.. så här kommer den!

Jag kan villigt erkänna att jag är trött. Alltså jag vet inte vart på en skala men jag är övertrött hela tiden. De kanske är normalt men jag tycker att de tär på en. Kanske att man bara kan ändra sitt tankemönster, jag ska prova.

Vissa dagar, som idag så känner mig rent av dum i huvudet. Jag känner mig som en ouppfostrad unge som inte kan ta direktiv. Eller så känner jag mig jämnt, mer eller mindre om man säger. Har inte känt mig vidare skarp på senaste. De är så mycket tankar som far runt i skallen som jag bara måste lyssna på för jag kan inte sortera så jag blir helt slut.
Så rörigt kan jag säga att de varit på sista tiden. Och som idag på jobbet har vi varit på benen sen vi började imorse. Dagen har gått i ett till halv ett då jag gjorde helg.

De dom får mig att känna mig dum är den här känslan av att jag inte fattar, jag kan inte tänka, jag har extremt dåligt minne osv osv. De känns som jag är en yr höna som springer runt runt.
Igår tex så slängde jag en vårdtagares kläder i soporna. "Emma du tog X kläder va? Öh, gjorde jag? Ja de måste du ha gjort för dom ligger inte kvar på rummet" också kollar vi i soporna och där var dom. Ett exempel bara. Så har jag börjat kasta om orden eller att jag byter ut dom, helt crazy känner jag mig.
Men jag undrar för personalen hur de känns för dom att jobba med mig. De kan ju inte vara lätt.

Ja herregud, nu lägger jag ner jobbet till på måndag morgon då jag ska stå uppställd 6.45 piip! Så trevlig helg på er ❣️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 144 readers

Likes

Comments

Jag hade egentligen inte tänkt skriva ett inlägg ikväll. Jag prioriterar faktiskt inte mitt skrivande när jag jobbar så här. Men jag tänker skriva ur mig ändå.

Jag tänker tala om vad de nästan värsta jag vet är när människor gör, 1 när någon försöker kopiera mig. Alltså, hjälp dig själv! Har du identitets problem så gå ut i skogen och ta reda på vem du är och vad du tycker om. För när jag läser folk som kopierar mina blogginlägg och åsikter så vill jag typ spy. Man skriver exakt som jag fast lite andra ord. Typ. Usch 😤

Eller när, 2 man försöker göra mig avundsjuk (?) typ. Att man har något/någon som jag inte har. Ja jag skäms när jag skriver de för de är så galet. Alltså jag bryr mig inte och jag vet att du leker. Jag har mitt eget liv.

Jag har velat skriva de här så länge och jag tror att de är dels pga detta jag skriver mindre. Jag vill inte bli kopierad.

Sov gott och all min kärlek .... ❣️

  • 164 readers

Likes

Comments

Visst?

Helt slut i huvudet. Har varit rätt stressigt på jobbet idag faktiskt, blev mer jobb än vanligt eller vad jag ska säga. Absolut ingenting negativt med de. Tvärtom!
Älskar när de händer saker så att tiden går fort.

Men livet hörni. De är nu de händer. Vet ni att imorgon är för långt bort? Jag har tänkt på de med mina planer osv, idag händer livet. Nu. Jag vill leva livet och inte bara existera som jag faktiskt har gjort ett bra tag nu känner jag.
Och jag måste få berätta.. idag har jag fått ha ett djupt och fint samtal med en kvinna, jag har fått dela med mig av mina erfarenheter till henne pga olika anledningar. Och när jag hamnar i dom situationerna så känner jag att de alltid har varit värt de. Kan jag hjälpa någon på ett eller annat sätt så har de alltid varit värt de. För mig är de de livet handlar om. Att få sträcka ut en hand. Känner inte ni så? Att när man får hjälpa någon så mår man som bäst.

De är mycket dom händer just nu på rätt många plan och jag kan bara säga att i like it. Kontrasten där också. Älskar när de händer och livet rullar samtidigt som min kropp vill hänga sig när de blir för mycket. Får magkatarr direkt av minsta lilla stress. Och hur slutar man dricka kaffe? Jag ska verkligen ta steget. Äta mer grönsaker och näringsrik mat och sluta med kaffet för de känns så onödigt. Aja, vi kör på den närmare jul tror jag. Är fan inte redo än 😂😭 näääär blir man redoooo?!

Nu ska jag bara lägga mig här och lyssna på lite musik och drömma mig bort.
Kände ni förresten fullmånen igår? Det var en lejonportal också. Så fina energier så jag kände mig förälskad i livet ❤️

  • 179 readers

Likes

Comments

På riktigt. Alltså förlåt mig.

Livet går i ett just nu. Allt händer fast ändå ingenting mer än vardagen. Livet. Jag tål knappt se min mobil, Facebook osv osv. Äcklas av alla intryck. Dom får liksom inte plats och jag vill heller inte ge de utrymme.

