Nervositeten och ångesten jag hade inför röntgen Lillan skulle göra i onsdags, att hon skulle sövas ner, att hon inte fick äta på 6 timmar innan då hon äter på natten fortfarande.
Så var dagen här och allt gick så himla bra. Hon vaknade kl 03 på natten och jag fick panikkänsla, ( vi skulle vara där 07.15) så jag tig över henne tilk våran säng och hon gnällde en stund men somnade sen om igen. Väckte henne strax efter 06 då vi skulle åka 06.40.
Hon var jätte glad och när vi kom till barnmottagningen och hon skulle vägas och byta om(till världens sötaste linne) allt gick verkligen superbra mot förväntan. När vi begett oss till själva röntgen så blir läkarna lite tveksamma om dom verkligen ska göra detta då Leona var lite snorig så vi väntar på själva narkosläkaren för bedömning. Hon bedömer att vi avbryter för dom inte vill ta några risker. Typiskt.
Jätte bra att dom inte vill riskera något och det vill självklart inte jag heller, MEN hade jag vetat att den inte görs om dom är snoriga hade jag ju ombokat. Men men alla var jättebra där å så så nu inväntas en ny tid och vi håller tummarna på att hon är frisk då.
Så typiskt när allt gick så jäkla bra, hoppas bara det gör det nästa gång mä😬

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I söndags var det ju första advent så då var det dags att julpynta hemma😀 Det var så himla mysigt att få göra det för första gången med Lillan och hon va med och titta och pilla hela tiden.
Vi satte ju inte så jätte många kulor längst ner i granen men dom som sitter där verkar få sitta där😀 Hon har pillat på dom typ två gånger, till skillnad mot min systerdotter, där har dom fått sätta kulorna långt upp så hon inte når😄
Längtar verkligen till julafton nu, i år är hon ju lite mer med än vad hon var förra året så ska bli riktigt kul och mysigt.

Likes

Comments

När man får lite sovmorgon och väcks av en leende som strålar i hela ansiktet och med den här frisyren som pappa fixat haha. Höll på att dö så söt hon var, jag bara smällte❤️😄

Idag är vi lediga så det blir massa mys. Hoppas det slutar regna snart så vi kan kan ut en stund på eftermiddagen.

Likes

Comments

Köpte ritblock och kritor för ett tag sen som jag tog fram här om dagen till Lillan som verkade vara en hit😀 Så nu har vi hennes första teckning hon målat, dock var det ju roligast att ta upp och sätta tillbaka kritorna i burken då haha.
Tror jag ska köpa lite tjockare kritor nästa gång för dom här går av ganska lätt märkte jag.

Likes

Comments

I lördags hade Leona en killkompis på besök här hemma. En barndomsvän som flyttat i närheten där jag bor som har en son som är lika gammal som Leona så det är jätte kul att vi kan ses och umgås😀

Det var så himla kul att se Lillan med honom för hon gick efter honom hela tiden haha. Så brukar hon inte vara emot andra som tex sin kusin Joline.

Idag blev det bara massa mys innan jag skulle åka och jobba kväll.

Likes

Comments

Igår kom min systerson Lucas hit för en sleepover och så spelade vi resident evil, och gissa om vi var rädda😂 Ingen utav oss ville spela🙈 Men roligt hade vi åt varann att vi var så fega haha.

Sen idag åkte vi hem till syster ett par timmar. Leona älskar att vara där.

Jag måste bara säga att Leona älskar verkligen Lucas, han är som en bror för henne, leker med henne och hon tittar på honom med ett stort leende❤️ Han är en sån fin människa❤️

Likes

Comments

Förra månaden så hade vi ett återbesök på barnkliniken gällande uppföljning så allt såg bra ut med L. Och som jag skrivit tidigare så har ju hennes vänstra hand inte riktigt hängt med i utveckligen som den högra. Allt annat var bra med pluttan förutom att våran läkare varlite bekymrad över handen och ville skicka remiss till habiliteringscenter. Även fast hon nu använder handen ganska okej så ser man skillnad på kontrollen mellan höger och vänster och han tyckte att det är bättre att utreda redan nu och se till att träna den så den blir så bra som möjligt för henne när hon blir större.

Våran läkare är ialf jätte bra och han har varit med från första dagen på neo. Han vill verkligen kolla upp det här ordentligt så att hon kan bli så bra som möjligt. Han ville även att hon skulle göra en magnetröntgen. Så vi kommer få en remiss angående detta och när hon ska röntgas så kommer hon behövas sövas då hon måste ligga helt still.

Många tankar blev det efter det här besöket, tufft att höra men så glad att vi har en läkare som verkligen vill göra allt för att det ska bli bra. Min lilla plutta❤️

Likes

Comments

Asså hur söt får man vara. Vi köpte nya möbler till hallen igår och när vi skruvade ihop allt så skulle självklart Lillan vara med vi sidan om.
Inte ett dugg i vägen haha.

Bilder på hallen kommer senare, blev sjuk nöjd😀

Likes

Comments

Gud vilken känsla det var att lämna Lillan på förskolan idag. Jag satte ner henne, tog av henne och hon smilade åt personalen och sen gick hon bara in😀 Helt fantastiskt.
Hon har ju tidigare blivit jätte ledsen så fort jag satt ner henne, men det har ju gått över rätt fort när jag gått.
Men vilken skillnad nu, vilken lättnad.

Likes

Comments

Idag var vi ute en stund och lekte bland löven, gungade och så blev det premiär för rutchkanan😀
L tyckte det var jätte kul att pilla på alla löv både på buskarna och på marken.

Blev bara en kort stund eftersom hon är så hostig och snorig.

Nu sover pluttan och jag ska snart sätta mig ner och testa nya resident evil som jag fick hem idag, yeeeeey😁

Likes

Comments