Header

Här är några små videos från när jag var två veckor i Spanien. Har inte filmat jätte mycket då jag höll till på JC Ferreros tennis akademi alla dagar förutom 2 typ.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God morgon, idag har jag 4hs tennisträning, först på morgonen och sedan på eftermiddagen. Eftersom att det inte är så varmt ute idag valde jag att sätta på mig en t-shirt under första passet och under andra ett linne då det brukar bli varmare senare, skulle det inte bli det sätter jag nog på mig en t-shirt. Här nedan är min outfit, som ni kan se är tröjan från Adidas och shortsen från Nike.

Likes

Comments

Den nya Ben and Jerry smaken, Greek Styler Raspberry Chocolatey Chunk asså jag dör. Den är så sjuukt god, det som är godast är nog blandningen de kom upp med. Det som är ännu grymmare är att den inte är lika onyttig som de andra Ben and Jerrysen då detta är frozen yoghurt och inte glass.

Nu ska jag äta upp resten av min glass och börja läsa boken.

Likes

Comments

Uppdaterade designen lite nyss, fixade en ny header och sen fixade jag lite små detaljer som inte riktigt va på sin plats. Blev faktiskt ganska nöjd den här gången, ända problemet är att jag har tandställning på headern, vilket jag inte har nu, och har inte haft typ senaste året.. Bilden är väldigt gammal, men ska be annie fota lite nya bilder på samma ställer nästa gång jag är hemma hos henne. Så man kan säga att headern är lite tillfällig så länge tills jag har en ny som jag tycker om. Ser ni inte den nya designen kan ni trycka på F5 och sp kommer den upp. Här är min nya header, kommentera gärna vad ni tycker.

Likes

Comments

Har precis läst klart första boken i en serie som är väldigt populär bland dagens ungdomar, måste säga att boken verkligen var sjukt grym. När jag väl kom in i boken ville jag inte sluta läsa. För er som är ute efter en bok serie att läsa i sommar, då rekommenderar jag dessa starkt. Nedanför finns det bilder på den första boken och de resterande 2. jag tror att man kan köpa dem i vilken bokhandel som möjligt.
Likes

Comments

TORKA HÅRET PÅ RÄTT SÄTT!
brukar du ruffa till ditt hår i handdukten för att få det torrt? plocka fram kammen och kamma igenom ditt hår mot handduken istället, det sliter mindre på ditt hår. föna inte ofta, det är inte alls bra för håret!

SNABB VOLYMFIX!
vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix. det funkar!

HÅLLBAR PARTYFRISYR!
din partyfrisyr håller bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag. då får du fram det bästa reslutatet hihi, men det är faktiskt sant! testa själv.

MAXIMERA INPACKNINGEN!
din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk. så pröva det!


SKYDDA DITT HÅR!
du måste vara noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram. så slipper du få jätteslitet hår. bra va?

RÄTT KOST. STARKT HÅR!
ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn, så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalité, hihihihi. kisel, som du hittar ibland annat i sallad, jordgubbar och solrosfrön, hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår! kom ihåg det.


Likes

Comments

9 frågor om dig själv
Namn? – Emma
När fyller du år? – 15 Mars
Vad har du på dig just nu? – Tenniskläder
Vilken årstid är bäst? – Sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – En underbar start vore en perfekt frukost och sen tennisträning.
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Mitt hår och mina ögon tror jag.
Vad är du bra på? – Snacka
Vem älskar du mest på denna jorden – Familj och vänner
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Beror på
6 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? – Annie, melicka är bra nära hon med
Vem är den roligaste av dina vänner? – Annie
Vem är snyggast av dina vänner? – Men Gud det går inte att jämföra
Vem är mest partyprisse? - Juantel tror jag haha
Vem är den du helst har filmkväll med? - Everyone
Vem av dina vänner är mest ”evil”? –
Sofia
8 frågor om idag
Vad har du gjort? – Tränat lite inför min match.
Vad ska du göra nu? – Sitter i bilen på väg till Oskarshamn för att spela match så aa, har match.
Vad har du ätit idag? – Frukost, lunch.
Har du duschat idag? – Si, imorse
Är du trött nu? – Inte så
Vad händer i morgon ? – Beror på hur matchen idag går.
Går du i skolan? – Har sommarlov ;-)
Har du varit i skolan idag? – Nej

Annat
Hur mår du just nu? – mycket bra
Är du hungrig nu? – Är typ alltid hungrig så ja.
Vad är klockan nu just nu? – 13.28
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – nattstad.se
Vem sov du senast bredvid? – Juantel och Annie
Telefon/Mobil
Vem ringde dig senast? – Estella
Vem ringde du senast? – Karim
Vem sms:a till dig senast? – Mamma
Vem sms:a du till senast? – Mamma

Likes

Comments


Hej peoplez, ni som känner mig vet att jag är besatt av nagellack och älskar att måla dem. Jag försöker måla dem så ofta jag kan och har tid. Jag går in på youtube och försöker hitta en bra design som passar just då, (youtube är nog det bästa sättet att lära sig hur man målar rätt utan att gå någon kurs eller liknande, jag lärde mig därifrån) jag brukar oftast gå in på en tjej som heter Jenny Fox, hennes kanal heter missjenfabulous. Ska ni försöka hitta enkla designer tycker jag ni borde besöka hennes kanal.


Igår målade jag mina naglar, båda tånaglarna och fingernaglarna. Jag inspirerades av jen och hennes jelly sandwich manicure design. Tyckte att den var väldigt enkel men såg ändå helt okej komplicerad ut. Jag försökte först med en annan manikyr, men blev inte riktigt nöjd och gjorde då om och gjorde den här designen istället.

Likes

Comments