Hey flawless!

Nu har jag målat ännu en gång. Jag fick en beställning men jag tycker det är jobbigt att sälja mina målningar. Det är enligt mig svårt att ta betalt. Jag sitter i timmar när jag målar så man vill ju inte sälja den allt för billigt, svårt när det är en närstående som vill köpa. Enligt min far som målar en del så ska jag ta ganska så mycket på grund av hur mycket tid jag lägger ner på varje målning. Han kan ju sånt här. Jag tycker ändå det är jobbigt så jag vet inte om jag vill sälja den nu, haha.
Vad skulle ni känna kring detta?

Idag har jag varit och handlat julklappar samt varit på en konst utställning/marknad. Pappas sambo har eget företag och gör fantastiskt fina verk. Kolla in hennes hemsida -> HÄR <-

Nu sitter jag med ett glas vin och ska förmodligen kladda med färger igen! Det är ju så fantastiskt lugnande.

Ha en bra kväll/Em

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hey flawless!

Oj vad länge sedan det var som jag uppdatera här. Det har varit lite mycket i livet och i skolan, så jag har inte haft tid och helt ärligt inte haft en tanke på bloggen. Men det kan bli så ibland.

Månadens glossybox var grym. Mycket intressanta produkter. Dock så är detta min sista box för tillfället. Jag tycker riktigt mycket om glossybox men jag har valt att avsluta prenumeration just nu. Säkerligen kommer jag att börja prenumerera på den igen senare.


Jag älskar allt som har med hälsa att göra så därför har jag valt att prova The Healthy Box istället! Det ska bli intressant.

Gillar ni att jag fotar produkter som jag får? I så fall kan jag fortsätta och nu fota hälsosamma livsmedel som jag får i The Healthy Box, vad tycker ni?

SovGott/Em

Likes

Comments

Hey flawless!

Att måla får mig att koppla av både psykiskt och fysiskt. Jag glömmer bort omvärlden för en stund, det behövs ibland. Om jag inte vet vad jag ska måla kan jag bara stänka och kladda med olika färger, göra olika mönster. Bara stänk av färger blir otroliga konstverk och det är också min typ av signatur, alla mina målningar har färgstänk (se bilden ovan). Färg är vackert.

Denna gång hade jag feeling för att måla något specifikt och då blev det denna pojke. Jag blev nöjd med målningen.
Min umbrella boy.

Love/Em

Likes

Comments

Hey flawless!

Smink är något jag aldrig får nog av. Tror de flesta tjejer och killar känner igen sig i det. Det finns inte bara smink på Xbeauty utan även hudvård, skönhetskost, behandlingsområde och olika paketpriser. Det finns alltså allt inom skönhetsvärlden.

Med rabattkoden LASHES. får du 100:- rabatt vid köp av 400:- . Om du besöker Xbeauty redan idag så kan jag påminna om BLACK WEEK. Rabattkoden gäller även vid redan nedsänkta priser nu under BLACK WEEK.

Helt galet bra!

Shoppa loss nu /Em

Likes

Comments

Good evening flawless!

Det va länge sen jag gjorde en veckans blogg men nu är det dags igen tycker jag. I mina tävlingar vinner du något vid vinst samt att jag gör ett inlägg till dig och länkar bloggen. 
 Vinsten denna gång är denna super snygga keps.
Jag har själv en, kolla detta inlägg om du vill se hur den sitter på -> inlägget <-

Reglerna är som så att du följer mig här på Nouw och Instagram <-
Sedan kommenterar att du här att med och tävlar.


Jag lottar ut vinnaren.
Tävlingen avslutas Söndag den 26/11 


Love/Em

Likes

Comments

Good morning flawless!

Igår kväll gjorde jag mina naglar. Asså jag älskar dom. Det var länge sen som jag gjorde naglarna men jag fick feeling igår och gick in på en dropp in på en riktigt bra salong. Har aldrig varit med om några så noggranna.

