Ja precis så. Trött man blir. Så detta inlägg kommer inte postas på fb automatiskt som vanligt eftersom jag är blockad att skriva gilla svara osv på 24 timmar.
Men på riktigt!

Ni vill väl veta varför så klart. Ja. Såhär. Jag är med i en rätt stor grupp som heter skönhetstips på fejan, en grupp som jag för övrigt älskar. Iaf. De har surrats mkt om olika hårfärger på senaste, alltså dom nya från Loreal som jag använde som finns i lila, grå och rosa osv och jag använde ju den rosa så jag tänkte att jag postar ett inlägg och berättar om hur jag gick tillväga med bilder och hela köret. Tack Gud så förstod många vad jag ville säga medans en del helt tappar de, alltså tråden, ämnet, allt! Ja och vad händer gissar ni? Jo, vi är ett gäng viktigpettrar som vägrar ge oss, börjar fräsa som ett gäng katter och de är liksom igång en helt osammanhängande tråd där jag tycker att de jag skriver är en tolkningsfråga, vilket de också är. Sättet du tar saker på säger ju faktiskt rätt mycket om dig som person.

Men de här är så sjukt för de är absolut inte de värsta av allt. Utan de sjukaste är att jag blir påhoppad av en random emo tjej som börjar säga saker om färgen på mitt hår och hånar mig och grejer och först tar jag de ganska lugnt, svarar inte ens på kommentarerna utan de gör andra tjejer "åt mig" men tillslut så märker jag bara att de enda hon gör där i tråden är att sprida sin dåliga stämning utan vidare och då brinner man ju av. Så jag skrev ett litet utlägg, svarade upp och då blir jag anmäld 😂😂 asså va? Hon mobbade ju mitt hår för fan. Dock så är jag också en av dom som tappar de när jag känner mig kränkt så fingrarna går av sig själv och ut kommer massa grodor som jag inte borde ha spottat ut där och då. Borde finnas ett skydd på telefonen mot när man är i affekt att tangentbordet slocknar 😂

Och de sjuka med allt var att idag när jag går in och läser kommentarerna (de blev sjukt många) så menar oftast dom som diskuterar samma sak, fast dom säger de på inprincip olika sätt och folk är så trångsynta så alla bara vägrar att ge sig. Oh jisses va? Ja nu blev jag så trött när jag skrev allt de här så jag måste nog sova så jag inte går in i väggen på allting. Skönt att inte ha något val än att vara åskådare på fb, dock inte min grej då jag anser att de är inte ni som håller häften som kommer att förändra världen.

Och om du undrar, så saknar jag dina läppar mot mina men bara när ingen annan är där. Dock mycket mindre än du tror och de är allt.

Godnatt 😘😘😘

  • 4 readers

Likes

Comments

Hoppas ni har sovit gott.

Och att ni har en fin helg. Vi hade över några vänner igår och hade lite fredagsmys. Känner att jag inte är på hugget än efter allt jag har i kroppen, sen känns de som jag blir seg av antibiotikan jag äter också. Fast jag stoppar ju i mig så mycket nu så jag vet inte vad som är vad.

Iaf. Mio. Alltså han har börjat blivit så där tjejsur, alltså han är sur 20 timmar av 24. Jag tycker de är skitjobbigt 😂 värsta jag vet är surpuppor. Men jag måste läsa på om de här om de kanske har med åldern att göra?
Sen äter han så fruktansvärt dåligt. Sinnesjukt petig och bara vägrar, jag är chanslös. Men sen är jag så att jag inte ställer mig och lagar två maträtter, glöm din dröm liksom men han fikar ju. Och jag har alltid tänkt att han äter när han är hungrig. Men alltså han har börjat neka spagetti och köttfärssås också, en sån simpel maträtt menar jag. Ja de är svårt. Antar att han inte svälter sig själv men de är svårt tycker jag.

Iaf så blev håret av igår. Och alla som har sagt att jag måste gå till frisör kan slänga sig i väggen tycker jag 😂nej men jag skojar, jag har ju hållit på så mycket med mitt hår och testat mig fram, kollat på youtube och Google så lite kött på benen har man ju. Iaf så bestämde jag mig för pastellrosa, roséguld aktig färg, tycker den är sinnesjukt fin, den lila varianten är också magisk men jag har aldrig passar i lila så de blev uteslutningsmetoden 😃 så ist för ett frisörbesök på 1500kr (minst) så blev de ca 188kr 😂👌🏽 så behöver ni hjälp så hjälper jag gärna till. Loreal hade kommit ut med en så fin färg, colorista paint #roseblonde

Så ser den ut 👆🏽och så himla fin. Jag älskar faktiskt mitt hår. Och med bra produkter osv så kan man undvika att håret tar så stor skada. Visst att stråna blir torra och porösa men man får ju återfukta. Ja la i alla vårdande produkter jag hade hemma igår när de var klart 😂 känns helt ok idag. Iaf, här är resultatet då 😍✌🏽️👇🏽

  • 85 readers

Likes

Comments

Aa känslan just nu. Magiskt.

