View tracker

Jag så får man känna.
Alltså de är ingenting allvarligt så tare lugnt. De är ingen ko på isen om man säger.

Aja. Känslostormarnas mamma har jag haft idag. Alltså de bara snurrar. Alla möjliga känslor från att vara besviken och frustrerad till att vara ledsen och sakna Erik och glad och tacksam för att få hänga med Sonja och ligan. Till ett fint möte med ett otroligt begåvat medium, till att känna mig så tillfreds att de nästan ger obehag till att till sist känna att jag vill slå nån på käften.

Men tala ur skägget för fan. Eller hur? Alltså de värsta jag vet med människor är, när man säger en sak men visar nånting annat. Alltså ni vet, rädda människor. Alltså jag är rädd för rädda människor. Och jag skojar inte ens. Dom är farliga. Kan ta ett exempel som människor som har problem med att säga nej, som säger ja men menar nej, de blir liksom fel i kanalen för alla som har nån slags människokänslighet vilket rätt så många av oss har. Man känner ju sånt här, eller hur? Eller människor som vänder kappan efter vinden, eller sånna som är konflikträdda. Alla dom här utsöndrar en gemensam nämnare.
Vi är vuxna nu, säg vad fan du tänker eller säg vad du vill för de kommer visa sig ändå, för vissa förr och för vissa senare. Ja fy fan vad hjärnan går röd men de är pga frustrationen jag känner kring de här. De är en ganska stor del av vardagen trots allt, de gäller mängder.

Jag har väl nåt fel jag som alltid säger precis som jag tycker och tänker. Ja ibland kan de bli för brutalt när inte hjärnan hinner med käften. De är ju trots allt inte jag som ser dum ut men de känns lite skevt att jag ska behöva tala om för en människa hur hen känner/tänker när hen säger massa andra saker för att linda in orden eller inte vill göra nån ledsen *buhu* äh kom igen för fan, vi är vuxna nu. Alla har ett val, köp de eller sälj de 😂 easy come easy go !

Och visst var håll käften en bra rubrik? För folk gillar ju dramatik, så de gör att ni blir nyfikna, visst? 😘

Nu lär man ju surfa ett tag innan man somnar men de är trots allt fredag sååå...

Hade 👋🏼❤️

Likes

Comments

Hur mår ni?

Jag har försökt ställa den frågan till mig själv idag faktiskt, men jag kan inte ge mig själv nåt riktigt svar. Och förresten så känner jag efter så vill jag mest av allt gråta tills de inte finns några tårar kvar. För ibland blir man ju bara bra brydd av livet, prövningar eller lärdom vad vi nu ska kalla de. Ibland kan vissa beslut eller förändringar bara kännas klara i hela kroppen redan innan dom kommer men vara smärtsamma ändå.
Men grina då! Ja jag får göra de 😂

Mio åker iväg imorgon iaf för att komma hem igen söndag och jag är ledig i helgen, då känner man ju nästan att vad som helst kan hända. Eller inte! Ska försöka rensa ur och plocka ihop i hans rum tills han kommer hem iaf. Ser förjävligt ut där inne och jag får så dåligt samvete för jag hänger tvättställningen där inne och de blir nästan som ett förråd 🙈 men de är för att Mio vill ha dörren stängd och tvätten måste man stänga in eftersom katten inte kan bete sig som folk utan hen lär ju klättra ihjäl den och riva skiten 😈 tiden är snart ute för den där katten känner jag ibland. Dra mig baklänges vad han går mig på nerverna. Speciellt idag när jag kom hem och han hade fått tag i Mios jätte fina pompom mössa och självaste tofsen låg på ett ställe och mössan på ett annat, nu har du sett dagsljus för sista gången tänkte jag vettu. Nu säljer vi kattj*veln skrek jag till Mio. Och då är de en bråkdel av vad han gör hela dagarna. Hua! Jag lärde mig min dyraste läxa där av att vara en extremt impulsiv människa iaf. Aja.

Och som extremt trött så har jag redan lagt mig med drömprinsen min. Älskar min säng. Älskar att bara ligga här och surfa runt 😋

Hörs då hörni.
Kram och dee ❤️

Likes

Comments

Eller alltså människor. De är ju mitt intresse, människan. Tycker de är så oerhört intressant att lista ut hur vissa fungerar eller tänker. Styrkor och svagheter osv osv. Jag älskar att iaktta och se hur folk agerar i olika sammanhang. Vad man är rädd för, vad man gör för att dölja vissa känslor. För ni vet väl att känslor är de värsta människan vet? Människan omvandlar känslorna i sin kropp. Man är stolt och man ljuger för sig själv. Fast kom ihåg att om människan du har bredvid dig ljuger för sig själv, så kommer hen även att ljuga för dig.