Kommer absolut gå dit igen! Minns inte vad de heter just nu men jag ska kolla upp det om det är så att det finns några som är intresserade att veta.

Puss & Kram/Em

Likes

Comments

Hey flawless!

Angående 5-days dexot, det var inget för oss, mig och Anna. Jag blev riktigt sjuk, vet inte om det beror på detoxen. Jag blev i vilket fall extremt dålig. Feber och utslag/blåsor i ansiktet. Som sagt så vet jag inte om det har med detoxen att göra eller om jag redan hade någon infektion i kroppen.

Dessa juicer var inte heller något att hurra för. Sen den där buljongen, ursch. Jag var trött på den efter första dagen. Tre daga klarade jag av, sen blev jag alldeles för sjuk.
Jag blev dock inte så hungrig som jag trodde jag skulle bli.

------------------------------------------------------------------

Jag skulle hellre gå på typ en smoothie detox. Det var inte lätt att gå på denna detox om man inte ens gillar det man ska "äta", vilket vi inte gjorde. Det är något jag lärt mig nu, Tycker du om "maten" så är det enklare att klara av detta än att "äta" något du inte tycker om alls.

---------

Så rekommenderar jag denna detox?
Svårt att säga... Om man gillar dessa juicer så kommer det nog gå bra.
Jag skulle nog rekommendera att göra sina egna smoothies istället. Finns säkert någon information på nätet om hur man kan går efter olika scheman angående en smoothie detox. Jag tror det skulle vara något för mig i så fall.


Trotts att kroppen sa i från ordentligt så finns det något som faktiskt har blivit bättre. Det är min svullna/uppblåsta mage! Den känns mycket bättre nu. Hoppas den håller sig så!

Puss & kram/Em

Likes

Comments

Hey flawless!

It's time. Jag och min vän Anna ska prova juice detox under fem dagar. Det är första gången för oss båda att göra en detox. Det kan nog vara lättare att göra detta tillsamman med någon då jag tror det kan bli lite jobbigt med fem dagars fasta. Men både jag och Anna ser fram emot att göra detta!

Jag har nämligen haft rejäla problem med magen under en väldigt lång period. Förmodligen så har jag IBS. Jag har ändrat min kost för att se om det blir bättre men icke. Så nu gör vi en rensning av hela systemet och börjar om på noll.
Jag tror det kan vara nyttigt att ibland göra en detox.

Detta ska bli kul, så nu taggar vi till och hoppas på att vi klarar av detta. Vi börjar med detoxen på måndag.

Har ni gjort en detox förut?

Love/Em

Likes

Comments

Hey flawless!

Detta var månadens glossy box. Som vanligt var det mycket roliga produkter.
Jag tycker verkligen om glossy box men jag tror jag ska ta en liten paus från denna box och prova en annan box. Mitt intresse är ju hälsa så boxen the healthy box verkar vara lite mer jag. Vi får se hur jag gör! Ni märker om jag byter.

Ha en bra kväll/Em

Likes

Comments

  Hey flawless!


Dagen har bestått utav plugg och skratt. Jag, Anna och Saoi tog oss iväg till Eskilstuna denna gång så de andra stjärnorna skulle slippa åka till Västerås igen. Vi studerar ju i Västerås och befinner oss där oftast.

Åt en riktigt fantastisk lunch. Restaurangen heter Kvass, otroligt god vegansk mat där. Jag tog falafel med picklad kål och rödlök samt färska grönsaker. Den andra matlådan är Annas och hon valde dagens rätt.

Asså hörni... Jag fick Godkänt på tentan!!!! Fick reda på det för bara någon timme sedan så jag är så jäkla glad just nu! Jag blev så nervös och fick hjärtklappning när jag fick reda på att betyget låg uppe på webbsidan. Knappt så man vågade se svaret.
Detta betyder alltså att jag är godkänd på första kursen, wiiiiiiiie.

Puss och kram/Em

Likes

Comments

Nouw Magazine