Hello flawless!

Camera: Canon powershot G3xn
Photograph: Me
Modell: Me
Edited in Adobe photoshop CC

Jag är såld på denna outfit. Ärligt så är jag ingen person som använder en sådan här typ av färg på kläder, pastell färgat. Jag är mer för de mörka och natur färgade kläderna, det rostiga också. Min garderob är mörk.. , haha. Så detta är något nytt för mig. Nu har jag något plagg som lyser upp garderoben!
Jag fick tröjan av min bästa vän Cathrine. Hon rensade garderoben och jag kollade igenom det hon inte ville ha kvar, bla denna kofta! Resterande plagg skickade vi till röda korset. Jag hade själv en påse med kläder som jag skickade iväg.

Vi har sagt upp lägenheten nu! Känns bra att komma ifrån denna skithåla. Hatar lägenheten pga att man inte alls kan möblera om i lägenheten, är för avlång så ett skåp eller byrå kan man glömma. Jag gillar att gå runt och pyssla och flytta på saker och ting, liksom förnya lite ibland, Men det går inte i lägenheten vi bor i just nu. Så ska bli kul att flytta dessutom till både större lägenhet och stad!

Jag var ner och träna lite idag igen. Blev dock inte ett helt träningspass för Jonathan kom med tåget, vi skulle mötas upp. hann iallafall köra 25 min på crosstrainer. Men det blir nog ett pass imorgon med..

Sleep tight/Em

Likes

Comments

Hello flawless!

Camera: Canon powershot G3x
Photograph: Me
Model: Me, Emelie Lindberg

Hur mår ni? Själv är det helt okej! Är förväntansfull inför flytten till större stad. Känner knappt en människa där förutom pappa, hans sambo och hennes döttrar. Men det ska nog bli hur bra som helst. Har ändå någon typ av positiv dragningskraft som får människor att tycka om mig, haha.

Ursch vad jobbigt det är med flyttstädning.. Har börjat smått med de värsta sakerna, avlopp (blä), kalk runt kranar och skåpluckor. Inte roligt alls. Kalk är så sjukt vårt att få bort så tänkte att jag börjar skrubba lite varje dag redan nu.

Vi har inte riktigt än fått besked ang flytt. Men det ska inte vara några problem. Måste dock hinna få ett svar innan månadens slut så vi kan säga upp denna lägenhet. Trivs inte alls här, hatar lägenheten, så vi håller tummarna!

Nu ska jag slänga på mig en ansiktsmask ifrån -> UNANI <- Har en del produkter där ifrån och Jag gillar dom mycket, nu när man använt de ett tag!
Medans ansiktsmasken är på så ska jag äta lite frukost, eller dricka frukost eftersom jag alltid dricker smoothies på morgonen. Blir en smoothie med Banan, Hallon, Kokosmjölk, Vatten, Spenat, Linfrön, Psyliumfrön, Hampa protein och Spirulina. Det ska bli gott!

Hade en bra dag/Em

Likes

Comments

Hello flawless!

Jag gjorde mina naglar för någon vecka sedan. Jag har redan gjort ett inlägg med dom men jag känner att jag vill visa hur coola dom är. Färgen på mina naglar ändrar färg beroende på hur kallt eller varmt det är. De är mörkare om det är kallt och de blir ljusare om det är varmt.
Om mina fingrar är varma blir de ljusa nedtill och mörkare upptill, tycker det är så snyggt! Dessutom älskar jag formen på naglarna, sjukt snyggt med den spetsiga formen! Eller vad tycker ni?

Hade gött/Em

Likes

Comments

Hello flawless!

Hängslebyxor och rufsig fläta, så enormt snyggt. Eller vad tycker ni?

Camera: Canon powershot G3x
Pothograph: Jag, Emelie Lindberg
Model: Jag,

- "Style is a way to say who you are without speaking"

See u soon/Em

Likes

Comments

Hello flawless!

Min sambos bror gifte sig för ca en vecka sedan! Det var så otroligt fint. Ett litet mini bröllop med massor av kärlek, endast deras familj och morföräldrarna till brudparet, jag var fotograf, och efter det möttes släkten på mat och fika hemma hos dom. Super mysigt att jag fick vara delaktig i deras stora dag!

" Once in awhile, right in the middle of an ordinary life, love gives us a fairytale "

Much love/Em

Likes

Comments

Hello flawless!

i Oktober fick jag den äran att vara fotograf under en lantbruks marknad med fantastiskt mycket roliga hantverk samt ekologisk odlad och hemmagjorda smaskigheter av alla dess slag.

Det var enormt mycket folk redan 09:30 även fast marknaden öppnade 10:00 så det var roligt. Jag var på plats i ca 6 timmar och bara sprang runt med kameran, passade också på att smaka på allt som fanns att erbjuda. Det verkade som detta var väldigt populärt. Tror det är många som vill köpa närodlat och ekologiskt nu för tiden men tycker det är svårt i butiker då det finns så mycket av allt. På detta vis vet man vad man köper och att det är bra grejer!

