Gårdagens gotte efter jobbet hos Karolina!! Sprang direkt över till min saknade tjej när jag slutat och spenderade kvällen där men en massa mys och skitsnack. Välbehövligt!

Idag har jag jobbat och direkt efter jobbet gymmade jag med Cecilia. Jobbar imorgon med och det blir sista dagen innan operation på fredag! Äntligen! Eller?

Likes

Comments

Gårdagens vila var välbehövligt. En aning piggare idag! Nu står jobb på schemat.

Kom ner till Vero Moda och säg hej vet jag!!

Likes

Comments

Från gårdagens underbara morgonpromenad!

Idag har jag jobbat mellan 9-17 och nu är jag inte lika pepp som igår vill jag lova. Jag och Casper kom hem sent inatt så blev inte mycket sömn för någon av oss. Tanken var att jag skulle på spelkväll hemma hos Cecilia idag med några babes men jag fick hoppa det. La mig i sängen efter jobbet och kom inte upp. Känner mig febrig eller bara allmänt dåligt så en lördag hemma i min ensamhet fick det bli.

Hoppas på att må bättre imorgon och hoppas ni har en trevligare lördag än mig!

Likes

Comments

Idag var jag och min älskling lediga för vi skulle till huvudstaden och se Jason Mraz (!!!)

Käkade lite tapas och drack ett glas innan vi tog oss vidare till Cirkus där konserten höll till!

Detta var den FINASTE konserten jag varit på. Inte ens 1000 personer i lokalen, akustiskt, genuint och helt underbart var det!

Dock var det fotoförbud tydligen.. Så fotade knappt men några videos fick jag som jag smög mig till. Kanske var bra eftersom man njöt mer av stunden då!

HUR fint budskap på kortläsaren?! Mer sånt i samhället tack!! Vem ler inte när man ser detta?

Likes

Comments

Idag var vi lite kulturella och åkte till Waterloo där Napoleon härjade vilt.

Först ut var ett museum om kriget. Riktigt intressant och riktigt kul att se allting de bevarat! Sedan fick vi se en 3D film om själva slaget i Waterloo och det är bra för oss som har noll koll haha.

En skymt av mina nya, balla skor och assnygga byxor om jag själv får tycka till!

Sedan gick vi upp för alla trappor och kom till slut upp på "kullen" Förstod inte vad den symboliserar men klättra upp skulle man.

När vi varit kulturella så det räckte satte vi oss ner i restaurangen intill för en god bit mat!

Det var den lilla dagen och imorgon bär det av hemåt. Efter fem dagar här är jag rätt klar. Saknar min sambo och allt där hemma!

Likes

Comments

Åkte till en annan stad idag för att strosa runt och shoppa lite. Hittade lite smått som jag ska visa er senare!!

Blev en paus i shoppingen med en våffla såklart!! Är du i Belgien ska du inte missa dessa. Men de bästa är dom man köper i de små stånden som finns och inte på restaurang, tycker jag!

Ikväll åt vi på en riktigt mysig restaurang och jag tog fisk med potatismos. Trött på pommes nu haha. Fisken var i alla fall helt sjukt god, ser inte så ut men skenet bedrar.

Likes

Comments

Idag har vi strosat runt i staden och spelat biljard. Det som är lite kul är att det är omkring 0-gradit här i Belgien vilket det i princip ALDRIG är. Människorna halkar omkring och vet inte hur dom ska bete sig och bilarna har sommardäck. Kaos tycker dom och skönt tycker vi från Sverige haha.

Strax ska vi sova för är fortfarande trötta efter gårdagen och kvällen som blev väldigt lång. Delar hotellrum med min älskade syster och kunde inte haft det bättre!

Likes

Comments

Anlände till Belgien igår. Vi besökte min mammas sambos Bror och detta ovan blev vår middag. POMMES haha. Här har de ställan där man endast får pommes och sås. Hur nice?

Idag står lite aktiviteter på schemat så mer om det ikväll.

Likes

Comments

Förlåt för kass uppdatering babes. Har fixat och trixat hela dagen idag för imorgon ska jag och familjen till Belgien!! Försöker uppdatera er där med lite roligt material istället!

Likes

Comments

Jag tänkte först om jag skulle sammanfatta vad jag gjort under 2016 men ångrade mig. Kommer kortfattat säga vad detta år har lärt mig.

- Jag har accepterat på ett helt annat vis. Allting går inte alltid min väg, och det är okej. Jag mår dåligt ibland, och det är okej.

- Jag har börjat prata med någon om min ångest. Det bästa jag gjort för mig själv detta år!

- Jag har varit snäll. Jag hoppas att jag varit snäll mot alla i min omgivning men jag har även varit snäll mot mig själv.

- Jag har njutit. Jag har njutit av de gångerna jag umgås med min familj, jag har njutit när jag skrattat med mina vänner, jag har njutit av sällskap och livet.

- Jag har visat och pratat om mina känslor. Ännu är jag inte helt där men jag har blivit bättre på att säga när jag mår dåligt. Jag har blivit bättre på att visa att någon är viktig för mig.

- Jag har blivit kompis med mig själv. Äntligen känner jag att jag har ett stabilt tag om mig själv och min person. Alla kan vi fela och hamna i svackor. Men jag vet att jag är en bra jävla brutta likaväl som du som läser detta är!

Nu är jag redo att välkomna 2017 med öppna armar och göra ännu mer misstag och lära mig ännu mer om livet!

Likes

Comments