Header

Inför bvc!.

Alltid när det är något måste jag förbereda. Lägga fram kläder, fixa skötväskan. Ja. Ha koll på allt liksom.

Lowis skall ta spruta imorgon, mammas ❤.
Och jag jobbar 9-4 så jag hinner inte med. Dom skall dit vid 10.
Tråkigt. Men så är det 😚☝️🏼

Dom fixar det galant, därför tänkte jag underlätta lite för pappan imorgon så slipper han ta på ungen hel tokiga kläder och svettas i panik att inget är klart 🤣🌿.

Sedan senare på kvällen blir det en sväng till förskolan för lite informations möte tills lowis skall börja 😃🖒.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vad händer med dagens ungdomar.
Jag blir förvånad

Ibland kan jag bli brydd kunder men ibland blir jag nog mest brydd folk som söker jobb.

tur vi är så himla olika & resonerar olika för tänk om jag vore likadan? Jag skulle absolut inte vilja vara i dom skona. Jag ska berätta för er hur jag tycker & Hur jag ser på arbetslivet.

Arbete för mig är A & O. Det är nog mitt allt bortse från mitt barn, lowis... Jag måste ha ett jobb för att överleva, alla dagar.

Jag började jobba när jag var 12 år, Öppnade pressbyrån birsta2007 med mamma, jobbade alla lov, helger. Lördag & söndag jämt!. Tog 11.34 bussen från Söråker varje helg den tiden in till birsta för att börja jobba.  Stod i kassan & matade på.

idag 10 år senare, 22 år gammal jobbar jag heltid då vi öppnade en till ny butikSundsvalls sjukhus.. Väldigt roligt att ha öppnat två helt nya butiker & varit med från start, lärorikt.

När jag gick högstadiet jobbade jag 20 timmar varje vecka, åkte in efter skolan för att byta av och jobba kväll, jobbade helger för att få in pengar. Hade väll runt 10.000 - 12.000 i lön utöver när man gick i skolan. Bra pengar i student kassan osv. 🖒.

Jag har alltid jobbat, alltid haft jobbet som en hobby & trivs som fan. När jag kommer till mitt jobb är det 100 procent fokus på jobbet & inte på sånt som är hemma, jag tänker inte ens på lowis då jag jobbar, så fokuserad på jobbet är jag. Dock är ju Rasmus hemma så jag behöver ju inte känna press heller då han fixar allt så sjukt bra där hemma.

Mitt mål i livet är att vara en stark "självständig" kvinna samtidigt som jag lever med min gubbe, inte att jag ska leva på han, utan att jag som kvinna kan dra in lika mycket eller mer pengar till hushålls kassan.

Jag vill vara säker att vad som en händer så klarar jag mig... Den rädslan också men som nu är bortblåst. skulle Rasmus få för sig att typ dra imorgon så skulle jag kunna säga hejdå och vinka glatt, för jag klarar mig. Jag får in en härlig fast månadslön & jag kan klara mig själv med barn utan problem. Kan fortfarande åka en bra bil, spara pengar & ha fina kläder till mina barn.

Den tryggheten säger allt om att ha ett jobb ☝️🏼 & heltid framförallt. För att försäkra barnens framtid oavsett vad... inte skulle jag vilja att lowis skulle kunna få mer saker när hon är hos pappa bara för att han tjänar bra och har råd?.Nej du TACK! Här jobbar jag skiten ur mig för att den tryggheten med pengar och jobb det skall finnas hos mamman också.

förstår ni hur jag menar?, inte att vi skall skilja oss men som ett exempel hur jag tänker. Jag tycker alla kvinnor skall tänka såhär, att försöka jobba själv och klara sig. Man vet faktiskt aldrig hur länge man lever ihop med varandra.

& pensionen för oss kvinnor är också jävligt viktig! Inget man tänker på nu men sedan svider det nog rejält,. Jag tror min allmänna pension från jobbet redan låg170.000.
& är jag 22 år gammal.

Jag blir bara så ledsen och arg på folk som totalt skiter i sin syn på jobb? skaffa ett jobb & framförallt sköt det!. Vet inte hur många jag träffat som slutat på sitt jobb för att det är obekvämt till slut, de slutar av en sån löjlig anledning.

Ibland känner jag mig så ensam med att brinna för jobbet?, Mer en hälften av min generation 90talister. Tycker jag är helt totalt borttappad när det gäller att jobba.

Noll syn om att man vill ha ett riktigt jävla bra liv. Nä då kastar man bort livet istället för att kämpa.


också det här med status arbete?, eller frågan. Jobbar du där fortfarande?. Herregud!. Oftast dom som inte har något jobb ställer den frågan. & ja varför är man kvar på ett jobb länge? jo för att man trivs & får en förbannat bra lön för det jobbet.! Vad trodde ni?