Har helt underbara dagar bakom mig hära som har gett mig mycket kärlek & energi och som jag kommer bära långt in i mitt hjärta. Sånt som ger livet en mening. Fina människor.
Men vet ni vad? Människor är väl jävligt märkliga också. Jag har tänkt på de en del den sista tiden. Händelser som gjort att man måste reflektera. Och jag har så mycket sjuka jävlar nära inpå som jag själv inte har valt och som verkligen kan gå mig på nerverna. Och situationen är så galet frustrerande och jag är som sagt inte van att hålla igen käften när jag tycker nånting.

Men varför blir jag alltid en måltavla för människor? Jag fattar inte de. Jag har svaret men jag tvivlar ibland. Har ni en aning så skriv de som kommentar eller i pm. Vad ni än tror, vad som helst. De spelar ingen roll vad jag gör så riktas de tillbaka på mig och de kan vara självklara lögner.

Aja. Jag vet vem jag är och vad jag kommer ifrån så de spelar ingen roll hur hårda folk är så kommer jag alltid vara den som är hårdast emot mig själv.
Spårar som vanligt ur med mina ord. Allt jag ville säga var att förlåt till alla som hör av sig osv, jag är stressad och försöker hålla mig lite undan och sköta de som är mitt att sköta 😉

Godnatt alla ❣️

  • 317 readers

Likes

Comments

Seriöst nu!

Jag är så trött på mitt hår så nu ber jag er om hjälp. Jag är jävligt duktig att färga de själv hemma så var inte rädda. Skriv exakt vad ni tycker. Jag önskar att jag passade i svart hår men tyvärr så gör jag inte de 😭
Men gärna nånting annat. Funderar på koppar igen typ eller nånting roligt.

Skriv gärna vad ni tycker, de skulle glädja mig såå.

(Så jävla tråkigt så jag bryter ihop👇🏽)

  • 386 readers

Likes

Comments

Äh. Jag vet inte vad de är med mig. Och ja jag kanske analyserar för mycket eller för lite, vad vet jag? Jag vet att jag försöker ta på känslan.

Jag mår bra. Jag är trött. Sover dåligt. Har långt till skratt. Och tycker hjärnan känns som en utsprutad syltkorv i huvet. Men jag är tillfreds.
Men ni vet den här känslan man kan vara i ibland och man dagdrömmer mycket? Aa de är den. Jag längtar bort. Jag känner mig rotlös och värdelös. Samtidigt som jag absolut vet vem jag är, de är inte de. Visst kan man ta sig en funderare ibland. Jag har blivit jagad av hyenor i hela mitt liv, ja iaf hela skoltiden. Och jag vet att jag inte är ond och jag gör aldrig medvetet illa någon men folk kan nog inte behärska mig och de blir väldigt obekvämt här för en del.
Och Gud vet att jakten fortsätter 😂
Men jag har slutat bry mig då jag är så pass medveten om att detta inte handlar om mig, så klart.

Men ändå. Jag mediterar mycket och funderar mycket på min existens. Antar att de är en del i processen (livet).
Jag läser och lyssnar mkt på youtube och Google ang högre medvetande och är precis i sluttampen på en healingkurs som jag har valt att inte skriva så mycket om. Men de där är så mycket jag som de bara kan bli, där är jag i fullständig balans.

Lägenheten är ren och tvätten är tvättad och de luktar gott här igen, så nu ska jag koka lite te och göra en macka sen meditera och somna.
Hoppas ni har de fint där ute ❤️

  • 395 readers

Likes

Comments

Hur har ni de? Nu är de länge sen igen.
Bättre sent än aldrig, som dom säger va?

Jag vill tro de.
De är mkt nu. Alltså jag är så trött. Jag känner mig som en unge alltså, för mycket intryck så vill jag typ gråta mig till sömns för att de blir för mycket för mig. All ork och energi tar liksom slut och jag känner mig som ett skal av mig själv. Men inte bara de, de har varit mkt annat med som när kroppen gav upp också har jag haft en infektion i kroppen ett tag 😈
Men nu tar jag nya tag igen och har bunkrat upp med en multivitamin som innehåller vitaminer mineraler örter och alger samt tar jag en kapsel ren D-vitamin med 💪🏼

Jag har varit ledig några dagar nu också vilket känns så skönt. Umgåtts med så mycket fina människor som jag nästan känner att jag knutit nya band till och att de är en heelt ny energi i våra relationer. Så himla fint.

Idag har jag och min finaste barndomsvän Carro varit med hennes dotter Leia på Birsta för att Leia fyllde 8 år i onsdags 🎉❣️så hon fick välja 2 klänningar goungen och hon är så himla lättsam och tacksam, man känner glädjen när hon får gå där och titta och prova osv. Vi gjorde samma förra året och hon pratade om de så mycket efteråt så vi körde en favorit i repris.

Nu ska jag fortsätta lyssna på mina lovesongs och fundera på livets stora sorger.

Puss ❣️

  • 460 readers

Likes

Comments

Ja exakt så..

Jag blir helt apatisk av att vara ledig, trots att de är såå skönt och välbehövligt just nu. De dåliga samvetet jagar mig med blåslampa och brottas med min apati.

