Hej!

Nu tänkte jag visa lite grejer som jag köpte i Ullared.
Bild:1
Jag köpte Ed Sheerans cd-skiva Devide. Jag älskar honom jätte mycket.

Jag köpte två julkalendrar. En till mormors hund Raja. Och en till min kanin Silver.

Jag köpte en tioårsdagbok. Som jag ska börja skriva i nästa år.
Bild:2
Jag köpte en hink med hundgodis i till Raja. Jag såg inte det när jag köpte det utan när jag kom hem så såg jag att det var en gluten fri mix.

Jag köpte två munskölj.

Jag köpte fem paket med kräcker till Silver.

Köpte en till skål till Silver också. Hon har en men jag tänkte att det var lika bra att köpa en till ifall den går sönder.

Jag köpte en grå nyckelring. Det fanns svart, rosa, lila och grå. Men jag tog grå för det är snyggt.

Jag köpte nageltejp.

Jag hittade Misslisibells Bronzer så den köpte jag också.

Här under kommer två bilder på det jag skrev om. Det andra jag köpte var tandkräm, tandborstar och julklappar.
Skriver igen den 23.
Hejdå!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Nu ska jag visa vad jag ska ha med mig till Ullared imorgon och vilken väska jag ska ha. Om ni vill att jag ska göra en "Dagens Outfit" imorgon så gilla det här inlägget.

Väskan jag kommer ha med mig har min mamma köpt på en loppis på Facebook.
Det är en fejk Michael Kors. Vi fick betala typ 200 - 300 kr för den.
Och det jag ska ha med mig är ett block och en penna. I blocket har jag skrivit vad jag ska köpa. Sen ska jag ha med mig min plånbok som jag köpte i Ullared för 2 år sedan. Blocket vet jag inte vad det kommer ifrån, men tror att det också kommer ifrån Ullared. Och sen ska jag ha med min mobil då också.

Imorgon kommer jag att gå upp kl. 04.00 för att vi ska åka hemifrån kl. 05.20. För att vi ska möta mormor, morfar och min morbrors flickvän vid kiosken kl. 05.30. Vi ska stanna två gånger andra gången vi stannar ska vi äta mackor. Mamma säger att vi typ är framme kl. 10.00.

Men det var allt gör idag. Här under kommer lite bilder på väskan, plånboken och blocket. Och glöm inte att gilla om ni vill ha en "Dagens Outfit" imorgon.
hejdå👋

Likes

Comments

Hej!
Nu tänkte jag skriva vad jag ska köpa i Ullared. Jag ska ta med mig 4000 kr så jag hoppas att det räcker till allt, men det kommer det nog att göra.

1. Julklappar.

2. Kläder. Jag måste köpa en vinterjacka för jag har ingen som jag kan ha i vinter. Sen blir det nog något annat också.

3. Hundsaker Jag ska köpa lite godis och kanske någon leksak till mormors hund Raja.

4. ❤Kaninsaker Jag ska köpa godis till henne också och se om det finns några kaninleksaker.

5. Bomullspads 4 styckna paket.

6. Deo 3 styckna.

7. Rengöringmjölk 2 styckna.

8. Tandborste och tandkräm. Tandkräm 4 styckna.

9. Munskölj 2 styckna.

10. Smink.

11. Cd-skiva med Ed Sheeran.

12. Batteriljus 2 paket med fyra i varje.

Så det var det jag tänkte skriva nu. Den 19 kommer jag att skriva igen. Då kommer jag visa vilken väska jag ska ha och vad jag ska ha med mig.
hejdå!

Likes

Comments

Hej!
Det här blir ett snabbt inlägg pga att det är bara en grej som jag ska berätta för er. Den 20 Oktober ska vi till Ullared över dagen. Vi tänkte sova över först, men stugorna var inte lediga då. Så det blir bara över en dag. Dom som ska åka är jag, mamma, mormor, morfar, min morbrors flickvän och min storasyster.
Så ändå fram tills den 22 Oktober kommer det handla om Ullared. Jag kommer att skriva om vad jag ska köpa i Ullared. Och min packning till Ullared. Den 22 Oktober kommer jag att visa vad jag köpt.
Nästa gång jag ska skriva är den 17 Oktober.
hejdå!

