Header

Äntligen har min kristallkrona kommit!.

Vilket himla pussel med att få ihop den, herregud säger jag bara. Men jag lyckades 👏

Rasmus skall få sätta upp den när han kommer hem från älgjaken så det blir perfekt ute i hallen & en dimmer vill jag ha till den kom jag på.

Hur fin kommer den inte lysa i hallen på kvällen med ljusen runt om kristallerna?.

Så mysigt!! också såhär till jul,
jag älskar jul! Och sen lowis kom har allting fått en mening. Så mysigt med jul, men det har man ju tyckt länge 😂.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen beställt tid hos frisören på måndag.

Som jag längtar 👏👏..

Likes

Comments

Familjen byströms rutiner.

ja, jag är ju en jävel på rutiner. Alla behöver rutiner, det är bara så. Annara blir dagarna så knasiga tycker jag.

som jag nämnt tidigt har vi kört rutiner på lowis sen hon var tjaa, 1 månad? Inge skojjs på den... Vi släkte ner allt runt 7, bytte blöja, pyjamas,m.m även vi gjorde oss klara inför natten!. Ja, jag och rasmus har nog sovit sjukt mycket detta två år vi haft lowis.

Eftersom vi vill visa att såhär gör man. Än idag gör vi så, släcker ner hela huset runt 19, varvar ner, borsta tänderna, även vi byter om och gör samma sak. Vore ju tok om jag ligger fullt påklädd och ska natta ungen ochså ska jag säga godnatt... Nä! jag hänger på med nattningen, sedan går jag upp & gör de andra sysslorna när hon somnat m.m tänder upp, ja.. Detta är alltså vårat sett, som vi gjort med lowis. Hon har riktigt bra rutiner, det har fungerat för oss. Hon sover från 19.30'- 08.30  varje sen hon var 2 månader gammal.

👆 Lägga fram kläder
det var dit jag ville komma med mina rutiner, Jag ser till att det alltid finns kläder på varje trappsteg. Nu har vi en källaratrapp så jag använder mig utav den, så slipper vi använda våran vanliga trapp 😂skulle bli tokig då.

Iallafall då använder jag trappstegen som dagar, 5 trappsteg är 5 dagar, Så lägger jag fram byxor,strumpor, jacka/ beroende på vilken/ strumpor m.m Inför veckan/förskolan. Så smidigt.

då är det bara att ta hela bunten på trappstegen. Ingen tjaffs med gubben om vad hon har på sig. Jag har fixat detta på söndag kväll redan.

Älskar den rutinen..

Sista dagen på förskolsn imorgon 👆 sista trappsteget fullt med kläder, sedan pyjamas mys när hon kommer hem...

Det underlättar för mig! Ibland hinner man inte leta fram plagg 🙈

Likes

Comments

Fast kanske inte riktigt ännu?,


Visst är en kvinnas stora dröm att få gifta sig med den man älskar, att få känna, knyta ett ännu hårdare band om sin man. Ja! Det är ju mycket med bröllop. Ikväll ska jag skriva mina drömmar!.

Jag vill absolut gifta mig! det är så mäktigt på något vis. Jag tycker det verkligen är ett bevis på att man vill vara med varandra.

Mina drömmar om bröllop!.

Jag vill gifta mig när jag är runt 30-35, då mina barn är ganska stora, de får vara med och fira denna stora dag med mamma & pappa ordentligt.😍

Ett stort och mäktigt bröllop!.
Jag vill lägga mycket pengar och energi på det, jag vill bjuda nära som nya vänner in till festen och hela denna dag.. Jag älskar att dekorera och pyssla så jag måste nog ha minst ett år på mig för att fixa allt,

Små fix är det roligaste!.

Alla barn skall vara med! Som sagt, jag vill att alla mina tänkta barn skall vara födda och med på bröllopskortet som skall pryda vårat hem..

God mat & massa dryck, en härlig stämning & massa goa vänner & släkt! Det är min dröm det! En hel dag bara med massa mys, Skulle vilja hyra en herrgård också där man kan övernatta, gästerna får ett varsitt hotellrum för att avrunda kvällen. Slippa tänka skjutsen hem

ja, ni fattar, Dyrt! men jävligt roligt.👌👌..

Vi får se om han vågar fria 😉

Likes

Comments

Blir det naturligtvis efter mina två barn!.

Har redan tagit upp detta med gubben & han har inte stor talan om detta då jag kommer ha burit hans barn😂😂...

Mina bröst innan graviditeten har varit helt okej! Jag har alltid varit nöjd med mig själv om hur jag sett ut. Sådär halv mullig & lagomt med bröst, inte för små men inte heller förstora.

Men under graviditeten & efter amningen med lowis! ALLTSÅ HALLÅ?. vart är dom? Har inte sett mina bröst på snart 2 år 😂😂 jisses.

hänger som små söta påsar, nja ! såhär vill jag inte se ut, verkligen inte. Sen att man får en helt annan kropp sen när man har fött barn, ja det är ju sant!.

Idag är jag absolut inte nöjd med min kropp!behöver banta och slänga på nå bröst 👌. Inte förstort men inte heller för litet. Sådär lagomt vill jag ha & lyft!. Det är viktigt 😂.. så jag kan se brösten igen....

Men när ska man göra sina bröst?

jag skulle ju kunna beställa tid imorgon och fixa det, Men eftersom vi ska ha mer barn så känns det som att det ändå få vänta, betala flera tusen också blir resultatet annorlunda efter amningen igen på de nya brösten?. Nja! Man vet ju aldrig! Vi alla är ju trots allt olika.

Jag väntar & sedan kör jag!.

Ni som gjort förstoring,

Vart?. Och gjorde ni det före eller efter barn?

Någon mer som känner som jag?, mer bröst åt folket 😀👆...

Likes

Comments

Nu är det dags att ta tag i julklapparna,

jag känner att jag inte kommer hinna med mig denna jul då det går i rasande fart mest hela tiden!.

Lowis snart klar!.
Klickat hem & beställt, lite små grejjor till henne kvar som jag ska springa in på leklust i birsta och köpa.

Massa nya saker till hennes rum & babblarna, hon älskar dom😂😂.

Har ni börjat nått?

Likes

Comments