Jag vet att jag skulle skriva i Onsdags, men jag orkade inte. Men  nu sitter jag i en bil och min mamma och storasyster är och städar några toaletter både i Pataholm och Timmernabben. Och sen ska vi handla. Innan så hade vi ätit hos mormor och tankat. Så när vi var klara med tankning så var klockan ca. 15.22 och nu är klockan exakt 16.15. Så vi är nog hemma om en timme igen. jag vet inte om jag ska städa kaninburen idag fast jag tror jag behöver det   jag gjorde inte det igår för då blev det för sent. Men på Torpet så gosade vi med lammen och sen ville inte vi vara där längre så vi fick välja mellan att vara med hästarna och köra Mindfullness eller att gå ut och gå med hundarna jag valde att gå ut och med en hund. När vi ska till Västkusten så skulle det va en  övernattning på Torpet så vi ska planera det om  två veckor. Men jag ska ju inte var med på den så Lonja sa att jag kunde lyssna eller att gå ut till hästarna. jag ska gå ut till hästarna har jag redan bestämt mig. Igår var sista gången på Torpet för terminen det är bara "öppet hus" kvar så vi ska planera det någon gång.

Förlåt för stavfel!

hejdå!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag skrev inte igår och det var för vi var på Torpet. Det var öppet hus där och för att vi flyttade över kaninen då också. Så jag tänkte lägga upp bilderna idag istället. Vi har städat den gamla buren för att det var lite kiss på väggarna. Igår var hon lite rädd för hon vågade inte gå ner för rampen. Men idag vid kl. 6.00 så hörde mamma en duns så jag v3t inte om hon gick ner eller ramlade ner. Men även om hon ramlade ner så springer hon ut och i hela tiden. Hon har börjat bita på rampen också så vi får väll ta några grenar från mormor imorgon.

hejdå!!!

Likes

Comments

Så här blev då resultatet. Jag tyckte det blev bra. Men jag skulle kanske ha gjort fler än 6 styckna. Nästa gång  ska jag göra mer och större. Kommer nog skriva lite varje dag  på bloggen. Imorgon kommer jag skriva om kaninburen. Men det får ni se då. Jag kommer ta kort på kaninburen också och lägga ut.

Hejdå!!!

Likes

Comments

Hej!

Nu tänkte jag skriva om vad som händer idag eller har hänt. 

1. Gick upp tidigt som vanligt.

2. Varit hemma hos Silver. 

3. Sitter och skriver blogg och sen har jag tittat på Mandelmannsgård och håller på och tittar på GW: s mord. Och sen ska jag titta på räddad av änglar och kanske ett till avsnitt av mandelmann. Strax ska jag gå ner i källaren hos mormor och måla en grej som morfar sa åt mig att göra idag på morgonen. Sen efter det ska jag nog göra slingor (kommer lägga ut en för och efterbild 

Likes

Comments

Nu tänkte jag skriva ett nytt blogginlägg. Och som ni kanske vet vissa av er så har jag varit i Oskarshamn igår och tittat på kaninbur jag fastnade med en gång på en bur. (Kommer lägga ut bilder imorgon eller på Fredag). Så idag har jag och morfar varit och köpt den buren den kostade 1918 kr men min morbror betalade 500 och jag 500 och morfar 918 kr hans bankkort. Ny sitter jag i en frisörsalong i Blomstermåla och har klippt mig ( kommer skriva hyr jag klipper mig i ett annat inlägg). Sen har det inte hänt något mer förutom att jag just nu i denna minut och sekund sitter och tappar mängder med hår 😂 jag ska hem och dusha och byta kläder och slänga alla kläderna i tvätten för att jag har hår överallt . Sen ska jag bara chilla.

Hejdå!
PSKommer skriva varje dag eller en gång i veckan. Om jag gör det en gång i veckan då ska jag komma ut med en tid och dag. kanske på onsdagar för det är ju kanske långt till och från Torpet. Annars tänkte jag ta när vi åker hem för då ska jag berätta om vad son hände Torpet också. Förlåt för stavfel om jag har några skrev för snabbt och orkar inte titta igenom. Bye! 💖

Likes

Comments

Nu tänkte jag skriva om vad som händer framöver och vad jag gjort!

