allmänt

​Hej! Mitt liv just nu är ganska kaos skulle man kunna säga!, skolan är så mycket plugg och prov / inlämningar samtidigt som det övriga livet fortsätter gå. Just nu är det allt från möten till sjukhuset till skolan. Det ska bli så underbart med höst lov nu tror inte att jag någonsin har längtat så här mycket. Har aldrig upplevt att mitt liv har varit så stressigt så ibland vill jag bara skita i allt och lägga mig och sova för jag vet ärligt talat inte hur jag ska hantera det vilket jag personligen gör att skolan blir bort valt och jag lägger helt plötsligt inte den tiden på skolan som egentligen behövs och det ger mig så mycket ångest för jag vill så gärna ge allt hela tiden även om det inte alltid går! 

Men jag hinner med mat bilder iaf och det är ju det viktigaste för mat är det bästa som finns ! :)

kraaaaam!! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

sommaren

Hej! idag hade jag verkligen en sån där dag när jag bara saknade sommaren så mycket! Bästa tiden på året är verkligen sommaren, vad skulle vi studenter göra utan värme, underbara människor och sommarlov?

När jag ser tillbaka på dessa bilder och minnen är det som att bara massa lycka kommer till mig, nu när hösten är här så är det ju så mycket kallare och mer grått. Även om hösten kan vara en av dem finaste årstiderna enligt mig så är jag ändå tveksam till vad jag tycker om den, va tycker du om hösten? lämna gärna en kommentar!

Mina bästa sommarminnen är så många att det är svårt att välja men några favoriter är till exempel, Stockholm's resan med mina vänner, min morbror's 50-års kalas, ullared men familjen och självklart Gothia cup som den trogna göteborgare jag är!

Ni får ha det jättebra så ses vi snart igen och hoppas att min uppdatering ska bli bättre men det är så fruktansvärt mycket att göra i skolan när man börjar gymnasiet :/

kraaaaaam på er! <3

Likes

Comments

allmänt

Blommig t-shirt / Tror att både Bieber tröjan och kepsen är slutsålda för jag kan inte hitta dem på hemsidan.

Hej allihopa! Jag hoppas det är bra med er! idag tänkte jag skriva lite om kläder och när det kommer till kläder för min del så skulle jag säga att jag älskar t-shirts mer än något annat, jag kan köpa hur många som helst även om jag inte behöver dem alls egentligen! Jag har även inte så mycket krav på storlekar när jag köper tröjor utan så länge den sitter skönt är jag nöjd, i min garderob har jag t-shirts i storlek S-XL , vilket delvis beror på att vissa t-shirts vill jag ska vara större men även för att alla affärer har så olika definitioner av storlekar på kläder vilket i många fall är synd.

Men i alla fall så ville jag tipsa om några av mina favorit butiker när det kommer till t-shirts, några av dem favorit butikerna är H&M, Gina Tricot, Adidas och Pull and Bear och även Urban outfitters!

kram på er! <3

Vit t-shirt / Byxor / Armband / jag har köpt min t-shirt på urban outfitters men den är slutsåld där men det går lika bra att köpa den igenom länken!

Likes

Comments

Konserter

​Hej igen! nu är jag tillbaka eller kan man säga så tror mest att jag suger på att blogga bara haha, men i alla fall så var jag ju på min väldigt efterlängtade resa förra veckan. Jag kom till Stockholm på torsdag morgon och åkte sedan hem sent på fredag kväll tillbaka till mitt kära Göteborg, vi var inte i Stockholm så länge men vi han med extremt mycket ändå så här ovan ser ni några bilder ifrån min resa och konserten.  Jag älskade konserten med Justin så mycket, det kan verkligen vara en av dem bästa konserterna jag varit på och jag har verkligen så otroligt mycket ångest över att jag aldrig kommer att kunna uppleva den igen, det var verkligen en så magisk känsla att se konserten, så otroligt mäktigt. Jag kan definitivt säga att jag kommer gå på hans konsert när han kommer tillbaka hit igen <3 . 

Om ni har några frågor till mig får ni gärna kommentera så svarar jag gärna i ett annat inlägg :) 

Kram på er!! <3 :)

Likes

Comments

Åhh, vad jag längtar! På torsdag så åker jag tillbaka upp till Stockholm igen för att se Justin Bieber och jag är så taggad, man kan nog utan att överdriva säga att jag älskar Stockholm lite för mycket men det är den staden som jag älskar mest och jag blir bara så otroligt glad av att få vara där.

Här är några bilder ifrån när jag var i Stockholm den 1-2 juni med några kompisar för att se 5sos konserten, det var en av de bästa resorna!!

kram :)

Likes

Comments

Hej igen! nu var det ett tag sedan som jag skrev mitt senaste inlägg, det har varit jättemycket i skolan och även utanför men nu har jag studiedag x2 så det känns jätteskönt men jag ville mest säga att jag tror att det huvudsakligen här på min blogg kommer att bli mest bilder och sedan så lägger jag till lite text ibland :) hoppas ni får en jättebra och mysig dag!

På bilderna ser ni även några av mina favoriter inom musiken, Rihanna har alltid varit bra har jag tyckt men det är mer med hennes senare album som hon verkligen har blivit en favorit för mig iaf, och Zara självklart hon är ju helt underbar och man ryser i hela kroppen när man hör henne sjunga och att se att hon börjar att verkligen slå igen i världen efter att följt henne nu i drygt 8 år så känns det så coolt. The fooo eller the fooo conspiracy har jag nu varit ett "fan" av i snart 3 år, mina absoluta favoriter, kommer nog att vara fast vid dem för en väldigt lång tid och jag hoppas att de fortsätter med musiken länge till för dem är så grymma! lite musik inspiration från mig :)

kram på er <3

Likes

Comments

allmänt

​hej! Och välkommen till min blogg, detta är min första "riktiga" blogg så jag hoppas på det bästa, om ingen kommer att vilja läsa så kan jag i alla fall gå tillbaka och kolla på mitt liv hahah, fan va sorgligt och ensamt det där lät!! 

Detta är alltså mitt första blogg inlägg och jag har egentligen inget kul att säga men nu är den startad och jag ska försöka blogga så ofta jag kan och kommer ihåg att faktiskt göra det haha!

/ Emma :)

Likes

Comments