Ja fast de är lite av varje kan man säga. Jag är helt ur balans också men som ni redan vet så får de plats med väldigt mycket känslor i denna lilla kropp. Just nu kan jag inte ta i nånting för de är som en virvelvind inuti.

Men jag känner wow när jag reflekterar över dagen. Alla hjärtans dag. Den har gått i ett svep och började med ett besök på sjukan. Jag kände att jag började bli tung och trött i kroppen, sov mycket osv så jag befarade att ett ingrepp jag gjort för ett tag sen inte blivit som de ska, vilket stämde så jag fick en lösning på problemet. Och jag känner bara tacksamhet. Glad för sjukvården i Sverige så man slipper besvär. Och senare ett besök hos tandläkaren Emma Svensk, bästa tandläkaren i världshistorien. Så fina människor som jobbar där. Inga hål som tur var och där känner jag också liksom att jag blir tacksam. Jag har varit orolig eftersom de har känts lurt i munnen pga medicinen jag äter, men lättnaden när sånt släpper.

Min kropp har tagit ganska stor skada den senaste tiden. Eller skada men den har fått lite motstånd. Operation, starka mediciner, detox på de samt att jag har börjat träna. Yeah, allt eller inget sa vi va? Så inte alls konstigt att jag har haft feber nu i några dagar när man rör om i grytan så att säga. Men jag gillar de, de är så här de ska vara. Lite som på hugget och att man tar hand om sig.

Alla hjärtans dag hörrni, men grina då! Jag fattar inte hur man kan ogilla denna dag. Alltså de är min bästa dag av alla dagar som jul, morsdag osv. Alltså en dag helt i kärlekens tecken. Har sett att vissa har skrivit att "Aa men man borde väl tänka på kärleken varje dag" och som svar till den dåren så vill jag bara säga, JA de borde vi men samhället ser inte ut så. Så om de finns någon där ute som vågar bjuda ut henne just idag, eller om några som gjort slut hittar tillbaka just idag, eller om någon som är dålig på att säga att den älskar de sina säger de just idag, eller att de bara ligger i luften och man hör nån säga "bara för att de är alla hjärtans dag då" så har vi redan vunnit. En dag i kärlekens tecken kan aldrig bli fel. Så när man ser i alla flöden hur uppvaktade och uppskattade en del blir så blir man ju så klart varm enda in i hjärteroten och kanske liite avis för man undrar ju vart mina blommor är?! Nej men skämt och sido, vi singlar får ju inte göra oss till offer denna dag för de handlar om kärlek till människor, till livet, barnen osv, inte bara till din näste.

Aja, jag har iaf bokat tid nu för lite förändring av håret. Du vet när man längtar så man spricker nästan. Oklart om jag kommer trivas osv men de får vi ta då.

Så? Vad har vi lärt oss av detta, älska mer och fler.
Kram ❤️

  • 115 readers

Likes

Comments

Många relationer (partners, familjer, vänskap), löses nu upp i den nya tiden
Energierna är så höga så alla relationer som bygger på förväntningar, krav, kravfylld kärlek kommer inte att hålla

Sörj inte, var inte ledsen under lång tid
utan känn sorgen i den stunden och sedan släpp taget
Det är som ett kretslopp, människor och relationer
kommer och går, inget att hålla fast vid eller kontrollera, inget att hindra eller sörja för länge
Bara vara tacksam och tacka för tiden som varit

Det är din tid nu och ta vara på den på det unika sätt du kan
Alla relationer som är byggda på en illusion och inte en helig relation
kommer få in mycket ny och omstörtande energi
och som varit under en lång tid
Energin blir mer och mer intensiv, den låter dig inte vara i fred
Lever du i en illusion i din relation så kommer du
få upp allt gammalt som inte är läkt
Det kommer att knacka på

Är en person i den nya energin så kommer det inte vara hållbart längre att vara tillsammans
med någon som är på en annan energinivå
Eller någon annan som lever i rädsla och inte tror på Skapelsens enorma överflöd
och att det finns EN kärlek

Vill du ha en speciell kärlek där din partner bara älskar Dig,
kommer det bli ohållbart
Antingen får man göra avkall på sin relation eller på sin egen andliga utveckling
Eller att båda bestämmer att gå upp till en ny nivå
För att göra det så behöver båda arbeta med
sin egen relation till sig själv
Inget förhalande
För om det inte görs nu kommer det komma upp i nästa relation
och nästa
tills du känner igen ett mönster
nästan en Déjà vu känsla

