Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När jag slutat jobbet idag följde jag med mamma till Tuna Park en snabbis och en fika hann vi även med. Och idag är det verkligen ingen vanlig dag för min älskade mamma fyller 48 ynka år idag!

Det absolut finaste med henne och mig är att vi har en perfekt balans mellan att vara mor och dotter knotra bästa vänner. Hon vet allt, precis allt om mig och vem är det som ändå står där i slutändan? Jo hon. Jag har sagt det förr och kommer aldrig sluta säga det. Jag hoppas att jag någon dag kommer kunna ge tillbaka allting hon hittills gett mig. Troligtvis kommer det te sig som så att jag kommer vägra låta henne bo på ett ålderdomshem och istället ha henne hemma hos mig.

Det finns ingen som jag har så roligt med som henne, som jag skrattar med och åt som med henne, som jag litar på mer än henne, som jag lyssnar på mer än henne, någon som är så omtänksam som henne. Jag blev så jävla varm i hjärtat när jag igår skulle skriva på hennes grattis-kort, "Du förtjänar allt och vi minst 48år till tillsammans" Då insåg jag att vi endast har levt 22 år ihop och inte 48år vilket betyder att vi har mer än dubbelt så många år kvar som vi hittills haft. Det, det gör mitt lilla hjärta så jävla varmt av kärlek. Ibland kan jag stanna upp och bara undra hur fan jag kan ha en så fin mamma, hur hon ens är mänsklig. Men jag är tacksam över att hon både är min mamma och mänsklig.

Jag älskar dig mamma och tack för att du finns i mitt liv!

Likes

Comments

Som jag nämnde skulle jag och Amalia åka till Ikea igår och jag kände mig uppenbarligen kaxig i min nya skepparhatt!

Bästa är lunchen. Fikade sen på espressohouse innan vi begav oss hemåt och fikan var dyrare än själva lunchen haha! Går inte ihop i mitt huvud.

Fick i alla fall med mig det viktigaste som en ny byrå, köksbord och vardagsrumsbord! Sen såklart lite gröna sammetskuddar och guldknoppar till byrån. Är som många andra inne på grönt och guld nu och så ska jag ha det! Bara lite jobbigt att alla andra saker jag redan har är i silver och rose. Löser nog det med en hel del guldfärg ska ni se!

Likes

Comments

Min lediga dag startade med att jag vaknade innan klockan ringde följt av en kort promenad. Nu ska jag få i mig frukost och idag blir det en tripp till IKEA med Amalia för att köpa sådant jag inte fick med mig förra gången. Älskar att åka dit och mysa omkring!

Likes

Comments

Strax dags för sista jobbpasset innan tre(!) dagars ledighet. Ja ni hörde rätt och om jag ska njuta!

Likes

Comments

Fick in denna jacka på jobbet idag och jag var inte långsam på att paxa en! Kärlek vid första ögonkastet

Likes

Comments

Jobbsöndag nu kör vi. Kom in till Vero Moda och säg hej vet jag!

Likes

Comments

Likes

Comments