Igår var planen att ta EN drink men det hela slutade med att hi ville dansa och kom hem när krogen stängde vilket var klockan SEX. Ja ni hörde rätt. Så med 3h sömn i bagaget har vi kämpat oss igenom denna dag på stranden!

Självklart finns det värre ställen att vara bakfull på!

Köpte dessa feta brillor för 40 spänn! Helnöjd

Glada men trötta! Kommer somna innan jag ens lägger huvudet på kudden. Imorgon blir det en båttur på dagen, håller tummarna för att det är en bra sådan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

När det största problemet är att välja bikini på morgonen och att sanden skaver, då vet man att man har det rätt så bra!

Likes

Comments

AND WE ARE HERE!! Firades med en bikinisession haha. Nu har vi precis käkat en gudomlig frukost och ska ta oss till stranden

Likes

Comments

IMORGON bär det ÄNTLIGEN av till Mallorca och Magaluf! Efter en helvetesvecka som jag genomlidit med feber så ska det bli så jäkla skönt. Känner att jag måste komma iväg och få andas, tänka och njuta.

Men nu ska jag avverka 4 ynka jobbtimmar innan jag åker hemåt för att packa och tar semester igen

Såhär ska jag spendera mina dagar. I solen med ett glas cava i handen!

Likes

Comments

Detta skickade mamma till mig igår när jag stod på jobbet! Jag har verkligen den finaste och mest omtänksamma mamman (vet att du läser detta mamma) så ta åt dig ❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag slog jag upp ögonen vid 4.00. Helt sjukt jag vet, men kunde bara inte somna om. Kanske berodde på att jag i princip gick jag la mig igår vid 17.00.

Mår i alla fall bättre idag som TUR ÄR! Ingen feber vad jag själv känner av. Har bränt av ett jobbpass mellan 8-17 och nu har jag landat hemma och käkat upp glassen jag köpte med mig hem

Kan vi snälla ta en tyst minut för min nya moccajacka? Bilden ger den verkligen ingen rättvisa men ser livets jacka ut på något visst sätt så är det såhär den ser ut!

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder så är jag sjuk. Feber och orolig mage tampas jag med för tillfället. Orkade ta mig igenom 3h på jobbet idag och imorgon MÅSTE jag jobba och vara frisk och är inte fallet så får jag bita ihop.

Detta är i alla fall vad jag gör just nu, käkar popcorn i sängen efter min grötmiddag. Nu måste livet ändå snart vända för mig. Först utslagen och nu detta, come oooooon

Likes

Comments

Igår efter jobbet som jag slutade 22.00 mötte jag upp Amalia för en fördrink innan vi begav oss ut på Biff. Mötte upp min kusin där och dansade och hade hur kul som helst!

Idag mår jag förvånansvärt bra och ville få med det på bild men ser bara rädd ut haha. I alla fall så ska jag strax bege mig mot jobbet för ett kvällspass! Hoppas på en lugn kväll hur som. Så bryt inget ben i onödan nu, men gör ni det ses vi på akuten!

Ha en fin söndag babes

Likes

Comments