Det här kommer bli lite konstigt men nu blir det bara prov och prov det tar aldrig slut.

Men nu har jag redan haft ett prov förra veckan och den här veckan ska jag också ha prov.

Men jag har blivit fadder i konfa nu och sen så har konfimanderna börjat och det är bra men det var allt jag ville säga så jag hoppas vi ses snart igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som ni ser på titeln så idag ska konfimanderna börja men jag har gått och blivit sjuk jag som har sätt den här dagen för jag har längtar så himla mycket efter konfan men jag får inte träffa dom föräns om en vecka för jag måste bli frisk och jag vet inte hur länge det kan ta och bli frisk men jag hoppas att det inte tar så långt tid att bli frisk. Jag vill värkligen till konfan men jag får inte.

Det här var allt jag ville säga. Hoppas att vi ses snart igen

Likes

Comments

Nu så har det gått ett år sedan jag började blogga men det var igentligen den 28 september jag började blogga men jag ville skriva en inlägg innan dess, men jag kommer skriva hela den här månaden om jag kan men man vet aldrig men hoppas att det blir så.

Det var den 28 september 2016 jag började blogga och sen har jag inte gjort så mycket. Det var allt jag ville säga.

Och den 14 september ska börja konfa igen men den här gången kommer jag att vara fadder och det här året kommer det bli många som kommer att konfimeras

Likes

Comments

Snart så är det skola och jag bara undrar om ni längtar till skolan om ni inte gör det så kan ni skriva det här.

Jag undrar hur er sommar har varit?

Min sommar har varit jättebra. Jag har gjort mycket Jag har varit i Corfu och så har jag varit i Stockholm två gånger och så har jag fyllt år.

Om ni går i skolan vilken klass ska ni börja i?

Jag ska börja i 9:an så det här är sista året jag går i skolan sen är det bara 3 år kvar i skolan sen är det studenten om jag klarar skolan

Ps. Det här var allt jag ville skriva och säga. Men hoppas att ni fick en bra sommar

Likes

Comments

För några dagar sedan hade jag landat i Sverige efter att har varit utomlands i Corfu. Det var väldigt varmt där det gick knappt att vara i skuggan så varmt var det och det ända som hjälpte var att bada. Jag var där en vecka och fredagen den 21 juli 2017 så skulle jag gå ner till havet för att träffa mamma och så ramlade jag ner på en sten trappa man kunde knappt se trapporna där och det ända jag tängte på när jag ramlade var att jag skulle rädda mitt hvuvdet och mina glas ögon så det gjorde ingenting om jag skrappade upp hela backsidan av armen.

Idag den 30 kuli 2017 så kom min mamma hem från Polen och hon hade med sig dricka och lite allt möljigt. Men här kommer bilderna:

Ps. Dom är jätte goda. Men dom måste man köppa i polen

Hoppas att vi ses snart igen.

Likes

Comments

Hej på er idag är det min födelsedagen men jag har inte haft en sån bra dag men jag får se hur det blir sen. Det har inte varit så bra idag eftersom jag har fyllt 15 men det känns som jag är 14 istället för 15.

Men om några dagar ska jag till Greklands ö och om ni bill veta vad ön heter så tittar på inläggen innan så får du se vad det heter, Men det var allt jag hade att säga så vi ses snart igen.

Hoppas att ni får en bra dag så ses vi snart.

Likes

Comments

Jag kanske inte har skrivit en inlägg men jag har varit i Stockholm och kom hem igår jag var bara där en liten stund för jag skulle fira min farfar. Så jag är hemma och jag är har köpt lite saker där uppe men jag säger ingenting.

Den 17 juli skulle jag till Greklands ö men nu vet jag vad ön heter och den heter Corfu men jag vet inte hur det hur det stavars men det är huvudstad till den ön vi ska vara men vi ska bara vara där en vecka så jag kommer inte skriva på ett tag.

Jag taggar att fylla år imorgon och jag ska fylla 15 år och det blir bra men jag vet hur jag ska fira min år. Men det kommer blir bra men vi hörs av imorgon på min födelsedagen.

PS. Hoppas att ni får en fin dag.

Likes

Comments

Det är sommar och det är kul med sommaren är att men slipper gå till skolan och man slipper gå till skolan varje dag.

Och det som är bra med sommaren när också att jag fyller år och det är snart min dags att fylla år.

Jag ska också åka utomlands den 17 juli ska jag till Grekland men jag ska inte åka till landet jag ska vara på en Ö och det är inte Kreta jag ska till det är en annan men jag kommer inte ihåg vad den heter men jag säger till när jag vet det. Men jag vill inte att någon ska komma ditt eftersom det är mitt sommarlov och där ska jag vara med min mamma och pappa men jag vill inte berätta allt för mycket,

Och om ni undrar varför inte jag lägger ut ett inlägg den 17 juli och en vecka fram det är eftersom jag kommer vara bortrest och den har jag så mycket att göra också så jag kanske inte har tid men man vet aldrig vad som händer.

Jag kanske lägger ut en inlägg sen när jag kommit hem om jag hinner men annars så hörs vi när jag kan.

PS. Håll koll om det kommer en ny inlägg på min blogg men jag vet inte när det kommer.

Och förlåt att jag har inte skrivit så mycket men nu ska jag försöka lägga ut så många jag kan men jag kan inte lova något.

Och förlåt om det blir lite men jag har inte så mycket att säga

Likes

Comments

​Det har hänt så mycket i mitt liv men jag har sommarlov nu men sen har jag skaffat en annan kille och han är as bra men jag ska inte avslöja så mycket men just nu läser jag en bok och på måndag ska jag träffa min kille.

Men jag ska vara tyst nu så jag inte avslöjar så mycket. Jag har bara en fråga: Har ni fått några myggbet det här sommaren eller när varit någonstans? Om ni har fått det skriv nere i kommentarsfältet. 

Man nu ska jag inte göra så värst mycket i sommar men jag ska ju fylla år men jag kanske kan göra en inlägg när jag fyller år men jag får se om jag gör det eller inte.

Men det har var allt jag ville säga. Hoppas att ni får det en underbar sommar så hörs vi snart igen.

Likes

Comments

Förlåt att jag har inte varit inne på min blogg på ett tag men det har hänt så mycket så jag vet inte vad jag ska göra men jag har inte så mycket att berätta. Men jag hoppas att det gör ingenting.

Men jag vill helst inte berätta vad som har hänt men jag och min kille har varit ihop i snart 6 månader och det är bra. Men sen har jag så mycket med skolan också att göra det är därför jag inte jag har varit på min blogg på ett tag.

Det var allt jag ville men hoppas att ni får det en bra dag så ses vi snart igen.

Likes

Comments