Några av mina bilder hamnade på denna hemsida -> FINKULTUR <- Vilket var så enormt roligt! Där kan ni också läsa lite om marknaden. Kul när folk uppskattar vad man gör, i detta fall foto, vilket jag älskar att göra.

Ha en fin kväll/Em

Likes

Comments

Hello flawless!

Jag gjorde nya naglar idag! Dom blev så sjukt fina.
Samma spetsiga form som jag hade på mina förra naglar, diggar den totalt, men annan färg denna gång. Jag valde en väldigt kall blå färg som tonar ut i färgen och blir mer kalla när naglarna är riktigt torra. Efter handtvätt är dom liksom i 2 olika toner, skit nice!

Hade bäst!/Em

Likes

Comments

Hello flawless!

Det var väldigt länge sen som jag uppdatera mig här men har inte varit så pigg.

Idag var jag ner till gymmet och körde ett grymt bra konditions pass. Har endast tränat styrke en lång tid nu så måste börja med konditionen igen. Men det gick oförväntat bra! Har inte tappat konditionen helt som tur är.

Jag började med uppvärmning på crosstrainer i 10 min. Sedan gjorde jag dessa övningar som ni ser på bilderna ovan:


Mountain climber 50 ggr

Situps tuch i golv 25 ggr

Deep squat 25 ggr

Burpies 10 ggr

Och så gjorde jag dessa 5 gånger om. Avslutade med crosstrainer i 20 min och sedan stepmaskin i 20 min. Var helt slut efteråt, älskar det!

Dessa övningar är så bra för förbränning av hela kroppen! Du får upp flås och du arbetar endast med din egen kroppsvikt. Dessutom behövs en sådan liten yta så man kan göra dessa övningar vart som helst, toppen!

Hade bäst/Em

Likes

Comments

Hello flawless!

Jag lovade ju tidigare att jag skulle uppdatera er ang mina fantastiska hälso produkter som jag i princip använder dagligen. Jag tycker det blev s fint nu när jag köpte samma typer av burkar till alla mina pulver och frön, tycker inte ni?

I alla dessta burkar innehåller det:

 • Shaga - Ä en svamp som växer på björkar. Svampen drar åt sig alla näring ifrån trädet och konserterar det. Alltså är svampen full av näring. - Maler ner det och tillsätter i kaffe eller te.
 • Hampa protein - Ett veganskt proteinpulver,
 • Spirulina - En alg som mals ner i pulverform, fnns även i tablett form. Den innehåller klorofyll, protein, vitaminer och andra livsviktiga näringsämnen.
 • Matcha pulver med lite mer greens i - Jag burkar göra den som en matcha latte med havredryck. Kan också användas i smoothies. De är enormt med näring i dessa teblad som malts ner i pulverform. Matcha håller dit frisk, pigg och slank. dessutom ger en koffeinkick.
 • Boveteflingor - innehåller alla de proteiner som kroppen behöver. Förutom de kompletta proteinerna har bovete även fördelen att det är lättsmält och på så sätt skonsamt för magen.
 • Solrosfrön - Innehåller fullt av olika vitaminer, enormt mycket magnesium, zink. och protein Jag brukar strö över solrosfrön över min mango frukost för att få lite krips.
 • korngräs - Innehåller alla livsviktiga aminosyror. Den är antiinflammatorisk och avgiftar levern. Och är proppfyllt av mineraler och vitaminer.
 • Chia frön - Rika på Omega 3, fiber, protein, kalcium och andra viktiga vitaminer. De stärker också hår, hud och naglar.
 • Psyliumfrön - Hög fiberhalt. förebygger förstoppning och ger en längre mättnad känsla då de sväller i kontakt med vätska.
 • krossade linfrön - De är rika på mineraler, kostfiber, protein och fett – men framför allt omega 3.
 • nässlpulver - Malda brännässlor. Den är en effektiv näringsbärare för kroppens organ och blodets transportfunktioner. Men andra ord, kroppens most need
Det var lite kortfattat om alla fina lovely hälso porodukter. Allt är naturligt till 100%, Hälsa ifrån naturen. Har ni mer frågor kring något speciellt så är det bara att slänga i väg en kommentar.

Take care guys!Em

Likes

Comments

Hello flawless!

Jag älskar sådana här typer av burkar. Jag hittade dessa för 10:- på hemköp, köpte på mig 6 st till alla mina hälsoprodukter. Så nu kommer det bli organiserat och lite mer stil. När jag är klar med att fylla upp dessa slänger jag upp några bilder och förklarar vad allt är samt vad de olika hälsoprodukter är bra för, deras fantastiska verkan för kroppen. Det kan väl vara intressant? ✌💚

Hörs sen/Em

Likes

Comments

Nouw Magazine