De värsta med att ha rest i sig själv, gått igenom en hel del, tagit itu med en hel del, alltså vi sammanfattar de med personlig utveckling, att ha sysslat med en hel del sånt gör att man är ganska ensam. Jag känner mig alltid ensam i att tänka så som jag gör. Människan är otroligt bitter och negativ av sig. Trångsynt vill jag säga. Inrutade liksom och vill inte tänka utanför boxen.

Men låt er inte luras, för samtidigt så är de det äckligaste jag vet. Som en bitterljuv hatkärlek. Antar att de är det som gör mig nyfiken. Hur fan en del är funtade? Hur står en del ut med sig själva? Och hur fan kan folk sova om nätterna?
Antar att de är de som gör att jag väljer att vara ensam. Jag njuter ju av de och tänker ibland om de är nåt fel på mig 😝 människor är hemska! Så jag väljer faktiskt bort människor medvetet. Jag ägnar mitt liv åt Mio och mitt jobb och för att hålla mig flytande.

Ja ni hör ju. Dessa slödagar gör att hjärnan går på högvarv. Men när man märker vilka svin som går lös där ute på gatan så vet jag, att jag inte har fel. Tvärtom så mår jag illa. Skona mig ifrån odjur och dramatik. Tvi alltså. Var rädd om er!

Hörs.

Likes

Comments

Slödag.

Ja fast ångesten är ett faktum. De dåliga samvetet för allt ni vet. Men jag känner bara att de inte ska hända ett skit idag. Dessutom lånade jag ut bilen till Jenny igår så jag skulle slippa välja 😝

Jag mår sådär också. Känner mig tung och trött, sjuukt trött. Mår illa gör jag också. Ja blä.
Så snart har man vuxit fast i soffan också. Känns stabilt och så. Fast nu lagar jag mat, äta bör man vad ska man annars göra?

Ha en fin söndag alla, de är faktiskt vilodag så dåligt samvete behövs ej.

Hade ❤️

Likes

Comments

Och dee.

Fanns de inte en tidning som hette så? En skvallertidning, jo jag tror iaf de. Nog om de. Ni vet att dagarna springer iväg, de är sinnesjukt ju!

De har inte hänt så mycket att orda om tror jag, eller egentligen så vet jag att de har hänt massor för de är vid många tillfällen jag faktiskt tänker att jag vill berätta om för er.
Jag kan iaf berätta om Mios första skoldag efter julen, den var i onsdags och det var helt magiskt. Minns ni hur jag skrev om att jag var rädd för hur Mio inte skulle komma in i gruppen i förskolan i somras? Nä de gör inte jag heller men iaf. I onsdags när Mio kom efter uppehållet så blev de ju lite hysteri i positiv bemärkelse. Alltså barnen, killar som tjejer anföll honom 😂 alla skrek att Mio hade kommit och ville krama honom. Jag blev så glad av att se att han är omtyckt. Dom tom frågade mig varför Mio inte hade varit i skolan måndag och tisdag, haha.
Ja alltså jag jobbade ju helgen och då var Mio på nattids så jag lät han vara ledig dom dagarna med mig så han också får vila upp sig.
Sen iaf när jag hade lämnat honom och gick ut så kom de två killar som skulle in och dom båda tittade på mig och sa "Mios mamma" och jag skrattade så frågade ena, är Mio här? Och ja sa att ja han är där inne, åh ÄNTLIGEN skrek han så de ekade över hela skolgården.
De var inte jobbigt att åka och jobba efter de.

Och apropå ingenting så har jag så störda drömmar nu. Riktigt jobbiga. Jag känner alla känslor på riktigt när jag drömmer, de är de som är de jobbiga. Så. För någon dag sen så drömde jag om mormor, att jag var hos henne och att hon sa att hon bara hade 1-2 månader kvar att leva, vi satt hos henne och grät. Hon hade fått cancer.

