~resor~

Godförmiddag alla mina små lovers!

Idag har vi tagit oss ända bort till bora bora. Det är ju huuur mysigt som helst där och det är verkligen ett av resmålen jag ska hinna besöka innan jag blir gammal, hhah är redan 18 så får passa på snart alltså. Rena paradiset ser det ju ut som! någon som vart är? Är det så fint det ser ut på bilderna? Kommentera här nedanför vad du tycker!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

~Vardag~

Godmorgon alla mina små lovers!

Idag så vaknade jag första gången som vanligt vid 6 tiden, somnade om och vaknade 7 och somnade om ännu en gång och vaknade vid halv 8. Gick upp och åt frukost vilket blev varma baguetter i toastmaskinen. Så himla gott med ett glas vatten. Resten av tiden har jah bara legat i soffan och nu den sista tiden i sängen. Ska alldeles strax bege mig till skolan då jag börjar 10.30 och slutar 11.45, en himla onödig lektion men ändå så jävla viktig då man ska göra ett val inför 3an, vilken kurs man vill gå på oså. Efter skolan åker jag nog bara hem och lägger mig i sängen o spelar Sims, men ska nog plugga lite innan också inte alls många skoldagar kvar, så det måste jag göra så jag ligger lite före.

Men bloggar mer sen!

Likes

Comments

~Vardag~

Godkväll alla mina små lovers!!

Sorry för den dåliga uppdateringen idag men de är nämligen så att jag började skolan vid halv 10 och slutade halv 12 i dem 2 timmarna va de en föreläsning om hygien i förskolan (HYFS). Efter skolan drog jag till netto och köpte en choklad o Cola och sedan åkte jag hem och la mig framför datorn och kollade lite på youtube. Sedan fick jag fruktansvärt ont i huvudet så jag la mig i sängen i en halv timme, sedan kom mamma hem och gjorde hemma lagad kebabtallrik och efter det la jag mig i sängen och tänkte ladda ner något spel för att få tiden att gå fortare och självklart hittade jag the Sims, hahahah så nu är jag helt beroende av det. Har på riktigt legat framför mobilen i snart 5 timmar och bara spelat. Helt lost i det nu är redan på level 7 haha men ska lägga mig och spela lite till så blir nog sista inlägget för idag, bloggar imorgon!

Hahahs har ju självklart gjort en kopia på mig och baby, väntar bara på att dem ska bli kära vilket kan ta ett tag då "Emma" ska läsa en bok i 12 timmar och "Egian" är på jobbet (han jobbar som brandman)

Likes

Comments

~challenge~

Mina favorit djur!

Hahah listan kan göras lång, men det är hund, katt, delfiner, hästar, flamingos, grisar för dem är gulliga. Små fåglar och valar

Likes

Comments

~challenge~

Mina 10 favorit sånger just nu!

1. Alessia Cara - scars to your beautiful
2. Desiigner - panda
3. The chainsmokers - don't let me down
4. Emil berg - borde kanske dra
5. Joakim Lundell ft. Arnhult - all i need
6. Robin Bengtsson - i can't go on
7. Lukas graham - 7 years
8. Charlie Puth - We don't talk anymore
9. Selena Gomez,Justin Bieber - i don't wanna live
10. Ivory - inte en chans

Kör på en gammal bild!

Sorry för alla dessa gamla bilder men gått upp så himla mycket att jag börjat skämmas för att ta bilder. Men lovar att jag ska kämpa tills jag är nöjd med mig igen så de kommer nya bilder!

Likes

Comments

~Vardag~

Godeftermiddag alla mina små lovers!

