Kände att de va ju ett tag sen jag skrev, så var dags nu ^^

Mår inte så jätte bra för tillfället då jag slutat med mina antidepressiva av personliga skäl. Fyfan vilka utsättningssymtom man kan få när slutar tvärt! Gick från full dos till noll... läkaren jag pratade med sa att det inte gör någonting att sluta tvärt med medicin?! Vad är det för läkare egentligen :S vem som helst vet väl att det inte är bra. I alla fall, biverkningarna jag fått är yrsel, huvudvärk, ångest osv. Mår allmänt dåligt. Har haft det i snart 1 månad. Hoppas det försvinner snart, för det är riktigt jobbigt... :(

Bjuder på bild!

Likes

Comments

​Kände att det var dags för ett lite mer positivt inlägg ^^

Trivs jätte bra på min praktikplats! :D Personalen och de boende, alla är jätte trevliga o istället för att känna "ååh, nu måste jag jobba", så tänker jag "yes, dags att gå till jobbet! Undra vad denna dag bjuder på?" Precis som det ska vara! Och idag kände jag mig rätt duktig för jag tog egna initiativ, vilket jag annars brukar vara rätt dålig på. Men som sagt, idag gick allt super och jag cyklade iväg från jobbet med en bra känsla i kroppen :) Det är väldigt viktigt att trivas på jobbigt, annars är det lätt att det påverkar allt annat i ens liv och man blir deppig.

Få se vad jag ska hitta på resten av dagen :)

/Emma

Likes

Comments

MITT HUMÖR KAN GÅ O SLÄNGA SIG I VÄGGEN.

Är inte på så bra humör idag, som ni kanske märker. Är allmänt deppig och irriterad på ALLT OCH ALLA. Känner bara att jag behöver få vara för mig själv just nu.


Ska ut och springa sen iaf så kanske jag mår bättre. Ska till tandläkaren idag också, usch. Tycker inte om att gå till tandläkaren. Har typ ingenting mer att skriva just nu. Ska gå o vila lite.


Likes

Comments

Dagen började med att jag vaknade kl 6 ungefär då F skulle till jobbet och jag kunde inte somna om. Så jag åt frukost sen tog jag en joggingtur innan jag stack iväg till praktiken. Först tänkte jag nääe jag pallar inte springa idag, men jag tog tjuren vid hornen och gjorde det ändå! Har världens träningsvärk just nu, haha :) men det är så det ska vara.

För er som inte vet så är jag utbildad undersköterska och har väntat på en praktikplats ganska länge och nu har jag äntligen fått en plats på ett äldreboende och hade första introdagen idag. Det kändes bra, personalen var trevliga o välkomnande. Kommer nog trivas där, men prövotiden är på 3 veckor så jag kanske hinner ändra mig. Men ska i alla fall ge det en chans.

Nu ska jag lyssnart på lite musik och vänta till F kommer hem.

Puss.

Likes

Comments

​En dejt ledde till fler
Jag ser på dig och jag ler
Jag trodde först inte,
att du skulle bli en så viktig person i mitt liv
Du fick mig att ta stora kliv,
Ut från min trygghetszon
& Du gör mig till en bättre person!
Tack för att du finns, min fina prins <3

Jag gillar dig mer och mer för varje dag som går,
för dig kan jag gå genom glödande kol.
Dina läppar mot mina är det bästa jag vet
när du rör mig, blir jag alldeles het
Du är som en dröm, för bra för att vara sann,
Jag älskar när du säger mitt namn och när våra händer
rör vid varann

Du är speciell och unik, ingen är dig lik
Jag är glad att du är min och att du är här
Fredrik, Jag vill att du ska veta, att jag är galet kär!

Likes

Comments

Little Jinder - Sommarnatt

Ariana Grande - Love me harder

Robin Schulz - Headlights

Bebe Rexha - I can't stop drinking about you

Neon Hitch - Fuck you betta

Danny Saucedo - Dör för dig

Roshana Hoss - As I am

Rachel Platten - Fight song

Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson - Ain't nobody (loves me better)

Jakob Karlberg - Fan va bra

Panda DA Panda - Spegelen

Spada & Elen Levon - Cool enough

Ellie Goulding - How long will I love you

Maria Mena - Just hold me

Nationen - Falska människor

Da professor - Words

Serani - No games

Nicky Jam & Enrique Iglesias - El pérdon

R. City ft. Adam Levine - Locked away

Lana Del Rey - Radio

Likes

Comments

​Tänkte visa några bilder jag tagit. Jag älskar att ta bilder och speciellt att redigera och fixa ;) Absolut inga proffsbilder, det är bara jag som tagit antingen med min mobil eller digitalkamera. Några bilder har jag redigerat rejält för att få en häftigare effekt :P men det är bilder jag gillar!

Likes

Comments

Efter några dagars vila och lathet kände jag att lite träning behövdes, så jag gav mig ut på en 2,5 km joggingtur :) Redan efter första backen var jag andfådd men jag köttade på! Stannade några ggr men bara i några sekunder, sedan fortsatte jag i lite snabbare tempo än vad jag normalt brukar. Det var rätt mycket folk i skogen vilket jag inte gillar särskilt mycket, blir bara stressad då. Det bästa är när det är ganska lugnt och tomt på folk då man kan sjunka in i sina egna tankar :)

Här får ni en bild (som dock inte är tagen idag då jag är alldeles för svettig just nu, ska hoppa in i plurret direkt.)

Bye bye!

Likes

Comments