Jag vet att jag är värd att inte göra ett skit en hel dag men ibland tar demonerna hjärnan och man har ingenting att säga till om. Dock har jag inte repat mig helt ifrån mitt kroppsliga breakdown hära. Har iaf fått höra att jag säkerligen drabbats av "stressmage" vilket låter logiskt. Magen har gått till sig så länge jag är hemma, men så fort jag stressar eller kommer innanför dörrarna på jobbet så bryter den ihop. Har iaf lämnat prover så den som lever får se vad de är.

Idag har jag iaf vart effektiv. Jag har rensat skrubben intill Mios rum, där jag förut bara har slängt in vad som helst och stängt dörren assnabbt så skiten inte ska ramla ut 😂 och existerat som om den där skrubben inte fanns. Men idag fick den sig en repa, kunde ställa in Mios byrå där och äntligen rensa både där inne och i Mios rum och bland alla hans kläder. De känns så sjukt skönt när sånt där är klart, visst? Bäddade rent i bådas sängar och har precis blivit klar med att lägga in alla mina kläder i garderoben då jag tror att halva låg ö-ver-allt i mitt sovrum. Men snälla Emma, hur svårt ska de vara? Förut tvättade jag alla kläder bara dom låg på golvet men så tänker jag inte göra längre.
Så imorgon är de bara att dammsuga, skura snusk golven så är de ju nästan klart här hemma.
Alltså jag mår sjukt dåligt när de är rörigt här. Alltså jag går bara och stirrar på allt och vet inte vart jag ska börja så jag skiter i allt och fortsätter mår dåligt ist (de är så logiskt alla fattar utom du 😂) bättre att bestämma en dag.

Hoppas ni får en godnatts sömn alla fina, måste verkligen försöka få tillbaka sömnen jag med.

Puss ❤️

(Min utsikt från balkongen ikväll, hur kan du inte tro på nånting större än dig själv under den här himlen?)

Magi.

  • 634 readers

Likes

Comments

På riktigt. Hur sjuk är inte instagram alltså? Den är läskig. Jag brukar ha privat ibland och öppen ibland. Jag märker att de är många fake-konton som vill följa mig eller när den är öppen att sånna konton är inne och kollar, ser att dom kollat "my story" osv. Block på den blir de då! Men alltså, man har ju sina aningar, för ibland kommer de konton som har osammanhängande namn eller bara några bokstäver och så har dom inga följare, inga bilder också följer dom mig. Man tänker att man tror att man vet men samtidigt kan de vara vilken psykopat som helst, eller hur? Tänker inte ni så? De som skrämmer mig mest är när jag blockat en sån också kommer de direkt en ny 😬

Aja, nog om detta.
Jag har haft torsdag i skallen heela dagen. Började ta tag i grejer här hemma imorse för att jag trodde jag skulle jobba imorgon. Ringde till Paulina och gjorde klart i saken att de är onsdag och att jag har en dag till ledig!! Wiie, sen jobbhelg sen ledig tre dagar igen!

Är iaf helt jävla förvirrad känner jag bara. Kom ut ifrån Birsta igår och de slår aldrig fel att jag glömmer var jag har parkerat. Igår höll jag på att börja grina också stod de ett par och tittade på mig och jag kände mig som en yr idiot!
Känns skit konstigt att vara ensam och ledig, jävligt dålig kombo om jag får säga de själv.

Nä nu ska jag skölja ur balayagen jag lagt i håret sen blir de sängen tror jag.

Sov gott raringar ❣️

  • 756 readers

Likes

Comments

Aa de är sant. Jag känner mig just nu som ett psykfall.

Så klart har jag lärt mig att hantera mig själv, men jag har svårt att känna att de inte är något fel på mig. Ibland undrar jag om jag valde rätt väg? Fast de är som att säga, vill du leva eller vill du dö. För om jag inte haft mod att ta tag i all skit så hade jag varit kvar i mitt missbruk samtidigt som jag önskar att jag kunnat vara ren men fortfarande stoppat undan allt som känns. För allt som känns, känns så inni helvete! Och när jag saknar någon så känns de som om jag saknar alla jag någonsin förlorat.

Också idag, söndag.
Jag har haft hur många förslag som helst att göra idag, folk har velat komma på kaffe, vi skulle åkt och badat, åkt och hälsat på vänner, ja jag har haft många alternativ men jag har bommat allt! Känt att jag vill vara hemma trots att den här saknaden kommer som ett stort hål i bröstet och jag känner mig ensam.
Men är jag fkn normal eller? Make no sense.
Allt är en jävla röra inombords men hys för fan ingen oro för de här är jag. Jag är van vid mig själv. Jag är van vid att vara ok samtidigt som jag har ett tungt sinne, samtidigt som de river under huden och inuti.

Mio blir borta till söndag, och utan honom också så känner jag mig så meningslös. Tom och ensam. Jag skulle ta hand om mig själv men när jag är själv så här så blir jag apatisk, går mellan soffan och kylskåpet 😝

Nä, nu ska jag söva.
Puss ❣️

  • 862 readers

Likes

Comments