jobbet vid 7.00 redo att inventera. Efter jobbet tränade jag med Linn och följde sedan med henne hem för att slinga hennes hår och mysa.

Idag är det freeeedag och jobb står på schemat även idag. Samt hela helgen osv. så vad är ens fredagsfeeling? I alla fall så var min frukost en dröm. Gröt med jordnötssmör och chokladpudding, säger bara TESTA!

Likes

Comments

Ooops... Hämtade även ut dessa skor idag som jag beställt för några dagar sedan. Ville ha ett par enkla, helvita och sköna sneakers utan något speciellt. Jobbar i princip alltid i det för det är det bekvämaste när man står upp hela dagarna.

Casper tyckte inte alls de var fina haha men det tyckte jag! Vissa sneakers kan lätt se "tunga" ut men dessa tycker jag ser "studsiga" ut som jag förklarade för Casper. Kommer vara lätt som attan och studsa fram i dessa!

Likes

Comments

Min lediga tisdag blev istället en jobbtisdag eftersom Matilda var sjuk! Men mig gör det inget

Likes

Comments