Nu var det ett tag sedan jag var i Ullared och shoppade men eftersom jag aldrig visade något utav det jag köpte när jag hade kommit hem så tänkte jag bjuda på två av mina favoritinköp nu istället ungefär en månad efteråt, självklart är inköpen i marmor både skalet och överkastet!

Tycker det vart hur stilrent som helst med de vita marmorn i sängen och de rosa skalet säger ju sitt bara genom att titta på det!!

Jag vill även avsluta detta inlägg med att också säga förlåt för att det blivit mycket utav bara hauls denna månad efter att jag kommit tillbaka till bloggandet efter en väldigt lång paus men jag mår verkligen inte sådär jätte bra just nu och är inne i en period då jag mest bara ligger i sängen och sover och är rätt deppig, samt orkeslös. Så anledningen till att jag ofta slänger upp hauls och liknande enkla inlägg är för att det blir mest underlättade för mig just nu.
Ha en fin fortsatt kväll! Puss.

Likes

Comments

HACK NUMBER 1!
Använd kokosolja rakt ifrån matbutiken som hårinpackning, såhär gjorde jag:
•lägg i en lagom mängd kokosolja i topparna och där det är som mest torrt och slitet
•ha i minst 5 minuter
•skölj ut med valfri produkt som balsam eller schampoo
•KLART!

Anledningen till att man kan ha kokosolja som hårinpackning är för att kokosolja innehåller både återfuktning och en del bra ämnen som är toppen för håret! Så har du slut på hårinpackning hemma, testa detta knep! Jag älskade det och håret blir verkligen reparerat efter bara en gång.

HACK NUMBER 2!

Använd valfri liten behållare, jag tog ett gammalt läppsyl som snart är slut!

Skär ut all innehåll!

Ta fram kokosolja!

Sist men inte minst, lägg ner en liten valfri mängd av kokosolja i din behållare och vips har du ett nytt läppsyl du kan dra på när dina läppar är som torrast. Jag har min i kylskåpet för att det alltid ska ha en fast formella eftersom kokosolja via värme löser sig upp och blir "smält" men var inte oroliga för direkt oljan kommer i kontakt med neutral temperatur går den tillbaka till fast formel.

Varför detta hacket är bra är för att du endast använder dig utav kokosolja och inte massa ämnen du inte har en aning om som du köper i butik! Varför jag dessutom tipsar om att använda detta knep vid just de gångerna läpparna är som torrast är för att kokosolja reparerar snabbare och skonsammare än något annat helt enkelt!

Likes

Comments

Dessa produkter är vad jag använder till att fräscha upp och tvätta mitt ansikte.

Dessa använder jag för att återfukta kropp och hy och använder mig som ni ser bara utav the body shop då jag älskar deras produkter och tycker att det är så värt pengarna då de bara säljer produkter som är veganska och miljövänliga!

Eftersom jag är väldigt dålig på att sola och därför inte får så mycket färg brukar jag fuska med dessa två brun utan sol produkter

Minst men inte minst för att lukta gott använder jag mig mest utav bodymist på sommaren, dessa två älskar jag!

Och ett måste för mig på sommaren är också att ha antibakteriell handgel med mig, för att fräscha upp det så har jag flera i olika lukter som banan, blåbär osv :D

Likes

Comments

Jag måste bara rekommendera följande när det gäller hudvård! Jag använder mig utav detta själv och tycker denna serie funkar så otroligt bra, serien jag använder mig till ansiktet är då Tea Tree från bodyshop! Ansiktsserien är just ämnad till hudtyper så som finnig och fet hy och det är lite sån hud jag har. Ingrediensen Tea Tree är alltså väldigt skonsamt för just finnig hy och motverkar det vilket jag tycker är AWSOME för vem vill ha ett ansikte fullt med finnar som bara ploppar upp hela tiden på nytt (??)

Om ni inte vill testa på serien utan bara en produkt skulle jag ge rådet att testa deras ansiktsmask från Tea Tree, såååå braaaa!!

Bästa med bodyshop är dessutom att det bara säljer produkter som är veganska och absolut inte djurtestade! Hur bra?

Likes

Comments

H&M 149kr ♡

Likes

Comments

Igår fixade jag gymkort äntligen på bästa Nordic Wellnes så idag körde jag ett litet ben och rump pass för att aktivera kroppen. Kännt mig otroligt sänkt och trött idag men det minsann tänkte jag inte låta styra utan jag tog mig till gymmet ändå, klapp på axeln för mig hihi.

Vad har du gjort idag? Kommentera gärna

Frukost idag fick bli gröt och tre ägg, eftersom jag vaknade 12 på dagen var det ju som en lunch så till middag fick det bli sushi, MUMS!!

Likes

Comments