Header


Grym rea hos Gömda Juveler, men snabba er för det finns bara ett fåtal av alla plagg kvar! Här är tre exempel, och alla tre kostar under 200kr! www.gomdajuveler.se eller klicka här för att direkt komma till rean!

Likes

Comments

Vaknade alldeles precis, kan fan inte sova. Har ingen ork alls att fara till skolan, mår verkligen inge bra.. Känns inte heller peppande med idrott klockan 8 på morgonen.. Men ska ändå försöka fara dit iallafall så får vi se hur de går.

Likes

Comments

Målade av en bild på Sophia Bush, tyckte faktiskt de blev ganska bra, blev iallafall nöjd! Fast tröjan var ganska jobbig att göra, haha. Och halsen blev lite för mörk osv, men var mest ansiktet och håret jag fokuserade på så.

Likes

Comments

1. SKOR - Converse

2. LAND - Vet inte

3. SPORT - Streetdans, om de nu räknas

4. PLAGG - Sommarkläder, som typ shorts och skinnjacka

5. FILM - The notebook

6. MAT - Tacos eller thaimat

7. STAD - Piteå alla gånger

8. SERIE - Gossip girl

9. MÄNNISKA - Dennis

10. DAG - Fredag eller lördag

11. DJUR - Hund

12. ÅRSTID - Sommar

13. STÄLLE - Hos min älskling

14. SYSSLA - Vet inte riktigt

15. FÄRG - Rosa, svart och vit

16. SKÅDESPELARE - Ed Wetwick eller Channing Tatum

17. LÅT - Har alldeles för många favoriter

18. FÖREMÅL - Min mobil, hehe

19. SPRÅK - Engelska

20. APP - Instagram, snapchat och spotify

Snodde en liten lista utav Sara, har iallafall just käkat efter att ha kommit hem från skolan. Och om en timme blir de dans! Hoppas man kommer på andra tankar då iallafall!

Likes

Comments

Varit förkyld både igår och idag, så har inte gjort desto mer än myst med mitt hjärta! ❤ Vet inte om de blir nån skola imorgon heller, de får vi se då! Hatar dock att missa massa saker, så hade helst velat fara dit.. Nånå, nu ska jag gå och sova iallafall, så gonatt på er alla söta!
Bjuder på en bild i repriiiiis.

Likes

Comments

Tänkte ge er ett litet julklappstips som passar till nästan vilken tjej som helst! Ett present kort hos Gömda Juveler! De har grymt snygga kläder, så tror nästan alla hittar någonting där. Finns presentkort från 100kr till 2000kr! Så passa på och ge en grym julklapp åt någon du tycker mycket om! 🎁

Klicka HÄR för att komma direkt till presentkorten!

Likes

Comments