Header

Nystädat hus är den bästa känslan!

Man blir så fri på något sätt, likaså när tvätten är vikt och inne i garderoben, inga tvätthögar så långt ögat kan nåoch disken är helt borta!

den känslan 👌😚

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej påer 👋...

Ligger just nu nerpackad, låter lite konstigt men känns nästan som så i sängen. Kuddar och täcken överallt, jag älskar det! fluffigt skare va!. 😂

Lowis ligger här bredvid mamsen och sover som en stock!. Våga vägra spjälsängen!. Nä jag vet faktiskt inte vad som hände men jag sket i allt troja. fy vad mysigt det är att sova med sin dotter! jag.orkar.inte.

känslan ❤❤❤❤

Ja så nu blir det så resten av livet, ja till och med pojkvännen hennes kommer få sova mäme .👍☺

Har nyss nattat hunden, ja jag är sjukt konstig ändå! Jag ska ändå, mata, gå ut med han, lära han nya saker, uppfostra & mysa med honom trots att jag är allergisk och inte allt är nå för djur...överhuvudtaget... men här ligger man och har nyss bäddat upp för hunn & gjort godnatt kramen. 😂😂 men jag har någon smärt gräns när det gäller hundar och barn, likaså när lowis grinar, hjärtat mitt skär ihop. Och när hunden (som nu ) ligger uppe på övervåningen själv och gnyr lite granna.

mitt hjärta blöder. vill att han kan ligga här i sängen med oss!!!! ingen ska känna sig ensam.  Ingen.  ❤

Hursomhelst.... Allt går bra ☺ Rasmus har ju börja jobba igen! Tjohoo eller nått... Kanske gör pengarnas skull men inte för att han nu denna vecka är borta varje kväll till 02.45.😕.

Eftersom jag jobbar heltid & lowan fortfarande är hemma så har vi kunnat löst schemat på bästa sätt ☺ Har bara morgonpass denna vecka så vi möts vid dörren jag och Rasmus och byter av varandra.... 😎👍

Nä nu måste jag upp och kolla hunden, han verkar på tok för ensam. 👋☺ kram

Likes

Comments

Lite bilder under vårat projekt med att bygga om övervåningen,

Varför vi gjorde om den var för att vi tyckte det blev alldeles för trångt där uppe, Man kunde nästa inte stå i små rummen för snetaket och nä!! det var bara för trångt & vem planerar en öppen spis uppe i hallen? Jesus!.

den vill jag ha nere i vardagsrummet!

Så det blir ett stort rum till lowis som ni ser!, det blev lite knasiga planlösningar pga murstocken som är i mitten av rummet men detta blev sååååå mycket bättre än tidigare!.

rummet direkt till vänster när man kommer upp för trappen blir mitt & Rasmus rum, & SEDAN ett litet rum till kanske ett framtida syskon? eller en Walk in closet till mamman 🙄😆😆....

Jaja... Det går fort! & han är så duktig min Rasmus. Att han orkar! Jobba,ta hand om ungen, ta hand om hunden, riva övervåning och ja allt det där runt om.  hua!

kram💗

Likes

Comments

Feber lördag
Tjohoo..

första dagen för Rasmus på jobbet och jag har en ledig helg! jippie ombytta roller här hemma.

ta hand om vovven och ungen det är ju lätt men när ongen blir sjuk så är det tur att man har pappsen till hjälp 🐶

Lowis åkte på feber igår natt, tusan också! jag som hatar feber, blir då jäkla nervös på nå vis, dem enda historierna jag har hört är att man får för hög feber sen dör man. Typ som om man söker på feber på Google...

hehe... eller ja, det kanske beror på att jag är så oerfaren av allt som har med ordet sjuk att göra så därför blir jag lite nervös.

sak samma, hon är är normal men visst lite slö, dålig på maten m.m just nu var hon kokhet! fick blöta en handduk och lägga på huvudet/ en bit över ögonen och hon somnade direkt och blev kall och svalare direkt.👍😀

må gud göra så hon blir frisk nu.
mitt hjärta klara inte av när ongen är sjukt! är hellre sjuk alla dagar i veckan så länge lowis är frisk och kry.

Nä nu ska jag sova bredvid lillen 💗
Godnatt

Likes

Comments