Har du levt i illusionen att du bär en brist inom dig?
Och att den bristen fylls med din partner?
Någon annan kan inte lyfta dig
Någon annan kan inte skänka dig glädje
Någon annan kommer inte med din lycka på silverfatet
Någon annan måste vara du själv
Som ger dig allt det

Du ger dig all kärlek, respekt och acceptans
annars kan du omöjligt få det fullt ut
i ditt relaterande till någon annan
Har du någonsin sagt: "Han eller hon respekterar inte mig?!"
Den kärleken vill inte jag ha om den inte bara är för mig?
Det gör han/hon förmodligen inte, just för att du ska vakna upp och respektera dig själv
Du har dragit till dig den perfekta partner just nu för din egen andliga utveckling och lära

När du tar dina långsamma kliv in mot kärleken och respekten inombords
så öppnas ett helt nytt liv, en helt ny värld

I den heliga relationen är alla älskade
Ingen mer, ingen mindre
I den heliga relationen är du ett med alla
I den heliga relationen är det ett relaterade inte ett fasthållande
Du är helt fri

Du har inga bestämda roller eller spel
Du letar inte i det förflutna för att hitta något att attackera,
sätta dit
Du ser personen i ett nytt ljus varje dag, varje ögonblick
Det Sanna ljuset som kommer av lång andlig kunskap

För att fullt ut kunna göra det bör du ha känt, sett ljuset
inom dig och stå stark i den vetskapen
Du ger, du ger i ditt relaterande till din partner
utan att någonsin be om något tillbaka
för du vet att du är omhändertagen

En helt underbar text skriven av bästa Christina Grossi, ni kan besöka hennes hemsida här ❣️

www.christinagrossi.se

  • 149 readers

Likes

Comments

Ja och nå jävulst!

När man är så täppt så man varken kan andas eller snyta sig i näsan. Helt varm i bihålorna, feber och värk i kroppen.

Ligger och googlar hårfärger och känner att nånting radikalt ska ske. Jag tänker typ rosa eller lila.
Inte så där knalligt utan mer med lite gråaktigt i.
Ja den som lever får se, men några bilder ska ni få se.

Hoppas ni haft en fin helg, kram ❤️

(Lutar åt de rosa) 😍🙌🏼

  • 170 readers

Likes

Comments

Hoppas ni har sovit gott ❣️

Vi ligger kvar i sängen, samtalar om djupet. Mio undrar om jag har varit vid en önskebrunn någon gång. Han säger att han önskar att han fick komma till en önskebrunn och fick kasta ner en peng så han kan önska sig något 😂 denna lilla...

Iaf så känner jag mig sjuk nu. Och de är typ jobbigt att jag inte har feber så jag har nånting att ta på. Jag svettas, är jätte svag i kroppen och fryser. De river i halsen också har jag sett suddigt i några dagar och igår började ena ögat vara liksom. Jag förstår mig inte på min kropp men jag blir vansinnig. Hatar när jag vill så mycket men kroppen vill inte. Också huvudvärken som delvis handlar om att jag borde skaffa glasögon (igen) samt förkylning. Färdiggnällt för idag.

Så idag tar vi vara på ledigheten och gör inte så många utsvävningar. Hittade sjukt fina träningskläder nyss också som jag måste beställa. Tror dom kommer göra sig sjuka på min kropp.

Aja ni får ha en fin fredag idag. Och ta hand om er.
Hade ❤️

  • 174 readers

Likes

Comments

..ja därför att för övrigt så tycker jag att ni, vi bör kasta bort all människor som får er att känna er svåra att älska. Speciellt när en har kommit en bit på väg. Oftast/alltid är en sin hårdaste domare ändå, så dom du har omkring dig bör du handplocka med omsorg. En människa som får dig ledsen, eller att en känner sig dålig eller tvivlande på om en ens är bra, låt den gå.

Tur är att en som sagt har kommit en bit på väg, vet att en är bra när andra tvivlar. Vet vad en har för kaliber, har tagit sig från botten till toppen. Ja ni fattar. Var rädda om varandra.

  • 195 readers

Likes

Comments

Ja visst! Ikväll var vi på ett litet yoga pass då på så där 90 minuter. Och utan att ljuga så var de nog dom längsta 90 minuterna i nästan hela mitt långa liv.
För seriöst? Jag har jävligt lätt att komma in i meditativa tillstånd och hitta känslan i yogan osv men alltså kvällens pass slår alla rekord.

