Ojoj snart är nästan sommarn slut. Har man hunnit med allt man ville?

Det har blivit och är fortfarande mycket jobb på schemat. Men på ens lediga dagar får man ju försöka njuta av kusten och vädret så mycket man kan. Snart börjar en ny fas i livet, vilket jag är ganska nervös inför men det går nog bra tror jag. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bästa kvällen igår! Efter att ha sett senaste Pirates of the Carribean, som för övrigt var riktigt bra, var vi sugna på lite vin i solen när det ändå var så fint väder. Vi har velat prova uteserveringen Bar Himmel ett tag, så vi promenerade bort till Götaplatsen. Beställde lite rosé och bara satt och njöt av fina Göteborg. Satt där och pratade och bara hade det mys. När solen gått ner började vi gå hemåt tillsammans. 

Likes

Comments

​Igår lyckades vi boka bord på Toso, Stefan Karlssons restaurang vid Götaplatsen. Blev en tidig födelsedagsmiddag för mig nu när alla är samlade. Vi åt så god mat och vi fick in flera olika drinkar som vi skulle prova. Ärligt talat de godaste drinkarna jag druckit. Deras mat är inspirerat från Asien, men samtidigt lite tapas liknande. Tanken är att man ska dela maten och äta med pinnar eller händerna. Det blev en härlig kväll, vi satt och bara njöt i några timmar. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Så hemskt det som händer med världen, det är helt obegripligt. Man förstår inte hur någon kan göra såhär. Blir så ledsen bara jag tänker på det, och alla de oskyldiga som mist sina liv på detta brutala sätt. 

Imorse kollade jag denna välgörenhetskonserten som Ariana Grande satt ihop. Den är till för att minnas offren, men också för att visa att vi är starkare tillsammans. Konserten var otroligt fint gjord, jag blev så rörd och grät väldigt mycket när jag såg denna. Så fint att se att så mycket människor samlas. Dessa händelser har ju berört alla på något sätt och vi behöver varandra för att klara det. Speciellt i dessa stunder måste vi ta hand om varandra lite extra, krama om våra nära och kära. 

Dessa låtarna berörde mig mest:

Robbie Williams- Angels

Black Eyed Peas- Where is the love?

Imogen Heap- Hide and Seek

Ariana Grande + Miley Cyrus- Don't Dream it's over

Coldplay- Fix You

Likes

Comments

​LYCKLIGASTE DAGEN

I fredags var det exakt 1 år sedan jag och mina fina tog studenten tillsammans. Läskigt nog känns det som det var igår, ändå har man hunnit med en del under detta år. Kan dock ibland sakna skolrutiner, själva skolan och självklart att träffa sin härliga klass varje dag. Att ta studenten är verkligen en stor dag, min dag var så lyckad vilket jag är så glad för. 

Jag, Sarah och Ebba bestämde oss för att fira denna dagen, så i fredags träffades vi på kvällen. Det blev lite drinkar på en bar i vasa, sen gick vi vidare till excet. Riktigt bra utekväll, med underbara vänner! Jag promenerade sedan hem i sommarnatten. 

Likes

Comments

Mina senaste dagar har varit väldigt bra, har omringats av härliga människor som betyder mycket för mig. Varit ute mycket i naturen och vid sjön, njutit av det fina vädret . Sommaren gör mig verkligen så glad! Har även tagit mig friheten att ta bilen själv till lite olika ställen på dagarna, för att kunna känna mig mer säker bakom ratten och för att lära mig hitta. 

Likes

Comments

Jag har verkligen så blandad musiksmak! Men gillar en del svensk rap, och tjuvjakt är grymma. Har spelat sönder denna låt i några veckor nu.

Likes

Comments

Denna helgen var varit helt underbar! Har varit på sommarstället och bara njutit av det fina vädret. Första dagen låg hela familjen bland klipporna och solade, hade med oss fika och jag gjorde premiärdoppet i havet. Jag kämpade mig ut bland tång och massa krabbor, men efter ett tag slängde jag mig ut. Det var inte så behagligt men det skulle bara göras helt enkelt! På kvällen blev det grillat och rabarberpaj.

Dagen efter träffade jag Sofia i Hunnebo, så mysigt. Hinna prata om allt, men samtidigt ha en maxad sommardag tillsammans. Vi har sen några år tillbaka gjort det årliga kristihimmelfärdsdoppet, så i år blev det av igen. Det var betydligt skönare att bada denna dagen!

Under helgen hann vi även åka till Smögen och checka in jobbet lite. Sen var det ju även Morsdag, firade fina mamma med en fin vas.

Likes

Comments