BILDREDOVISNING SKRIFTLIGT


Jag har gjort tre projekt den här terminen, först tema identitet, sedan tema känslor och sist tema natur. När jag gjorde tema identitet utgick jag från vad jag själv tycker om, och kom på att jag kunde skriva mitt namn i nagellacks flaskor eftersom jag gillar att fixa mina naglar. Jag kom igång rätt snabbt när jag gjorde tema identitet, och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Först planerade jag att måla nagellacken i helt olika färger, men jag ändrade mig sedan och gjorde samma rosa färg i alla. Först kalkerade jag av och sedan målade jag och skuggade bilden.

Projekt nummer två som var tema känslor gjorde jag en smiley utav gips, jag såg en annan smiley utav gips hänga på väggen och tänkte att det skulle vara roligt att göra en sådan. Jag använde en ballong som jag sedan gipsade på.
Det tog ett tag för mig att komma igång för jag var osäker på om det skulle bli bra, men jag blev ändå ganska nöjd.

Projekt nummer tre var tema natur där jag gjorde ett kärnkraftverk, jag använde tekniken graffiti som jag aldrig gjort förut som jag tyckte var roligt. Jag körde fast några gånger under projektet, jag tänkte först att jag också skulle spreja ett rött kryss över kärnkraftverket för att visa att det inte är bra med kärnkraftverk, men jag gjorde aldrig det för jag tror att man fattar budskapet ändå, vilket är att jag inte tycker kärnkraftverk är bra eftersom dom är miljöfarliga.

Emma 9C

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag skärt ut bilden och sprejat den på väggen, imorgon när dem har torkat så ska jag ta av pappret, Nästa vecka ska jag börja på min skriftliga redovisning.

Likes

Comments

Hej! Idag har jag börjat på Tema natur, jag har kalkerat av en skorssten med rök, så temat blir typ miljöförstöring. Nästa gång ska jag skära ut skorstenen från pappret så jag ska använda grafitti som teknik.

Likes

Comments

Hej! Idag har jag arbetat på min smiley i gips, och nu är jag helt klar med den, nästa vecka ska jag börja leta information för det sista temat, natur.

Likes

Comments

Idag har vi arbetat med Konsthistoria och vi har även haft en kahoot om olika konstnärer och olika konstverk, tillexempel Edward Munch och hans kända målning Skriet.

Likes

Comments

Idag har jag börjat på Tema Känslor. Jag har gipsat på en ballong och nästa vecka när de har torkat så ska jag ta bort den från ballongen och måla den som en glad emoji.

Likes

Comments

Idag har jag bara gjort tankekarta och ritat olika skissningar och försökt hitta inspiration. Nästa vecka ska jag fortsätta hitta insperation och börja teckna tänkte jag.

Likes

Comments

Hej! Idag har jag gjort klart Temat identitet, jag fortsatte att fylla i bokstäverna med svart vattenfärg. Och jag har även målat en blå bakrund. Jag är nöjd med bilden och hur jag har skuggat nagellacken.

Nästa vecka ska jag börja med en mindmap till tema känslor.

Likes

Comments

Hej!

Jag jobbar med Tema identitet och använder mig av vattenfärger.
Nu har jag skuggat klart, och har börjat skriva in mitt namn. Jag skrev först in mitt namn med blyertspenna och har nu börjat måla i bokstäverna med svart vattenfärg

Nästa gång ska jag fortsätta måla in med vattenfärg i bostäverna, och sedan så ska jag måla en bakrund till nagellacken.

Likes

Comments

Hej!

Välkomna till min bild blogg, jag heter Emma Johansson och jag går på Kapareskolan och går i 9C.

Jag kommer lägga upp bildarbeten och skriva till! Hoppas ni kommer gilla den här bloggen!

Likes

Comments