Hej!
Vet att det blir tråkiga inlägg någon gång i bland, men det blir det för att jag inte har så mycket idéer, men hoppas att ni gillar det ändån.

Nu är jag äntligen hemma ifrån skolan och ifrån mormor. I skolan idag har vi läst till provet som vi ska ha på Fredag, och lite andra grejor. På Torsdag kommer jag att gå hem 11.45 pga att jag ska följa med till Oskarshamn och hämta mammas nya bil. Det ska bli skönt!
Imorgon så ska jag sova över hos mormor pga att det är hockey. Då kommer kanske ett litet inlägg imorgon också.

Nu tänkte jag visa er vilka som är mina 5 favorit cd skivor.

1. Maroon 5 " Red Pill Blues".
2. Niall Horan "Flicker".
3. Taylor Swift "1989".
4. Ed Sheeran " Divide".
5. Hits for kids.

Nu när jag har lagt upp det här så ska jag ta  mig ett glas O'boy och titta på min favorit youtuber senaste video, och det är ❤Helen Torsgården❤
Här under kommer lite bilder👇
Ge tips om vad ni vill se på min blogg!
Hejdå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Nu ska jag visa er vad min kanin har för godis. Hon har sitt vanliga godis i ett spann,  men jag tar bara med det som hon får någon gång ibland. Fredagsfilmen i skolan i blev Pixels.
Nästan allt godis jag kommer att visa är ifrån Vitakraft.

Det första godiset jag tänkte visa har ni sätt förut när jag visade vad jag hade köpt i Kalmar. Och det är ifrån Vitakraft och dom heter Carotties. Det är typ som morots chips. Hon tycker att dom är jättegoda.

Det andra är också ifrån Vitakraft. Och det är ett godis som heter Crispy balls. Det finns olika smaker av dom här och jag har testat dom här och med smaken rödbetor och hon gillar båda. Men dom med rödbetor kan jag inte köpa så ofta för dom finns bara i Ullared.

Det tredje är ifrån Vitakraft. Och det är det hon fick i julklapp, det är Party Rollis Funny Mix. Dom har jag aldrig köpt till henne förut, 
hon tycker väl inte att dom är så goda så jag ska nog slänga dom snart.

Det fjärde och sista är ifrån Supreme Science Selective. Det är gröna pinnar typ. Hon tycker att dom är jättegoda. Förut fick jag dom gratis i djuraffären när jag köpte kaningrejor. Men nu får man inte det längre.

Här under kommer bilder på allt godis.

Hejdå!

Likes

Comments

​Nu har jag nästan gått en hel vecka i skolan. Idag fick vi en engelska läxa till nästa torsdag. Och i slutet av nästa vecka ska vi ha ett litet prov om kristendomen. Imorgon går vi till klockan 13.00 och imorgon blir det fredagsfilm, men jag vet inte vilken det blir än. Imorgon börjar Talang. Det ska bli roligt för jag tycker att David Batras pranks på Alexander Bard är jätteroliga. Det här blev inte ett sånt långt inlägg men på lördag kommer ganska långt inlägg och då kommer det att komma upp lite bilder också. 

Hejdå!

Likes

Comments

​Idag var det första dagen i skolan. Det kändes konstigt att gå till skolan idag. För att man gick upp tidigt och man var jättetrött. Det enda vi gjorde idag var att titta på en film, räkna lite matte och läsa sin bänkbok. Maten vi fick idag var jättegod det var fisk, potatis och kallsås. Och vi fick sluta 5 minuter tidigare också, så det var skönt. Det som är nytt är bara att vi ska få en annan träslöjds lärare, men honom skulle vi träffa nästa vecka. Nästa gång jag skriver kommer jag att berätta mer om vad vi har gjort i skolan. 

Hejdå!

Likes

Comments

Hej!
Nu kommer den andra delen av mina favoriter.

Det första är en borste ifrån Tangle Teezer.

Det andra är en Face Cleanser ifrån Melissa.

Det tredje är en balsam sprey ifrån Grazette.

Det fjärde är en tio års kalender.

Det femte är en tofs.

Likes

Comments

Idag har jag varit i Kalmar.

Det jag köpte va:
En pläd med en hund och katt på.
En guldig ram.
Kaningodis: 2 paket kräcker, 1 påse med morotsgodis.
En noshörning reflex.
5 galger.

Likes

Comments

​​​

​Hej nu ska jag berätta om vad som händer iår. Det kommer att hända mer, men det här är vad jag vet nu iallafall.

8 Januari: Studiedag.

9 Januari: Börjar skolan​.

16 Februari: Raja fyller 8 år.

8 Juni: Bio Jurassic World 2.

11 Juli: Åka till Ullared, och se Ed Sheeran i Göteborg.

12 Juli: Ullared.

13 Juli: Liseberg.

14 Juli: Åka hem ifrån Ullared.

30 Juli: Silver fyller 2 år.

13 Augusti: Jag fyller 14.

Augusti: Börjar skolan någongång.

Likes

Comments