​jag hittade en gammal blogg jag skrev i mycket sådär för 6 år sedan. och jag fann en otrolig text. och fy fan vad långt ner jag var i en kärlek. att jag bara såg honom , att jag lyssnade på hans patetiska ord om hur värdelös jag var , och helt ärligt fick du mig att tro allt det där. alla patetiska hot om du skulle lämna mig för att jag inte gjorde som du ville eller att jag inte var den du ville att jag skulle vara. att du blev sur så fort jag fick en panikattack eller sa att jag var ledsen. att jag inte följde med dig eller dina vänner. eller dom gångerna du gapade på mig om att jag inte sov med dig utan valde min egna säng utan dig bredvid. eller att jag hellre valde en kväll att vara ensam med min familj. då blev det skrik och bråk ifrån dig. alla svartsjuka samtal om att "vem pratar du med nu? eller vem är det som ringer?" "du får inte ha dina killkompisar" "du måste bryta med dina killkompisar för jag tycker inte om dom" , men allt det där är historia & jag gick vidare ifrån honom. 

för jag hade aldrig en dag kunnat älska mig själv. att kunna säga till mig själv att jag älskar mig och att jag inte är värdelös. jag trodde aldrig jag skulle bli hel igen. jag trodde aldrig jag skulle kunna älska mig själv. men jag bevisade mig själv motsatsen. och jag som trodde att jag aldrig skulle kunna våga släppa in någon nära igen. men de var någon som klev in i mitt liv och jag vågade det. och de är jag fantastiskt glad över. att jag vågar lita på kärleken igen är något magiskt.. att jag 6 år senare är lyckligare än jag vart någonsin. 

ta inte skit av någon! låt ingen människa berätta för dig hur du ska vara eller hur du ska bete dig. och framför allt låt ingen påverka dig psykiskt. jag gjorde det misstaget för 6 år sedan men det lärde mig något och gav mig en stor erfarenhet. och jag tänker aldrig någonsin låta en människa påverka mig sådär igen. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments