Idag har jag konfimerats och det var kul men det var kul. Men jag var nervös innan jag skulle göra det men det gick bra.

Och efter vi bliv det så fick vi tillbaka våra biblar och sen tog vi foto och sen var det slut. Men nästa gång vi ses är på torsdag. Jag har fått fina nya vänner och fått lära känna dom.

Sen så åkte jag, mamma och pappa till Nääs och där var vi ett tag vi åt mm. Sen så fick jag en present som var en klocka. Och det är en Daniel Wellington klocka.

Ni kanske inte ser bilden så bra men den är jätte fin.

Det är det som var allt av min konfa men nästa år kommer jag bli nog fadder. Men jag vill inte att det ska bara ta slut så här så jag kommer gå på myskväll på fredagar här i Alingsås.

Och det är allt jag vill säga. Hoppas att ni har en bra dag så ses vi snart igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår köpte jag adidas skor. Här ser ni dom. Dom hära är rosa lila aktiga men den finns det blåa kvar men det storleken jag hadde var 38 mendom var lite stora. Det här var som sista paret av dom rosa men det fanns en blå till tror jag. Men den är också i 38 sen finns det mindre storlekar.

Och dom är sköna men dom var bara på rea igår så som kosstade 399 kr annars kostar det 599 kr så det var bra att jag köpte dom.

Hoppas att vi ses snart. Ha en bra dag i värmen.

Likes

Comments

Japp idag har jag gjort Pizza i hemkundskapen i min skolan. Det var roligt att göra men det var inte så enkelt att göra heller det tycker inte jag iallafall.

Den här ser nog inte så fördig ut heller men det var den nästan men det behövde vara lite mer i ungnen men det blir okej.

Det var allt jag ville och förlåt om det är för lite men jag har jo inte så mycket att säga heller. Men hoppas att vi ses snart igen.

Likes

Comments

Idag så har jag åkt med min hoverboard till skolan så ville nästan alla prova den för den var så skoj men sen var det några som ramlad av den men dom klarade sig eftersom dom har air-board hemma. Men det är bara jag och tre andra i min klass som har det. Det var roligt och det var fint väder så jag tog den till skolan och om det blir fint väder imorgon så kommer jag ta den med mig till skolan imorgon också.

Men det här var allt jag ville säga men jag hoppas att vi ses snart igen.

Likes

Comments

Den här drickan är så himla god men det är en Polsk dricka så det finns bara en butik som säljer polsk mat och drickor mm men den ligger inte här den ligger i Göteborg. Jag vet inte exat vad den ligger men jag vet vad den heter men jag kommer inte på den just nu men jag kommer på det sen vad den heter men det behöver inte ni veta. Men jag tycker att det är värdens godaste dricka.

Ni svenskar kan inte fatta hur god den här drickan är men det är inget elakt menat men den är så himla god och det är den är så god.

Så här ser den ut det var inte så bra bild men jag försökte jag har inte börjat dricka den det är för att jag ska spara den tills imorgon när det är påsk då ska jag dricka den och äta mat och så ska jag äta godis. Det kommer bli så gott.

PS. Hoppas att ni har en fortsatt trevlig dag och så kanske vi hörs av i morgon. Men om ni har påsklov nästa vecka så är det roligt för dom. Men jag antar att alla har påsklov nu om dom går i skolan.

Likes

Comments

Nu är jag hemma från Stockholm och det var hemsk det som hände den fredagen för det var vi 15- tiden ungefär som det hände det var en lastbil som körde på drottninggatan i full fart och sen så kraschade in i Åhléns. Och det var många som bliv skadade och det var 15 st som bliv skadade och 4 som dog, Och en av dom var en 11- åring flicka som dog och sen var det 3 andra också som dog men jag minns inte vad dom heter. Sen var det 15 st som var inne på sjukhuset och 6 stycken av dom kunde lämna det var inte så lindriga skader. Men jag behöver inte gå in i mer tetaljer.

Det var synd dom som dog och deras familjer att dom fick uppleva en sån här sak som ska hända i Sveriges huvudstad. Och det är synd för dom som bliv skadade och dom som fick uppleva det här.

Men jag var inte där men min kusin var där och hon klarade sig, men man fick inte tag i henne. Eller som andra personerna. Dom som åker tåg fick hoppa ur för det var där framme på drottninggatan som det hände och då ville inte folk vara nära och alla bliv oriolga för det som hände så dom fick hålla kolla på vad som hände. Men nu ska jag inte prata om det mer.

PS. Dom fick tag i den personen som gjorde det här men ni kanske har hört det på nyheterna vad som har hänt och allt.

Hoppas att ni får en fin påsklov eller vad ni har nu. Så ses vi snart igen.

Likes

Comments

Igår den 5 april 2017 så gjorde jag en tygkorg den var jätte fin jag var nöjd över den för att jag har gjort den och den tog långt tid att göra men den bliv klar igår.

Och imorgon den 7 april 2017 ska jag upp till Stockholm och jag ska hälsa på min farfar och vi ska fira man faster för hon fyller år och det blir jag glad över medan jag åker upp till Stockholm så ska min klass ha prov och den kommer som ha fest eftersom vi har vunnit på äppelkriget det är en sak som man tävlar mot andra arbetslag och vi vann i år igen för förra året vann vi också men imorgon ska ha dom rulltårta så man ska fyra med. Och sen när dom har gjort provet så ska jag göra det efter påsklovet eftersom jag åker upp till farfar på fredag så jag får göra provet efter lovet. Jag är inte så värst taggad för det men det går.

Hoppas att ni får en fin påsklov. Så hörs vi av snart.

PS. Jag får se om jag ska skriva när jag är uppe i Stockholm eller om jag för det sen när jag har kommit tillbaka från Stockholm.

Likes

Comments

Idag har jag lagat rulltårta och det var väldigt gott men sen var det den bästa rulltåtan jag har ätit och den var det att jag jobbade med två kompisar som var bra.

Hoppas att ni får en fin fortsatt trevlig dag. Vi hörs snart igen.

Likes

Comments

​Idag har jag lagat Sushi i hemkundskap och det var verkligen roligt men det var jo jobbigt och jag var stressad det tog ett tag men det var var gått till slut. Men jag drog lite över tiden när vi skulle sluta för alla andra gick så satt jag kvar och jag åt min mat och den var jätte gått. 

Men nu har jag ingenting att säga mer men jag hör av mig snart igen. 

PS. Ses nästa gång och ha en trevlig dag och forsats trevlig vecka så ses vi snart igen.

Likes

Comments

​Idag som sagt är det en helt vanligt lördag för mig förutom att jag är skadad fortfarande men jag bryr mig inte så värst mycket men jag har inte gjort något speciellt förutom att jag har besök.😃

Sen imorgon ska jag göra två saker det första är eftersom ni vet att jag går i konfa så ska jag gå på gudtjänst sen den andra saken ska jag på bio med min klass fast inte hela jag ska med min SVA grupp ditt där ska vi se filmen: Sameblod det sejs att det är en bra film och den har fått priser för det men det är den vi ska se. 🙏🏻  

Vad gör ni på helgerna? 😃

PS. Hoppas att vi ses igen snart. Det kanske inte blir så många inlägg dom här dagarna men jag ska försöka med att lägga in ett inlägg varje dag om det inte går så är jag upptagen med något annat. Hejdå så ses vi snart igen. 

Likes

Comments