Igår var jag på släktträff vilket var hur kul som helst. Vissa hade man inte träffat på hur länge som helst, så det var väldigt trevligt att se dem igen. Vi åt gott, jag åt oumph med vitlök och timjan. Den kan jag rekommendera starkt! Med detta åt jag ugnsbakad potatis med kapris, lök, persilja mm. Det var som en varm potatissallad typ. Jag åt även hummus, sallad, gillad majs, rabarberpaj och vegansk coleslaw (som var huuur god som helst!!)

Boy verkar trivas väldigt bra i sitt nya stall. Han har fått en enorm gräshage som han verkar lycklig över. Han var även ovanligt pigg när jag red honom idag. Vilket jag ser som ett gott tecken! Nu kanske alla bitar äntligen kan få falla på plats?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag lämnar jag Skåne. Tyvärr så funkade det inte med egen häst och detta jobb.. På ett sätt så ska det bli väldigt skönt att få komma hem, sova i min egna säng, träffa alla där hemma och att få vila upp sig lite. Boy verkar också vilja komma hem. Han trivdes inte riktigt med att va så avskild från andra hästar, han vill gärna ha lite sällskap.

Det finns faktiskt lite saker att se fram emot hemma. Släktträff imorgon, nytt stall och jag ska även pröva träna för en ny tränare! Boy och jag ska inte tävla igen först i september. Just nu så vill jag vara fokusera på att träna lite mer så vi får till det där lilla vi saknar samt att bygga upp honom mer.

Likes

Comments

Hej på er! Äntligen lite uppdatering. Har haft för mycket att göra för att hinna/ orka uppdatera här. Jag trivs bra här hos Douglas och Agneta men tror inte detta jobb passar när man har egen häst. Hade jag inte haft boy så hade jag nog inte valt att åka hem igen. Att sälja honom är inte heller på kartan, älskar denna häst så sjukt mycket. Han gör mig lycklig. Varför skulle jag ge upp en sådan fantastisk häst isåfall? Nä det kommer verkligen inte hända... Hade dock varit jättekul om det hade funkat, för jag tror det finns mycket utrymme för att utvecklas här!

Likes

Comments

Hej alla och ursäkta för mitt blogg uppehåll! Har inte riktigt haft tid och ork att uppdatera här eftersom jag haft fullt upp med jobb och häst. Idag är min första lediga dag, så då tänkte jag att jag skulle passa på att uppdatera här igen. Jobbet går bra! Men det blir lite väl mycket med egen häst också så som det känns nu... Så vi får se vad som händer. Idag hade jag även min första hoppträning här nere. Och det känns som att boy och jag äntligen börjar att få till det. Det kändes bra, och avslappnat. Trots att vissa hinder var rätt höga så blev jag varken stressad eller orolig. Jag kan ibland bli lite stressad om hinderna ligger på 120 och uppåt, som om jag måste rida fortare för att klara dem. Men idag kände jag inte så. Och det märktes direkt i hoppningen. Rundare språng och det blev bra med avstånden. Happy!

Likes

Comments

Extrem försening för boy. Han kom inte fram först vid tolv idag på förmiddagen. Han hade fått stå på hästhotell i Malmö över natten.

Sen var det första jobbdagen idag. Det gick bra, men kommer ta ett tag att vänja in sig. Speciellt med tanke på att jag varit arbetslös (nästan) och Nina dagar har gått ut på att ta hand om boy. Men samtidigt skönt att ha något att göra om dagarna..!

Likes

Comments

Jag är framme och har i princip packat ut allt och varit och handlat. Boy å andra sidan har inte kommit ännu... Stackarn har rest hela dagen... Chauffören hade fått problem med lastbilen och är försenad. Är väldigt jobbigt att veta att han står där och förmodligen är väldigt trött och förvirrad.. Vill att han ska komma nuuuu

Likes

Comments

Boy åker hästbuss. Jag och mamma åker med en full lastad bil. Nu är det dags för Skåne! Vi har stött på lite problem på vägen. Det började med köer. Strax innan Nyköping så blev det köer, tog ungefär 20 minuter extra att komma fram. Nu har vi precis ätit lunch i Nyköping. Sen svängde vi förbi Statoil för att tanka och köpa lite färdkost. Det slutade med att mamma slog fel kod på kortet och vi försökte lösa detta i ca 10 minuter innan hon insåg att det var hennes gamla kort. Så vi ligger lite efter i tiden just nu men det löser sig i slutändan hoppas jag!

Likes

Comments

Gårdagen var bra. Vi var på en ny tävlingplats som jag inte varit på tidigare, sportriders i Enköping. Det var väldigt fint och både framridning, framhoppning och tävlingsbanan hade fibersand som underlag. Banorna var bra och lite utmanade. 110 gick jättebra. Tyvärr fick vi ett nedslag på det andra hindret i en kombination. Jag skulle ha försökt att räta upp mig lite mer. Så det var lite surt eftersom rundan var så fin. Sen var det dags för 120. Tanken var egentligen inte att jag skulle starta 120 redan nu. Men eftersom jag förmodligen inte kommer kunna tävla på ett tag så ville jag passa på at tävla en gång till innan jag flytta. Och denna tid på året är det svårt att hitta tävlingar. Så det fanns egentligen bara en tävling att välja på, och tre klasser. 110,120 och 130. Så då fick det bli 110 och 120. Men tillbaka till vår 120 start. Boy debuterade 120 och jag startade 120 för första gången på ungefär ett och ett halvt år. Det gick helt okej. Men vi fick tre nedslag. Men jag tyckte ändå att rundan var helt okej med tanke på att vi inte hunnit träna så mycket. Så boy är helt klart godkänd efter denna tävling och han jobbade på bra hela dagen. Han hoppade även otroligt fint. Ibland Sjukt högt över hinderna, en gång så högt att min nacke knäcktes. Hahaha.

Idag är det packning som gäller, för imorgon är det dags för flytt. Ned till Skåne och en ny start. Det kommer bli tufft, och en hel del jobb. Men jag hoppas att jag kommer trivas och att det kommer löna sig i slutändan.

Likes

Comments

Står och fixar inför tävling och flytt här i stallet. Helt plötsligt så börjar det häll regna. Värsta skuren jag sett på länge.. Nu står jag och velar emellan att ta in boy eller låta honom stå kvar ute.. Klockan är halv två och det ser ut som att det är bra väder påväg. Hmm...

Likes

Comments