Bland det svåraste när man har ett barn som är sjukt och ett som är friskt är att man slits mellan båda barnen. Vår äldsta har dock haft roligt på sjukhuset, lekterapin är en hit! Men ibland kan hon inte följa med och både jag och min sambo har behövts med vår yngsta dotter på sjukhuset. Vi har tur som har våra föräldrar i stan som har fått rycka in som barnvakt.
Men vi älskar att spendera tid alla fyra tillsammans 💕

Det var en lördag som vår dotter fick sin första diagnos, epilepsi. Några dagar efter, närmare bestämt på tisdagen skulle vi på en semester som vi alla sett framemot. Vi skulle bila till Göteborg och sen vidare till alla mina släktingar i Ulricehamn. Vi frågade alla läkare vi träffade och dom sa att vi absolut skulle fara.
Mina föräldrar, min ena bror, min syster och hennes sambo var också med. Det känns alltid tryggt att vara nära sin egna mamma och pappa.

Vår äldsta dotter hade sett framemot att få fara iväg, Liseberg var höjdpunkten. Vi hade pratat länge om resan och diskuterat vilka karuseller vi vågade åka och vilka vi inte vågade åka.
Att inte åka skulle bli som ett slag i magen för henne. Jag och min sambo velade fram och tillbaka hur vi skulle göra. Vi ville verkligen åka men allt va ju så nytt och skört.
Men vi valde att fara och tur var väl det. Yngsta dottern fick inte nått anfall på hela resan, vi anpassade dagarna efter henne iofs.

Det dåliga samvetet kommer nog alltid att följa med mig. Men vi försöker hitta på roliga saker som hon får göra tillsammans med en av oss så som bio, lekparkshäng, olika event och den nya grejen som hon gillar.. Pokemon go 😄

Likes

Comments

Jag vet faktiskt inte varför jag ger mig in i bloggvärlden. Men jag är en periodare så jag ger detta en chans. Jag gillar att skriva av mig och är ofta som en öppen bok så varför inte dela med mig av vad som händer i mitt liv?
Vi har vår lägenhet ute till försäljning nu, den är jättefin och jag kommer verkligen sakna den men vi kommer till något ännu bättre. Vi har köpt hus i ett område som är fullt av barnfamiljer 😊 Känner på mig att vi kommer passa in direkt. Våra barn kommer få massvis med nya vänner. Så kul!

Både att köpa och att sälja sin bostad tar upp mycket tid och energi. T ex. tänk er att städa kliniskt rent hemma med en 5:åring som älskar play doh och en 1,5 åring som älskar att riva fram saker 😅 Vid förra visningen dammsög jag 3 gånger bara på en dag. Oh lord!

Men det som tar upp mest tid och det som är viktigast är såklart våra barns hälsa. Vår äldsta dotter mår finemang men vår yngsta dotter har det lite tufft nu. Men hon är så tapper 💕 På barn 2 och barnmottagningen är hon känd som den glada och medgörliga lilla tjejen. Hon vinkar till alla (såklart drottningvinkningen) och ger slängpussar till höger och vänster.
Hon har diagnosen ospecificerad barnepilepsi som förhoppningsvis kommer växa bort och TEC. Båda är övergående. Jag brukar säga att mitt i all denna kaos vi lever i så är vi så tacksamma. Tacksamma för att det hade kunnat vara värre, tacksam för att båda förhoppningsvis kommer växa bort, tacksam för vår sjukvård och tacksam för medicinerna som finns.
Det må låta konstigt att vi är så tacksamma men det är vi verkligen även om det finns dagar man bara vill dra täcket över huvudet och hoppas allt är en mardröm. 

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst känner jag hehe!

Likes

Comments