View tracker

Jag har spenderat min andra advent på jobbet där det inte var mycket drag. Alla var väl hemma och myste hela dagen lång och skulle ljuga om jag sa att jag inte var avundsjuk. När jag kom hem från jobbet tände jag både ljusen för insåg då att jag glömde tända första ljuset förra söndagen! Dåligt Emma. Nu kommer de inte bli en fin linje mellan dom.. Riktigt i-landsproblem.

Ha en fin söndag och advent för det ska jag försöka ha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag innan jobbet i min skitiga spegel och stökiga sovrum men det kompenserade mina glitter-brallor upp!!

Efter jobbet åt jag en av de godaste hamburgaren jag någonsin käkat på hamburgerbruket! Åker ni dit så måste ni skippa vanliga pommesen och ta sötpotatis-pommesen!! You ain't gonna regret it guys.

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag varit ledig och verkligen storstädat här hemma. Skrubbat varenda liten vrå och fixat hela dagen lång.

När mamma slutat jobbet hängde jag på henne för att leta lite mer julsaker till hemmet! Hittade denna lilla gran som jag var TVUNGEN att ha. Köpte andra kulor jag skulle ha till men man skulle tydligen trä dom med den lilla tråden själv. Det försökte jag i 5 min med mina naglar sen gav jag upp. Det gick bara inte!

Nu ligger jag utslagen i soffan och är helt slut. Bara att ladda om för jobb imorgon igen. Kämpa Emmaaaa

Likes

Comments

Ursäktar för min frånvaro här men har verkligen inte haft en sekund över till att uppdatera er.. Här kommer en uppdate på mina senaste dagar i alla fall!

I torsdags var det ju modevisning och jag kan säga såhär, första och sista gången jag gick modell! Kul upplevelse men INTE min grej haha. Vissa har det i sig och jag är inte en av dom.

I lördags lagade jag och Linn denna dröm-middag när vi slutat jobbet! Äpple med chevre, dadlar inlindade i parmaskinka och såklart rödvin!

Efter ett tag gick jag feeling och mötte upp andra babes på förfest. Kan säga att jag ångrade det igår när det var dags för jobb haha..

Min tjej!!

Igår efter jobbet kom alla jobbtjejer plus våra Jack and Jonesare hem till mig för detta!! Vi bakade allt möjligt (kolla HUR gott?!) och spelade galenpanna. När de hade dragit hem somnade jag gott efter en helvetets bakfylla som var med mig hela dagen och kvällen haha.. Måste lära mig!!

Nu har jag jobbat hela helgen plus några dagar innan det så imorgon är jag ledig. VÄLBEHÖVLIGT!!

Likes

Comments

Sov hos mamma inatt för att ha tillgång till bil eftersom att jag och Limpan skulle rodda lite inför modevisningen imorgon!

Så imorgon är det time för jobb och sedan är det time för modevisning direkt. Ska själv gå så håll tummarna att jag inte ramlar av scenen eller snubblar, skulle vara typiskt mig! Godnatt babes

Likes

Comments

Mår lite bättre idag än igår men har inget kul att dela med mig av. Eller jo där ångrade jag mig. Här får ni en liten TB från New York!

Pussades och njöt.

Åt den godaste burgaren jag någonsin käkat på Shake Shack  (åt naturligtvis där mer än en gång under vår visit) och åt de minsta cupcakes jag någonsin sin sett. Var inte ens en halv tugga utan mer 1/4 tugga.

Finaste bilden ever på Casper. Måste framkalla denna och ha den i en ram här hemma bestämde jag nu!

En av många selfies. Här var jag mörkhårig. Kan man säga. Undrat hur många frisyrer och färger jag egentligen haft under de senaste åren? Minst ett tiotal olika for sure.

Likes

Comments

Precis här. På en båt i Gotlands hamn och ha som största problem att veta vad man ska käka till middag. Eller tappat räkningen på hur många glas rosé man egentligen fått i sig.

Nej idag är det ingen bra dag. Inte alls. Men kommer låta mig vara bitter idag för snart är jag uppe på hästen igen. Men inte just idag.

Likes

Comments

Fruktsallad och te med min mamma och syster avrundar denna söndag! En intressant vecka väntar och känner ett sorts vemod.

Men nu ska jag ha en fin kväll, ha det ni med babes!

Likes

Comments

Iklädd min oversize sweater/klänning som beställde för ett tag sedan söndagen till ära! Mormor hade lovat oss klimp och fläsk (sjukt gott tycker vi i vår familj) så självklart var vi där och njöt av både maten och varandras sällskap i några timmar!

Bekväma kläder på och mormors mat, som en söndag ska spenderas med andra ord.

Likes

Comments