View tracker

Hej Alla!

På mitt höstlov har Jag har varit på mall of Scandinavia med min mormor och morfar, och sedan sov jag över hos de till tisdag. På morgonen så å vi frukost och fixade oss, sedan hade vi bestämt att vi skulle baka så vi bakade biskvier. På onsdagen så kom två av mina kusiner från Stockholm. de ringde och frågade om jag ville komma och göra någon, det ville jag så farfar kom och hämtade mig. Det slutade med att jag sov över hos farmor och farfar med mina kusiner. idag så var jag bara hemma och gjorde läxor och övat in för ett NO-prov. Senare i veckan 

Kram Emma!!!

Hej!

Jag har inte gjort så jätte mycket på lovet. Jag har bara varit hemma och tagit det lugnt. I lördags var jag på ridning. Men annars har jag varit hemma Jag har varit ensam två dagar sen har jag varit med min storebror. Och jag har faktiskt sett den första snön .Imorgon ska jag till Stockholm med min familj. Vi ska shoppa lite, sen ska vi äta middag på en jätte mysig resturang som heter vaipo. Det är en asiatisk resturang för er som gillar det. PÅ lördag ska jag rida som vanligt. Sen ska jag inte göra något mer på lovet.

Kram Leah!!!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej jag heter Leah.Jag är 12 år gammal.På fritiden tycker jag om att rida och att spela fotboll.Jag bor i Sunnersta och går på Katarinaskolan.

Hej jag heter Emma. Jag är 13 år gammal.
På fritiden gillar att dansa! Jag går på Valsätraskolan i klass 7B och jag bor i Sunnersta . Kram Leah och Emma!

Likes

Comments

View tracker

Hej och välkomna till våran blogg! Vi är två tjejer som heter Emma och Leah, vi är 12 och 13 år. Vi bor i Uppsala. Vi vill sträcka oss från små till äldre läsare. Våra intressen är Dans och Ridning. Ni kommer att få hänga med på massor av kul som du/ni inte vill missa !!!! prenumerera gärna på våran blogg så blir vi super glada. 

Likes

Comments