View tracker

Goddag alla mina små lovers!

Idag så vaknade jag 06.15 och gick inte upp förens 07.00, så hade en kvart på mig att klä på mig, äta frukost och sedan gå ner till bussen. Kom bara 25 minuter försent. Men de gör inget det händer alla. Hade ledarskap och pedagogisk någonting med Pia. Väl efter det hade vi lunch, vi hann precis ta mat och sätta oss innan brandlarmet gick igång, folk trodde att det var övning så alla tog det lungt. Men sen när hela skolan var utrymd så kom brandkåren med en jävla fart. Men det visade sig inte vara så allvarligt. Men vi gick sedan in till bamba igen och fortsatte att äta. Vi hade sedan svenska där vi läser en bok som heter möss och människor som också finns som film. Efter skolan åkte jag till Wieselgrensplatsen för att snacka med körskolan, om syntest och det ska jag göra imorgon på backaplan och sedan lämna in papperna till trafik styrelsen. För att sedan vänta på mitt lämp för att sedan börja övningsköra så antagligen kan jag börja köra redan nästa månad! Men åkte sedan hem och la mig i soffan, nu ligger jag och kollar på det okända på tven. Ska snart äta mat iallafall otroligt hungrig!

Men bloggar mer imorgon!

Likes

Comments

Godkväll alla mina små lovers!!

Idag så vaknade jag 06.15, gick och la mig i sängen klockan 12 men somnade inte förens 5 på morgonen, så idag har jag vart otroligt trött. Skoldagen var helt okej idag inte små mycket att göra, slutade halv 5 och drog sedan ner till rambergsvallen för att möta upp mamma och Martina, för idag körde vi vårt första pass på simningen, gick helt okej förutom att de va kaos, folk simmade typ på varandra och folk hoppade och lekte överallt. Så vi körde bara 30 minuter Otroligt jobbigt var det då jag knappt har någon kondis, men den ska jag jobba upp nu fram tills sommaren nästa pass blir på onsdag klockan halv 7 då är hela bassängen till för vuxensim med mörkbelysning och ljus för en härligare känsla för att slappna av. Men efter simningen åkte jag och mamma hem och Martina drog någon annanstans. Vi kom hem och jag satte mig i köket och värmde lite mat blev kyckling ris och currysås. Såå gott! Nu ligger jag bara i soffan och kollar på farmen.

Men bloggar mer imon!

Likes

Comments

Godkväll alla mina små lovers!

Idag vaknade jag klockan 12 och gick och la mig ungefär klockan 6.00. Men satte mig och kollade på tv lite och sedan vid 1 väckte jag baby och han gick upp vi satte oss och myste lite sedan åt vi frukost städade lite och bara tog det lungt tills klockan 19.00. Vi tog vagnen till centralen och lämnade honom för att ta bussen hem 19.40. Sedan åkte jag hem köpte lite mat och nu sitter jag i stora rummet och kollar på tv och ska snart sätta mig och plugga fram tills jag går och lägger mig. Är hos pappa för att få lung o ro medans jag plugga eftersom han ändå är hos sin tjej och kommer inte hem förens imon. Detta blir ett kort inlägg då det inte har hänt och kommer inte hända så mycket mer idag.

Men skola imon och måste upp 6.00 så får hoppas på lite sömn inatt iallafall. Men bloggar mer imon!

Likes

Comments

Goddag mina små lovers!!

Igår låg jag och baby o kollade på film fram tills halv 7 imorse. Somnade och vaknade klockan 10 med kramp i vaden o herregud va ont det gjorde och baby bara låg där och kolla på. Typ omtänksam pojkvän man har, men han frågade iallafall hur det gick. Men sen somnade jag om jag och vaknade klockan 1. Gick upp till Ica för att köpa bröd men kom hem med lite annat också, nu har jag precis ätit frukost och nu för tillfälligt sitter jag och kollar på reklam. Men kollar egentligen på mäklare som säljer dyra hus. Baby ligger iallafall och sover o det ska han få göra ett tag till medans jag ligger och vilar/städar lite smått. Senare ska vi nog bara vara hemma och ta det lungt för stan stänger ju klockan 6 och jag måste kolla på en sak på Cubus men det gör jag imorgon.

Ikväll blir det väl samma sak som hände igår, äta mat, mysa, kolla på film och äta gott.

Men bloggar mer imon!

Likes

Comments

View tracker

Godeftermiddag alla mina små lovers!!

Idag sov jag inte skönt, hade en mardröm så jag kunde inte somna om över på över en timme, fick la säkert 5 timmars sömn idag så det är iallafall något, vaknade klockan 8 och drog sedan till skolan klockan 9, för jag började 09.40 hade Pias lektioner hela dagen fram tills klockan halv 3. Följde sedan med Gabriella till expeditionen för hon skulle hämta ett buss kort med det fick hon inte, så vi åkte hem eller aah jag åkte hem kollade lite på tv. Nu sitter jag på spårvagnen påväg till centralen för att möta upp baby, vi ska sedan åka hem och bara ta de lungt. Jag ska kolla på ett program klockan 8 iallafall. Måste bara upp till Ica innan dess och köpa mat och lite gott kanske. Det är nog det som händer under kvällen sen ska vi ju självklart mysa framför en film

så bloggar mer imorgon

Likes

Comments