Nu är vi hemma igen efter en kanon kryssning! Det var skönt att vi hade två nätter på båten för annars tycker jag det brukar gå för fort och man hinner inte göra allt man vill. Tallin var också att rekommendera! Jag har aldrig varit där förut, men det var verkligen jätte mysigt att stora runt där i gamla stan och kolla lite butiker. Vi hade jätte tur med vädret också att vi kunde sitta ute och ta en öl eller två!

Ikväll ska jag träffa en gammal barndomsvän till mig. Vi ska väl käka något sen får vi se vad vi hittar på för kul!

Likes

Comments

Då var det äntligen dags för kryssning! Har precis hällt upp en drink och ska snart ringa taxi för att åka iväg, åh vad mysigt det ska bli.

Likes

Comments

Igår åkte jag, Mårten, Viktor och Bella till Östra holmen och solade och badade och var där hela dagen. Sen på kvällen var vi bjudna till pappa och Linda på grillat. Efter det åkte jag ner till folkets och mötte upp Elin, Isabella och Malin för en utekväll!

Nu ska vi snart åka och lämna vår lilla Nellie hos farmor och farfar där hon ska vara hela semestern eftersom vi ska ut och fara. Som jag kommer sakna henne!

Likes

Comments

Firar semestern med bubbel och entrecote, fint ska det va! Nu ska jag njuta varje sekund dessa tre härliga veckor som är framför mig!

Likes

Comments

Var på stan med Linnea idag och skulle kolla lite sommarkläder till semestern. Men som vanligt när man ska shoppa hittar man ju inget....

Endast denna topp fick följa med mig hem! Från Vero Moda, 359:-

Likes

Comments

Har precis satt mig ner i soffan efter dagens arbetspass och tänkte slänga i mig lite sushi! Sedan ska jag fixa packlista och kanske till och med packa lite. Det börjar bli dags!

Likes

Comments