Jag vill bara säga en sak och det är att jag har träffat min kille igår och vi bara myste hemma hos mig och det var skoj. Vi gjorde nästan det man gör. Det är bara så han var hos mig i nästan över 2-3 timmar igår och det var så romantiskt.

Det var den bästa dagen i mitt liv och det är inget som kan ändra det över hela världen han är så bara min och ingen annan så jag hoppas, att vi blir ett par för alltid och inget ska ta ifrån han från mig. Han är min babe och allt så bra. 

Det var allt jag ville säga och jag ska skriva och kolla om jag kan skriva någon annan gång. Men jag får se när jag skriver tillbaka. 

Dom dagarna jag har glömt har jag inte gjort någonting typ bara varit hemma det är bara allt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej som ni ser på titeln har jag glömt vissa dagar men det är inte med mening jag hat bara så fullt upp med allt från start till mål så jag hinner inte göra inlägg så mycket men jag försöker göra så ofta jag kan om inte det blir vissa dagar.

Det bror på vad jag har i skolan också så jag har så himla mycket att göra så jag kanske måste preiotera vissa saker som måste göras och sen kan allt annat göras.

Dom dagarna jag har missat är 9 december, 10 december. Men det är inget speciellt som har hänt förutom min mamma har kommit hem från Polen det var typ den ända.

Och så har det varit den 2 advent också så det var allt som hände. Och imorgon ska jag göra en sak så ni får hänga med då också om ni vill. Men ni får helt enkelt välja själva vad ni vill göra. Hoppas vi ses snart igen.

Likes

Comments

Min dator gick sönder och jag måste lämna in den men jag är rädd att jag inte får tillbaka min dator . Men den är bara lite skadad och vill inte få en ny dator jag vill ha tillbaka min dator och ingen ny dator. Nu får vi ses hur det blir men jag hoppas att jag får tillbaka min dator.

Det var allt jag ville säga får se om jag skriver med på min dator eller om jag skriver på min mobil sen.

Likes

Comments

​Den 6 december gjorde jag ingenting jag skulle träffa min kille men det bliv inte av att jag träffade honom men det gör inget. 

Idag är det den 7 december och det är torsdag och idag ska jag till konfa och träffa min kille sen också. Just nu håller jag på att plugga och det går bra men jag pluggar till ett prov jag har i morgon och jag måste bli gudtjänt i med det spelar ingen roll för mig. 

Likes

Comments

Jag var upptagen den 4 december men det gör inget jag har fult upp i skolan så jag hinner nog inte lägga in så många inlägg jag kan men jag vet att jag gjorde typ ingenting igår. Förutom att jag köpte kortlek det var bara den ända.

Och idag den 5 december jag gick i skolan idag och sen vid lunch så träffade jag min kille men vi sågs bara 5 minuter eftersom jag hade lektion.

Men imorgon ska vi ses efter skolan imorgon också och så ska vi hänga hemma hos mig så jag kanske lägger in en inlägg men jag får se om jag gör det eller inte om jag inte gör det är det eftersom jag vill vara med min kille så mycket jag kan och så får jag se vad det blir sen men man vet inte vad som kan hända men jag kanske lägger in en inlägg när jag är med min kille. Men jag tror inte det men jag får se.

Det var allt jag ville säga men hoppas vi hörs av imorgon.

Likes

Comments

Idag ska jag gå till kyrkan och gå på första advent och det ska bli skoj att göra det men tycker om att göra. Jag gillar att bara gå till kyrkan.

Och idag ska jag bara utnytta denna dag som man få ha som en bra dag man behöver inte ha brottom med denna dag men man får vänta och vänta tills det blir den dagen man vill ha tiden kan inte gå fort men får njuta av den dagen man har i livet.

Det var allt jag ville hoppas ni har en bra första advent det ska jag i allafall ha. Hoppas ni vill hänga med imorgon också.

Likes

Comments

Nu är det den andra december och nu är det mitt andra inlägg som jag ska göra idag.

Idag ska jag inte göra så mycket jag ska bara plugga eftersom jag har ett prov på torsdag som jag måste plugga till för jag vill ha ett bra betyg i matte och det har inte jag men jag ska försöka klara mig om jag pluggar tillräcktigt så mycket jag kan.

Hoppas ni vill läsa och komma in imorgon också. Så hörs vi snart av igen.

Likes

Comments

Det är snart 1 advänt och idag ska jag på fredagsmys och det ska bli kul och jag ser framemot det. De ska bli värdigt kul att vara där och det är nog det bästa jag vet.

Jag får hänga med dom med dom jag gillar och på torsdagar älskar jag också även om det är jobbigt dag för mig på torsdagarna men så fort jag kommer till konfan men jag är fadder nu där och jag få umgås med bästa konfimander. Dom är så snälla för mig och det gillar jag.

Det här var den första inlägget jag har gjort nu men det kommer imorgon också så om ni vill läsa nästa inlägg kan ni bara hålla koll på när jag lägger upp en ny inlägg

Likes

Comments

När man ska plugga och men även har skadat mitt ringar det kommer inte att gå.

Men mitt finger är svullen och jag vet inte vad som har hänt och om någon är bra på att veta vad det är så kanske ni kan hjälpa mig om ni kanske kan det så kan ni hjälpa mig det är bara att skriva här nere.

Men om man ska plugga så måste man plugga men det kommer att fungera. Jag är ensvis och om jag vill göra något så kommer det att hända o avsätt jag inte vill det eller om jag vill det kommer att bli bra.

Det var allt jag ville säga hoppas ni har det bra.

Likes

Comments