Likes

Comments

Hej!
Nu tänkte jag visa mina mobilskal.

1. Det första är ett svart fodral som jag har satt dit ett klistermärke på det är en schäfer på. Fast klistermärket har gått sönder lite men jag har ett extra hemma så jag ska nog byta snart. Det fodralet brukar jag ha i skolan.

2. Det andra är ett skal med marmor på. Det har jag köpt på Cdon. Det använder jag mest av allt.

3. Det tredje är ett skal som är blått och svart. Det har jag köpt i Ullared.

Likes

Comments

Hej!

Nu tänkte jag göra en storytime!

Det hände när jag gick på lågstadiet i tvåan eller i trean. Då skulle jag och mina kompisar leka bland några stubbar som dom hade på skolgården. Det var höst/vinter och stubbarna var hala, men det tänkte jag inte på då. Vi skulle leka datten på stubbarna det var cirka 8 stubbar som var nära varandra. Så vi började det gick bra jag blev inte tagen en enda gång. När det typ var en kvart kvar av rasten så hände det, jag skulle hoppa till en stubbe den var väldigt kort och liten och jag skulle hoppa ifrån en som var hög. Men när jag kom med ena foten på den så kände jag att jag halkade och ramlade ner på marken sen minns jag  inget mer. Efter typ 1-2 minuter efter vaknar jag upp och mina kompisar ropar på mig och frågade hur det gick. Jag sätter mig upp och känner att det rinner något under min näsa, så jag tar upp armen mot näsan och drar och när jag ska titta vad det var för något så ser jag massor med blod. Jag hade alltså halkat och slagit i näsan i stubben som jag skulle hoppa till. Mina klasskamrater hjälpte mig upp två styckna höll i mig i armarna så att jag inte skulle ramla igen och jag tror att det gick någon bakom mig också och en sprang framför mig för att berätta för läraren. Vi gick till klassrummet jag la mig i soffan jag vet inte varför vi hade en soffa i klassrummet. Men iallafall så fick jag lägga mig där och vila och fick ett glas med vatten av en klasskamrat. Jag fick ligga där ett tag för fröken skulle ringa mamma och säga att någon fick hämta mig och mamma var på jobbet så dom bestämde att mormor fick hämta mig och gå till vårdcentralen med mig. Det tog ett tag för mormor att komma för morfar var inte hemma och morfar är den enda som har körkort. Så jag fick ligga i soffan och lyssna lite på dom andra när dom hade lektion. Men sen kom mormor och vi hade fått en tid på vårdcentralen och innan vi kom in i rummet så kom mamma dit. När vi kom in till rummet frågade dom massor med frågor och tittade på näsan så att den inte var bruten eller något, men det var den inte jag hade bara fått ett litet jack på sidan av näsan så nu har jag ett litet ärr där. Jag kom tillbaks till skolan dagen efter och jag och mamma gjorde en anmälan eller vad det var för något där det stod att vi ville att stubbarna skulle tas bort så att inga mer skadades. Det enda som hände var att dom tog bort en stubbe och dom andra stod kvar. I slutet av sexan så hade dom tagit bort alla stubbarna. Jag tycker att det var dumt av dom att inte ta bort alla med en gång. 

Det var den storytimen hoppas att ni tyckte att den var bra så kanske jag kommer med en till snart!

Hejdå!

Likes

Comments

Hej!

1. Edward Scissorshands:
Det var en gång en uppfinnare som bodde i ett slott. Hans mästerverk är charmige Edward men uppfinnaren dog innan Edward blev färdig, som nu har vassa saxar istället för händer. En dag träffar Edward en vänlig kvinna och ett fantastiskt äventyr börjar.

2. Klara:
Klara utspelar sig i på en liten ort dit klara flyttar tillsammans med sin mamma efter föräldrarnas skilsmässa.Hin känner sig utstött och har svårt att kompisar, de flesta tjejerna i Klaras klass rider och för att komma in i gänget följer hon med till ridskolan. För att inte avslöja att hon är helt nybörjare på hästar, tvingas Klara ljuga och innan hon hunnit bromsa lögnerna har hon anmält sig till en stor ridtävling... Hennes räddning blir Jonte, en pojke i hennes egen ålder, och med hans hjälp tränar hon i hemlighet på den fula hästen Star som ingen vill ha. Men som visar sig vara den stora stjärnan.

