Hejsan! Har inga egentliga planer för idag, nu ska jag åka och se Zoolander 2!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag i bilen påväg för att fixa skridskor, vi ska åka på hönö med min kusin. Mamma berättade att hon ska klä ut sig till en "Is prinsessa" jag säger nej till det men aja haha. Sen innan vi åker så ska vi äta lunch, och eftersom att jag har blivit vegetarian så äter jag inte kött längre, så set får bli sallad till mig!

Ledsen att jag inte bloggade igår, men var i Stallet i princip hela dagen och hade inte så bra internet. Men igår så hade vi projekt Hans och vi höll på med honom i ca 1 timma. Sedan så åkte jag och åt Thai med mamma på Mr. Thai Food , älskar deras mat och rekommenderar verkligen dem! Sen så åkte vi tillbaka till stallet och jag skötte om Wonton lite, gjorde iordning honom åt Karin m.m. Sedan så red jag Hoppspecialen ponny, på Monne. Det var första gången jag red honom och han var super duktig! Vi tränade på studs utan stigbyglarna och tyglar, det var jättejobbigt haha. Egentligen så skulle jag inte vara med förrens nästa hoppspecial "omgång" men jag fick hoppa in för Andrea som var borta! Taggar bohuscupen på Monne i maj!

Ha en bra torsdag!

Likes

Comments

Så, har fått nackspärr och får inte vrida huvudet... Bra start på veckan haha. Aja, nu ska jag kolla på Grammy Awards 2016! Sen ska jag lägga mig och sova, måste upp tidigt imorn.

Ha en bra måndags kväll!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Idag så var jag i stallet på förmiddagen, vi red ut med projekt gruppen Hans. Red på Cava, blev lite galopp och lite hopp men haha vad kul det var. Fick dock ingen vild vilket var lite tråkigt men nu ska jag in till stan så ha en bra lördag!

Likes

Comments

Hejsan! Hoppas att ni har en bra fredag, själv har det varit en chill dag. Slutade skolan 13.30 vilket var jätteskönt nu när vi har haft nationella prov hela veckan.
Nu ska jag käka, spela lite och kolla på Gossip Girl innan jag lägger mig. Annars så har jag bara varit i stallet och ridit idag, skötte även Cava & Wonton!


Lägg gärna till mig på Snapchat! Heter Emlanovergaard där! :)

Likes

Comments

Var med på ridskolehoppningen idag och körde 80 cm på älskade Wonton💖Det gick jättebra, en felfri runda och en rosett!! Han hoppade jätte stort och fint över hindrena, stolt skötare. Video kommer senare ikväll💖

Likes

Comments

Melodifestivalen nu! Vilka röstar ni på?

Likes

Comments