Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej påer!.

Fullt ös som vanligt så man hinner ju inte om här ibland!. Men då tar jag igen det lite nu.

Har jobbat 6-13 nu i början av veckan, gått jätte bra, plus att vi håller på att lära upp två nya tjejer nu så det kommer bli kanon det!. Den här veckan har jag planerat lite för en picknick ute imorgon kväll samt personalmöte, vi ska vara ute och bara vara! Så det kommer bli kanon det....

Ikväll var vi in på birsta en sväng, handla present till Amandas lilla bebis Ally, Min gamla arbetskamrat som jag saknar. Hon bor numera i Stockholm så det blir ju inte att man ses sådär, utan mer snackar via telefonen. Men det är ju likadant det snart, i den här utvecklingen så kan man väll snart gå igenom telefonen till varandra. Hoppas!

Fick tag i såå söta grejer 😍 Dog. Så fina. Man märker ju verkligen att det var ett tag sedan nu man hade så små storlekar 🤣.

Beställde även en hel hög med kläder till lowan på Internet i morse. 3 jackor & lite smått och gott. Hoppas de kommer snart.

Nä, en helkväll med mamma bara sådär, välbehövligt. Kom hem till en sovande lowan & en gubbe som satt i soffan & tittade på tv🙂💕.
Hoppade in i duschen & har nyss smörjt in mig & lagt mig. Tog även ett ryck inne i tvättstugan för att försöka hålla efter ni vet.

Börjar klockan 13.00 imorgon då jag jobbar kväll. Gud vad skönt!. Lite sovmorgon...
🙂
4 arbetsdagar kvar sen semester!. Jag orkar inte?
3 veckor? huaaaaa😍😍😍.. Kämpa!.

Ska beställa tid för naglar & ögonfransar. Det är jag värd nu när jag går på semester 😍🍀 Tjohoppp

Vad har ni gjort idag?.

Likes

Comments

Dagens middag
sååå god!. Love it.
Kyckling gryta med ris.

Likes

Comments

Just nu, Har vi slagit oss ner på golvet & tittarBolibompa, 🙂👆 Hon älskar det!. Och ju äldre hon blir desto mer intresserad blir hon.

Snart ska vi göra kväll, borsta tänder, göra lelle & byta blöja. Rasmus & Håkan hålleruppeövervåningenjag kan lägga lowis i lugn & ro,. Ikväll ska jag börja måla hallen där uppe 🙂👆... Blir så bra, vilken himla skillnad det blir helt otroligt. Måste verkligen omvärdera huset sedan, planlösningen nu blev ju så himla bra!.

, dags att fortsätta denna kväll.
Vad gör ni?

Likes

Comments

I munnen på lowis!.

fan att jag alltid ska bli så livrädd när lowis gör illa sig, blir samtidigt förbannad på mig själv då jag aldig lyckas stå rak ryggad & lösa situationen.

Lowis sprang Hej vilt, ni vet. Som barn gör!. hölldansa, drog filtarna som hänger på soffan & sedan hör man världens smäll & grin. Åh nej, inte igen! första tanken som kommer..

Fort dit, även fast man är i samma rum &håller på dona så räcker det bara med att jag vänder blicken bort och hör grin.

Blod hela munnen när jag tar upp henne,
fan fan fan fan fan, inte en tandjävel, sånt orkar jag verkligen inte, & sedan kom jag på att det kunde vara världens jack i tungan eller någon annan stans..... härligt, pulsen låg väll på 2929900020202 x3.

RopadeRasmus, alltid! Han är doktorn här hemma. Han utstrålar sådan lugn energi även fast ungen skriker så högt att taket lyfter....

Jag som har pulsen som jag vet inte vad, kan inte ens tänka?? för att jag blir så nervös. Jag verkligen hatar när lowis gör illa sig. Jag blir helt förstörd, eller mer besviken och ledsen.. Mitt lilla barn.

Jag frågar Rasmus jämt, kan det vara de?, kan det vara det där? eller si eller så.. Han ville nog lappa till mig för att jag frågademycket 🤣😂😂😂.

Hämtade glass, Hon åt och åt & blev gladare och gladare. Vi tittade & ser inget!, känner på alla tänder och tittar i den mån vi ser, Ringer 11 77 för att jag rådgöra. Allt var ok. skönt.tack. Tid till tandläkaren är beställd tills på måndag, för att kolla noga om vad som fick sig en smäll....

Alltså hua, Hur ska jag kunna "vänja mig" med dessa slag och att hon ramla, Hon ramlar ju jämt känns det som.

Någon mer som har barn som gör illa sig? 😂😂 ibland känner jag mig som ensammast i världen om att vara orolig över sånt här.

Sen hon började gå har det verkligen blivit slag hit och dit på knän & ansikte och allt vad det är.

Likes

Comments

Så fin kollega jag har!.


Titta vad fin lykta & blombukett jag fick igår utav min kollega. Hur go?.

Det är ju svårt det där med kollegor, ibland är det svårt att få en kemi & att man verkligen förstår varandra arbetsplatsen, innebörden av jobbet & sedan hur vi tänker allmänt, det är ju svårt ibland att samarbeta med vissa, när vi alla tycker och tänker olika

Men Monica är ju verkligen en go kollega!, Vi har alltid roligt även fast hon är 45 & jag 23. Det känns som vi är i samma ålder & helt tok. När vi två står bakom kassalinjen blir det inte rätt någonstans 😆🐝.

Tack Monica, du anar inte hur glad jag blev!
🌼❤

Likes

Comments

Började midsommarafton med att riva av ett jobb pass 9-14 innan jag åkte hem för att byta om & göra mig klar.

Kom hem, klädde på lowis lite sommar kläder & sedan åkte vi ner mot Mamma där hon hade dukat upp så fin med god mat.

Där satt vi länge och surra samt åt hela kvällen, lowis levde loppan dom vanligt & dansa & höll igång kvällen 😆.

Vi åkte hem runt 8-9, för att lägga lowis. Så försatte vi att mysa här hemma ☺👌. Lugn & skön midsommarafton👌.

🌸🌿🌼

Idag lördag är ju en sjukt tråkig dag, regn & rusk. Jag är ledig i helgen så det är skönt, Vi ska bara mysa & äta😴🤣. Jag jobbar bara denna vecka som kommer sedan lördag kväll tar jag 3 veckor semester ☺👌 Love it. Fan vad skönt, jag orkar inte.  Ska bli riktigt härligt.

När har ni semester?.

Likes

Comments