Dagen började med skola klockan 10, hade sen bara 2 lektioner, vilket var skönt! Åkte sen direkt iväg till polisen och fixade belastningsregister till en intervju, till ett framtida jobb kanske?
Efter så gick jag till pappas båt och var där en stund, vi åkte hem ca halv 6 och lagade mat och tittar nu på the hobbit!
Sen blir det maila lite till saker som ska fixas till studenten och sen massa plugg!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 270 readers

Likes

Comments

Sitter just nu i bilen med mitt te och halvsover nästan, ush för denna grå och tråkig dag!
Har bara 2 lektioner i skolan idag, vilket är skönt + har 2 timmar håltimme efter första lektionen så då blir det ner på stan och springa lite  • 247 readers

Likes

Comments

I förrgår var det övernattning i skolan, de var jätte mysigt faktiskt! Umgicks med tjejerna & David i klassen
Eller asså de var mysigare i år för det känns som alla var tillsammans liksom, förra året kändes det mera splittrat, men det var bättre med aktiviteterna förra året.
I allafall så träffades jag Evelina, Lollo, emä och molly på stationen vid ca 6 och så åkte de till skolan medans jag och Evelina gick och köpte sallad snabbt och sen åkte vi till skolan där alla andra redan var och hade tagit ett sovrum!
Vi kollade lite på sumobrottning och åt pannkakor, och snackade lite med musik i bakgrunden och umgicks bara. Vid ca 12 så började de släcka ner och hade värsta spökrundan typ, man skulle svara på frågor och någon jagade med vitmålat ansikte och one missed call låten i bakgrunden! Sen vid 2 började talangjakten som molly och jag gick på eftersom alla andra gjorde annat.
När talangjakten var slut, som vanns av några killar som sjöng backstreetboys så var de skräckfilm. Haha både jag och molly somnade liggandes på 3 stolar.
Så molly väckte mig och vi gick upp till vårt klassrum, då var klockan ca 5 och la oss!
Lollo och molly sov på varsina soffor, emä och Angelina sov på golvet och jag sov på ett bord med emäs jacka som kudde!


  • 273 readers

Likes

Comments

Åh vad det är härligt väder! Det kanske inte är varmaste dagen, man det går i allafall åt rätt håll! Solen strålar och klarblå himmel!
Men mår så himla bra när det är bra väder

  • 274 readers

Likes

Comments

Körde 9 km idag, så de känns bra!
Började vid halv 7 och gick ca 1 h själv, vid tjugo i 8 träffade jag Lollo och vi gick också ca 1 h fast vi gick i spåret i Björklinge! Skönt och gå med någon annan , när man pratar glömmer man bort att man ens är ute och tränar och hur långt man egentligen har gått OCH hur fort de gick!Likes

Comments

Lämnade heza vid stadshuset för hon ska till Polen med sin klass, så himla mysigt, inte avundsjuk, nej nej!
Så tog bussen hem vid halv 8 och tog mig en kopp kaffe och la mig sedan i soffan med lite musik.
Laddar nu upp för att baka lite scones och sedan gå min morgon promenad  • 285 readers

Likes

Comments

Vaknade vid 10 och gick ut och promenerade i 90 minuter, gjorde sen mina squats, ligger just nu på 110 så imorgon blir det vilodag sen på tisdag blir det 130, herregud! Kommer att dö..
Tog sen en lång varm dusch, rakade benen, hade ansiktsmask och hårinpackning, så himla skönt efter en tuff vecka!
Gjorde mig sedan i ordning och åkte hem till heza, vi gick och träffade hennes kompisar , rökte lite vattenpipa och tittade när de spelade fotboll! Vi kom hem ca 8 och gjorde lite falafel, första gången jag åt de och de var super gott! Känns så fräscht och nyttigt! Nu ligger vi i sköna våra mjukisdressar, kollar film och dricker kaffe


  • 305 readers

Likes

Comments