Jo men här ser man framemot 90 fulländade minuter av sinnesro. Att få landa i sig själv och slappna av med söndagens och gårdagens träningsvärk meeeen icke!
Människan tar på sig en mick, ni vet en sån man trär över huvudet, för allas skull eftersom de är en ganska stor sal. Jag tycker iaf om när dom gör de för man slipper anstränga sig att höra vad dom säger samt att de känns lite proffsigare.

Nä men inte nog med att människan pratar i micken här så ska vi även få lyssna på hennes flås. Men skjut mig!!! Jag kunde inte fokusera för 5 öre. Alltså man ska ju ljupandas i yoga ni vet, dra andetagen ner i magen så ni kan ju tänka er på ett ungefär när man blåser ut i micken. Jag fick lite feeling vid nåt tillfälle där men de var som bortblåst när hon kom med sitt flås rakt på micken. Men på riktigt, alla fattar att man ska andas osv så de behöver hon knappast instruera oss liksom. Jag lovar att de var fler som tänkte på de här.

Jag stod iaf inte ut hela tiden vilket var synd av flera anledningar, samt att jag hade velat säga de här till henne för jag kommer inte kunna gå på ett yogapass med henne mer, dock kommer jag säga de här om jag ser henne på gymmet igen. Surt sa räven.

Min detox är bra iaf. De renar sjukt bra, jag är dålig på att dricka mycket vatten iaf men jag ska bättra mig. Annars är jag helt sänkt. Helt j*vla slut i kroppen. Antar att de blir en process i sig med reningen.

Nä nu måste jag slå igen mina gröna så jag får min sömn, sov inte ett skit inatt pga fullmånen.

Puss på er ❤️

  • 194 readers

Likes

Comments

Ja och vab också. Mio har varit så snorig och hostig inatt så vi var hemma idag. Han är halv-förkyld liksom, ingenting som riktigt bryter ut. Ni vet, tärt!

Så idag tog jag tag i hemmet. Kändes som de fanns ingrodd skit överallt här. Smått galen blir jag, men nu är de soprent igen. Har även lyckats spraya lite grejer med en färg jag gillar. Så himla roligt att man kan skruva bort handtag typ och förnya saker med färger man gillar. Sen att jag har råkat spraya badkaret med akryl idag är en annan historia. Jag är en obotlig optimist helt enkelt, är glad att de inte är tvärtom iaf 😜
Älskar hur som haver att greja med grejerna här hemma, a never ending story dock men bry bröst. De börjar ljusna iaf.

Var och tränade idag igen med träningsvärk sen söndagens pass. Men de var skönt ändå, dock så var min koordinationsförmåga helt åt hvete, alltså så där så man blir arg. Hur fans svårt ska de vara? Jag måste ha sett ut som en idiot men de skiter jag i också, hjärnan var liksom inte på hugget. Bättre lycka nästa gång så att säga. Annars brukar jag vara den som snabbt greppar steg osv men inte idag. Så, nog om detta.

Känns mig ilsk också. Kanske är de den berömda pmsen som är på väg 😈
Den som lever får se, hade ❤️

  • 208 readers

Likes

Comments

..ja de är faktiskt dessa som får oss att uppskatta de bra.

Jag kan iaf tala om att jag känner mig så himla nöjd just nu. Tog på mig att jobba extra idag och trots att Mio var med hela dagen så flöt de på bra. Han är otroligt duktig så Mio, han är otroligt lättsam (peppar peppar). Så hem efter jobbet då och åt rester ifrån igår i form av korvgryta som vi hade hem familjen Bergius på samt lördagsmys. Sen vila lite och sen åkte vi och tränade. Så himla skönt att vara igång känner jag, hem och gjorde en supergod smoothie och sen fick Mio lägga sig och jag har mediterat och ska jula in i duschen.

Jag känner att jag sakta kommer tillbaka till livet igen. De tar sån tid bara. Men tid är väl allt jag har? Jag minns dom tillfällen som jag inte ens har orkat laga mat eller tvättat eller tvättat om tvätten 3 gånger för att jag inte har orkat hänga den, ja listan kan göras extrem.
Men jag tänker vilka kontraster vi lever i fast ändå så nära. En del funderar på vilken bil dom ska byta upp sig till, medans andra bara vill överleva dagen. Ja ni fattar!

Jag är så tillfreds min situation iaf. De var dit jag ville komma. Jag kan inte ha de bättre än så här. Och nån karl kommer inte på fråga, jag har varken tid lust eller ork till nånting. Jag laddar ner appen ibland men sen kommer jag på, vem fan är de som köper dom äckliga godisarna i påsen? Ja de måste vara jag, i nåt svagt ögonblick liksom.

Snart är våren och vårsolen här och gör oss kära. Håll ut, kram vi ses i duschen ❤️

  • 259 readers

Likes

Comments