Inatt hade jag väldigt svårt att somna vet inte varför, men det bara blev så. Men när jag väl vaknade vilket var 06.30. Men åt frukost och drog till skolan och väl i skolan hade vi lek o frågor och målarteknik och pärla. Sen på eftermiddagen hade vi föreläsning, sökte ju sommarjobb i februari och idag fick man vet om man fick jobbet eller inte och självklart fick jag det så det är hur underbart som helst. Börjar den 12/06 till 06/07 och tjänar ca 12 000 spänn. Så hur underbart som helst. Men efter skolan åkte jag till tandläkaren och sitter fortfarande här och väntar på att komma in men ska inte in förens om 15 minuter. Så de är lite seg men det som är segare är att jag glömde ta med mig min tandborste så kan inte borsta mina tänder innan. Haha men fuck that då jag vet att jag kommer ha hål och kommer få laga en tand antagligen då förra gången jag va här och lagade en tand så fucka samma tand samma dag alltså den gick sönder pga att jag åt en ostbåge. Pga det kunde jag verken äta/dricka/borsta tänderna för att de gjorde så äckligt ont i hela käften. Men det fick gå ändå och nu känner jag inte av någon smärta längre eller Aah det har gått ett bra tag sedan jag gjorde det. Men vi får se vad dem säger, hoppas bara på det bästa. Men efter detta ska jag bara åka hem och ta det lugnt. Kanske till o med gå ut och gå en promenad med familjen om inte de börjar regna. Ska även svara på dag 5 av 30 dagars challengen. Men bloggar mer senare!

Likes

Comments

~ övningskörning~

Hur gick körningen?

Jo det gick faktiskt väldigt bra kom ihåg att kolla döda vinkeln och blinkers och speglarna. Även stopp i mål, parkerade även första gången idag och körde på riktiga vägar, haha dock höll jag på att köra av vägen ett par antal gånger då jag kollar för nära när man ska ha blicken långt bak, men annars körde jag väldigt bra på 50 vägar. Ska bara lära mig att köra mer i mitten av vägen och inte så nära kanten. Men nästa gång ska jag öva mer på 50 vägar och kanske till o med 70 vägar. Så jag är en bra bit påväg till ett körkort, måste bara göra alla teori uppgifter och sådant och läsa mer i boken, även lära mig att planera mina körningar då jag väljer i sista sekund. Även öva mer att kolla på höger spegeln och bakspegeln när jag ska stanna.

Men nästa körlektion är vecka 14. Vilket är om 2 veckor, då kommer nästa update om körningen.

Likes

Comments

~Vardag~

Godeftermiddag alla mina små lovers!!

Idag så vaknade jag första gången vid 05.00 och va otroligt uttorkad så gick upp och drack vatten sedan gick jag och la mig igen och somnade om till halv 7. Låg kvar i ungefär 1 timme och sedan skulle jag göra nybakade baguetter men Hahah det gick inte så bra, dem blev brända så det va bara kasta och det blev ingen frukost för mig. Its not My day Today. Gick till skolan och det första vi gjorde va att baka choklad bollar med 1orna och sedan gjorde dem play doh och sedan va det lunch rast och jag Martina och några tjejer till gick till donken och åt. Sedan när lektionen började igen så kollade vi på film " a girl like her" så vi slutade såpass tidigt idag också redan vid 1. Men vi 2or va tvungna att stanna kvar lite längre och planera inför morgondagen. Men drog till körskolan då jag hade tid vid 14.00 och vi körde till 15.20, Hahah 10 minuter längre än vad lektionen skulle vara så det är gött. Men det kommer ett ensamt inlägg om det lite senare. Men när jag kom hem så beställde mamma pizza och när den väl kom så åt vi och nu ligger jag i soffan med Matkoma. För att förbränna bort lite kcal från pizzan ska jag gå lite på löparbandet.

Men som sagt bloggar senare igen.

Likes

Comments

~challenge~

Vad är jag rädd för?

Jag är rädd för en massa saker haha kommer bli en hel novell. Hahah nej men är rädd för, spindlar, ormar, ödlor, krabbor, fiskar, hajar, grodor, fåglar (fiskmåsar) små insekter som flugor, bin, getingar, gräshoppor, trollsländor. Otroligt rädd för att gå ensam hem när det är mörkt, pga alla dessa äckliga män. Är rädd för att testa nya saker, är rädd för döden.

Det var nog allt skulle ja kunna tro. Mer inlägg kommer under dagen!

Asssååååå kolllaaaa bara påååå dem, ryser i hela kroppen!!!!!

Likes

Comments