Och inatt drömde jag först om tågrälsar, att jag skulle gå över dom. De låg massor med rälser bredvid varandra och att jag skulle gå över dom samtidigt som jag bar Mio. Och dom kom ifrån både höger och vänster samt att de inte fanns några bommar. Ja ni hör ju, halvjobbig stress. Sen drömde jag om brorsan, att han hade dött. Jag vet att han inte vill leva men jag har alltid tänkt att han inte "vågar" ta livet av sig men i drömmen så hade han gjort de och jag tänkte "han vågade" och han ville verkligen inte leva..

Nu har vi iaf helg och den är rätt efterlängtad med denna tröttma jag lider av. Jag har försovit mig två gånger nu på kort tid där jag har slagit av mina larm i sömnen och de har jag aldrig gjort i hela mitt liv förut. Försovit mig har jag gjort men jag har aldrig stängt av larmen utan att komma ihåg de.

Aja, hoppas ni alla fina har de fint där ute. Ta vara på tiden tillsammans. Tänk på allt fint ni har i era liv. Jag ska iaf försöka uppskatta allt jag har och inte tänka på allt jag inte har. Kram på er ❤️

Likes

Comments

Hoppas jag skriver rätt dag nu. Jag orkar inte kolla heller för den delen.

Så trött är jag. Liksom helt färdig. Äter som en häst också, alltså jag har tappat de.
Måste även ge er ett tips och de är bollnäsfil med smulade pepparkakor i, man kan också ta vaniljyoughurt, alltså de blir en syrlig svin god kombo.

För övrigt har jag känt mig på hugget hela dagen och har haft ett otroligt fint och kärt återbesök här idag, jag vill kalla honom för en av mina mest värdefullaste vänner. Annars har de inte hänt så mycket. Imorgon är de jobb, längtar ihjäl mig 😍

Tänker på ungen min. Vilken stjärna han är på alla sätt. Tjurig har han som mellan namn, precis som mamma oxe 😉 inte alltid lika charmigt att båda är så tjuriga men jag brukar ofta ge mig när Mio sätter den sidan till, jag vill att han ska känna att de är en bra egenskap och inte tvärtom. Jag älskar att han står på sig och visar vad han vill. Oj vilken utsvävning de blev.

Aja, imorse var han så där rolig igen. Han bor i sin Batman dräkt numer, så imorse tog han på den och gick till min låda med underkläder och började rota runt och tillslut får han tag i ett par svarta stringtrosor i spets och ska tydligen låna dom. De som direkt slår mig bara att vad underbara barn är. De är bara fantasin som sätter gränser. Så jag sa ändå att ja låna du fast kanske inte dom där? Så han la tillbaka dom men fick tag i ett par andra. Och dom har han sprungit i 😂 fast när vi skulle iväg sa jag till han att han kanske inte bör åka iväg med mammas trosor på sig? Fast sen kom jag på, att jag skulle inte ha sagt åt han för att för honom var de inte mammas trosor ju. Älskade unge!

Hoppas ni har de gott därute. Nu ska den här trötta mamman sova, godnatt ❤️

Likes

Comments

I love it..
Jag är torsk på Tallinn. Kollar IG, Google osv hela dagarna känns de som. Sen jag köpte mitt fynd blev jag som besatt. Grejen med mig är att jag liksom blandar hejvilt, mest av allt måste jag ha en dragning till möbeln/lampan/tavlan etc. Fast allt ska ha en röd tråd så klart men jag gillar att de är ombonat liksom, varmt. Lite mera blommor här nu så är jag nöjd iaf i några dagar ;)

De har hänt mycket eller ändå ganska lite i Mios rum men känslan är helt annorlunda. Han har fått ny matta fr @hmhome en annan säng, köpte en byrå på fyndhörnan fr @ikea som blev den sista fina touchen liksom. Så ska han få en annan taklampa också.
Jag springer och flyttar på allt här typ. Vill få till de på toan med, nytt duschdraperi och andra färger. Fixade ju vårt toalettskåp också, har de billigaste fr Ikea som jag bytte knoppar på samt la dekorplast på. Lite gör ganska mycket vet ni.

Annars rinner tiden iväg. Jag tänker mig noga för vad jag gör av den. Mitt tips till er är att ägna inte er dyrbara tid på någon som får er att känna er svåra att älska eller där ni känner att ni blir utan energi. Man känner de så tydligt vilka som är bra för er och inte.

Hoppas helgen varit fin, kram ❤️

Likes

Comments

Idag.