Så konstigt
Mina funderingar ikväll
Hur tycker ni att arbetssamhället ser ut?

Likes

Comments

Godmorgon.
Har ni sovit gott?. det har vi! som alltid.

Lowis slog upp ögonen vid 08.30 sen dess har vi fikat frukost & myst till lite morgon show på barnkanalen & babblarna.😊

Pappa lämnade nyss av eroz från en lång promenad så det var ju skönt, då va han rastar och klar. Han gick ner till källaren direkt då det är så svalt och skönt där nu när det är varmt ute..

Tack pappa!, Jag måste ju ha världens bästa familj som hjälper och stöttar hela tiden. Pappa som älskar hundar har inga problem med att hämta upp våran hund för en lång promenad, det gör han ofta när jag och lowis är själv för att underlätta, även när rasmus är hemma. Så slipper vi klä på lowis och de. suveränt!. & just idag när vi var seg så var det ju kanon när han slängde iväg ett sms om att han var påväg!.

Sen tar vi ju självklart promenader själv 🤣 Det är så härligt att komma ut en sväng också!.

Nu ligger hunn & sussa och lowis börjar redan bli trött på ett öga hon med, tror vi ska göra iordning oss och gå ner och vila lite båda två. Gud vad skönt!? idag är jag så trött så jag vet inte vad... Skulle behöva koffein i mängder & jag som inte dricker kaffe TYPSIKT. Behöver nocco eller nått..

Inga planer idag, bara vara ledig med mina små troll  medans pappan jobbar❤ Kanske blir det en sväng inne i tvättstugan. Skulle verkligen behövas!.

Vad ska ni göra idag?.
😊

Likes

Comments

Kaptenen blev lite trött på slutet. Fick underhålla henne hela tiden 😂. Men sedan så hopp i sängen & somnade direkt när vi kom innanför dörren...

Nu är det städning & göra iordning mat till hunn sedan kommer gubben hem. Äntligen.💋👌.

Inga planer ikväll, utan bara mysa på här hemma. Rasmus kliver ju på 05.30-19.00 imorgon med så vi får se vad som hittas på då, Vilket väder det har varit idag med. Så.skönt.
🌞🌞

Likes

Comments

Hemmagjord kebab..
Till mig & lowis.

Slänga i oss maten sedan iväg för prommis med vovvsen 🙂. Våran syssla idag.

Likes

Comments

Enkel & smarrig lunch till mig & lowan.

Pappan jobbar hela helgen så vi myser på. Nyss varit ute 1,5 timme i skogen med vovven.

trycka någon korv sedan skall lowis hopp i vagnen och sova ute.

vad gör ni idag ?

Otroligt varmt och skönt idag med .
🌞🌸👌🌼

Likes

Comments

Nu börjas det!.
Eller börjas, det har nu pågått en tid men nu är det full fokus så lowis blir blöjfri.
Gud så skönt!

Ingen stress! men att man tar tag i det och börjar. Vi började ju för länge sedan, när lowis var runt året med att köpa potta.

Hon är jätte duktig! Förståndlig liten lowis som förstår mycket men sen är det frågan om hon vill eller inte & det är där vi är nu..

Säger jag att jag skall gå och kissa så kommer hon alltid med mig på toan, Hon springer före mig. Hon sätter sig på pottan med blöjan på & säger kisskisskiss.

Sen

Vill hon torka sig själv, det är tydligen SVIN roligt 😂. Vet inte hur många toarullar har gått åt till henne. Hon torkar sig förståndligt iaf även fast hon ibland inte alls kissar. Men vi försöker göra rutinerna så dom sitter tills hon kan kissa regelbundet pottan/toan & då är det inga konstigheter senare med att torka sig.

Vi torkar alltid händer. Alltid!. Även fast vi bara suttit på pottan så torkar vi alltid händerna....
Jag älskar rutiner.🌸🌼

Vi har en bit kvar att vandra, Men det kommer gå så bra så!. köpte även en toa sits till lowan till riktiga toaletten. Skall även testa den och se vad hon tycker om den 🙂👌.

- När slutade era barn med blöjor?

- Ni med yngre barn,hur tänker ni kring att avsluta med blöjor.

🌸🌼

Likes

Comments

Akut sko påfyllning till lowis idag! Jag greppade allt jag kunde hitta på birsta typ.

Några enkla foppa som hon kan ha hemma bara.

Enkla sommar skor om vi ska åka någonstans,

också nått rejält om det blir lika kallt som det var igår ? 👌

Skickade ju efter nå mer skor häromdagen så dom trilla väll ner snart i postlådan 👌☺

Likes

Comments