God förmiddag!

Ännu en dag med regn och grått väder och man vill helst bara sitta inne och mysa och inte gå upp. Idag ska löpträna idag så jag får bara ta mig ut och göra dagens aktivitet. 60 min om dagen bör man röra på sig minst och därför går det inte att vara inne för att det regnar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har alltid varit målmedveten och skapar ständigt nya mål för att ha något att sträva efter. Däremot kan målen krocka ibland eller att jag sätter för höga mål som är orimliga att klara av på kort tid eller dylikt. Mitt största mål just nu är att få lämna in mitt examensarbete den 15 december för att på så sätt skaffa mig ett välbetalt jobb och vi kan spara pengar för att köpa vårt egna boende. Jag drömmer om ett hus, där vi och våra framtida barn kan springa av sig med ett fint välmående. Det är inte alltid en dans på rosor men jag kämpar på, just nu är jag inne i en deppig period och jag vet inte varför egentligen och därför är det viktigt att jag tar reda på varför så att jag kan bearbeta detta och gå vidare. Hur bearbetar ni era deppiga perioder? Ikväll ska jag planera mina nästa mål med både skolan, träning och fritiden. Resultatet får ni imorgon


Likes

Comments

Nu har vi äntligen fått upp två stycken av våra tavlor som jag köpte nyligen. Vi valde att köpa posters från Desenio och köpte ramar på Clas Ohlsson. Dessa två satte vi upp i köksdelen och när den tredje kommer upp får ni se den. Vad tycker ni? Visst blev det fint?

Jag älskar Desenios utbud, de har alla möjliga posters och i alla olika storlekar. Dessa två är 30*40 cm och den tredje är 50*70 cm. Kika gärna in deras hemsida här om ni vill ha lika fina posters som vi.


Likes

Comments

I fredags åt vi torskrygg med jordärtskockspuré, brynt smör, rom och rödbetschips Det var magiskt gott och en av mina frizoner är köket. Där jag kan laga god och nyttig mat samtidigt som jag kan koppla bort allt annat och varva ner.  

Likes

Comments

Vad har hänt sen sist?

Jag har suttit isolerad med min uppsats samtidigt som vi har målat om här hemma så nu är alla rummen vita så som vi vill ha det. När vi flyttade in var det mörkgrå fondvägg och resten av väggarna var ljusgråa men vi ville ha vitt eftersom vi bara har ljusinsläpp från ett håll och då blir allt så mörk om solen inte skiner.

Idag ska jag skriva uppsats och träna. Jag har kommit igång med träningen och det känns så skönt. Jag körde spinning igår och tänkte gå på gymmet idag. Jag längtar till helgen för då ska vi gå på Alcazar på Hamburgerbörs, där de har en krogshow.

Det är grått och trist ute idag så då får man liva upp vardagen lite med ljus och fina blommor.


Likes

Comments

Idag lagade jag en jätte god kycklingsallad till lunch. Vi hade fetaost hemma så därför passade jag på att slänga i det i salladen. Detta är ett tips på en god, nyttig och snabblunch.

Likes

Comments

Just nu sitter jag och pluggar och det går si så där. Min handledare bad mig skicka sista biten i min uppsats så nu går jag igenom den så att jag kan skicka den till honom vid lunch. Jag kör även kvällpass på jobbet och då är det bäst att vila upp sig. Igår körde jag intervaller på gymmet och därför blir det en vilodag idag och spinning står på schemat imorgon.

Nu ska jag fortsätta här och sedan äta lunch. Vi hörs!

Likes

Comments

I lördags bytte vi Stockholm mot Skövde i ett dygn för att hälsa på våra fantastiska vänner som bor där. Vi umgicks, spelade spel och åt- och drack gott. Det var väl behövligt för både mig och J. att åka ner och komma bort från Stockholm. Vi försökte fylla på med ny energi och kom hem igår glada och positiva och förväntas fulla inför framtiden. I bilen igår så planerade vi lite mils-stolpar och det ska bli så kul när vi uppfyller dessa, men än så länge är det hemligt.

Idag har jag både veckohandlat, kört ett par maskiner och tvättat bilen så nu slipper vi skämmas över bilen 😉 Snart ska jag äta lite mellis, packa väskan och åka i väg på ett spinningpass på F&S i Hornstull. Jag köpte gymkort där i morse så nu ska jag komma igång med träningen igen och det är dags att börja sätta upp nya mål.

Ikväll blir det mys framför tv och det lär nog behövas efter dagens alla måsten.


Vi drack champange i helgen och denna är så god😍

Likes

Comments

God morgon!

Idag är det kaffets dag, hur skulle jag klara mig utan dig? Det är en fundering som jag börjar med den här dagen. Idag är jag så trött så jag vet inte vad jag ska ta mig till men jag vet inte varför jag är så trött heller. Idag lär det bli många koppar av kaffet och därför tackar jag den som uppfann kaffet 😉 Hur mår ni? Det är inget roligt väder idag och därför passar det perfekt för mig att jag måste sitta inne och skriva idag och samtidigt kan tända ljus. Det känns som att hösten är här på riktigt nu eller vad säger ni?

Jag skulle vilja hinna förbi Lagerhaus idag för de firar 20 år och har fantastiska erbjudanden.

Likes

Comments

Jag sitter vid köksbordet och dricker kaffe och har på Efter 10 med Malou på tv medans jag går igenom mina mejl och funderar på saker och ting. Jag ska jobba med uppsatsen, söka jobb för examen samt springa. Jag har inga andra planer idag vilket är jätte skönt. Jag jobbar inte förens på fredag vilket är skönt och då kan jag planera upp min vecka ordentligt.

Idag hoppas jag på att mina posters kommer och jag måste verkligen hitta ramar för dessa. I fredags hittade jag mina ramar på Gallerix så om jag inte hittar några andra ramar så blir det dem.

Vi hörs!

Likes

Comments