Packat upp mycket fint på jobbet och det gör ju att man vill köpa massa nytt så jag har faktiskt unnat mig. Fick upp en tavla på väggen idag och det blev ju super fint! Jag är så himla nöjd hur vi har fått till det i lägenheten!

Annars har det inte hänt så mycket, jag jobbar och sliter med min avdelning. Har sökt ledigt en vecka i början på November så jag hoppas att vi kan boka Spanien i veckan 🙌🏻💃🏼💃🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår tog min syster KÖRKORT!!!🚗🚗

Det skulle ju firas såklart så efter jobbet var vi hem till pappa och drack bubbel och åt middag. Sen till efterrätt fick vi varsin kaffedrink och så lyssna vi på musik och bara pratade massa.

Efter det gick jag och Elin hem till mig och fixa till oss och bytte om och så tog vi taxi ner till publik där vi hängde tills stängning 💃🏼💃🏼

Likes

Comments

Ledig helg framför mig ska bli så skönt. Imorgon ska vi hem till pappa och äta middag och på lördag ska jag träffa två gamla kompisar som jag har känt ända sen lekis. Tror vi ska äta tapas och dricka lite vin och ba snacka massa skit!

Haft en vit månad och varit rökfri i fyra veckor! Ska nog belöna mig själv med en resa snart!

Likes

Comments

Vi har släppt ny katalog på jobbet och fått in massor av nyheter i butiken så det kliar ju verkligen i fingrarna och jag vill byta ut allt hehe.. Men lite smådetaljer har jag unnat mig iallafall, bl.a. Golvlampan som är på första bilden. Senaste året har jag läst mycket böcker, tex Keplers spännande samling och även springfloden där jag är på tredje boken nu. Så det kommer bli en mysig hösthörna där jag kommer sitta och dricka te och läsa böcker!

Likes

Comments

Ända sedan semestern har jag haft problem med bihåleinflammation därför har jag varit sjuk från och till i två veckor nu. Ska ge det en vecka till annars ringer jag till läkaren igen!

Det går bra med att ha en vit månad och att sluta röka och det är så skönt! Har varit rökfri i 16 dagar nu, jag är ju grym!

Bilderna är från Sannas kräftskiva i helgen. Vi var ett gäng på 12 stycken som åt god mat, sjöng snapsvisor, spela beerpong och ba snacka skit!

Likes

Comments

Äntligen mår jag hyfsat bra igen, har legat med feber hela helgen. Har fortfarande bihåleinflammation som jag hoppas ska släppa snart.

Så det fick först bli en lunch på stan med Anna, Elin och Lovisa. Sedan blev det lite shopping och jag köpte två fina klänningar och en ny plattång som verkligen behövdes! Sedan gick jag och Elin hem till Anna-Lena och hängde där hela kvällen med henne och Sofia och snacka massa skit! Så kul när man typ aldrig ses.

Imorgon är jag också ledig så jag ska ta sovmorgon sen funderar jag på att åka ut till min kusin på landet och sova kvar där och bara mysa!

Likes

Comments

Nu är vi hemma igen efter en kanon kryssning! Det var skönt att vi hade två nätter på båten för annars tycker jag det brukar gå för fort och man hinner inte göra allt man vill. Tallin var också att rekommendera! Jag har aldrig varit där förut, men det var verkligen jätte mysigt att stora runt där i gamla stan och kolla lite butiker. Vi hade jätte tur med vädret också att vi kunde sitta ute och ta en öl eller två!

Ikväll ska jag träffa en gammal barndomsvän till mig. Vi ska väl käka något sen får vi se vad vi hittar på för kul!

Likes

Comments