Men god kväll!

Ja jag slutade jobba 21.15 ikväll så var hemma strax efter då jag hade hämtat Mio på nattids. Helgens jobb har gott väldigt bra dock så, föds man och dör man och visst fastnar man för vissa på hemmet? Mer än andra menar jag. De kanske inte är så proffsigt men man klickar inte med alla.

Men just nu ligger jag med lite ångest. Dels så är Mio förkyld och vi ska kolla upp uvi på honom imorgon så de blir vab. Men sen när jag kom hem ifrån jobbet och vi hade landat och jag står i köket så ser jag en fkn snigel på utsidan av krukan på mitt citrusträd! Men är du normal? Vad i helvete kom den ifrån? Jag skojar inte men jag har fortfarande ångest, känner mig äcklad och mår illa. Nånting helt sjukt äckligt med dom krypen. Jag ringde grannen. Tack Gud för grannen. Maskjäveln kröp iaf ner i jorden så jag tog krukan och hela skiten och slängde de. Tog fruktfatet som stod bredvid med. Sen sprutade jag desinfektionsmedel över hela köksbordet men känslan sitter i. Alltså den var lång, tro inte att de var en vanlig liten snigel med skal, de här var en importerad en som säkert var 4-5 cm (kändes dock som 3 meter, minst)

Så är de med livet. Imorgon ska jag berätta mer 😆
Sov gott ❣️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 43 readers

Likes

Comments

Eller ja, godkväll.

Sjukt trött nå jävulst idag. Har sovit dåligt en period nu men har varit sjukt pigg ändå på dagarna men idag hände nånting när vi satte oss för kaffe vid 9-10 snåret, du vet, luften gick ur mig. Tror resten av dagen var som en stor gäspning bara. Slutade tidigt och ledig dag imorgon så de går icke nån nöd på oss.

Mio hade de jobbigt ikväll. Han var ledsen och hade svårt att komma till ro vid nattning. Han ville väldigt gärna sova med mig men jag gick inte med på de, kan även vara den.

För övrigt är jag ute efter inspo till hans rum. Så himla roligt att pyssla på där inne så de blir mysigt och fint. Nu ska jag slå igen dom här gröna (kanske kika på nån sängram eller så) så sov så gott alla fina därute ❣️

  • 71 readers

Likes

Comments

Exakt 👆🏽

Visst är de svårt ibland?
När jag blev mamma så kändes de som att jag hade alla instinkter inbyggda i kroppen, precis som dom flesta av oss har. De var liksom en fantastisk överraskning när Mio kom. Jag hade ältat de negativa med mig själv i 9 månader, trodde inte för en sekund att jag någonsin kunde bli en bra mamma.

Visst tvivlar jag fortfarande men inte lika ofta. Rädslor har nog alla men en av mina största är att Mio inte ska få utlopp för sina känslor. Att han på nåt vis känner att han måste trycka undan dom. De är trots allt allt jag tryckt undan som skapat all ångest jag haft. Som fått mig att känna mig mindre värd.

Ikväll när jag hämtade Mio på nattids så bara kände jag hur väldigt olika vi är. Jag som är uppe i 190 hela tiden nästan, iaf när jag är på väg ifrån a till b också han då som är precis tvärtom. De känns som att ju mer stressad jag är desto mer långsam blir han. Han kan inte stressa, alltså han vet inte ens hur man gör. Vilket är bra, han tar sig tid att beskåda medan jag är en sån som scannar av på 1 sekund. Nu är han visserligen bara 6 år men han har definitivt blivit en egen liten person.

Sen har jag precis upptäckt hur jag curlar honom och hans känslor. Jag har gjort allting åt han alltid så han tror inte att han klarar nånting utan mig. Han är inte så självständig liksom och vågar sällan testa nya saker, vilket jag precis upptäckt att jag måste ändra på. Än är de väl inte försent?
Jag känner att jag är otroligt medberoende till Mios känslor och vill gärna hjälpa honom så han slipper känna så mycket negativa känslor som möjligt. Jag blir stressad på mornarna (tex) när jag lämnar Mio på skolan för jag är livrädd att han ska behöva känna så som jag kände när mamma skulle gå.. jag trodde ju inte att hon skulle komma tillbaka och de minns jag. Men Mio har ingenting sånt att relatera till men ändå är jag så rädd för de. Så därför är de extra viktigt att han ska sova i egen säng så han får känna att han kan och vågar de. Jag måste även ta fram en rimlig aktivitet till honom så han kan växa där med och har ni några tips till mig på hur jag ska göra så skriv gärna, jag vill att han ska växa som individ och känna att han kan.

Nu ska jag sova för nu blev jag utbränd 😝😬

Godnatt ❣️

  • 121 readers

Likes

Comments

Ja faktiskt. Enligt astrologerna var de vårdagsjämning den 20e. Och visst kan man känna de? Dels solen men man känner doften av vår ute också.