3. Lets be cops:
Två polare klär ut sig till poliser på en maskerad och gör succé. Men snart stöter kvarterets nya hjältar på verkliga problem i form av hänsynslösa gangstrar och verkliga poliser.

Likes

Comments

Hej!
Nu tänkte jag att jag skulle visa dem skor jag har i garderoben.
Jag har ett par gympaskor och ett par sandaler i hallen men dem tog jag inte med.
Ni kommer märka att jag älskar Din Sko.

1. Dom första skorna är ett par vinter skor som jag hade förra vintern. Men jag har köpt nya skor så jag ska slänga dom här någon dag, men tar med dom iallafall. Jag vet inte vart dom kommer ifrån.

2. Är ett par skor som jag köpte förra året. Jag har bara använt dom 3 gånger men det blir mer nästa vår/sommar. Vet inte vart dom kommer ifrån heller.

3. Är ett par regnstövlar som jag köpte förra året. Jag har inte använt dom än men kommer att göra det snart. Dom kommer också ifrån Din Sko.

4. Det är mina nya vinterskor som jag köpte i fredags förra vecka. Ska börja använda som snart. Dom kommer också ifrån Din Sko.

5. Är ett par klackskor som jag köpte i somras. Det är typ sommar, höst och vår skor tror jag. Och dom kommer också ifrån Din Sko.

Likes

Comments

Hej!
Nu tänkte jag göra ett blogginlägg där jag visar mitt smink 2.

1. Eos som jag köpte Kicks förra året.

2. En Conceler som jag ska använda när jag har använt upp den andra concelern som jag visade upp förra gången då jag visade mitt smink. Den är ifrån Glam of Sweden. Det är i färg nummer 10. Jag fick den på Julafton förra året av min mormor.

3. En palett som kommer ifrån Isadora. Och det är en palett där det är Bronzer, Contour och Highlighter. Den fick jag också av mormor på Julafton förra året.

4. Det sista jag tänkte visa är ett läppstift som kommer ifrån Max Factor. Och det är i färgen Midnight Mauve 711. Jag köpte den förra året på Kicks.

Det var allt jag tänkte visa/berätta om idag här nere kommer några bilder på alla produkter.

Likes

Comments

hej!

Idag är det Onsdag och det är ishockey och jag ska sova över hos mormor! Det ska bli jätteroligt slippa gå upp så tidigt imorgon. Så ikväll ska titta på Youtube videos och lyssna på poddar som jag tänkte ge tips på nu.

Podcasterna finns på Radioplay och man kan ladda ner det på mobilen eller gå in på datorn och lyssna. Och det är helt gratis. Det finns också radio program tex mix Megapol och Nrj. Dem poddarna jag ska tipsa om är:

1.David Batras podcast. Den handlar om:

Varje fredag bläddrar Batra och hans komikerkompisar genom landets lokaltidningar i jakt på de allra minsta nyheterna.

Har bara lyssnat på första podcastern och det är 55 st. Det kanske inte lät så roligt det tyckte jag också i början men efter att ha lyssnat på första så insåg jag att dem var bra och roliga.

2. Mordpodden. Den handlar om:

Följ med Amanda Karlsson och Linnea Bohlin på en ruskig resa runtom i Sverige där varje anhalt belyser ett skakande mord hämtat från verkligheten.

Jag har lyssnat på 3 st i den första säsongen men jag ska börja om för mamma ville också lyssna så vi ska göra det någon dag. Men dom är jättebra. Det är 4 säsonger och olika många avsnitt i alla. I första säsongen så handlar det om mord i Småland. I andra säsongen om mord i Skåne. I tredje säsongen handlar det om mord i Norrland. Och i fjärde säsongen om mord i Stockholm. Den femte säsongen kommer nog ut snart innan året är slut. Men det var det jag tänkte skriva idag.

hejdå!

Likes

Comments