Jadu. Har faktiskt sovit otroligt dåligt inatt. Jag har varit orolig och haft svårt att komma till ro. De ligger mycket i luften så att säga, med massor av hormoner i kroppen dessutom.
Har gjort lite ärenden på morgonen/fm och sprang blaa in på hm i stan. I min egna värld, inte mottaglig för en enda människa och jag märker att jag kan vara ohövlig i dom lägena. Jag visste precis vad jag skulle ha så de tog mig 5 sekunder att komma till kassan och då står kassörskan och hänger kläder ute i butiken så jag söker upp henne och fråga om jag kanske ska gå till en annan kassa och betala?!
Haha så jävla bitter jag lät, men hon var verkligen världens sötaste tjej och hon lyckades väcka mig ur min dimma. Hon är nog den enda som lyckats, men hon babblade på och var jätte trevlig så hon fick mig att skratta tillslut 😂

Gud jag måste ju ha nåt fel?! Springa runt och sura. Fast jag känner mig tom/låg/kanske ledsen.

Erik begravdes idag. Kl 12 i bydalens kapell. Jag gick inte, trots att jag var ledig. Blandade känslor så klart. Vi har känt varandra i över 20 år och jag kände bara att jag ville inte hantera de där idag. Jag ville bara spy när jag tänkte på att se allt därinne och alla människor.
Erik var så älskad, eller är. Jag kommer åka till hans gravplats och säga hejdå ensam. De känns bäst så. Min släkt och vänner var där och de hade varit fint.

När jag kom hem ifrån stan så tog vi hit två kompisar till Mio. Vi kokade korv och lekte. Finns de nånting bättre? Barn som leker, stojar och skrattar? Inte om du frågar mig.

Nu ska jag krama och pussa på mitt livs kärlek. Lukta på hans kind, han luktar nånting speciellt. De luktar kärlek, trygghet, liv och hopp. Mio.


Kram på er ❤️

Likes

Comments

Vi var väl hemma runt 00.45 inatt, borstade våra tänder och kröp ner. Kvällen var mysig, fyrverkerierna i hamnen var magiska. Så idag är de den 1a januari 2017, känns ju stort.

Mio tjatade hela bilresan hem: "mamma, jag är inte ens trött, asså mamma vet du hur pigg jag är? Jag kommer INTE kunna sova när jag kommer hem för jag är inte ens trött, mamma jag är så pigg så kan jag få bygga mitt lego när jag kommer hem? 3 sekunder senare...

Jag somnade också som en sten. Så skönt ❤️✨

Likes

Comments

Tänker som vanligt varje kväll nästan att ikväll då kommer de ett inlägg.. men som vanligt så blir de andra saker jag prioriterar.

Så. Nyår va? De känns faktiskt finare med nyår än med julafton detta år. Som sagt så behövde jag inte fokusera så mkt på just den dagen, jag visste att Mio hade de fint, de var de viktigaste för mig. De skönaste med de sen jag fick bar är att jag kan rikta fokuset där, leva genom honom lite. För hur de än är och de går inte att komma ifrån, så är julen den största familje traditionen på hela året. Människor åker kors och tvärs igenom landet för att träffa sina familjer osv. Så de är svårt att undvika tankarna kring sin egen familj. Nu är ju min enda familj Mio och Robin men ni förstår säkert vad jag menar.

Dagarna rullar på i vanlig ordning. Ganska mycket som har hänt sista tiden. Och de är bara positivt kan jag tala om. Jag har ändrat om mycket i mitt hem också och allt börjar falla på plats så att säga, i stort och smått.
Jag väljer bort sånt som inte gynnar mig längre och jag närmar mig den plats jag vill vara på i livet.

Jag har tänkt mycket på mitt jobb också, vilken otrolig ynnest de är för mig att få vara där. Folk springer på i sina hamster hjul och tänker sig inte för därför att allt går på autopilot. Men för mig är de inte bara ett jobb. Alltså de är så otroligt mkt mer och absolut ingenting jag tar för givet.

Såå, vad kan vi konstatera om 2016? De har varit ett lärorikt år. Men nu ser jag framemot 2017. De känns som att de kommer bli magiskt. Ni tror väl på magi? Gör ni inte de så uppmanar jag er faktiskt att ge er själva de som löfte, att hitta magin.

Kärlek ❤️✨

Likes

Comments