Jag ville bara sticka in näsan och berätta att jag lever. Idag har jag tagit mina sista kapslar på en medicinering som varat i 6 månader. 6 månader av blod svett och tårar. Den har torkat ut min kropp totalt och jag som hatar vatten har inte gjort de lättare för mig. Men de har varit värt de. Jag fick resultat. Men nu kanske min hud inte kommer vara lika torra och mina läppar lika så, samt värken i lederna försvinner. Ja osv osv. Men de känns skönt.

Nu ska jag göra mig i ordning för ytterligare en kväll längre ner på gatan. Livet leker va hörrni?

  • 76 readers

Likes

Comments

Hej på er! Länge sen nu igen.

Ja ni vet hur de är när livet rullar på som x2000, jag prioriterar inte att skriva i dessa perioder. Även om jag borde/bör/behöver/skall osv. Nä jag skoja, bloggen är ju för nöjes skull men däremot så tycker jag de är hemskt för er som följer mig, för er känner jag ett visst ansvar 😝😄.

Livet. Nä nu har jag bestämt mig. Jag måste börja leva igen. De har känts som att min livsenergi har varit borta i så många år men nu måste jag hämta igen den. För jag tänker att de inte finns någon annan som kommer kunna ge mig den. Jag tror inte alltid man måste lyssna på kroppen för skulle jag göra de så skulle jag dra täcket över huvudet med ett litet hål i för ett sugrör där de fanns oändligt med Coca-Cola och där skulle jag vara i resten av mitt liv. Sova och dricka dricka. Nä men på riktigt? Ska man vara mitt i livet och känna så? Inte ens 33 år fyllda? De tror inte jag.

Jag brukar tänka på framtiden. Undra vad framtiden har att erbjuda. De är jag väl inte ensam om? Ibland kan jag tänka på mig själv som mer pigg och sprudlande som jag brukade vara och lycklig, men när är framtiden? Har inte den redan varit? Är den nu? Eller kommer den sen? Ingen aning... fast jag borde ju vara min framtid och att investera i sig själv kan ju aldrig vara fel för framtiden. Jag måste ha ett bra själv om jag ska ha en bra framtid.

Nä nu får jag huvudvärk av alla dom här funderingarna så nu måste jag släcka telefonen som lyser i mina ögon. Imorgon är de troligtvis en dajävel till. Börjar 6.45 vet ni och då ska lillkillen vara på fritids och mamman ombytt och uppställd 6.45 piiip!

Så sov gott all raringar ❣️

  • 125 readers

Likes

Comments

Men dra balla i gruset din jävla idiot!
Har precis pratat med en riktig jävla idiot hos pema vakt. Alltså på riktigt så funderar jag på att sparka in dörrjäveln hos mina imbeciller till grannar. Alltså jag är så jävla le dom så ni anar inte 😡

Jag är jävligt enkel av mig, lever folk om, gapar och skriker osv då går jag dit och säger till. Simpel as that, men när man varit där 5-6 gånger och människan med ansvaret i hushållet bara säger förlåt förlåt och sen stänger dörren och fortsätter då brinner jag av. Nu har jag fått ringa Hedern X antal gånger men dom verkar inte kunna lösa detta så i veckan ringde jag och sa att nu, antingen reducerar ni min hyra eller så kommer jag gå till tidningen. Alltså fatta ni paniken? Jag ska lyssna på dessa till runt 1-2 på natten och min klocka ringer 5.30, de är ju fan inte humant.

Jag har varit snäll, legat och lyssnat på skiten för jag tycker synd om henne osv men nu skiter jag i de. Hon respekterar inte sina grannar, punkt slut! Även att dom som bodde här innan också klagade på den här familjen. Jag hör dom alltså 24/7 men efter 22 börjar jag ledsna. Mio har precis somnat för att han har hört de här och då inte fått ro. Dom springer fram och tillbaka i lägenheten hela tiden, gapar och skriker, smäller i dörrar, slår i elementen... men alltså skona mig!!!

Nu är de bara så att hedern får göra nånting. Jag blir sjuk i huvet av att inte få sova. Så är de!

  • 264 readers

Likes

Comments

Men alltså, solen skiner och de droppar ifrån taken så man känner bara, lajvet 🙌🏼
För att inte prata om igår. Jag gick förbi ett fönster på jobbet och såg de där magiska vita ljuset ute, ni vet de som bara blir när månen är full. Alltså vet ni, jag kan stå och titta på månen hur länge som helst. Är de bara jag som är så?

Jo också 10e mars, igår, jag hade 5år utan alkohol eller andra kemikaliska substanser. 5år alltså. De är egentligen ingenting om man tänker hur många år som har fått flyga ifrån mig. Men. Jag är så nöjd. Jag skulle kunna berätta några av mina krigshistorien som skulle kunna göra att ni ramlade av stolen men jag struntar i de. Jag är glad att jag lever. Otroligt fin respons fick jag ifrån vänner på fb, över förväntan. Jag tänkte först att jag skulle strunta i att skriva något. Jag har sett att andra brukar göra de men jag var lite nojig men de var fint. Tror många känner igen sig i missbruk. Ofta har man någon att relatera till antingen i sin familj eller släkt.

