Heej!! Förlåt för inga fler inlägg igår kväll och inget tidigare idag men igår kväll så åt jag på en restaurang som heter Havspiren, där åt jag med en del av min släkt på min mammas sida och några kompisar. Jag åt en hamburgare den var super god!!

Innan vi åt så gick vi på en liten rundtur i Norrtälje och visade Marie, Jon och Freja runt för dom bor i Texas. Marie är släkt till mamma och hon bor i Texas numera för Jon bor där. Jag hittade en del pokémons när vi gick omkring där också!!

Men sen efter att vi hade ätit där så gick vi till Hasse & Agnetas båt (Hasse & Agneta är också släkt) som ligger vid hamnen för tillfället.

Så satt vi där en kort stund, sen cyklade vi hem. Jag packade ihop min väska lite snabbt och cyklade till min kompis Klara för jag skulle sova där. När jag kom dit så behövde hon åka och köpa fotopapper för hon skulle skriva ut bilder till någon grej. Jag kom dit runt 20.00 och då cyklade jag och Klara direkt till coop, men hittade inga fotopapper, sen till flygis, hittade inga där heller. Sen utanför flygis träffade vi några kompisar en snabbis. Hann bara typ säga hej men hade saknat dom såå mycket. Men jag och Klara cyklade hem igen och kom hem vid 22 ungefär.

Sen på kvällen myste vi, åt godis, försökte spela in några musical.ly videor, gick sådär hahah.

Idag så vaknade vi, åt frukost, cyklade till Klaras mammas jobb för att hämta fotopapper, cyklade hem. Och sen har vi bara suttit i hennes rum, skrivit ut bilder och fixat. Nu har jag cyklat hem och är ganska trött efter allt cyklande haha.

Hejdå :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!!

Jag har tagit bort en del inlägg då jag inte alls blev nöjd med dom. Mest för att dom var tråkiga haha. Men dom var tråkiga också för att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Att skriva vad jag gör, VARJE dag, det blir tråkigt. Men nu tänkte jag ändå berätta lite vad jag gjort osv för jag har så dålig fantasi just nu.

I Lördags var det SM i Speedway, jag var där (i Hallstavik) och tittade på speedway HELA dagen. Eftersom vi var ute hela dagen och det var lite mindre än 30°C och jag inte hade solkräm så brände jag mina ben jätte mycket. Men det var ändå en bra dag för Andreas Jonsson (som kör för rospiggarna, alltså Hallstavik) vann. Han är alltså bäst i Sverige nu.

Bilderna tog jag efter att han vunnit då han (som ni ser) åkte runt hela banan på en bil.

I fredags vad jag också på bondens glasskalas och här får ni 2 bilder på min glass. Som hette "efter åtta", den var supergod, har ätit den förut.

För några dagar sen började jag även kolla på en serie som heter Prison Break. Nu är jag BEROENDE

Jag är bara på säsong 1 avsnitt 10. Men åh den är sååå spännande. Vet inte riktigt hur jag ska förklara serien då jag inte sett så mycket men vill ändå inte spoila för det har hänt en hel del grejer på bara 10 avsnitt. Så tänk vad med grejer det kommer hända under 4 säsonger. Och det ska komma en till tror jag.

Innan jag hittade denna serie så var min favorit Orange Is The New Black. Nu är det absolut Prison Break. Kollar även på Pretty Little Liars och How I Met Your Mother. Inte lika ofta nu dock för kollar på Prison Break hahah.

Likes

Comments

Hej!! Ska prova på detta med att blogga nu så får vi se hur det går, just nu så lär jag blogga och ta bilder med min mobiltelefon så är inte bästa kvalitén. Men tänker att det får duga nu i början!!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva men idag har jag vart på Liseberg.
Vi åkte bil till Göteborg igår jag, min pappa och min syster. Vilket vi gör en gång varje år! Vi kom iallafall fram till hotellet vi bor på, alltså Gothia Towers, vid lite innan 16.00 tror jag. Då kollade vi hotellet lite och sen gick vi till Liseberg som ligger precis bredvid vårt hotell. Sen var vi där till klockan 23 nästan.
Idag var vi då där igen och min absoluta favorit karusell är Helix eller Balder. Jag har dock inte åkt den nya areospin vilket jag ville men ingen ville åka med mig. Ville även åka Mechanica, Uppswinget och Kanonen men samma där, ingen ville åka med mig.
Vi spelade även lite när vi var där, min pappa vann massor. Han vann 2kg m&m's, 2kg snickers & twix, 2 små påsar bilar och 1 liten påse med twist. Han vann dock twist påsen tack vare mig eftersom jag valde brickan. Men jag tycker tyvärr inte om twist så värst mycket.
Sen vi kom hem från Liseberg så har vi suttit i baren och slappat på hotellrummet. Vi tänkte hyra film men vi ska försöka lägga oss tidigt så vi kan komma upp tidigt imorgon och åka till Nordstan tills det öppnar för att sedan åka till min kusin som är hos hans flickvän. Och sen efter det åka hem.
Vet inte vad mer jag ska skriva men jag tycker om när bloggare skriver långa inlägg så förmodligen blir det en del sånna, om jag kommer på något att skriva om iallafall!!
Jätte konstigt inlägg kanske men jaja, detta blir säkert bra

Likes

Comments