​Idag har jag lagat Sushi i hemkundskap och det var verkligen roligt men det var jo jobbigt och jag var stressad det tog ett tag men det var var gått till slut. Men jag drog lite över tiden när vi skulle sluta för alla andra gick så satt jag kvar och jag åt min mat och den var jätte gått. 

Men nu har jag ingenting att säga mer men jag hör av mig snart igen. 

PS. Ses nästa gång och ha en trevlig dag och forsats trevlig vecka så ses vi snart igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Idag som sagt är det en helt vanligt lördag för mig förutom att jag är skadad fortfarande men jag bryr mig inte så värst mycket men jag har inte gjort något speciellt förutom att jag har besök.😃

Sen imorgon ska jag göra två saker det första är eftersom ni vet att jag går i konfa så ska jag gå på gudtjänst sen den andra saken ska jag på bio med min klass fast inte hela jag ska med min SVA grupp ditt där ska vi se filmen: Sameblod det sejs att det är en bra film och den har fått priser för det men det är den vi ska se. 🙏🏻  

Vad gör ni på helgerna? 😃

PS. Hoppas att vi ses igen snart. Det kanske inte blir så många inlägg dom här dagarna men jag ska försöka med att lägga in ett inlägg varje dag om det inte går så är jag upptagen med något annat. Hejdå så ses vi snart igen. 

Likes

Comments

Hej på er det var ett tag sen jag var inne på min blogg men jag har jo så mycket att göra och igår måndag den 13 mars 2017 så skulle jag på tränning och vid tränningen så skulle jag föra framåt fall och sen när jag skulle resa mig upp så gick det inte så bra och min fot vek sig. 

Men idag har jag iallafall varit på lasarettet och jag fick kolla min fot med rönken men sen så visades att det inte var något brutet men jag gick bandas och kryckor men det klassades som en styckning men sen så fick jag övningar och det som jag ska träna på och det kommer dröja ett tag innan det går över.

Hoppas att vi ses snart igen.

Likes

Comments

Förlåt att jag inte har varit och skrivit inlägg det är därför jag har så mycket med skolan att göra, jag har varit sjuk och sen har det varit sportlov för mig v.7. Men jag har varit uppe i sälen med konfa vi åkte på lördag 11 februari och kom tillbaka fredag 17 februari. Det var jätte kul att vara i sälen det var väldigt kul att vara där och men fick känna varandra och andra också.
Vad har ni gjort på eran sportlov om ni hadde det v.7 eller v.8 eller så har ni inte det alla men vad har ni gjort?

Idag har jag köpt dom hr sakerna:

Den första är ett pack till mina hörlurar och den andra är mina nya hörlurar mina gamla har gått sönder så jag var tvungen att köpa en ny.

Den tredje saken var en sak som man kan på nycklar den köpte jag på H&M här i Alingsås som ni ser är den rosa men sen kanske jag köper en till men det får vara sen man inte nu.

Ps Hoppas att ni mår bra så ses vi snart igen.

Likes

Comments

bibeln bok som jag fick igår det är väldigt bra. Det står allt i bibeln och det är bra. Man får lära sig mycket.

Vi hörs av snart igen. ha en trevlig helg.

Likes

Comments

Idag är det fredag och jag har bara några ämnen kvar och idag har vi haft prov och det var ok men jag är inte färdigt med mitt prov än det är lite kvar Efter den här dagen i skolan så ska jag vara hemma.

Jag ska packa inför vinterhajken med konfa och jag kommer åka i morgon kl: 10:00 och kommer tillbaka 11:00 på söndag så jag kommer inte vara så mycket skriva på dom två dagarna och det är bra men samtidigt vill jag skriva men jag ska försöka ta bilder därifrån om jag kan men jag får se om jag kan det.

Hoppas att vi ses snart igen kanske på måndag eller när jag kommer hem på söndag men jag får se när det blir eller inte men man vet aldrib vad som händer. Det kan hända vad som helst.

Likes

Comments

idag är det föräldrar mötte i konfa jag och några till stande kvar efter konfa. Dom killarna som går i min konfa är as snäll och det är bra.
Vi hörs snart igen.

Likes

Comments

Värdens godaste mat vi har gjort köttfärsgratäng. Den var god och jag hade en vara arbetskompis och ingenting gick fel allt gick bara.

Hoppas att ni får det en bra dag.

Likes

Comments

Idag är det Fredag men det är ingen fredag som helst det är den fredag den 13. Jag gillar inte fredag den 13 jag hattar det av en konstig anledning.

Just nu har jag No och jag är klar med allting men sen har jag kvar Andningen so jag kommer göra snart men det är när alla är färdiga och det kommer dröja.

Det är fint väder ute här där jag är och det är bra och jag gillar när det är soligt mm.

Hoppas att nu får det en bra dag idag så hörs vi av snart igen.

Likes

Comments

idag börjar konfa efter jullovet. Jag längtar tills det är men det är några timmar kvar. Jag önskar att skolan var slut men jag gillar skolan och som tur är att vi slutar tidigare idag så jag kan sticka hem och äta något men kl: 16:00 börjar det så jag måste vara hemifrån innan 16:00. Men jag får se när bussen går men jag hoppas att jag hittar en som inte går försent.
Det ska bli kul att träffa dom som man inte har set på ett tag.
Hoppad att ni går det en bra dag idag. Vi hörs snart igen.

Likes

Comments