Det första jag har gjort är att jag gick upp tidigt idag typ vid 5.30 och det gjorde jag för att mamma jobbar och jag skulle till mormor så jag fick gå upp så tidigt. Det andra jag har gjort hos mormor är att jag har bakat kebabpizza. Jag ska skriva receptet i ett annat inlägg. Sen har jag inte gjort något mer. Nu sitter jag och skriver ett inlägg och lyssna på musik medan min mormor och min storasyster är och handlar och morfar är på bilprovning och min morbror är hos en som äger en skog. Så jag sitter här i sängen med datorn framför mig och mormors hund ligger några centimeter framför mig. Senare idag ska vi åka till Oskarshamn och åka till djuraffären och kolla kaninburar och äta på Mc donalds och då ska jag ha en kyckling burgare. Sen ikväll typ vid 18.30 eller 19.00 så ska jag äta min sista bit på min kladdkaka och lite glass till och så tror jag att jag ska se Pretty Little LIars. Och jag har sett alla filmerna dom som har kommit ut iallafall 2 gånger men nu vill jag se om dom igen för jag har glömt bort litte om vad som har hänt och för att komma in i dt innan den 7 säsongen kommer ut. Och den här veckan går jag inte i skolan för att det är PÅSKLOV!!! Det är så himla skönt. Något mer som har hänt idag är att det har snöat men nu har solen tagit bort snön lite.

Imorgon så ska vi klippa oss och jag funderar på att klippa av typ 3-5 cm. Och sen på lördag är det öppet hus på Torpet för alla som vill då ska jag och min familj åka och mormor och morfar och det är mellan kl.12.15. Och då får man gosa med hästarna, rida och gosa med lammen. Den 28 April fyller min morbror 51 år. Den 3 och 5 maj är det nationella prov i engelska det är dom sista nationella proven i sexan. Och den 4 maj fyller min morfar 75 år. Sen den 24 maj var det egentligen en övernattning på Torpet men jag kan inte vara med på den för jag ska vara ldigb från skolan från den 24- 28 maj för då ska vi til västkusten och till Göteborg och Liseberg och universeumet. Men jag skriver mer om det sen.


HEJDÅ!!!

Likes

Comments

Nu har jag inte skrivit på länge... Och det är för att jag inte har haft så mycket tid. Pga skolan och att vi har tagit hem kaninen och att jag har varit på Torpet. Och så är det lite med det som har hänt i Stockholm och här hos oss. Det jag kan säga vad som har hänt är att det är en flicka som har försvunnit. Hon är borta fortfarande. Men de håller på att leta efter henne. Det är det som har hänt + att vi klippte klorna på kaninen i Måndags kommer försöka skriva mer och oftare men hinner inte nu. Hejdå!!!

Likes

Comments

Hej! Nu tänkte jag svara på olika frågor som ni säkert vill veta.

1. Vad heter jag i mellannamn? Jag heter Emma Teresia Karlsson.

2.Hur många syskon har jag? Jag har 1 syskon, en storasyster.

3. Vad jag har för djur? Jag har en kanin som heter Silver, gilla om jag ska skriva mer om henne. Sen har min mormor och morfar en vit schäfer, det ä inte min men det känns som om jag äger halva henne iallafall för att båda älskar varandra lika mycket, nu är hon lite konstig för hon har nyss slutat löpa så hon är lite konstig om det inte blir bättre så skulle dom ringa till veterinären i Mönsterås.

4.Favoritmat och favorit restaurang? Min favorit mat är Kebab pizza jag har flera maträtter som är mina favoriter men det var den enda som jag kommer ihåg. Min favorit restaurang är China restaurangen i Oskarshamn, där brukar jag äta ris och köttbullar med sås det är det godaste där, men det som är lite godare är dom friterade räkorna dom är mina favoriter.

5. Favoritglass? Min favoritglass är Sandwich, för att jag älskar choklad.

6.Kär? JA jag är kär.

7. Favorit klädaffär? Min favorit klädaffär är Cubus och Ullareds klädavdelningar.

8. Favoritfärg? Min favorit färg är rosa, lila, blå, guld och silver.

9. Favorit godis? Mitt favorit godis är Lysmelk för att det är choklad.

10. Instagram eller snapchat? Instagram för att det är bäst och det är det jag använder mest.

Hejdå!

Likes

Comments

Idag fyller världens bästa hund 7 år. Jag har inte köpt ett paket än men jag ska göra det efter skolan. Grattis världens bästa Raja älskar dig så mycket. ❤💝💖😘💋

Likes

Comments

Hej!

Nu tänkte jag skriva ett nytt blogginlägg som ska handla om vilka låtar jag tycker om just nu! Så vi börjar med den första.

1. The Vamps - All Night.

2. Joakim Lundell - All I Need.

3. Alok, Bruno Martini - Hear me now.

4. Gabrielle - 5 Fine Frokner.

5. Zayn, Taylor Swift - I dont wanna live forever.

6. Rihanna - Rude boy.

7. Noah Cyrus, Labrinth - Make me cry.

8. Nause, Pretty Sister - Dynamite.

9. Shakira - Try everything.

10. Ozo, Falck Linus - Tjockar igen.

11. The Chainsmokers - All we know.

12. Zay Hilfigerrr - Juju on that beat.

13. Alan Walker - Alone.

14.Kent - Egoist.

15. Eminem - Lose yourself.

Hejdå!

Likes

Comments