Hej!!

I måndags så körde jag och Matilda ett benpass och i Tisdags så körde jag cardio på bandet. I Onsdags så skulle jag och Matilda köra armar men jag var så himla trött så jag åkte hem. Jag blev sjuk på kvällen på Onsdag och har varit hemma från skolan idag och igår,så idag blir det bara att vara hemma och ta det lugnt. Imorgon så ska jag och mamma bowla. Så kul. Idag så har jag bara tagit det lugnt och kollat på lite sommarkläder. Har spenderat hela dagen i sängen med netflix haha. Alltså jag hatar att vara sjuk eftersom att man inte kan hitta på något. Hoppas jag blir frisk snart :(.

Likes

Comments

Hej älsklingar.

Imorgon börjar skolan efter några veckor praktik samt jullov och sportlov. Sista terminen så det är bara att kötta på. Vårterminen börjar gå hyfsat snabbt. SÅÅ taggad på denna sommaren. Först fyller jag 20,jag och min bästis ska ha en 20 årsfest,summerburst,studenten och sen en utomlandsresa i Augusti. Ska dock jobba hela sommaren,men det kommer nog bli kul. Roligare att jobba på sommaren än på hösten/vintern då man kan hitta på mer saker.

Nog om det,idag ska jag bara ta det lugnt och spela bingolotto ikväll hahah... Imorgon står det en benpass på schemat,SÅ TAGGAD. ÄÄÄÄLSKAR att träna ben.

Likes

Comments

Hej på er!

Praktiken rullar på och jag är inne på min fjärde vecka av fem. Så skönt att den snart är slut. Jag trivs superbra!! Men det känns dumt att praktisera när jag är timmis på ett annat boende,jag vet ju hur jobbet går till likcsom. Men det är bättre än skolan och jag trivs så himla bra där jag är. Det är nog det bästa stället jag varit på utav mina tre olika praktikplatser.

Idag var jag ledig och har bara kört ett zumbapass,det gick bra. Förra veckan så tränade jag bara en dag(!!). Fattar inte ens själv hur det kunde bli så lite??? Tiden räckte väll inte till helt enkelt. Denna helgen är jag ledig och då ska jag och tjejerna antagligen ut och äta på pinchos om allt blir som planerat. Supermysigt. Har inga vidare planer för resten av veckan faktiskt. Mello börjar ju på Lördag så det ska jag och papsen kolla på,hoppas det är bra artister med i år.

Sitter just nu och kollar på en gammal säsong från Paradise hotel.

Likes

Comments

Hej! Sen vi hördes sist så har jag börjat praktiken,jobbat och tränat. Inget kul alls händer i mitt liv för tillfället. Jag sitter just nu och kollar på Paradise hotel och väntar på att farmen ska börja. Jag har även beställt hem ett paket idag från proteinbolaget. 

Min praktik är på ett korttidsboende. Egentligen så skulle jag vara på aktiviteterna från början men jag hamnade på en "vanlig" avdelning. Jag klagar dock inte utan jag trivs superbra där! Nästa vecka ska jag vara på aktivisterna och sen tillbaka den andra avdelningen. Det blir säkert kul men jag är lite nervös.

Likes

Comments

Hej på er!
Gott nytt år! 2017 kommer bli ett sånt bra år för mig. Fyller 20,studenten,summerburst och eventuellt två utomlandsresor.

Lollo och Rebecca kommer hit om en stund så ska vi planera våran resa i sommar och vart vi ska. Det kommer antagligen bli Spanien.
Har jobbat nu Måndag kväll och igår dag. Blev bokad på Lördag också. Alltså jag har jobbat så mycket nu det senaste. På Tisdag börjar min praktik. Ska vara på aktiviteter för äldre. Det kommer nog bli superkul!

Likes

Comments

Hej!

Har alldeles nyss kommit hem från gymmet. Idag blev det cardio. Herregud orkade knappt gå i trappmaskinen i 8 minuter,var helt slut efter så jag cyklade istället. Idag så hade vi tydligen bara en lektion,matte min favoritlektion eller inte. Har verkligen så svårt för det.

Ingen är nog gladare än mig för att på Onsdag får jag lov. Sån ångest jag har för skolan är sjuk så det ska bli skönt med ledigt. Eller ledigt och ledigt ska jobba kväll på Onsdag och någon dag i mellandagarna. Men det är ju ob ;))))).

Likes

Comments

Hej!

Just nu så sitter jag och skriver på min bucketlist,jag har så många saker på den haha. Och kokar ägg så det är klart till frukosten imorgon. Sen vi hördes så har jag inte gjort så mycket. Var i skolan i Torsdags men i Fredags så var alla lektioner inställda så då var jag bara hemma och tog det lugnt. Igår så var jag med Matilda och tre killar. Vi var först här i Borås och sen åkte hem till hennes kompis. Det var kul.

Jag är äntligen klart med allt plugg för denna terminen nu,SÅ SKÖNT! Och den 28:e December så ska jag till en dietist då jag verkligen behöver hjälp med kosten kring min viktnedgång. Träningen går hur bra som helst,det är kosten som är det svåra. Så det ska bli kul att få hjälp med det.

På Lördag är det julafton,hur sjukt!?! Det var ju typ sommar nyss????

Likes

Comments

Hej bästa ni!

Alltså ni förstår nog inte hur stressad jag är just nu! Jag ska hinna med jobb,plugg,träning och att träffa vänner. Mitt liv går inte ihop riktigt. Är det bara min skola som lägger typ alla uppgifter precis innan lovet? Har tre inlämningar,en redovisning och jag gjorde ett matteprov idag. Ni vet nog inte detta men jag har otroligt svårt för matte. Jag har jättesvårt för att lära mig,verkligen. Det ska bli skönt att få lov nästa vecka och snart är det JUL!!! Jag ääääälskar jul,det är så mysigt. Jag ska antagligen jobba i mellandagarna,menmen cash is king ;).

Har suttit sen jag kom hem (4) och pluggat. Lär fortsätta med det ett bra tag till. Hoppas ni har en bättre dag än mig!

Likes

Comments