Header

Dagen började med hotellfrukost på Scandic i Alvik med både syster och Anders. Efter det åkte Anders till jobbet, Carro och jag vidare till Mall off Scandinavia. Hittade där 3 toppar och en bikinitopp.

Kom precis hem från Media Markt i Barkarby där jag köpt en GoPro Session, va inte planerat alls men när vi väl va där kände jag att jag va va tvungen att köpa så jag har en när jag reser!

Nu bär det av mot Mall off Scandinavia igen för att få välja ut en födelsedagspresent.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Blodprovet är taget, väskan är packad nu blir det bara 8,5h jobb sen vidare mot Stockholm ikväll!

Likes

Comments

Likes

Comments

Då var man ännu äldre nu då, 22 år.... Dagen började med frukost hos tant grön i Vintrosa. Nu ska man fixa sig lite då vi snart får besök och de blir fika i mammas nya växthus.


Likes

Comments

Efter jobbet idag så fick de bli att åka och hämta ut ett paket från apoteket. Brukar alltid vara ute i sista minuten med allt men denna gång så har jag iaf fixat solkrämerna i tid! Nu är det 27 dagar kvar och allt jag behöver nu är att fixa en bikini och färga håret innan jag åker, då jag vill ha det mer åt det gråa hållet.

Likes

Comments

Då har det varit två dagar med både jobb och sjukhus. Igår innan jobbet så fick jag först åka till sjukhuset för att röntga lungorna för att dom sen ska se om de är något fel på dom, har jag förstått rätt är det bara standarkoll när man har reumatism. Efter det åkte jag vidare till vårdcentralen för att ta blodprov då jag ska ta det varannan vecka i 3 månader nu när jag börjat med medicinerna.

Idag så gjorde jag mitt första besök hos arbetsterapeuten, när hon kollade på händerna så såg det rätt bra ut. Det ända som var direkt dåligt var min styrka i vänsterhanden den som jag har mest ont i. En normal person ska komma upp i 250, i min höger kom jag upp i 205 när vi mätte trycket. Med min vänstra hand så kom jag upp i 111 så den borde vara mer än dubbelt så stark mot vad den är nu. Fick lite tips för att inte belasta fingret så mycket, på jobbet nu ska jag tejpa ihop fingrarna. Sen fick jag en lite hårdare grön skumgummigrej som jag ska klämma på för att få upp styrkan.

​//

Emma

Likes

Comments

Var länge sen jag bloggade nu och var inne på bloggen och kände att det var dax att börja igen. Hade en tanke att ta bort dom gamla inläggen men är så kul å läsa tillbaka på så dom får vara kvar.

Mitt största intresse nu är att resa och försöker göra det så mycket det går, kommer uppdatera bloggen som mest när jag är utomlands. Nästa resa blir om 30 dagar, 19oktober och då blir det Gran Canaria igen. Har tidigare bott där i några månader och det är de bästa jag gjort. Vill så gärna flytta utomlands igen och jobba men kan just nu inte göra det. För ca 2 veckor sedan fick jag reda på att jag har led reumatism så måste till läkare ganska ofta nu dom första 6 månaderna men sen ska det förmodligen sökas igen i nått annat land.

Men det mitt liv går ut på just nu är att jobba, spara och resa.

//

Emma


Likes

Comments

Blev en liten söndagstur till Marieberg, fick iaf med mig några saker hem:)


 

Likes

CommentsLikes

Comments