​Mycket av min lördag spenderades i Landvetter- skogen. Planen var att hitta svamp, men hade verkligen inte förväntat oss att hitta så mycket som vi gjorde. Direkt när vi klev in i skogen var vi typ omringade av massa trattkantareller. Man behövde inte ens leta, då är det lätta att plocka svamp alltså. Leo var ju med såklart, han verkade tycka det var mysigt. Han sprang mellan mig o mamma och såg till så vi inte hade försvunnit, sötaste verkligen. Jag fick typ panik av att det var så himla mycket svamp, man kunde omöjligen plocka alla. Vi gissade att vi fick med oss ca. 10 kg svamp hem, så nu är det bara att rensa. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår avslutades vår nollning med finalbankett på kajskjul med alla nolleprogram och faddrar. Tjejerna sågs några timmar innan och åt lite ost och vin. Sedan tog vi oss bort mot middagen, det var väldigt god trerättersmiddag. Det var så roligt att träffa allt härligt folk, alla var så fina och det var riktigt bra stämning under hela kvällen. Efter maten blev det mycket dans, och nollebandet klipptes äntligen.

Likes

Comments

Detta är ju absolut bästa badstället, precis vid sotekanalen. Här gick jag alltid som barn och plockade stenar och snäckor för att släpa med mig hela vägen hem. Det är även här jag och min syrra har rekordet på där vi fångade flest krabbor. Det var tiden då man var alldeles för rastlös för att ligga ner och sola.

Likes

Comments

Henne blir man glad av!

Dagen började med brunch, och sedan dagsfest på port du soleil med tjejerna. Så mysigt!

Likes

Comments

Känns konstigt att sommaren är slut. Efter en hel sommar fylld med jobb på bästa stället, är man nu tillbaks i Göteborg. Sommaren har bjudit på många fina kvällar, båtturer, bad och utekvällar. Man lever lite i en bubbla på sommarstället, och det är nu tillbaks till verkligheten och allvaret.

Förra veckan släppte vi iväg syrran till San Diego där hon ska spendera ett halvår. Blev en hel del tårar på flygplatsen, vi har båda så svårt för att säga hejdå. Vet dock att hon kommer ha en grym tid där, ett riktigt äventyr! Man är ju lite avundsjuk när man får se bilder på deras villa med pool och allt, men planerar definitivt ett besök. Kommer vara jobbigt att inte kunna prata med henne så ofta som man brukar.

Likes

Comments

Ojoj snart är nästan sommarn slut. Har man hunnit med allt man ville?

Det har blivit och är fortfarande mycket jobb på schemat. Men på ens lediga dagar får man ju försöka njuta av kusten och vädret så mycket man kan. Snart börjar en ny fas i livet, vilket jag är ganska nervös inför men det går nog bra tror jag. 

Likes

Comments

Bästa kvällen igår! Efter att ha sett senaste Pirates of the Carribean, som för övrigt var riktigt bra, var vi sugna på lite vin i solen när det ändå var så fint väder. Vi har velat prova uteserveringen Bar Himmel ett tag, så vi promenerade bort till Götaplatsen. Beställde lite rosé och bara satt och njöt av fina Göteborg. Satt där och pratade och bara hade det mys. När solen gått ner började vi gå hemåt tillsammans. 

Likes

Comments

​Igår lyckades vi boka bord på Toso, Stefan Karlssons restaurang vid Götaplatsen. Blev en tidig födelsedagsmiddag för mig nu när alla är samlade. Vi åt så god mat och vi fick in flera olika drinkar som vi skulle prova. Ärligt talat de godaste drinkarna jag druckit. Deras mat är inspirerat från Asien, men samtidigt lite tapas liknande. Tanken är att man ska dela maten och äta med pinnar eller händerna. Det blev en härlig kväll, vi satt och bara njöt i några timmar. 

Likes

Comments