Eftersom jag fick sluta tidigare från skolan idag, så blir det lite egentid med bebisarna och givetvis en massa mys!! ❤

Likes

Comments

Idag har fasters lilla hjärta hälsat på hos oss 😍 Hon är så otroligt underbar så det finns inte!! ❤

Idag va tredje dagen i skolan, vi har inte kört igång riktigt än. Men till veckan så ska vi börja plugga, jag hoppas verkligen att jag kommer klara det här! Inte nog med att vi ska läsa 3 ämnen, så fick jag ett extra ämne idag Svenska 1.. Måste läsa upp det eftersom jag inte har betyg i det, så jag hoppas jag kommer hinna med allt!!


Likes

Comments

Idag gjorde jag min sista dag på Camp Nova.. Kändes både bra och dåligt, det som är bra är ju att jag kom in på undersköterska utbildningen! Det är jag jätte glad över eller rättare sagt överlycklig, men va ändå tungt att åka ifrån jobbet idag.. Jag hamnade verkligen så rätt när jag väl började där, jag har nog aldrig känt att jag har passat in så mycket som jag gjorde där. Jag hade dom bästa kollegorna som jag självklart kommer att sakna, jag själv tycker att jag har vuxit jätte mycket som person.. Har lärt mig en hel del som jag kommer ha användning utav när jag ska gå utbildningen.
Så imorgon är det första skoldagen, det är såklart blandade tankar om det men jag tror att jag kommer att trivas när jag väl har kommit igång ordentligt.

Men nog pratat om det, idag på förmiddagen så ringde min sambo mig och det va inga glada nyheter hon sa.. Vi har mögel i våra köksskåp och vet inte vad det är för mögel och sen har vi tydligen någon läcka ur något rör också.. Känner att livet kan ju inte bli bättre nästan, är trött på att det alltid ska vara något..

Det positiva är att det blir pizza idag, eftersom jag vägrar att äta ur våra kastruller..
Hoppas ni andra har haft en bättre dag än mig! 😑

Likes

Comments

Dagen började med lite sovmorgon, det va väldigt härligt och det behövdes! Sen tog jag en lång promenad med dom små grisarna Vi stannade till hos ankorna och gav dom lite frukost 🍞 När vi kom in så var det dags för morgon kaffet som bara är ett måste innan man kan starta dagen ordentligt. Idag har det varit en tråkig tvätt dag, är inte roligt alls att springa upp och ner i tvättstugan.. Senare sen så gick hela lilla familjen upp till min bror och hans sambo för att hälsa på och där träffade vi ju också lilla Kelly, hon sov mest idag haha.. men hon vaknade en stund innan vi skulle gå så då fick jag gosa lite med fasters lilla hjärta
Nu ligger man nerbäddad i sängen och ska slå på en film med mitt stora hjärta, hoppas alla haft en bra dag. Godnatt

Likes

Comments

Idag har det varit en såndär dag som jag hade det igår, har i princip inte gjort något alls 🙄 Förutom att handla lite och sen varit på barnkalas och där fick Thea även träffa sin mamma och syster 😊 Nu har vi precis ätit tacos gott gott, men dagen/kvällen har nästintill sett ut att vi har legat framför tv:en och kollat på SKAM!! En sjukt bra serie om ni frågar mig, sen vet jag inte vad alla andra tycker alla har vi olika åsikter..
Men hoppas alla har eller har haft en bra lördags kväll!

Likes

Comments

Idag har det varit en riktig bra dag, har nästintill inte gjort något haha 🙄 men jag har fått hjälp utav sambons pappa att äntligen fått upp lite smått & gott på väggarna, så det börjar likna ett hem mer eller mindre nu. Fortfarande saker kvar men det får vi ta allt eftersom, när nu det blir haha.. Har precis varit ute med mina små hjärtan, så nu ska hela familjen mysa ner sig i soffan till en film.

Lucy, Molly & Pelle 💕


Nu är det bara en bild på Thea som saknas, men det kommer vi såklart att ordna.

Likes

Comments

Godkväll på er, hoppas alla haft en bra dag för det har jag haft! Idag efter jobbet så vart det ner till stan för att umgås med 2 saknade människor, Helena och Jayson. Det är så otroligt skönt att få vara med dom eftersom dom inte är här så ofta, sen vill jag lära känna lilla Jayson bättre. Det är så tråkigt att dom bor så långt ifrån, vore så otroligt roligt om dom hade bott här eller iaf lite närmare.. ❤

  • 53 readers

Likes

Comments

Då var 2016 över och jag välkomnar 2017 med öppna armar!
Det nya året firades in med underbara människor, vissa fattades självklart men det vart en super bra kväll.
Det nya året började bra, va inte det minsta bakfull som man brukar vara annars haha..
Idag blir det bara en mys dag med familjen med pizza och chips såklart gott gott!!
Hoppas alla hade en jätte bra nyår, för det hade jag!

Likes

Comments

Idag efter jobbet så tog vi oss en tripp till Karlstad för att shoppa lite kläder mm 😄 hittade lite nytt men hade hoppats på lite mer men men man får nöja sig med att man fick med sig något hem haha.. Det har varit en ganska lång dag så är helt slut körd i kroppen, så nu får kvällen bestå av lite tv-spel och om en liten stund så ska jag och sambon mysa ner oss till en film äntligen!!

  • 61 readers

Likes

Comments

Gokväll alla fina!
Idag har jag jobbat som vanligt, det va en jävligt bra och rolig dag på jobbet precis som det ska vara!
När jag kom hem så vart det en promenad med bebisarna, sen kom äntligen min bästa vän, hennes kille och självklart lille Fabian 😍 som jag har saknat han.. Hennes lillebror va också med, så det slutade med att vi spelade lite tv-spel!
Nu har jag precis satt mig i soffan och tänkte spela lite innan det blir dags för att käka pizza med älskling 🍕

Likes

Comments