Jag och Amalia hade bestämt dejt imorse för att käka VÅFFLOR såklart dagen till ära. Herregud vilken matkoma vi fick efteråt. Men så värt!

Ikväll har jag och Casper en inbokad pardejt med Emil och Lina! Nu kollar grabbarna fotboll här hemma och strax kommer Lina och ansluter. Därefter går vi ner mot stan för en bit mat, härliga lördag! Njuter.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var jag som sagt ledig och vad har jag gjort? STÄDAT. Som en tok med andra ord. Ni vet när man ska göra det vanliga som att torka av, dammsuga och moppa golv och det slutar med att man SKURAR väggarna inne på toan för allt ser skitigt ut. Man har riktiga städögon när man är i det modet och det går inte att sluta. 2,5h tog det mig, var inte alls dagens plan men skönt nu i efterhand.

Skulle ha mött upp Amalia på en kaffe i stan men var så inne i mitt städande när det var dags så var inte redo alls. Hon kom istället hit och vi avnjöt en kaffe i solen och skitsnack i någon timme.

Nu har jag tagit en välbehövligt dusch och målat mina naglar. Vet inte vad som gjorde att mitt finger kom upp på denna bild, antingen berodde det på att jag kände mig som en i Team Noora eller så ville jag visa mina naglar.

Nog med denna ordbajs. Ikväll ska jag springa över till Karro för en myskväll med henne och Amanda! Ha en fin kväll ni med babes, det kommer i alla fall jag ha!

Likes

Comments

Idag stod jobb på schemat och nu är jag ledig imorgon och heeela helgen! Vissa veckor ser mitt schema ut som såhär och det är det som är charmen. Vet inte om jag skulle klara av ett måndag till fredag jobb, samma visa varje vecka. Inte i dagsläget i alla fall!

Efter jobbet hade jag bokat in mig på ett pass på gymmet men skippade det och tog en promenad i solen i stället. Eller solen gick ner rätt snabbt men var skönt ändå!

Nu har jag precis käkat blodpudding till middag för jag har haft cravings för det i flera dagar så var bara att slå slag i saken. Och ja jag sitter på toan och tar biler på mig själv, säger bara, ni med problem-mage, ni vet!

Likes

Comments

Mötte upp dessa babes när jag vaknat för en PW! Jullan är äntligen hemma från Thai men hon åker till Sälen ikväll desto värre. Haha orkar inte med hennes fläng!

Likes

Comments

Sprang över till Linn nu ikväll och blev bjuden på en chiligryta som var fantastisk!! Slänger in en bild på henne och mig från Gotland i somras för den gör mig så glad. Eller rättare sagt, hon gör mig så glad, alltid!

Likes

Comments

​Ledig dag idag!! Gick på ett pass på gymmet efter frukost och nu sitter jag och äter frukost igen, men till lunch haha. Inte sugen på mat så då var detta perfekt! 

Får se var denna dag hamnar, känner nog för att inte göra någonting ALLS. Hur härligt?

Likes

Comments

Gårdagens drömbord med mina drömtjejer!

Likes

Comments

Färdig och redo. Enda som fattas är mina tjejer som kommer vilken sekund som helst! Ha en fin kväll babes

Likes

Comments

​Nu ligger denna drömfrukost i magen och jag är redo för lördagsjobb mellan 12-15! Ikväll vankas det vin med några av mina favorit-tjejer!!

Likes

Comments