Snart så är det skola och jag bara undrar om ni längtar till skolan om ni inte gör det så kan ni skriva det här.

Jag undrar hur er sommar har varit?

Min sommar har varit jättebra. Jag har gjort mycket Jag har varit i Corfu och så har jag varit i Stockholm två gånger och så har jag fyllt år.

Om ni går i skolan vilken klass ska ni börja i?

Jag ska börja i 9:an så det här är sista året jag går i skolan sen är det bara 3 år kvar i skolan sen är det studenten om jag klarar skolan

Ps. Det här var allt jag ville skriva och säga. Men hoppas att ni fick en bra sommar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För några dagar sedan hade jag landat i Sverige efter att har varit utomlands i Corfu. Det var väldigt varmt där det gick knappt att vara i skuggan så varmt var det och det ända som hjälpte var att bada. Jag var där en vecka och fredagen den 21 juli 2017 så skulle jag gå ner till havet för att träffa mamma och så ramlade jag ner på en sten trappa man kunde knappt se trapporna där och det ända jag tängte på när jag ramlade var att jag skulle rädda mitt hvuvdet och mina glas ögon så det gjorde ingenting om jag skrappade upp hela backsidan av armen.

Idag den 30 kuli 2017 så kom min mamma hem från Polen och hon hade med sig dricka och lite allt möljigt. Men här kommer bilderna:

Ps. Dom är jätte goda. Men dom måste man köppa i polen

Hoppas att vi ses snart igen.

Likes

Comments

Hej på er idag är det min födelsedagen men jag har inte haft en sån bra dag men jag får se hur det blir sen. Det har inte varit så bra idag eftersom jag har fyllt 15 men det känns som jag är 14 istället för 15.

Men om några dagar ska jag till Greklands ö och om ni bill veta vad ön heter så tittar på inläggen innan så får du se vad det heter, Men det var allt jag hade att säga så vi ses snart igen.

Hoppas att ni får en bra dag så ses vi snart.

Likes

Comments

Jag kanske inte har skrivit en inlägg men jag har varit i Stockholm och kom hem igår jag var bara där en liten stund för jag skulle fira min farfar. Så jag är hemma och jag är har köpt lite saker där uppe men jag säger ingenting.

Den 17 juli skulle jag till Greklands ö men nu vet jag vad ön heter och den heter Corfu men jag vet inte hur det hur det stavars men det är huvudstad till den ön vi ska vara men vi ska bara vara där en vecka så jag kommer inte skriva på ett tag.

Jag taggar att fylla år imorgon och jag ska fylla 15 år och det blir bra men jag vet hur jag ska fira min år. Men det kommer blir bra men vi hörs av imorgon på min födelsedagen.

PS. Hoppas att ni får en fin dag.

Likes

Comments

Det är sommar och det är kul med sommaren är att men slipper gå till skolan och man slipper gå till skolan varje dag.

Och det som är bra med sommaren när också att jag fyller år och det är snart min dags att fylla år.

Jag ska också åka utomlands den 17 juli ska jag till Grekland men jag ska inte åka till landet jag ska vara på en Ö och det är inte Kreta jag ska till det är en annan men jag kommer inte ihåg vad den heter men jag säger till när jag vet det. Men jag vill inte att någon ska komma ditt eftersom det är mitt sommarlov och där ska jag vara med min mamma och pappa men jag vill inte berätta allt för mycket,

Och om ni undrar varför inte jag lägger ut ett inlägg den 17 juli och en vecka fram det är eftersom jag kommer vara bortrest och den har jag så mycket att göra också så jag kanske inte har tid men man vet aldrig vad som händer.

Jag kanske lägger ut en inlägg sen när jag kommit hem om jag hinner men annars så hörs vi när jag kan.

PS. Håll koll om det kommer en ny inlägg på min blogg men jag vet inte när det kommer.

Och förlåt att jag har inte skrivit så mycket men nu ska jag försöka lägga ut så många jag kan men jag kan inte lova något.

Och förlåt om det blir lite men jag har inte så mycket att säga

Likes

Comments

​Det har hänt så mycket i mitt liv men jag har sommarlov nu men sen har jag skaffat en annan kille och han är as bra men jag ska inte avslöja så mycket men just nu läser jag en bok och på måndag ska jag träffa min kille.

Men jag ska vara tyst nu så jag inte avslöjar så mycket. Jag har bara en fråga: Har ni fått några myggbet det här sommaren eller när varit någonstans? Om ni har fått det skriv nere i kommentarsfältet. 

Man nu ska jag inte göra så värst mycket i sommar men jag ska ju fylla år men jag kanske kan göra en inlägg när jag fyller år men jag får se om jag gör det eller inte.

Men det har var allt jag ville säga. Hoppas att ni får det en underbar sommar så hörs vi snart igen.

Likes

Comments

Förlåt att jag har inte varit inne på min blogg på ett tag men det har hänt så mycket så jag vet inte vad jag ska göra men jag har inte så mycket att berätta. Men jag hoppas att det gör ingenting.

Men jag vill helst inte berätta vad som har hänt men jag och min kille har varit ihop i snart 6 månader och det är bra. Men sen har jag så mycket med skolan också att göra det är därför jag inte jag har varit på min blogg på ett tag.

Det var allt jag ville men hoppas att ni får det en bra dag så ses vi snart igen.

Likes

Comments

Idag har jag konfimerats och det var kul men det var kul. Men jag var nervös innan jag skulle göra det men det gick bra.

Och efter vi bliv det så fick vi tillbaka våra biblar och sen tog vi foto och sen var det slut. Men nästa gång vi ses är på torsdag. Jag har fått fina nya vänner och fått lära känna dom.

Sen så åkte jag, mamma och pappa till Nääs och där var vi ett tag vi åt mm. Sen så fick jag en present som var en klocka. Och det är en Daniel Wellington klocka.

Ni kanske inte ser bilden så bra men den är jätte fin.

Det är det som var allt av min konfa men nästa år kommer jag bli nog fadder. Men jag vill inte att det ska bara ta slut så här så jag kommer gå på myskväll på fredagar här i Alingsås.

Och det är allt jag vill säga. Hoppas att ni har en bra dag så ses vi snart igen.

Likes

Comments

Igår köpte jag adidas skor. Här ser ni dom. Dom hära är rosa lila aktiga men den finns det blåa kvar men det storleken jag hadde var 38 mendom var lite stora. Det här var som sista paret av dom rosa men det fanns en blå till tror jag. Men den är också i 38 sen finns det mindre storlekar.

Och dom är sköna men dom var bara på rea igår så som kosstade 399 kr annars kostar det 599 kr så det var bra att jag köpte dom.

Hoppas att vi ses snart. Ha en bra dag i värmen.

Likes

Comments

Japp idag har jag gjort Pizza i hemkundskapen i min skolan. Det var roligt att göra men det var inte så enkelt att göra heller det tycker inte jag iallafall.

Den här ser nog inte så fördig ut heller men det var den nästan men det behövde vara lite mer i ungnen men det blir okej.

Det var allt jag ville och förlåt om det är för lite men jag har jo inte så mycket att säga heller. Men hoppas att vi ses snart igen.

Likes

Comments