Nog om detta, snart bär det av till indal för att titta på Paulina och Robins nya hus. Där bjuds de på middag också. Sjukt med tur har jag som har så fina vänner.

Puss❣️

  • 255 readers

Likes

Comments

Ja alltså dagen idag! Underbart.

Jag har jobbat och jag älskar verkligen mitt jobb. Älskar alla gamlingar så jag blir tokig. Idag när jag kom till jobbet så satt en dement man vid matbordet och grät, tårarna rann och jag blir ledsen för hans skull känner jag. Jag kunde inte släppa honom. Huga! Man undrar vad som försegår liksom, eller inte försegår kanske.

Var iaf på ett grymt skönt yogapass igår. Grym instruktör och bedårande musik. Sån där musik som går via hjärtat, man skulle kunna ha den i hörlurarna och lägga sig i soffan och försvinna...

Ledig imorgon också. Skönt känner jag. Jobbar nästa söndag då ist då jag har bytt ett pass med en som behövde de.

Iaf så har detta varit den bästa dagen på himla länge och jag känner mig glad för de 😃

Sov gott med er ni som kan, själv kommer jag ligga och snurra i sängen inatt då fullmånen är biig ikväll. Den äger dock inte rum förens på söndag men energierna känner jag redan.
Puss ❣️

  • 251 readers

Likes

Comments

Somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk.

Känns så där faktiskt. Men igår var sjuuuk. Alltså bra, men väldigt hetsande. Jag brukar alltid annars må illa när jag vaknar pga min magkatarr men inte idag. De ska alltid vara nåt 😂

Så. Idag är jag ledig och tänker ta ett chill pill. Ska åka och träna nångång under dagen men inget mer. Eller jo jag ska rensa kylskåpet förresten, kasta helgens dipp kanske...😆

Iaf. Jag var på en liten kurs igår kan man säga. I medial utveckling och de var så spännande. Jag har hållt på mycket med de där men just nu så har jag tappat de. Jag jobbar och stressar mycket nu och då får inte de där plats. Men jag ska skärpa mig.

Internationella kvinnodagen va? Den gick mig omärkt förbi igår. Nästan. Den är så bra tycker jag. Eller omärkt var väl fel ord, jag såg vad alla skrev och delade men jag engagerade mig inte i att göra nånting själv då jag var upptagen hela dagen.

Men apropå den, så kom jag och tänka på en grej i måndags. Jag har berättat om ett litet ingrepp jag gjorde för några månader sen, som fick komplikationer osv. De har jag fortfarande och nu vet man inte hur man ska göra men i måndags var jag på gyn. Och då slår de mig bara vilka bisarra situationer vi får vara med om. Jag skulle upp i den här förbannade gynstolen för 3e gången på väldigt kort tid. Och känner mig verkligen inte peppad för detta, men med kommer en fkn student som ska stå med och glo mig rakt in mellan benen. Jag klär av mig nedtill, drar ner tröjan och sätter mig i stolen. Och allt de som händer sen är ju de äckligaste av allt men de är de mest absurda jag vet. Usch!

Jag ville fråga den där pojken också, varför blir man gynekolog? Kolla in i andras underliv, lukta på andras flytningar? Ja men ni hör ju!
Gudis.

Nä nu behöver jag meditera. Först ska jag dricka min kopp kaffe här. Men hoppas ni har de fint alla.

Kram ❣️

  • 276 readers

Likes

Comments

Söndag, redan?

Aja tiden går väl fort när man har roligt (höhö) 😝
Iaf så gick Mio på kalaset igår efter att snoret gett med sig lite. Han ville inte men jag visste att han skulle få superkul, vilket han också fick. Jag passade på att gå några varv runt sjön och åkte och handlade i lugn och ro och hälsade på en vän.

Och idag känner jag bara att de är jobbigt att vara så himla känslig som jag är. Att jag suger åt mig, att jag känner allt så mycket och även är självkritisk. Nu har jag funderat på en människas ord hela helgen och känner mig värdelös 😂 de är vidrigt. Jag vet att de inte är så, men jag kan inte känna de. För i mina känslor är jag oftast dålig. Hjärnan kan liksom förstå, du är en bra människa Emma osv. De är jobbigt.

Sen tänker jag att jag säkert är mer mottaglig just nu efter mitt ingrepp, hormonrubbning, förkylning som sitter kvar i kroppen samt detoxen osv. Aja. Nu ska jag ta och svepa min kaffekopp här och dra igång söndagen.

Hade fint alla ❣️

  • 326 readers

Likes

Comments